closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
closer-popup
footboom
Регистрация
Поля отмечены звездочками * обязательны для заполнения

Ваша відповідь збережена
Зробіть, будь ласка, прогноз для майбутніх матчів
successful

Спасибо!

Готово! Проверьте свою электронную почту, чтобы узнать о специальном предложении!
closer-popup

Степан Юрчишин: "Лобановський кричить: "Юрчишин - бий". Підійшов і з правої поклав у сітку"

Степан Юрчишин: "Лобановський кричить: "Юрчишин - бий". Підійшов і з правої поклав у сітку"
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
4755
0
Фавбет Бонус 10 000 грн
получить

Легенда "Карпат" Степан Юрчишин - про життя у футболі.

"У політику більше не піду"

- Степане Федоровичу, вас можна поздоровити з новим призначенням! Ви, легенда "Карпат", у рідному клубі знову займаєтеся тренерською діяльністю?

- У "Карпатах" устиг попрацювати раніше головним тренером, спортивним директором і в селекційній службі, а нині займаюся з командою Ю-19. Дуже непогана команда, тим більше - всі наші місцеві вихованці. У нас є школа - "Карпати" і училище фізичної культури "ЛУФК", колишній спортінтернат. Усі - цікаві футболісти, до того ж, і мені ця робота ближче до серця.

- Бачу, ви трішки скучили за футболом. Востаннє працювали на тренерській лаві, якщо не помиляюся, в першій половині сезону-2008/2009, коли тренували "ФК Львів" у вищій лізі.

- Так, давно не працював тренером, але потихеньку-помаленьку втягуємося. Завжди казав, і то не приховую, що найприємнішою в мене була робота саме у ФК "Львів". Тоді за півтора року ми не тільки хорошу команду зробили, а ще й увійшли до вищої ліги. Це було несподівано для багатьох. Президентом тоді був Юрій Іванович Кіндзерський - людина, з якою в мене пішла робота зразу. Він бачив, що команда була тоді молода, відтак спочатку попросив залишитися в першій лізі, потім скоригував плани до потрапляння в десятку команд, згодом - у п’ятірку. Після першого кола ми вже були в трійці, він же запропонував замахнутися на вищу лігу, але не афішувати це на загал. Для мене такий поворот був несподіваним, але ми, "граючись", увійшли до еліти українського футболу. То був мій найкращий тренерський рік, була хороша молода команда, причому всі свої, тож ми досягли тієї вершини.

- Але після того етапу ви більше приносили користі своєму рідному клубу як спортивний директор, згодом як селекціонер.

- Посада спортивного директора - це була для мене нова робота, якою ніколи не займався. Але мушу сказати, що тоді ми теж досягли великих успіхів. У "Карпатах" працював Олег Кононов на посаді головного тренера, й ми грали два сезони поспіль у Лізі Європи. Команда підібралася гарна, тож частина моєї роботи - внесок у той успіх.

- Наскільки знаю, паралельно із спортивною діяльністю ви займалися й політикою на рівні Львівської обласної ради. Доволі цікаве й дещо несподіване явище як для футболіста та тренера.

- Чесно кажучи, не хотів ніяк йти в політику - це не моє. Але тодішній президент "Карпат" - Петро Петрович (Димінський) спонукав йти депутатом у нашу обласну раду, щоби мати можливість упливати на розвиток дитячо-юнацького футболу, хотіли зробити велику справу для нашої футбольної школи. Нас, у першу чергу, цікавили верхні поля "України", але про це керівництво "Карпат" вам більше розповість. У нас тоді були великі проблеми, полів не вистачало, тож, послухавши президента, все-таки вирішив спробувати. Проте, за деякий час, мушу визнати, розчарувався в цій політиці. Більше ніколи туди не піду, бо для спорту, насправді, там важко щось зробити. Людей там більше цікавить сама політика, аніж спорт.

- То ви чинний депутат і нині?

- Ні, я вже рік, як склав повноваження. Хоча мушу визнати, що там теж зустрічаються прекрасні люди. Клуб тоді сподівався (я теж) на вирішення важливих питань, але не вийшло. Я зрозумів, що все-таки це не моє, й пішов.

- Колись трапилася на очі стаття, в якій ви наголошували, що не зовсім склалася ваша тренерська кар’єра, хоча, якщо подивитися на біографію, так і не скажеш. Ви - перший тренер "Карпат" у епоху незалежності, потім ще кілька разів очолювали цей клуб, робота із ФК "Львів", була й друга ліга у вашій біографії.

- А чому не склалася? Не можу так сказати. Свого часу став тренером після того, як був чинним футболістом. Пам’ятаєте, під час відродження "Карпат" ми з Ростиславом Поточняком працювали разом, а згодом він пішов за станом здоров’я, а мені запропонували очолити команду. Це якраз була буферна зона другої радянської ліги, а ми в той момент поїхали в Азербайджан, у місто, де саме відбувався збройний конфлікт між азербайджанцями та вірменами (місто Гянджа, 1988 року - Кіровабад, де внаслідок конфлікту навколо Нагірного Карабаху спалахнули сутички між етнічними групами азербайджанців та вірменів. Команда "Динамо" Гянджа посіла 3 місце в буферній зоні другої ліги. - В. П.). Ми тоді виграли чемпіонат і увійшли в першу лігу радянського футболу. Але в зв’язку з тим, що наступного року розпочався перший чемпіонат уже незалежної України, мене представили як головного наставника. Тоді було важко, через відсутність фінансів, але ми залишили команду у вищій лізі, однак я, ще не досить досвідчений тренер, сказав: "Усе. Досить із мене тренерства". Ще раз я працював у "Карпатах", коли під час сезону пішов Мирон Богданович, а ми посіли 4 місце й дійшли до фіналу Кубка України. Це було 1999 року. У фіналі грали проти "Динамо" Валерія Лобановського. То взагалі була "атомна" команда: Шевченко, Ребров, Каладзе, Шовковський, Косовський… Звичайно, ми програли, але вважаю, що, попри все, то був успіх. Потім ФК "Львів" вивів до вищої ліги. Працював і в другій лізі, і в першій. Тренував ФК "Львів" навіть тоді, коли там президентом був Діденко в середині 1990-х, то трішки інша команда була, можливо, пам’ятаєте. До речі, дуже пристойна. Тому не можу сказати, що в мене не склалася тренерська кар’єра. Адже працював тоді, коли не вистачало грошей, коли в клубах рахували кожну копійку. А я приходив і працював.

"Якби я не пішов, "Львів" би залишився в прем’єр-лізі"

- А із ФК "Львів" пішли під час сезону. Десь Юрій Іванович не повірив, що ви зможете переламати неприємну турнірну ситуацію?

- Та ні. Дуже поважаю Юрія Івановича. До речі, на 20-річчя святкування Федерації футболу України ми зустрілися, поспілкувалися гарно, згадали ті часи. Тоді, коли ми вийшли до вищої ліги, мали до початку сезону невеличку перерву в 3–4 тижні, десь, можливо, нам не вистачило часу підготуватися. Хоча в першому турі ми у Львові переграли "Шахтар" (2:0) і Юрій Іванович десь подумав, що ми зараз усіх просто розірвемо. Завдання спочатку було - залишитися у вищій лізі, за це були обіцяні відповідні преміальні команді, а якщо будемо десь у десятці, то преміювання буде трішки більше. Бюджет у нас був, звичайно, скромний. Але коли переграли "гірників", з’явилися зайві амбіції. І на грі з "Чорноморцем", коли поступилися, між нами відбулася серйозна чоловіча розмова. Не хочу розкривати всіх нюансів, просто тоді на емоціях при всіх я висказав усе, що думаю, розвернувся та пішов. Він, звичайно, потім шкодував, це можете в нього перевірити, але коли ми потім зустрічалися, то він весь час наголошував, що ми обидва Діви за гороскопом, а тому достатньо принципові.

- Тобто десь трішки була завищена планка очікувань того сезону?

- То вже все в минулому, але опонент десь був тоді трохи неправий. Мені здається, що якби я тоді не пішов, ми би залишилися у вищій лізі. Нехай це буде моя точка зору. Але ще раз скажу, що команда в нас була непогана, грали ми добре. Можна сказати, що вона тоді вистрелила. Я йому вдячний за той період, особливо за те, що він не влазив до тренерського процесу. Це мені подобалося.

- Ви народилися в с. Керниця Городоцького району на Львівщині. Поділіться секретом, як людині із сільської місцевості вдалося досягти рівня збірної країни? Зараз подібний ривок здійснити важкувато.

- Я й зараз відвідую село своє - це всього лише 25 км од Львова. Там брат залишився, батьки, на жаль, уже спочили недавно. Я вчився у школі, але вже знав, що хочу бути футболістом. Ми постійно грали. Йдемо з церкви - зразу на футбол, навіть зимою на вулиці - футбол. Ми на змагання в Городок, а це 2 км, ходили пішки. У нас був хороший учитель фізкультури, який прививав нам любов до спорту. На пристойному рівні ми грали не тільки у футбол, а й у волейбол, баскетбол і навіть гандбол. Час такий був. Мій старший брат зумів потрапити в львівський СКА, відтак привів і мене туди, де на мене звернув увагу хороший тренер. Звали його Володимир Георгійович Вараксін, кожен рік тепер проводиться турнір його пам’яті. Після 8 класу я поїхав до Львова, а щоби мати можливість тренуватися в СКА, пішов у будівельне училище, яке розташовувалося поруч зі стадіоном. Два роки був у групі підготовки в школі СКА, але вже тоді мене, худенького юнака, як центрального півзахисника брали на різні турніри: "Трудові резерви" та "Карпати". Був вихованцем СКА, звідки мене часто відпускали грати й за інших. Коли постало питання йти в армію, я поїхав в Самбір, де проходив так званий курс молодого бійця. А звідти перебрався до Луцька, в армійську команду, котрою керував Ернест Кеслер. Можу сказати, що, як і з більшістю тренерів по життю, мені й з ним пощастило. І команда прийняла добре. А тоді там грали старші гравці: Дударенко, Рифяк, Фірсов, Лялик.

- А далі - Москва?

- Мені залишалося півроку служби, коли почали запрошувати в "Зеніт", "Спартак", "Шахтар", а мене все дивувало, чого не запрошують "Карпати"? Тоді мені дали направлення до Москви в ЦСКА, яким тоді керував Всеволод Бобров, легендарний футболіст і хокеїст. Із ним дуже добре працювалося. По завершенні служби мені давали лейтенантські погони, квартиру й машину, щоби тільки залишився. Але тут почали цікавитися й "Карпати", а до Москви почав приїздити тренер львів’ян Юрій Сусла. Одного разу він привіз із собою мою маму. Як її військові чини не вмовляли, щоби вона вплинула, щоби я залишився, нічого не вийшло. Тоді мене за місяць до кінця строку служби перевдягли у форму, яку я вперше за весь час приміряв на себе, підстригли та відправили в "спортроту". До Львова мене відпустили тільки в кінці року, 28 грудня, перед самим Новим роком.

"Ребята, в этом году вы не попадёте"

- Ви дебютували в "Карпатах" 1978-го року, коли команда тільки-но вилетіла з вищої ліги. Тоді можна було повернутися назад, але на заваді стало мінське "Динамо".

- Тоді в "Карпатах" тренером був Ернест Юст, а з команди, котра грала у вищій лізі, залишилися Козинкевич, Броварський, Данилюк. Водночас прийшла молода плеяда гравців: Баль, Думанський, Суслопаров. Тоді я грав центрального півзахисника, а коли прийшов Іштван Секеч, він почав мене ставити центральним нападником. Тоді в Мінську нас влаштовувала нічия, щоби ми знову повернулися до вищої ліги. Обслуговував той поєдинок арбітр із Кишинева, прізвище якого я не забуду до кінця свого життя - Пономарьов. Для нього той матч був останній в кар’єрі. Нам відкрито тоді сказали: "Ребята, в этом году вы не попадёте". Тоді там святкували якийсь ювілей, я вже точно не пам’ятаю - чи Мінська, чи білоруського футболу. На перших хвилинах цей арбітр ставить "лівий" пенальті, а йому щось за це сказав Броварський. Він обертається та зразу дає мені червону картку, хоча я не сказав взагалі ні слова. Я йшов із поля тоді й заплакав.

- Саме в той час на вас почав звертати увагу Валерій Лобановський.

- Мене Лобановський вів ще з 1976 року. Тоді у Львів приїжджав селекціонер "Динамо" Анатолій Сучков. Він перший мене побачив, а після цього я вже мав співпрацю з Лобановським на Спартакіаді народів СРСР. Пам’ятаю, на тренерській раді перед матчами він постійно казав: "Попереду Юрчишин і Блохін, а далі будемо обговорювати". Пізніше трапився кумедний випадок, про який я неодноразово розповідав. Хоча тоді мені смішно не було. Викликав Лобановський мене до себе в Київ і почав обробляти, щоби я переходив у "Динамо". Обіцяв і те, й інше. Тільки я зміг на хвилинку вивернутися, як одразу побіг на вокзал і швиденько - в потяг на Львів. Наш обком тоді сперечатися з вищою владою не міг, хоча й хотів мене залишити у Львові. Вони мене відправили відразу в Піцунду, в Грузію, нібито на відпочинок. А коли відпочинок закінчився, мене сховали в Ужгороді, в готелі "Інтурист", дуже престижному тоді. А в цей час біля мого дому міліція ходила, постійно мене шукала. Коли повернувся до Львова, ще тиждень переховувався в одного знайомого. Згодом я таки потрапив у "Динамо", але тоді я вже був після операції, та закріпитися мені не вдалося.

- А чого так не хотіли в "Динамо"? Боялися, що не витримаєте конкуренції?

- Та ні, я тоді міг усе потягнути. У Києві збиралася гарна команда: Безсонов прийшов, ще молодий Буряк був. Вони казали мені, щоб я залишався. На Спартакіаді ми в грі за третє місце переграли команду Російської Федерації. Я тоді 2 м’ячі забив. На останній хвилині додаткового часу, за рахунку 1:1, заробили штрафний удар. Лобановський кричить: "Юрчишин - бий". Підійшов і з правої поклав у сітку. Виграли бронзові нагороди. А якби все-таки пішов у "Динамо", можливо, й не було б у мене потім отих травм.

- А що ж змусило залишитися у "Карпатах"?

- Якщо чесно, сам не знаю. Довго над цим думав. Мені здається, що тоді я дуже сильно довіряв наставнику "Карпат" Іштвану Секечу, і, зрештою, через нього "зламався" 1980-го року. Я ж мав на Олімпійських іграх у Москві грати. Бєсков усерйоз на мене розраховував. На одному з підготовчих турнірів, на штучному полі, я ушкодив собі коліно. В Москві зробили операцію, а коли почався чемпіонат, почав набирати форму. У "Карпат" у цей час була неприємна смуга без перемог, і на домашню гру проти мінського "Динамо" Секеч попросив мене вийти й зіграти. Покійний нині Лев Броварський відмовляв мене, як міг. У другому таймі перед заміною, на фланзі, в мене врізався захисник мінчан. Коліно вискочило, й на тому Олімпіада для мене закінчилася. Я дуже довіряв Іштвану Йожефовичу, але, послухавши його, зробив тоді дуже велику помилку.

- 1979-го року команда таки вийшла до вищої ліги, а ви встановили рекорд у першій лізі, забивши в 42-х матчах 42 м’ячі. Кажуть, що тоді велика заслуга в цьому рекорді була лінії півзахисту львів’ян.

- У нас тоді була прекрасна лінія півзахисту: Броварський, Думанський, Дубровний, Баль. Усі чудові майстри передачі. Лев подавав так, що бери та й забивай. Дуже багато м’ячів забивав і сам. У кінці чемпіонату, коли в мене було 33 голи, а рекорд тоді належав киянину Шепелю (38 влучень), усі почали підштовхувати мене до рекорду. Я бив пенальті, виконував штрафні, тож усе склалося.

"Лобановський просив потерпіти. Я не захотів"

- 1979-го року ви ще встигли пограти за збірну СРСР. Провели 4 поєдинки проти НДР, Румунії, Греції та Фінляндії. Унікальний випадок для першолігового гравця.

- Здається, до мене нікого не викликали з нижчих ліг у збірну. Румунам я ще й гол забив. А до того ще й за олімпійську збірну встиг пограти проти Швеції.

- А що то за історія з Левом Броварським і подарованою вам "Волгою"? Подейкують, що легендарний півзахисник образився, коли вам вручили після цього рекорду автомобіль "Волга", а йому тільки "Жигулі". І в наступному сезоні у вищій лізі в команді було не все гаразд. Конфлікти, угруповання та, зрештою, знову пониження в класі.

- Багато чого розказували й писали з цього приводу, але в мене конфлікту з Левком не було. Я тоді міг піти в "Динамо", де мені пропунували гарні умови, але не схотів, і мені наше керівництво за це дало автомобіль. Можливо, йому теж тоді обіцяли. Ми з ним неодноразово говорили на цю тему. Щодо команди, то там мав місце конфлікт між Секечем і керівництвом заводу "Електрон", котрий тоді патронував команду. 1980-го року наприкінці чемпіонату ми боролися внизу, і вдома приймали московський "Спартак". На матч прийшло керівництво обкому та нашого заводу, заявивши: якщо обіграємо москвичів, то питання збереження місця у вищій лізі вони візьмуть на себе. Ось так було. За кілька хвилин до кінця матчу, за нічийного рахунку, ми отримуємо право на пенальті. Усі, в тому числі і я, починаємо втікати від м’яча. Уявіть собі, на стадіоні 42 тисячі глядачів, якщо не заб’єш, то можна звідтіля потім і не вийти. Броварський мене просто випхав до м’яча. Йду бити пенальті, ноги трясуться, а у воротах сміється Рінат Дасаєв, із яким я грав у збірній. Я ледве зачепив шипами м’яч, Дасаєв упав ліворуч, а куля повільно закотилася в протилежний бік. Після матчу вболівальники нас несли на руках до автобуса. Останній тур ми грали в Ростові проти "СКА", тож усі вже думали, що за нас питання вирішать. Хтось до кінця не готувався. Мені здається, що коли партійні чини нам дали обіцянку втрутитися, то вони розбалансували команду. У нас були непогані моменти в грі, але ми програли. Не потрібно було говорити, що партбоси вирішать це питання на високому рівні.

- Команда вилетіла, а ви опинилися в київському "Динамо", хоча зіграли там усього лише кілька матчів.

- Я був тоді після операції, мені було важко. Лобановський просив потерпіти трохи, відтак усе стане на свої місця. Я чомусь терпіти не схотів, хоча, може, й варто було дослухатися. Почав проситися додому, тож, зрештою, Валерій Васильович мене відпустив. Пограв знову в "Карпатах", а згодом відбувся процес злиття двох львівських команд. Військове начальство округу та партійне керівництво вирішили створити команду "СКА-Карпати". Не така вже й погана команда була, навіть претендувала на вихід у вищу лігу, але, будемо відверті, у Львові є тільки одна улюблена команда - "Карпати"! Це бренд! Отож, коли постало питання відродження "Карпат" наприкінці 1980-х, багато львівських футболістів відгукнулися на пропозиції Ігоря Кульчицького та Бориса Розсихіна повернутися звідусіль. Я, наприклад, грав тоді 2 роки у Хмельницькому, ще рік перед цим - у Луцьку. Грошей тоді в "Карпат" не було, але люди зібралися, тож ми якось почали грати у перехідній зоні. Одразу могли увійти в першу лігу, трішки не вистачило.

- Це було наприкінці 1980-х. Але ви ще й в Азії встигли засвітитися?

- Ой, "Пахтакор" - то найбільша помилка мого життя. Мене туди покликав Іштван Секеч, хоча керівництво армії тоді пропонувало варіанти поїхати за кордон: Чехія, Польща, НДР. Я ще раз кажу: дуже довіряв Секечу, а ще щось хотів комусь довести. Довести можна було, звичайно, але не в Ташкенті. Там у тіні 40 градусів, один раз у мене був навіть сонячний удар. А Іштван Йожефович деколи міг і тренування на 12 дня призначити. Коли мав вільний час, цілий день сидів у басейні, родину туди не перевозив, бо в мене якраз донька народилася. Побув там рік, команда вилетіла з вищої ліги, а я вирішив, що закінчу вже з футболом. Грав собі рік на область у нас в Городку центрального захисника, аж поки не приїхав Мирон Маркевич і не попросив переїхати до Луцька. У другій лізі грав у своє задоволення у "Волині", а потім 2 роки в Хмельницькому. Тоді цей обласний центр був футбольним містом, мені там навіть квартиру пропонували, щоби залишився. Не розумію, чому там зараз майже нічого немає.

"У мене всі брати - футболісти"

- У вас молодший брат Володимир теж трохи був футболістом?

- У мене всі брати - футболісти. Старший, Славко, був у СКА. Саме він мене привів. Михайло не займався в якихось школах, але непогано грав на область. А ось Володимир мав піти моїм шляхом. Також виступав на позиції центрального півзахисника, володів хорошим ударом, мав усі дані. Однак щось не склалося, травма завадила. У школі "Карпат" серйозні надії подавав наймолодший - Василь, але в нього теж не вийшло.

- Ви присвятили "Карпатам" життя. Грали, тренували, працювали функціонером. Зараз у команди проблеми із фінансами, не все гаразд у колективі. Не боляче дивитися на все це?

- Мені би дуже хотілося, щоби в нас грало більше власних вихованців, адже маємо прекрасну школу. Розумію, що це складне питання, але в нас є дуже хороший випуск. Це хлопці 1996/97 рр. народження. Зараз немає патріотизму такого, як колись був у нас. Такі нині часи: є гроші - є команда, немає грошей - і команди немає.

- У вас у житті була особиста трагедія, котра могла вас зламати на цьому футбольному шляху.

- Ви знаєте, це була не просто трагедія. Це був справжній удар. Нас залишилося троє: я й дві доньки. Старшій було13, а молодшій - 8! Коли померла раптово дружина 1997 року, я якраз був тренером у першому ФК "Львів". Ми тоді навіть до вищої ліги могли вийти, але в президента не було достатньо коштів. Коли дружини не стало, в мене були такі дні, що я не хотів нікого бачити. Але радію тому, що виховав двох прекрасних доньок. Зробив це сам. Молодша донька живе ще зі мною, а ось старша торік у жовтні вже вийшла заміж.

Популярные новости
Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться
Комментарии (0)

Оставить комментарий

Рейтинг букмекеров

Лента новостей

29 марта
00:17
Жерсон Родригес приговорен к 18 месяцам условно за домашнее насилие и нападение
00:02
Источник: ФК "Львов" может вернуться в профессиональный футбол
28 марта
23:58
"Кадис" – "Гранада". Анонс и прогноз матча
23:55
17-летний хавбек украинского происхождения тренировался с первой командой "Манчестер Юнайтед"
23:44
Виталий Кварцяный: "Видимо, в тот момент Мудрик думал: "Дай пас - и я пробью!"
23:42
Известно, как Рубиалес давил на Эрмосо через ее родственников
23:26
Полузащитник Исландии, несмотря на горькую пилюлю, пожелал удачи Малиновскому и Зинченко на Евро
23:20
Bild: "Бавария" видит Зидана главным тренером команды
23:16
30 березня відбудеться Dnipro Cup 2024 пам’яті Станіслава Бенько
23:10
"Бенфика" - "Шавиш". Анонс и прогноз матча
23:06
Футзал. Назван состав сборной Украины для участия в международном турнире
22:56
Испанская студентка потребовала убрать статую Дани Алвеса в его родном городе
22:52
Георгий Судаков: "Не могу дождаться, чтобы представить нашу страну в Германии этим летом!"
22:34
Фелипе Мело: "Алвес и Робиньо должны заплатить за то, что сделали"
22:18
Совладельца "Челси" сместят с должности в 2027 году
21:58
AS: "Реал" может перенести презентацию Мбаппе на август
21:47
"Манчестер Юнайтед" хочет приобрести у "Баварии" Йозуа Киммиха
21:18
Ули Хенесс: "Забрать Алонсо в "Баварию" будет очень сложно, если не невозможно"
21:11
Хави подал в суд сразу двух журналистов
20:49
"Шахтер" провел тренировку в полном составе (Видео)
20:48
"Левый берег" - "Агробизнес": прогноз Виктора Козина
20:31
Впервые украинский арбитр будет работать на финале четырех футзальных ЛЧ
20:25
Матвей Пономаренко: "Мы вошли в восьмерку лучших команд, и проходных матчей точно не будет"
19:58
"Райо Вальекано" намерен арендовать Брайана Сарагосу
Больше новостей
29 марта
00:17
Жерсон Родригес приговорен к 18 месяцам условно за домашнее насилие и нападение
00:02
Источник: ФК "Львов" может вернуться в профессиональный футбол
28 марта
23:44
Виталий Кварцяный: "Видимо, в тот момент Мудрик думал: "Дай пас - и я пробью!"
23:26
Полузащитник Исландии, несмотря на горькую пилюлю, пожелал удачи Малиновскому и Зинченко на Евро
23:16
30 березня відбудеться Dnipro Cup 2024 пам’яті Станіслава Бенько
23:06
Футзал. Назван состав сборной Украины для участия в международном турнире
22:52
Георгий Судаков: "Не могу дождаться, чтобы представить нашу страну в Германии этим летом!"
20:49
"Шахтер" провел тренировку в полном составе (Видео)
20:48
"Левый берег" - "Агробизнес": прогноз Виктора Козина
20:31
Впервые украинский арбитр будет работать на финале четырех футзальных ЛЧ
20:25
Матвей Пономаренко: "Мы вошли в восьмерку лучших команд, и проходных матчей точно не будет"
19:38
Генштаб ВСУ: Оперативная информация по состоянию на 18.00 28.03.2024
19:17
Первая лига. 2-й тур (второй этап). Анонс матчей
18:46
Андрей Булеза из-за травмы пропустит Олимпиаду-2024
17:46
УЕФА может расширить заявку команд-участниц Евро-2024 до 26 игроков
17:15
Алексей Сыч: "В составе олимпийской сборной было много новых лиц - нужно было познакомиться"
16:46
Германия объявила об очередном пакете военной помощи для Украины
16:16
"Шахтер" готовится к "Оболони": Пушич поздравил украинских и грузинских игроков с выходом на Евро-2024
15:44
"Динамо": возвращение сборников, подготовка к вояжу в Полтаву
15:29
Егор Ярмолюк: "Посидели в ресторане украинской еды с Льюисом-Поттером, Коллинзом, Гики и Беном Ми"
14:59
Marca: "Лунин понял свое место, не скандалил и прекрасно воспользовался возможностью в "Реале"
14:14
"Шахтер" и "Динамо" – в мировом топ-рейтинге подписания молодых игроков
13:55
Василий Сачко: "В матче с Исландией стоит отметить командные действия сборной Украины и смелость Реброва"
13:40
"Рух" (U-19) получил нового главного тренера
Больше новостей
28 марта
23:58
"Кадис" – "Гранада". Анонс и прогноз матча
23:55
17-летний хавбек украинского происхождения тренировался с первой командой "Манчестер Юнайтед"
23:42
Известно, как Рубиалес давил на Эрмосо через ее родственников
23:20
Bild: "Бавария" видит Зидана главным тренером команды
23:10
"Бенфика" - "Шавиш". Анонс и прогноз матча
22:56
Испанская студентка потребовала убрать статую Дани Алвеса в его родном городе
22:34
Фелипе Мело: "Алвес и Робиньо должны заплатить за то, что сделали"
22:18
Совладельца "Челси" сместят с должности в 2027 году
21:58
AS: "Реал" может перенести презентацию Мбаппе на август
21:47
"Манчестер Юнайтед" хочет приобрести у "Баварии" Йозуа Киммиха
21:18
Ули Хенесс: "Забрать Алонсо в "Баварию" будет очень сложно, если не невозможно"
21:11
Хави подал в суд сразу двух журналистов
19:58
"Райо Вальекано" намерен арендовать Брайана Сарагосу
19:44
Эндрик значительно прибавил в стоимости после матчей за сборную Бразилии
19:28
Ральф Рангник может возглавить "Баварию"
19:14
"Фиорентина" обратилась к Даниэле Де Росси с предложением возглавить команду
18:58
"Эвертон" получит кредит от будущего владельца
18:46
Андрей Булеза из-за травмы пропустит Олимпиаду-2024
18:30
Маркус Рашфорд может пропустить Евро-2024
18:15
"Барселона" активно интересуется Жоржиньо
18:00
"Манчестер Юнайтед" и "Ювентус" могут совершить обмен игроками
17:46
УЕФА может расширить заявку команд-участниц Евро-2024 до 26 игроков
17:29
Ушел из жизни дважды обладатель Кубка чемпионов в составе "Ноттингем Форест"
17:15
Алексей Сыч: "В составе олимпийской сборной было много новых лиц - нужно было познакомиться"
Больше новостей
29 марта
01:00
Нива - Васт: прямая трансляция матча
01:00
ЮКСА - Металлург-2: прямая трансляция матча
12:00
Яруд Мариуполь - Прикарпатье: прямая трансляция матча
12:30
Подолье - Кремень: прямая трансляция матча
13:00
Карпаты - Виктория: прямая трансляция матча
13:00
Чайка - Звягель: прямая трансляция матча
13:00
Белененсеш САД - Фейренси: прямая трансляция матча
13:30
Левый берег - Агробизнес: прямая трансляция матча
14:30
Бристоль Сити - Лестер: прямая трансляция матча
15:00
Миллуолл - Вест Бромвич Альбион: прямая трансляция матча
16:00
Пасуш де Феррейра - Оливейренсе: прямая трансляция матча
17:00
Саутгемптон - Мидлсбро: прямая трансляция матча
17:00
Шеффилд Уэнсдей - Суонси: прямая трансляция матча
17:00
Куинз Парк Рейнджерс - Бирмингем: прямая трансляция матча
17:00
Престон Норт Энд - Ротерхэм: прямая трансляция матча
17:00
Норвич - Плимут Аргайл: прямая трансляция матча
17:00
Халл - Сток Сити: прямая трансляция матча
17:00
Хаддерсфилд - Ковентри: прямая трансляция матча
17:00
Кардифф - Сандерленд: прямая трансляция матча
17:30
Жил Висенте - Фамаликан: прямая трансляция матча
17:30
Тондела - Вилаверденсе: прямая трансляция матча
19:30
Блэкберн - Ипсвич: прямая трансляция матча
20:00
Бенфика - Шавиш: прямая трансляция матча
21:30
Бургос - Эспаньол: прямая трансляция матча
Больше новостей
28 марта
23:58
"Кадис" – "Гранада". Анонс и прогноз матча
23:10
"Бенфика" - "Шавиш". Анонс и прогноз матча
20:48
"Левый берег" - "Агробизнес": прогноз Виктора Козина
15:00
ЮКСА - Металлург-2: прогноз на матч
26 марта
12:30
Испания – Бразилия. Анонс и прогноз матча
12:00
Франция – Чили. Анонс и прогноз матча
11:45
Украина – Исландия. Анонс и прогноз матча
11:45
Уэльс - Польша. Анонс и прогноз матча
11:45
Германия - Нидерланды. Анонс и прогноз матча
11:45
Словения – Португалия. Анонс и прогноз матча
11:45
Англия - Бельгия. Анонс и прогноз матча
11:45
Люксембург – Казахстан. Анонс и прогноз матча
10:31
Испания – Бразилия: ставка на обмен голами
12:00
Франция - Чили: прогноз на матч
11:45
Люксембург - Казахстан: прогноз на матч
11:45
Уэльс - Польша: прогноз на матч
11:45
Украина - Исландия: прогноз на матч
11:45
Австрия - Турция: прогноз на матч
11:45
Словения - Португалия: прогноз на матч
09:00
Грузия - Греция: прогноз на матч
09:00
Литва - Гибралтар: прогноз на матч
29 марта
02:30
Подолье - Кремень: прогноз на матч
27 марта
15:00
Левый берег - Агробизнес: прогноз на матч
15:00
Чайка - Звягель: прогноз на матч
Больше новостей

Рейтинг казино

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →