closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
closer-popup
footboom
Регистрация
Поля отмечены звездочками * обязательны для заполнения

Ваша відповідь збережена
Зробіть, будь ласка, прогноз для майбутніх матчів
successful

Спасибо!

Готово! Проверьте свою электронную почту, чтобы узнать о специальном предложении!
closer-popup

Олександр Андрющенко: "Надзвичайно приємно, що про мене пам’ятають у Львові"

Олександр Андрющенко: "Надзвичайно приємно, що про мене пам’ятають у Львові"
Изменить размер a+ a-
1624
2
Фавбет Бонус 10 000 грн
получить

У знаковий рік 50-ліття «Карпат» стає доброю традицією дізнаватися, як йдуть справи в творців легендарної історії «зелено-білих». Одним з тих, хто писав славні сторінки львівської команди на початку 70-их років, у часи найбільших успіхів команди, є Олександр Андрющенко. Уродженець Луганщини нині живе у Ростові і працює в однойменній команді. Олександр Миколайович не часто дає інтерв’ю, а у далекому Львові про нього пам’ятають лише вболівальники зі стажем. Коли екс-захисник «Карпат» почув, що йому телефонують з міста Лева, він тут же промовив: «Мій улюблений і рідний Львів...». В його голосі відчувалися нотки радості і ностальгії.

«МРІЮ ПРИЇХАТИ НА МОГИЛУ БРОВАРСЬКОГО»

– Олександре Миколайовичу, як поживаєте?

– Мушу відразу сказати – надзвичайно приємно, що про мене пам’ятають у Львові. Дуже здивований, навіть вражений. Щось схоже я вже відчував – у 2004 році тижневик «Карпати» привітав мене з 50-річчям. Мені тут же передзвонив Олег Родін і розказав про це, а пізніше надіслав газету. Про Львів я завжди згадую з піднесенням і захватом, розказую про це своїм друзям. Щодо мого сьогодення, то я працюю в ФК «Ростов» менеджером з селекції. У нас зараз пора заявок, тому дуже насичений період у плані роботи.

– В Україні востаннє давно були?

– Відносно давно. Рік тому приїжджав. Навідувався до мами на Луганщині. Мрію потрапити у Львів. З великим сумом дізнався про смерть Лева Броварського. Дуже хочу приїхати до нього на могилу. Поки не виходить вирватися в Україну, але сподіваюся, що цей час настане.

– Слідкуєте за футбольними справами в Україні?

– Ви знаєте, не слідкую. Намагаюся займатися своєю роботою добросовісно, але самі розумієте, що часу на інші речі не так уже й багато.


«АРХІТЕКТУРА В ОДЕСІ ЧИ ФУТБОЛ У ЛЬВОВІ»

– Розкажіть, будь ласка, про початок своєї футбольної кар’єри? Яким був ваш шлях у професійний футбол?

– Я навчався в 10 класі, в той же час відкрився спортінтернат у Луганську. В сере-дині навчального року мене висмикнули – запросили в дубль луганської «Зорі». Це був зірковий період. У тому сезоні команда стала чемпіоном СРСР. Нерідко в «молодіжці» з’являлися хлопці з першої команди. Пригадую, як Юрій Васенін з нами грав. Проте надовго в Луганську я не затримався і поїхав у сєвєродонецький «Хімік».

– Ви отримували виклики в різноманітні збірні України?

– Так, мене запрошували до лав збірної України. Не пригадую, що це був за турнір, але точно знаю, що грали ми у Мукачевому. Якщо не помиляюся, це були якісь всесоюзні змагання. Там мене й запримітили представники «Карпат».

– Як саме відбулося ваше знайомство з керівниками львівського клубу?

– Восени 1972 року Валентин Бубукін, тодішній головний тренер «Карпат», зацікавився мною і відправив переглядати матчі за моєї участі начальника команди. Після матчів за збірну я повернувся в Сєвєродонецьк, де отримав остаточне запрошення у Львів. Переді мною постала дилема – їхати чи ні. Уся справа в тому, що батьки націлювали мене на інститут в Одесі, планували і мріяли, що стану архітектором. До речі, я досить непогано малював. Напевно, далися взнаки гени – мій батько був художником. Крім того, я додатково займався математикою. В підсумку, вся сім’я зібралася за круглим столом. Батьки сказали мені: «Вирішуй сам, але слухай свою інтуїцію і не забудь про те, що підказує серце». Я обрав «Карпати».

– Не секрет, що гравці зі сходу України вирушають на захід з хвилюванням і тривогою. Так було колись, так є і зараз. У 1972 році ви не боялися, що Львів зустріне вас не зовсім гостинно?

– Я був молодим хлопцем і тому не розумів усіх цих політичних моментів (сміється). Для мене значення мали інші речі. По-перше, це запрошення «Карпат», а по-друге, відношення оточуючих. Я ніколи не шкодував про свій вибір. Тодішній лікар команди, ім’я якого з роками забулося (очевидно, йдеться про Анатолія Картиша), казав мені: «Я не передбачав, що тебе хлопці зустрінуть так добре». Справді, партнери по команді прийняли мене вкрай позитивно.

«СЛЬОЗИ РАДОСТІ»

Олександр Андрющенко: "Надзвичайно приємно, що про мене пам’ятають у Львові" - изображение 1– Ваш дебютний матч у футболці «Карпат» відбувся 2 червня 1973 року. У тій грі «Карпати» приймали «Спартак» і перемогли столичних гостей з рахунком 3:2.

– На жаль, цього матчу не пам’ятаю. Роки взяли своє і відтворити в пам’яті такі деталі не можу.

– Можливо, пам’ятаєте свій єдиний гол у складі львівської команди? Його ви забили у ворота тбіліського «Динамо», щоправда, у тій грі «Карпати» поступилися 1:3...

– Знаєте, з цим теж не склалося. Про те, що я гол забив, знаю, але деталей не відтворю. Зате добре пам’ятаю інший матч проти грузинів. У 1974 році ми поїхали в Тбілісі. Гра завершилася з рахунком 0:0. Ернест Ервінович Юст доручив мені позицію центрального півзахисника і мені довелося грати проти Кахі Асатіані. Тоді вдалося виключити його з гри. Згодом його замінили, а мені вдалося нейтралізувати вже нового опонента. Після матчу, коли я йшов з поля, то на очі мені наверталися сльози. Від того, що все склалося так добре.

– Яким був колектив тодішніх «Карпат»?

– Можу сказати, що в команді я не відчув якоїсь дискримінації на фоні націоналізму чи будь-якого іншого поганого ставлення. Хлопці мене просто-таки виховували. Колектив був дуже дружним. На тренуваннях я нікому спуску не давав. Інколи той же Едик Козинкевич і Гена Лихачов кричали на мене через мої жорсткі підкати, але одночасно з цим у нас все будувалося на повазі. Добрими словами згадую Івана Герега, Ростика Поточняка, які скеровували мене в потрібне русло. Опіку наді мною тримав Левко Броварський, в якого я міг заночувати.

– У наші дні футболісти часто виїжджають з сім’ями на природу, готують шашлики. У вас схожих зібрань команди не було?

– Ні, таких виїздів не пригадую. Думаю, це стало тенденцією тільки зараз. Можу сказати, що командні зустрічі були. Ми зустрічалися в ресторанах, барах і навіть випивали, звичайно. Але всі хлопці розуміли, чим вони займаються, і ніколи не дозволяли собі зайвого. Такі зустрічі зближували нас.

«ЕРНЕСТ ЮСТ – ДУШЕВНА, М’ЯКА, ДОБРОДУШНА І ПРЕКРАСНА ЛЮДИНА»

– Вам довелося працювати під керівництвом Валентина Бубукіна, доволі неоднозначного тренера. Яким він вам запам’ятався?

– Мені важко судити, бо на той час я був молодим і світогляд у мене був не зовсім сформований. Тим не менше, він дав мені дуже багато в футбольному плані: технічні і тактичні моменти Бубукін добре розтлумачив і заклав фундамент ще молодого гравця. Наприклад, мистецтво пасу саме він для мене відкрив – як віддати верхову передачу, прихований пас. Це все його заслуга.

– Що скажете про легендарного Ернеста Юста?

– Це дуже душевна, м’яка, добродушна людина. Крім того, він був талановитим тренером. Ми вже згадували матч у Тбілісі. Розкажу, що було після нього. Нічийний результат в Грузії розцінювався позитивно і наша команда зібралася на своєрідне святкування. Я випив собі, трохи перебрав. Наступного дня в готелі перед вильотом до Львова Юст мені сказав: «У тебе що, є зайві гроші? Перестань і більше такого не роби». Усе це було сказано в делікатній формі. Але це був дорослий чоловічий вчинок. Юст – прекрасна людина і Тренер з великої букви.

«ПЕРЕХОВУВАВСЯ НА КВАРТИРІ У ДВУРЕЧЕНСЬКОГО»

Олександр Андрющенко: "Надзвичайно приємно, що про мене пам’ятають у Львові" - изображение 2– Що запам’яталося із позафутбольного львівського періоду життя?

– Виклик в армію. Коли я поїхав до Львова, мої батьки попросили керівництво «Карпат», щоб воно допомогло мені з освітою. Так я навчався у виші, здавав екзамени. Але головне заняття – футбол – відкидало все інше на другий план (сміється). Я все ж догрався –
мене відрахували з інституту. У той час Валентин Бубукін поїхав зі Львова і став одним з тренерів московського ЦСКА. Він дав вказівку забрати мене з «Карпат». Точніше, призвати в армію. На моє ім’я прийшло розпорядження. Керівництво «Карпат» доклало зусиль, мене поновили в інституті. Але ЦСКА поставив ультиматум – якщо мене не віддають, то інших гравців команди призовного віку заберуть у Москву. На той час кілька хлопців служили в Прикарпатському військовому окрузі.

– Переховувати вас не довелося?

– Було і таке. Адміністратор команди Володимир Іванович Ільченко порадив мені зникнути на якийсь час. Вирішили, що я буду жити у нашого запасного воротаря В’ячеслава Двуреченського. Його квартира знаходилася неподалік стадіону. На вулицю я виходив тільки після заходу сонця. Але одного дня мені повідомили, що настав час здаватися. Ми разом з начальником команди поїхали у Червоноармійський військкомат. Прийшли до капітана Василя Івановича, прізвище якого я не пригадую. Він мені каже: «Ти де був? Ми тебе вже два тижні по всьому місту шукаємо». В супроводі цього капітана-начальника військкомату мене того ж дня відправили літаком в Москву. На мене чекали в ЦСКА.

– Все відбулося без вашої волі?

– Так, але на той момент це значення не мало. Ми прилетіли у столицю пізно вночі, а на ранок Валентин Борисович Бубукін приїхав машиною і доставив мене додому до Анатолія Володимировича Тарасова, тодішнього головного тренера. Двері нам відкрила донька Тетяна (найуспішніший тренер з фігурного катання на теренах колишнього СРСР. – Авт.). Анатолій Володимирович зустрів мене словами: «Давай, будемо трудитися». Я відповів, що я не маю бажання, крім того, я був травмованим. Мої аргументи не допомогли.

– Футболку «Карпат» ви більше так і не одягали?

– Цілий сезон я відіграв за ЦСКА. Хочу відкрити один секрет – весь цей час «Карпати» перераховували мені заробітну плату. Вони сподівалися, що я повернуся. В ЦСКА змінився тренер, але мені запропонували офіцерське звання, квартиру. Я відмовився. Контракт я не захотів підписувати. Попереду був ще один рік служби – мене відправили у СКА Ростов.

– Представники «Карпат» не намагалися вас повернути в команду?

– У 1976 році в Ростов-на-Дону до мене приїхав начальник команди львів’ян. Він переконував повернутися до Львова, але тоді я прийняв рішення залишитися у СКА. Так життя склалося.

– Повертаючись до виступів у ЦСКА. Вже будучи армійцем, ви приїжджали до Львова на матчі чемпіонату. Були якісь особливі відчуття?

– У мене не було настроїв щось комусь довести чи брати реванш. Головне – це побачити хлопців, поспілкуватися. У тій грі був один момент, який я добре пригадую. Моя команда тоді йшла якраз на межі вильоту і була дуже потрібна перемога. Я приклався метрів з 30-и, але мій постріл відбив Олександр Ракитський – блискуче склався і витягнув м’яча з «дев’ятки».

– Чи залишилися у вас спогади про львівських уболівальників?

– Ця атмосфера не забувається. Заповнений вщерть стадіон «Дружба» з моєї пам’яті точно ніколи не зітреться. Особливе ставлення до своєї команди – це фантастика. Пізніше, коли я вже не грав у Львові, мені вдалося приїхати на стадіон і я просто ходив по ньому і з приємним хвилюванням згадував ті часи, коли виходив на його зелений газон.

– Коли ви виступали у СКА з Ростова, то вам довелося грати в одній команді з Олександром Заваровим і Ігорем Гамулою. Багато легенд ходить про цей дует. Як поводилися ці хлопці в колективі?

– Нещодавно мені вдалося подивитися матч Кубка кубків проти німецького «Айнтрахта». Відеозапис знайшли аж в Австрії. У тій грі Заваров зіграв чудово. Він був неординарним, володів прекрасною технікою, а головне, добре мислив на полі. Щодо людських якостей Олександра та Ігоря, то можу сказати, що в мене не було з ними проблем і ми добре ладили.

– У 1981 році ростовський СКА підкорив Кубкову вершину. Ваша команда перемогла московський «Спартак». Знаю, що ви взяли участь у гольовій атаці, яка вирішила долю трофею...

– (Сміється.) На лівому фланзі я підібрав м’яч і запустив його направо. Далі Заваров переадресував круглого на Андрєєва, який і завершив старання команди. Приблизно так все відбувалося.

«У ЗБІРНІЙ ЖИВ З БУРЯКОМ, А ТОВАРИШУВАВ ІЗ КІПІАНІ»

Олександр Андрющенко: "Надзвичайно приємно, що про мене пам’ятають у Львові" - изображение 3– Вас залучали до олімпійської збірної СРСР. У її складі ви зіграли один матч проти Тринідаду і Тобаго. Що пам’ятаєте про ту гру?

– Ми їздили у цю країну. Крім того, зустрічалися ще й з Венесуелою. Але в олімпійській збірній у мене не склалося. Я відмовився виступати за неї. Мені так порекомендував тодішній головний тренер СКА Герман Зонін. Перше коло ми закінчили на третьому місці. Герман Семенович переживав за результат. На один з матчів приїхав другий тренер олімпійської збірної Геннадій Логофет і запросив мене в команду. Проте я йому відмовив через те, що у мене були проблеми зі спиною. Тоді я поїхав лікуватися в Ленінград.

– Крім олімпійської збірної, вас викликали і в основну збірну. У складі збірної СРСР ви зіграли один матч – вийшли на заміну у товариському матчі з Грецією...

– На полі я з’явився на 80-ій хвилині. А ще був у резерві на матч з Уельсом. Костянтин Іванович Бесков сказав мені, щоб я розминався і готувався до виходу на поле. Проте заміна так і не відбулася. Цікаво, що збірною тоді керував тріумвірат тренерів – Бесков, Лобановський і Ахалкаці.

– Крім зіркових тренерів, вам пощастило пограти в одній команді з гравцями суперкласу: Блохіним, Балтачею, Дем’яненком, Дасаєвим, Буряком, Чановим...

– Спогади про них у мене прекрасні. На базі в Новогорську я жив в одному номері з Льонею Буряком. Товаришував також із Давидом Кіпіані. Добре ладив з Балтачею, Безсоновим. Хоч хлопці і були зіркові, але в спілкуванні абсолютно приземлені.

– Ми вже згадували про матчі СКА у єврокубках. Вам спочатку випала турецька команда «Анкарагюджю», а потім «Айнтрахт» з Франкфурта. У матчі з німцями ви побачили перед собою червоне світло. Чому суддя так жорстко вас покарав?

– У матчі-відповіді, коли не зарахували наш чистий гол, мене накрили емоції. Суддя на бровці зафіксував положення у Воробйова, а за мить Андрєєв забив гол. В одному з епізодів я грубо зіграв проти суперника за кілька хвилин до кінця матчу. Суддя мене вилучив.

– У складі «Айнтрахта» тоді на поле виходили легендарний Бум Кун Ча і нинішній тренер збірної Німеччини Йоахім Льов...

– Вони мені не запам’яталися. У всякому разі, клопотів вони мені не додали. І взагалі суперник наш був цілком прохідний.

– Поговоримо про справи клубні. Свого часу вам довелося працювати в команді з Олегом Протасовим, а зараз ви працюєте з Міодрагом Божовічем. Що можете сказати про цих тренерів?

– У мене робота така, що я не особливо близько контактую з тренерами. В мене тісніший зв’язок з генеральним і спортивним директорами. Щодо Протасова, то скажу, що він поставив гру команди. Його методи роботи мені подобалися.

– Розкажіть, будь ласка, як справи у Резвана Кочіша, екс-гравця львівських «Карпат»...

– До речі, не знав, що він у Львові грав. Він хороший хлопець, який любить працювати на полі. Поганого про нього нічого не можу сказати.

– Олександре Миколайовичу, дякую за цікаву розмову.

– І я вам дякую за те, що пам’ятаєте. Дуже приємно, що саме у Львові про мене не забувають. Бо ця команда, місто, вболівальники для мене дуже багато значать. Можу сказати, що люблю їх. Навіть тренувальну базу в Брюховичах пригадую. Була сімейна пара там. Імен їхніх не пригадую. Дуже смачно вони нас годували. Їдальня була окремо від наших будиночків. Але ці люди нас часто запрошували. Ми могли в будь-який час зайти туди і перекусити. Особливо мені смакувала дрогобицька ковбаса (сміється).

Популярные новости
Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться
Комментарии (2) Все комментарии

Помню в тех Карпатах Вас Александр. Удачи и счастья Вам в жизни!

не та тепер Дрогобицька ковбаса-=-

Оставить комментарий

Рейтинг букмекеров

Лента новостей

29 марта
00:17
Жерсон Родригес приговорен к 18 месяцам условно за домашнее насилие и нападение
00:02
Источник: ФК "Львов" может вернуться в профессиональный футбол
28 марта
23:58
"Кадис" – "Гранада". Анонс и прогноз матча
23:55
17-летний хавбек украинского происхождения тренировался с первой командой "Манчестер Юнайтед"
23:44
Виталий Кварцяный: "Видимо, в тот момент Мудрик думал: "Дай пас - и я пробью!"
23:42
Известно, как Рубиалес давил на Эрмосо через ее родственников
23:26
Полузащитник Исландии, несмотря на горькую пилюлю, пожелал удачи Малиновскому и Зинченко на Евро
23:20
Bild: "Бавария" видит Зидана главным тренером команды
23:16
30 березня відбудеться Dnipro Cup 2024 пам’яті Станіслава Бенько
23:10
"Бенфика" - "Шавиш". Анонс и прогноз матча
23:06
Футзал. Назван состав сборной Украины для участия в международном турнире
22:56
Испанская студентка потребовала убрать статую Дани Алвеса в его родном городе
22:52
Георгий Судаков: "Не могу дождаться, чтобы представить нашу страну в Германии этим летом!"
22:34
Фелипе Мело: "Алвес и Робиньо должны заплатить за то, что сделали"
22:18
Совладельца "Челси" сместят с должности в 2027 году
21:58
AS: "Реал" может перенести презентацию Мбаппе на август
21:47
"Манчестер Юнайтед" хочет приобрести у "Баварии" Йозуа Киммиха
21:18
Ули Хенесс: "Забрать Алонсо в "Баварию" будет очень сложно, если не невозможно"
21:11
Хави подал в суд сразу двух журналистов
20:49
"Шахтер" провел тренировку в полном составе (Видео)
20:48
"Левый берег" - "Агробизнес": прогноз Виктора Козина
20:31
Впервые украинский арбитр будет работать на финале четырех футзальных ЛЧ
20:25
Матвей Пономаренко: "Мы вошли в восьмерку лучших команд, и проходных матчей точно не будет"
19:58
"Райо Вальекано" намерен арендовать Брайана Сарагосу
Больше новостей
29 марта
00:17
Жерсон Родригес приговорен к 18 месяцам условно за домашнее насилие и нападение
00:02
Источник: ФК "Львов" может вернуться в профессиональный футбол
28 марта
23:44
Виталий Кварцяный: "Видимо, в тот момент Мудрик думал: "Дай пас - и я пробью!"
23:26
Полузащитник Исландии, несмотря на горькую пилюлю, пожелал удачи Малиновскому и Зинченко на Евро
23:16
30 березня відбудеться Dnipro Cup 2024 пам’яті Станіслава Бенько
23:06
Футзал. Назван состав сборной Украины для участия в международном турнире
22:52
Георгий Судаков: "Не могу дождаться, чтобы представить нашу страну в Германии этим летом!"
20:49
"Шахтер" провел тренировку в полном составе (Видео)
20:48
"Левый берег" - "Агробизнес": прогноз Виктора Козина
20:31
Впервые украинский арбитр будет работать на финале четырех футзальных ЛЧ
20:25
Матвей Пономаренко: "Мы вошли в восьмерку лучших команд, и проходных матчей точно не будет"
19:38
Генштаб ВСУ: Оперативная информация по состоянию на 18.00 28.03.2024
19:17
Первая лига. 2-й тур (второй этап). Анонс матчей
18:46
Андрей Булеза из-за травмы пропустит Олимпиаду-2024
17:46
УЕФА может расширить заявку команд-участниц Евро-2024 до 26 игроков
17:15
Алексей Сыч: "В составе олимпийской сборной было много новых лиц - нужно было познакомиться"
16:46
Германия объявила об очередном пакете военной помощи для Украины
16:16
"Шахтер" готовится к "Оболони": Пушич поздравил украинских и грузинских игроков с выходом на Евро-2024
15:44
"Динамо": возвращение сборников, подготовка к вояжу в Полтаву
15:29
Егор Ярмолюк: "Посидели в ресторане украинской еды с Льюисом-Поттером, Коллинзом, Гики и Беном Ми"
14:59
Marca: "Лунин понял свое место, не скандалил и прекрасно воспользовался возможностью в "Реале"
14:14
"Шахтер" и "Динамо" – в мировом топ-рейтинге подписания молодых игроков
13:55
Василий Сачко: "В матче с Исландией стоит отметить командные действия сборной Украины и смелость Реброва"
13:40
"Рух" (U-19) получил нового главного тренера
Больше новостей
28 марта
23:58
"Кадис" – "Гранада". Анонс и прогноз матча
23:55
17-летний хавбек украинского происхождения тренировался с первой командой "Манчестер Юнайтед"
23:42
Известно, как Рубиалес давил на Эрмосо через ее родственников
23:20
Bild: "Бавария" видит Зидана главным тренером команды
23:10
"Бенфика" - "Шавиш". Анонс и прогноз матча
22:56
Испанская студентка потребовала убрать статую Дани Алвеса в его родном городе
22:34
Фелипе Мело: "Алвес и Робиньо должны заплатить за то, что сделали"
22:18
Совладельца "Челси" сместят с должности в 2027 году
21:58
AS: "Реал" может перенести презентацию Мбаппе на август
21:47
"Манчестер Юнайтед" хочет приобрести у "Баварии" Йозуа Киммиха
21:18
Ули Хенесс: "Забрать Алонсо в "Баварию" будет очень сложно, если не невозможно"
21:11
Хави подал в суд сразу двух журналистов
19:58
"Райо Вальекано" намерен арендовать Брайана Сарагосу
19:44
Эндрик значительно прибавил в стоимости после матчей за сборную Бразилии
19:28
Ральф Рангник может возглавить "Баварию"
19:14
"Фиорентина" обратилась к Даниэле Де Росси с предложением возглавить команду
18:58
"Эвертон" получит кредит от будущего владельца
18:46
Андрей Булеза из-за травмы пропустит Олимпиаду-2024
18:30
Маркус Рашфорд может пропустить Евро-2024
18:15
"Барселона" активно интересуется Жоржиньо
18:00
"Манчестер Юнайтед" и "Ювентус" могут совершить обмен игроками
17:46
УЕФА может расширить заявку команд-участниц Евро-2024 до 26 игроков
17:29
Ушел из жизни дважды обладатель Кубка чемпионов в составе "Ноттингем Форест"
17:15
Алексей Сыч: "В составе олимпийской сборной было много новых лиц - нужно было познакомиться"
Больше новостей
29 марта
01:00
Нива - Васт: прямая трансляция матча
01:00
ЮКСА - Металлург-2: прямая трансляция матча
12:00
Яруд Мариуполь - Прикарпатье: прямая трансляция матча
12:30
Подолье - Кремень: прямая трансляция матча
13:00
Карпаты - Виктория: прямая трансляция матча
13:00
Чайка - Звягель: прямая трансляция матча
13:00
Белененсеш САД - Фейренси: прямая трансляция матча
13:30
Левый берег - Агробизнес: прямая трансляция матча
14:30
Бристоль Сити - Лестер: прямая трансляция матча
15:00
Миллуолл - Вест Бромвич Альбион: прямая трансляция матча
16:00
Пасуш де Феррейра - Оливейренсе: прямая трансляция матча
17:00
Саутгемптон - Мидлсбро: прямая трансляция матча
17:00
Шеффилд Уэнсдей - Суонси: прямая трансляция матча
17:00
Куинз Парк Рейнджерс - Бирмингем: прямая трансляция матча
17:00
Престон Норт Энд - Ротерхэм: прямая трансляция матча
17:00
Норвич - Плимут Аргайл: прямая трансляция матча
17:00
Халл - Сток Сити: прямая трансляция матча
17:00
Хаддерсфилд - Ковентри: прямая трансляция матча
17:00
Кардифф - Сандерленд: прямая трансляция матча
17:30
Жил Висенте - Фамаликан: прямая трансляция матча
17:30
Тондела - Вилаверденсе: прямая трансляция матча
19:30
Блэкберн - Ипсвич: прямая трансляция матча
20:00
Бенфика - Шавиш: прямая трансляция матча
21:30
Бургос - Эспаньол: прямая трансляция матча
Больше новостей
28 марта
23:58
"Кадис" – "Гранада". Анонс и прогноз матча
23:10
"Бенфика" - "Шавиш". Анонс и прогноз матча
20:48
"Левый берег" - "Агробизнес": прогноз Виктора Козина
15:00
ЮКСА - Металлург-2: прогноз на матч
26 марта
12:30
Испания – Бразилия. Анонс и прогноз матча
12:00
Франция – Чили. Анонс и прогноз матча
11:45
Украина – Исландия. Анонс и прогноз матча
11:45
Уэльс - Польша. Анонс и прогноз матча
11:45
Германия - Нидерланды. Анонс и прогноз матча
11:45
Словения – Португалия. Анонс и прогноз матча
11:45
Англия - Бельгия. Анонс и прогноз матча
11:45
Люксембург – Казахстан. Анонс и прогноз матча
10:31
Испания – Бразилия: ставка на обмен голами
12:00
Франция - Чили: прогноз на матч
11:45
Люксембург - Казахстан: прогноз на матч
11:45
Уэльс - Польша: прогноз на матч
11:45
Украина - Исландия: прогноз на матч
11:45
Австрия - Турция: прогноз на матч
11:45
Словения - Португалия: прогноз на матч
09:00
Грузия - Греция: прогноз на матч
09:00
Литва - Гибралтар: прогноз на матч
27 марта
15:00
Левый берег - Агробизнес: прогноз на матч
15:00
Чайка - Звягель: прогноз на матч
25 марта
11:30
Альбасете - Расинг(Ф): прогноз на матч
Больше новостей

Рейтинг казино

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →