closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
closer-popup
footboom
Регистрация
Поля отмечены звездочками * обязательны для заполнения

Ваша відповідь збережена
Зробіть, будь ласка, прогноз для майбутніх матчів
successful

Спасибо!

Готово! Проверьте свою электронную почту, чтобы узнать о специальном предложении!
closer-popup

Три запитання для екс-гравців "Карпат"

Три запитання для екс-гравців "Карпат"
Изменить размер a+ a-
1190
0
Фавбет Бонус 10 000 грн
получить

У новому, 2013 році, коли вся карпатівська сім’я відзначатиме 50-у річницю з дня заснування команди, Інформаційний центр ФК «Карпати» вирішив провести експрес-опитування колишніх гравців «Карпат»: Олександра ФІЛЯЄВА, який з капітанською пов’язкою вивів на поле команду «левів» у їхньому першому офіційному матчі, «залізного» центрбека «кришталевого» складу Валерія СИРОВА та володаря найпотужнішого удару з лівої «гармати» в історії клубу Анатолія САУЛЕВИЧА. Кожен з них відповів на 11 запитань.

1. ВАША ОЦІНКА ВИСТУПУ «КАРПАТ» У 2012 РОЦІ.

О. ФІЛЯЄВ: Буду відвертим, загалом рік вийшов невдалим. Лише восени справи пішли на поправку. Особливо це стало помітно після трьох перемог вдома поспіль. Обіграли «Металіст» у Кубку, «Кривбас» просто-таки розбили і пішов підйом у грі, з’явилася впевненість.

В. СИРОВ: Коли брати за п’ятибальною системою, то в середньому, думаю, десь на трієчку. Весною були на грані вильоту і я думав, невже 50 років клубу зустрінемо в першій лізі? Але, на щастя, пронесло. Новий сезон почали також провально. Проте зміна тренера пішла на користь і в останніх іграх уже з’явилася якась надія на покращення. Добре, що на перерву пішли з хорошим відривом від зони вильоту. Тепер можна більш-менш спокійно працювати, продовжити експерименти.

А. САУЛЕВИЧ: Минулий чемпіонат «Карпати» закінчили на 14-му місці. В новому сезоні на зимову перерву команда пішла на тій же позиції. Тож оцінка може бути тільки одна – «незадовільно». Бо як би там не було, 14-ий рядок у турнірній таблиця – це місце не для «Карпат».


2. НАЗВІТЬ МАКСИМУМ ТРИ ОСНОВНІ ПРИЧИНИ НИЗЬКИХ РЕЗУЛЬТАТІВ «ЗЕЛЕНО-БІЛИХ» УПРОДОВЖ РОКУ.

О. ФІЛЯЄВ: Недостатній патріотизм – схоже, футболісти забули, що грати потрібно не лише за себе і преміальні, а й за честь клубу, міста і вболівальників. Далася взнаки надто велика плинність кадрів – коли немає стабільності складу, неминуче з’являються серйозні проблеми в грі. А ще в мене склалося враження, що психологічний мікроклімат в команді тривалий період протягом року був не найкращим. Скажу відверто, на деяких гравців в окремі моменти було просто шкода дивитися.

В. СИРОВ: Першочергова причина в тому, що не було колективу. А вже звідси не було й командної гри, кожен грав сам по собі. А от на питання, чому не було колективу, я відповісти не можу. Зазвичай це стається, коли в команді є внутрішні проблеми. Та головне, що зараз це все вже позаду.

А. САУЛЕВИЧ: Не знаю всіх нюансів – для цього потрібно бути в середині команди, але з боку виглядає, що на грі негативно позначилися «чехарда» з тренерами – це перше. Друге – щось у команді не в порядку з мікрокліматом, бо так не буває, щоб ті самі гравці, які ще зовсім недавно показували хороший рівень, так різко, без будь-яких на те причин, його настільки понизили. І третє – судді. Це просто жах, що вони витворяли з «Карпатами».


3. НАСКІЛЬКИ ВДАЛИМ Є ЗАПРОШЕННЯ КЕРІВНИЦТВА КЛУБУ НА ПОСАДУ ГОЛОВНОГО ТРЕНЕРА «КАРПАТ» НІКОЛАЯ КОСТОВА?

О. ФІЛЯЄВ: Відповідь на це питаня залежить від того, що тренер зробив. У даному випадку Костов виправив ситуацію, яка здавалася майже безнадійною. Команда йшла чи не на останньому місці. Але йому вдалося за досить короткий період часу стабілізувати гру. Не знаю, що він говорив гравцям на тренуваннях і на установках перед матчами, але грати вони почали краще. Так що про Костова можу сказати одне – молодець!

В. СИРОВ: Найбільша заслуга Костова в тому, що він зумів знайти підхід до гравців і налагодив мікроклімат. Було видно по очах хлопців, що вони почали по-іншому ставитись до своїх прямих обов’язків. А керівництву клубу ставлю в заслугу той факт, що коли пішла серія невдач, то вистачило терпіння, і не звільнили тренера. Костов поступово все більш-меш налагодив, і зараз вже чітко вимальовується тенденція до покращення.

А. САУЛЕВИЧ: Керівництво також бачило, що треба щось змінювати. Раз, другий промахнулися. З третім, маю на увазі Костова, нібито пішло на краще. З’явилася якась гра, у гравців ми знову побачили бажання і самовіддачу. Як наслідок, не забарився і результат. Значить, рішення було правильним.


4. ЧИ МОЖНА ВВАЖАТИ, ЩО КРИЗА У КОМАНДИ ВЖЕ МИНУЛА?

О. ФІЛЯЄВ: Не скажу, що зовсім усе вже в команді добре. Все ж ми й надалі на 14-му місці. А значить, ще потрібно багато працювати. Окремо хочу звернутися до гравців, які грають попереду. Хлопці, необхідно реалізовувати моменти. Коли ви змарнували момент у боротьбі з захисником – це ще куди не йшло. Але коли стовідсоткова ситуація і ніхто не заважає, а м’яч не влітає до сітки, то вибачте... Так що криза остаточно ще не минула. От коли почнемо хоча б вдома вигравати у грандів, як це було в 2010 році, тоді можна буде сказати, що все більш-менш гаразд. Тоді й трибуни «України» знову будуть повні і в єврокубках ми знову будемо грати.

В. СИРОВ: Криза ще не минула. Так, «хворий» пішов на поправку, але до повного його одужання ще далеко. Необхідно правильно спланувати зимові збори і добре на них попрацювати. Важливий момент – кадрове підсилення. От коли з цим буде порядок, то й перші весняні ігри повинні скластися для нас добре. І от тоді лише можна буде говорити, що криза позаду.

А. САУЛЕВИЧ: Про подолання кризи говорити ще рано. Весною отримаємо відповідь на це питання. Так, гра покращилася, але місце те саме, 14-е. Рівень гри повинен бути ще кращим. Думаю, нинішній стан команди –
це лише початок виходу з кризи.


5. ЯКІ СИЛЬНІ СТОРОНИ У ГРІ НИНІШНЬОГО СКЛАДУ «КАРПАТ» ВИ БАЧИТЕ?

О. ФІЛЯЄВ: Наприкінці року почали рухатися швидше, бо до того стояли. Також стали швидше думати і виконувати техніко-тактичні дії. Покращилася і реалізація. Але тут слід врахувати, що не все залежить тільки від наших гравців. «Карпати» ж на полі не одні, а суперник далеко не завжди дозволяє зробити те, що ти хочеш.

В. СИРОВ: Організація гри – це повністю заслуга роботи тренера. Приємно, що вдалося підняти рівень функціональної готовності. «Карпати» нарешті знову почали грати всі 90 хвилин. З’явився і карпатівський дух. Це особливо яскраво було видно в іграх, коли залишалися в меншості. Гравці довели свою профпридатність у важких іграх, і це дуже важливо. Бо коли все добре, тоді кожен герой. А от коли дуже важко, то одразу видно, хто є хто. Так що набрані очки – це заслуга всієї команди, яка почала показувати більш-менш пристойний футбол.

А. САУЛЕВИЧ: «Карпати» почали грати в колективний футбол. Нарешті вони стали схожі на команду, а не на набір футболістів, де кожен сам за себе. Гравці побігли, у грі з’явилися пресинг, колективний відбір, почали грати без м’яча.


6. КОГО З ГРАВЦІВ МОЖЕТЕ ВИОКРЕМИТИ ЗІ ЗНАКОМ «+»?

О. ФІЛЯЄВ: Лукас сподобався. Але він надто часто перетримує м’яч і до того ж грає лише лівою ногою. В цьому він мені нагадує Кулю (Ігоря Кульчицького. – Авт.). Можна ще виділити Штіліча, але боснієць зіграв не так багато матчів.

В. СИРОВ: Особливо когось виділити важко. Чому? Бо ні в кого не було стабільної гри. Той же Лукас, для прикладу, забивав яскраві голи, але разом з тим чимало моментів змарнував, а деколи він може собі взагалі дозволити випасти з командної гри. Тому ще раз виділю лише один момент –
в кінці з’явилася командна гра.

А. САУЛЕВИЧ: Коли брати весь рік, то багато хто під його кінець змінився в кращий бік. Тривалий час можна було будь-кого висмикнути зі складу, і ніхто б навіть не помітив. А зараз візьмемо, наприклад, Худоб’яка – він знову починає приносити реальну допомогу команді. Сподобався Штіліч – але знову ж судді не дали йому нормально дограти. Так, потенціал у нього чималий. Але важко говорити про стабільність у його грі – надто мало ігор провів. Однак видно, що неординарний гравець, потенціал є, дуже нестандартно грає.


7. ЯКІ ПОЗИЦІЇ ПОТРЕБУЮТЬ ПІДСИЛЕННЯ В ПЕРШУ ЧЕРГУ?

О. ФІЛЯЄВ: Терміново треба зміцнити центр захисту. Також потрібен диригент у середині поля, який своєчасно віддаватиме паси так, як свого часу це робив Левко Броварський. Такого гравця наразі в команді не бачу. Задатки, щоправда, в деяких хлопців до такої гри є, але їм ще треба багато працювати над собою.

В. СИРОВ: Як колишнього захисника, мене в першу чергу турбує оборона. Тому скажу, що треба зміцнювати центр захисту. Та й воротар Богатінов грає вже надто не стабільно – то потягне кілька сейвів, то припуститься «ляпу». Також вважаю, що нам потрібен опорник, який може не лише переривати атаки суперника, а й пас гострий віддати, по воротах потужно пробити.

А. САУЛЕВИЧ: Потрібен центральний і правий захисники. Ксьонз, якщо під ним буде хороший захисник, принесе набагато більше користі. Богатінову бракує стабільності, а Мисаку чомусь, можливо, через молодість, поки не довіряють. Значить, потрібен воротар. Не зашкодять і хороший хав та центральний нападник. Адже в нападі один Гладкий – це замало. Кас’ян, як на мене, себе ще не проявив. У Лукаса відсоток реалізації бажає кращого. У півзахисті не можу зрозуміти, що сталося з Ткачуком після того, як його обрали капітаном. Ну й Голодюк надто вже часто травмується...


8. ЧОГО ОЧІКУЄТЕ ВІД «КАРПАТ» В 2013 РОЦІ В ІГРОВОМУ ПЛАНІ?

О. ФІЛЯЄВ: Сподіваюся, що нарешті стабілізується склад, і тоді з’явиться гра такого ж рівня, як була два-три роки тому, коли ми і в Європі грали, і вболівальник у великій кількості ходив на матчі. Словом, чекаю покращення гри. Сподіваюся, за зиму це станеться і ми побачимо розвиток того прогресу, який почався в другій частині осені. Вже в Сімферополі, у першій офіційній грі в 2013 році, ми побачимо, як команда працювала взимку.

В. СИРОВ: Подальшого поступу у розвитку командної гри. Сподіваюся на покращення гри в обороні і подальший прогрес в проведенні атакувальних дій. У більшості гравців «Карпат» є потенціал для росту їхньої майстерності. А Костов достатньо грамотний тренер, щоб той потенціал розкрити. Головне, щоб гравці не забували, що в футболі потрібно не тільки багато бігати по полю, а й весь час думати головою – аналізувати, робити висновки тощо.

А. САУЛЕВИЧ: Маю надію, що гратимуть не гірше, ніж в кінці цього року. Будуть тримати м’яч, всією командою оборонятися і великими силами йти вперед. Словом, буде командна гра, тоді й результат не забариться.


9. НА ЯКОМУ МІСЦІ «КАРПАТИ» ФІНІШУЮТЬ У ЧЕМПІОНАТІ?

О. ФІЛЯЄВ: Розумію, це буде важко, але вірю, що вдасться зайняти 6-е місце, а коли повезе, то й 5-е, і до нас знову прийдуть єврокубки. Адже відставання не таке вже й велике. А коли виграти в Сімферополі, то відстань одразу суттєво зменшиться. Вірю, повинні виступити непогано.

В. СИРОВ: Питання непросте, бо дуже висока щільність у турнірній таблиці. Головне, що в даній ситуації ми на солідній відстані від зони вильоту. А на фініші, коли взимку добре попрацюємо, маємо бути в десятці.

А. САУЛЕВИЧ: Вже набридло, що ми не дивимося, хто там на черзі, щоб його обійти, а рівняємося на Ужгород, щоб не вилетіти. Як вже казав, коли будемо грати, як в останніх іграх восени, то повинні фінішувати щонайменше в десятці. А там буде видно – при удачі можна поборотися і за Лігу Європи. А чому б і ні – там відриви невеликі. Хіба «Карпати» гірші за той же «Чорноморець»? А йому вже всі віддають п’яте місце.


10. НАСКІЛЬКИ РЕАЛЬНО ОБІГРАТИ «ШАХТАР» У ЧВЕРТЬФІНАЛІ КУБКА УКРАЇНИ? КОЛИ ТАК, ТО ЗА РАХУНОК ЧОГО?

О. ФІЛЯЄВ: «Шахтар» обіграти дуже важко. Луческу налаштовує свою команду бути першою і в чемпіонаті, і в Кубку. Суперник дуже сильний за рахунок бразильців.

В. СИРОВ: Завдання надскладне. Коли виходити з того, як команди грали восени, то шанси 90 до 10. Але коли ми розумно зіграємо в обороні, стиснувшись немов пружина, то вона може і вистрілити. У гравців «Шахтаря» стовідсотково буде певна зверхність. Захист у них далеко не безгрішний, бо в Україні у них ніколи немає багато роботи. Коли витримати перший тайм, то в другому можна буде їх ловити на контратаках. А шанси впіймати обов’язково у нас будуть. Треба лише ними скористатися. Щоправда, трохи побоююся за суддів. Але якщо ми добре підготуємося, то шанси весною можуть змінитися на 60 до 40. Звісно, буде важко. Але я в таких випадках завжди говорю, що очі бояться, але ж ноги бігають.

А. САУЛЕВИЧ: Коли б грали з «Динамо», то ще можна було б говорити про перемогу. А «Шахтар» дуже сильний і за зиму навряд чи стане слабшим. Плюс гра на «Донбас-Арені». Та й судді самі знаєте, як будуть свистіти. Але шанс є завжди. Пам’ятаєте, як в минулому сезоні ми їх возили в першому таймі? Думаю, буде цікаво себе перевірити з таким суперником. Бразильці дуже не люблять грати без м’яча. Тому, коли не дамо їм себе возити, то шанс з’явиться. А м’яч, він же круглий...


11. ВАШІ ПОБАЖАННЯ ВБОЛІВАЛЬНИКАМ «КАРПАТ».

О. ФІЛЯЄВ: У «Карпат» дуже затяті вболівальники, які переживають за свою команду і вміють добре її підтримувати. Це відзначають в Україні усі. Тому можу побажати їм лише одного: щоб вони так само залишалися найкращими і щоб їх ставало все більше. Ну й звісно, щоб «Карпати» їх якомога частіше тішили гарним футболом та гучними перемогами.

В. СИРОВ: В «зелено-білих» насправді неймовірно віддані вболівальники. А ще в усі часи суперники «Карпат» відзначали, що львівський вболівальник дуже тонко розбирається на футболі і вміє оцінити красиву гру навіть суперника. Тому хочу побажати, щоб фанати «Карпат» так само, як і зараз, підтримували свою команду, але при цьому були толерантними до гостей і поменше приносили на трибуни політики.

А. САУЛЕВИЧ: Уболівальникам побажаю одне – щоб підтримували команду завжди. Зрозуміло, хочеться, аби вона завжди перемагала. Але так не буває. Це хіба що «Шахтар» таке може собі в Україні дозволити. Але ми не з Донецька.

Популярные новости
Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться
Комментарии (0)

Оставить комментарий

Рейтинг букмекеров

Лента новостей

19 апреля
15:13
Зинедин Зидан практически договорился с "Баварией"
15:10
"Сельта" – "Лас-Пальмас". Анонс и прогноз матча
15:00
Віктор Циганков пропустить матч з "Кадісом"
14:52
Первая лига. 5-й тур (второй этап). "Карпаты" впервые в сезоне проигрывают на "Украине"
14:42
У омбудсмена Украины требуют от УАФ принять меры по Александру Шевченко
14:25
Суперкомпьютер оценил шансы полуфиналистов Лиги чемпионов
13:58
Почему вратаря "Астон Виллы" Мартинеса не удалили в матче Лиги конференций, несмотря на две желтые карточки
13:50
Ярослав Карабин: "Минай" сейчас гораздо более опасная команда, если сравнивать с первым кругом"
13:25
Евгений Банада: "Не считаю "Днепр-1" принципиальным соперником"
13:20
Marca: "Реал" предлагает Лунину долгосрочный контракт
13:10
Юрий Мороз вызвал 22 игрока в сборную Украины (U-16) для участия в Турнире развития УЕФА
13:00
Гендир "Байера": "Мы не продадим Виртца меньше, чем за 150 миллионов"
12:40
Официально: Немецкий футбольный союз продлил контракт с Нагельсманном
12:20
Первая лига. "Карпаты" - "Ингулец". Прямая трансляция
12:20
Игрок "Шахтера" Майкон повторно разорвал "кресты"
12:00
"Атлетик" – "Гранада". Анонс и прогноз матча
12:00
"Ницца" - "Лорьян". Анонс и прогноз матча
11:45
"Кальяри" - "Ювентус". Анонс и прогноз матча
11:45
Бастиан Швайнштайгер: "В МЮ Моуриньо на три месяца отстранил меня от первой команды"
11:30
"Айнтрахт" – "Аугсбург". Анонс и прогноз матча
11:20
Иван Надеин: "Неправильно запрещать стимулирование клубов третьей стороной"
11:00
Крис Саттон: "Нападки на Зинченко несправедливы, из него сделали козла отпущения"
10:45
Антон Боль: "Надеюсь, что буду готов сыграть в матче против "Шахтера"
10:30
Сейв Трубина в ответном матче 1/4 финала ЛЕ с "Марселем" претендует на звание лучшего
Больше новостей
19 апреля
14:52
Первая лига. 5-й тур (второй этап). "Карпаты" впервые в сезоне проигрывают на "Украине"
14:42
У омбудсмена Украины требуют от УАФ принять меры по Александру Шевченко
13:50
Ярослав Карабин: "Минай" сейчас гораздо более опасная команда, если сравнивать с первым кругом"
13:25
Евгений Банада: "Не считаю "Днепр-1" принципиальным соперником"
13:10
Юрий Мороз вызвал 22 игрока в сборную Украины (U-16) для участия в Турнире развития УЕФА
12:20
Первая лига. "Карпаты" - "Ингулец". Прямая трансляция
12:20
Игрок "Шахтера" Майкон повторно разорвал "кресты"
11:20
Иван Надеин: "Неправильно запрещать стимулирование клубов третьей стороной"
11:00
Крис Саттон: "Нападки на Зинченко несправедливы, из него сделали козла отпущения"
10:45
Антон Боль: "Надеюсь, что буду готов сыграть в матче против "Шахтера"
10:30
Сейв Трубина в ответном матче 1/4 финала ЛЕ с "Марселем" претендует на звание лучшего
10:15
Юрий Вирт: "Думаю, что Лунин решил остаться в "Реале"
10:00
Евгений Левченко об аудите УАФ при Павелко: "8 лет обворовывания нашего футбола"
09:45
Роман Яремчук может вернуться на поле в матче с "Алавесом"
09:30
Дмитрий Ризнык: "В моменте с голом Кирюханцева мои шансы отбить удар составляли 50%"
09:15
Украинская ПВО впервые уничтожила стратегический бомбардировщик Ту-22М3
08:45
Роман Зозуля: "Недоумки попали в жилой дом в Днепре и скажут, что там жили генералы НАТО"
08:30
Плюс 870 человек и 21 артсистема: общие боевые потери противника с 24.02.22 по 19.04.24
08:15
Генштаб ВСУ: Оперативная информация по состоянию на 06.00 19.04.2024
18 апреля
22:42
"Карпаты" - "Ингулец": прогноз Виктора Козина
22:29
УЕФА попросили перенести крайний срок утверждения составов на Евро-2024
21:44
Первая лига. 5-й тур (второй этап). Анонс матчей
21:13
Чемпионат Украины. "Заря" – "Шахтер" 1:3. Видеообзор матча
21:06
Анатолий Трубин - в "старте" "Бенфики" на матч против "Марселя"
Больше новостей
19 апреля
15:13
Зинедин Зидан практически договорился с "Баварией"
15:10
"Сельта" – "Лас-Пальмас". Анонс и прогноз матча
15:00
Віктор Циганков пропустить матч з "Кадісом"
14:25
Суперкомпьютер оценил шансы полуфиналистов Лиги чемпионов
13:58
Почему вратаря "Астон Виллы" Мартинеса не удалили в матче Лиги конференций, несмотря на две желтые карточки
13:20
Marca: "Реал" предлагает Лунину долгосрочный контракт
13:00
Гендир "Байера": "Мы не продадим Виртца меньше, чем за 150 миллионов"
12:40
Официально: Немецкий футбольный союз продлил контракт с Нагельсманном
12:20
Игрок "Шахтера" Майкон повторно разорвал "кресты"
12:00
"Атлетик" – "Гранада". Анонс и прогноз матча
12:00
"Ницца" - "Лорьян". Анонс и прогноз матча
11:45
"Кальяри" - "Ювентус". Анонс и прогноз матча
11:45
Бастиан Швайнштайгер: "В МЮ Моуриньо на три месяца отстранил меня от первой команды"
11:30
"Айнтрахт" – "Аугсбург". Анонс и прогноз матча
11:00
Крис Саттон: "Нападки на Зинченко несправедливы, из него сделали козла отпущения"
10:30
Сейв Трубина в ответном матче 1/4 финала ЛЕ с "Марселем" претендует на звание лучшего
10:15
Юрий Вирт: "Думаю, что Лунин решил остаться в "Реале"
09:45
Роман Яремчук может вернуться на поле в матче с "Алавесом"
09:30
"Дженоа" - "Лацио". Анонс и прогноз матча
09:00
"Байер" установил рекордную серию без поражений в топ-5 лигах
02:15
Лига конференций. "Фенербахче" – "Олимпиакос" 1:0 (пен. - 2:3). Видеообзор матча
02:06
Лига Европы. "Марсель" – "Бенфика" 1:0 (пен. - 4:2). Видеообзор матча
01:30
Лига конференций. ПАОК – "Брюгге" 0:2. Видеообзор матча
01:15
Лига Европы. "Рома" – "Милан" 2:1. Видеообзор матча
Больше новостей
19 апреля
03:30
Ботафого - Атлетико Гоияниенсе: прямая трансляция матча
12:00
Прикарпатье - СК Полтава: прямая трансляция матча
13:00
Карпаты - Ингулец: прямая трансляция матча
19:00
Корона - Радомяк: прямая трансляция матча
19:30
Дженоа - Лацио: прямая трансляция матча
19:30
Эльферсберг - Шальке: прямая трансляция матча
19:30
Нюрнберг - Падерборн: прямая трансляция матча
20:00
Бешикташ - Анкарагюджю: прямая трансляция матча
21:30
Айнтрахт - Аугсбург: прямая трансляция матча
21:30
Тенерифе - Леганес: прямая трансляция матча
21:30
Реджана - Козенца: прямая трансляция матча
21:30
Палермо - Парма: прямая трансляция матча
21:30
Ракув - Гурник: прямая трансляция матча
21:45
Кальяри - Ювентус: прямая трансляция матча
22:00
Атлетик - Гранада: прямая трансляция матча
22:00
Ницца - Лорьян: прямая трансляция матча
22:15
Риу Аве - Арока: прямая трансляция матча
18 апреля
01:00
РБ Брагантино - Васко да Гама: прямая трансляция матча
01:00
Гремио - Атлетико Паранаенсе: прямая трансляция матча
02:00
Жувентуде - Коринтианс: прямая трансляция матча
02:00
Форталеза - Крузейро: прямая трансляция матча
02:00
Палмейрас - Интернасьонал: прямая трансляция матча
02:00
Атлетико Минейро - Крисиума: прямая трансляция матча
03:30
Фламенго - Сан-Паулу: прямая трансляция матча
Больше новостей
19 апреля
15:10
"Сельта" – "Лас-Пальмас". Анонс и прогноз матча
12:00
"Атлетик" – "Гранада". Анонс и прогноз матча
12:00
"Ницца" - "Лорьян". Анонс и прогноз матча
11:45
"Кальяри" - "Ювентус". Анонс и прогноз матча
11:30
"Айнтрахт" – "Аугсбург". Анонс и прогноз матча
09:30
"Дженоа" - "Лацио". Анонс и прогноз матча
15:00
ЮКСА - Рух-2: прогноз на матч
15:00
Металлург-2 - Дружба: прогноз на матч
15:00
Звягель - Карпаты-2: прогноз на матч
12:15
Риу Аве - Арока: прогноз на матч
12:00
Ницца - Лорьян: прогноз на матч
12:00
Атлетик - Гранада: прогноз на матч
11:45
Кальяри - Ювентус: прогноз на матч
11:30
Реджана - Козенца: прогноз на матч
11:30
Палермо - Парма: прогноз на матч
11:30
Тенерифе - Леганес: прогноз на матч
11:30
Айнтрахт - Аугсбург: прогноз на матч
11:30
Ракув - Гурник: прогноз на матч
18 апреля
22:42
"Карпаты" - "Ингулец": прогноз Виктора Козина
12:00
"Вест Хэм" – "Байер". Анонс и прогноз матча
12:00
"Фенербахче" - "Олимпиакос". Анонс и прогноз матча
12:00
"Аталанта" - "Ливерпуль". Анонс и прогноз матча
12:00
"Рома" - "Милан". Анонс и прогноз матча
12:00
ПАОК - "Брюгге". Анонс и прогноз матча
Больше новостей

Рейтинг казино

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →