closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
closer-popup
footboom
Регистрация
Поля отмечены звездочками * обязательны для заполнения

Ваша відповідь збережена
Зробіть, будь ласка, прогноз для майбутніх матчів
successful

Спасибо!

Готово! Проверьте свою электронную почту, чтобы узнать о специальном предложении!
closer-popup

Врятуємо Толіка Головатого!

Врятуємо Толіка Головатого!
Изменить размер a+ a-
3394
62
Фавбет Бонус 10 000 грн
получить
Врятуємо Толіка Головатого! - изображение 1Дорогі друзі. Толику було 6 років коли в 2010 році він отримав вирок, що жити залишилось тиждень. Діагноз гострий мілієобласний лейкоз. Родина збирала кошти на кожен етап лікування усіма можливими засобами, в тому числі долучились і користувачі сайту Footboom.com. Після численних хіміотерапій було проведено дві трансплантації кісткового мозку. Донором двічі виступала сестричка Толіка.

Але хвороба повертається з новою силою. Проте дитина має ще шанс поборотися за життя.. На першому етапі це - 30 000 доларів на ліки, що мусять підтримати його, а далі-збір коштів для наступної трансплантації. Зараз Толік госпіталізований в критичному стані. Не залишаймо цю дитину. У нього ще є віра і надія на здорове дитинство!!

Колись саме цей хлопчик об'єднав людей. Давайте ще раз допоможемо йому!

Картка Приватбанку: 4149 6059 1050 7862, отримувач: Головатий Юрій Мирославович (батько)

ІПН: 2771110276

Більше реквізитів тут: https://www.facebook.com/groups/DollarforLife/doc/356726484382725/

Врятуємо Толіка Головатого! - изображение 2
Врятуємо Толіка Головатого! - изображение 3
Врятуємо Толіка Головатого! - изображение 4
Врятуємо Толіка Головатого! - изображение 5
Популярные новости
Оцените материал
Поделиться
Комментарии (62) Все комментарии

Останні два дні були дуже важкими...Толик ще не переживав такої важкої хімії і наслідки від її прийому інші ніж він звик.. Юлю виписали і вони були з братиком "Толік почував себе добре,гарно їв,мав настрій. [11:35:07] ВАЛЕРІЯ ГОЛОВАТА: Але коли його шось болить,він починає дуже сильно переживати,я бачу по ньому шо він дуже насторожений,питаюсь шо сталось, Толік каже нічого,а коли проходить день або два він мені розказує. [11:35:07] ВАЛЕРІЯ ГОЛОВАТА: Толік вже подорослішав і багато чого розуміє. [11:35:07] ВАЛЕРІЯ ГОЛОВАТА: Пятниця пройшла взагальному добре,Толік чекав коли до нього прийде його молодший братик провідати,він дуже тішився шо в нього народився братик. [11:35:07] ВАЛЕРІЯ ГОЛОВАТА: В суботу Юлю виписали і вони прийшли до Тошки,він був такий щасливий, не уявляєш. [11:35:07] ВАЛЕРІЯ ГОЛОВАТА: Неділя в нас пройшла напружена,Толік мене збудив 6.30 і йому було дуже тяжко дихати,я зразу подивився в горло а в нього пішов великий набряк який перекривав дихальні шляхи. Визвав лікарів почали капати антибіотик і стероїди від алергії. Толік плаче і каже до мене попроси тату шоб мені то шо в горлі вирізали або шось зробили бо мені дуже мішає, я його заспокоїв,але по ньому бачу шо він мене не чує,а весь час в переживанні і в страхові. [11:35:07] ВАЛЕРІЯ ГОЛОВАТА: І дуже швидко піднялась температура до 38.7 [11:35:07] ВАЛЕРІЯ ГОЛОВАТА: Але Слава Богу помаленько все в нормувалось,через пару годин йому стало лекше і він заспокоївся. Я питався як там чи добре себе почуваєш,каже добре і більше нічого.А коли вечором приїхала Юля,то Толік їй розказав шо він думав шо вмирає і в той момент дуже сильно боявся,а мені про то нічого не казав. [11:35:07] ВАЛЕРІЯ ГОЛОВАТА: Назначили зразу сіті, провірку серця, набрали багато різних аналізів.Але сьогодні зранку були на обході лікарі,подивились,набряк майже зійшов,горло перестало боліти і відмінили провірки.

P.S. Будь-ласка, допоможіть Толику використати ще один шанс, питання про пересадку від неродинного донора визначиться дуже скоро після 10 денної хімії, коштів на пересадку немає. Він пережив вже дві, він бореться. Прошу не кидаймо його зараз. Можливо цей останній шанс є останнім кроком до одужання. Багато дітей одужують після цієї хвороби! Допоможіть зібрати йому на пересадку і лікування ! Номер картки: 4149 4377 0108 6421 Отримувач: Головатий Юрій Мирославович ІПН: 2771110276

Пробачте,що не писав тиждень-був у відрядженні... З листа батька Тошки,передаю дослівно: Ми ще знаходимося в клініці, Тошка почуває себе неважно, після такої довгої і сильної хімії, в нього часто болить головка, рвота, вже четвертий день тримається температура...Вчора і сьогодні робили УЗД серця,УЗД всіх органів,СІТІ легенів, шукають від чого температура...збільшена одна нирка, то взяли аналіз сечі на інфекціі...Толіку важко після цієї хіміі, але поскладав образочки під подушку і постійно молиться каже: " Я мушу долікуватися, Бог зі мною він мене сцілить, правда тату?" Сьогодні ввечері сказали , що в Толіка в легенях грибок, тому і температура, почали капати дорогі ліки, нам на добу треба 800 дол, крім госпіталізацііі, а ми і так лікуємося в борг, бо ледво зібрали кошти, щоб заплатити за хімію....потім від цього грибка назначають таблетки, які коштують на тиждень 1000 дол,.....важко....Але ми просимо про ласку Божу, щоб допоміг нам і нашому синочкові....Ми дякуємо усім людям які допомагають нам і моляться за нашого синочка, незалишайте його напів дороги лікування, адже лікування є, і лікарі хочуть зробити ще одну пересадку, але для цього потрібні кошти....Дуже важко, коли є лікування а ми його невзмозі оплатити!!! Толік дуже сильний хлопчик , вже третій рік бореться з хворобою, одна надія і віра спасе !!!

Станом на 14 червня Толику зібрано : 45 343,00 грн.

Зараз #Головатий Толик потребує терміново ліки Voriconazole - #Vfend 200 mg таблетована форма виробник Pfizer Limited. Одна пляшечка з таблетками йде у тиждень, курс лікування близько 6 місяців, це означає що потрібно 6*2=24 Ціна однієї пляшечки таблеток близько 6700 гривень. Така сама ціна на ці препарати в Ізраїлі. Ці таблетки потрібні Толику вже. Грибок може дуже швидко поширюватись, і при нульовому імунітеті це небезпечно. Лише на ці ліки потрібно близько 27 000 гривень в місяць. Хто був з нами, хто є з нами. Будьте будь-ласка з нами. Допоможіть з поширенням інформації. 10 гривень від 1000 людей це вже велика допомога! Нагадаю станом на 14 червня (з 30 травня) зібрано 45343,00 гривень. також нагадаю що 29 червня в місті #Тернопіль відбудеться концерт Арсена Мірзояна #Бабурка на підтримку Толика. Квитки можна замовити вже за телефонами: 098 778 33 81

Я дико извиняюсь, может вы меня назовете бесчувственным или что-то в этом роде... Но у вас уже месяц эта новость обновляется с заголовком про 5 дней. Может стоит серьезнее подойти к написанию заголовка. Ведь можно без этого "надувательства" что-ли написать заголовок, который вызовет у людей сочувствие.

Ответ на сообщение Imp

Я дико извиняюсь, может вы меня назовете бесчувственным или что-то в этом роде... Но у вас уже месяц эта новость обновляется с заголовком про 5 дней. Может стоит серьезнее подойти к написанию заголовка. Ведь можно без этого "надувательства" что-ли написать заголовок, который вызовет у людей сочувствие.

Перепрошую,але коли створювалась ця сторіночка,Толіку лікарі дали тільки 5 днів для того щоб вижити і зібрати потрібну суму на дорогу хіміотерапію.А відносно "надувательства"-Ви перебільшуєте.На даному медіаресурсі усі без винятку,хто мене знають можуть з впевненістю заявити про те,що усі їхні перекази дойдуть за призначенням.Дякую Вам за підказку-бачу редакція вже виправила ваші побажання. На даному етапі не зможу так часто бувати і писати новини про Толіка,тому що сам перебуваю у лікарні після проведеної операції.Вибачте за можливо запізнілу інформацію.

ПОТРІБНА ДОПОМОГА!!! Мова йде про Толика Головатого (#Головатий) дитина якій зараз йде збір на трансплантацію кісткового мозку. Сталася дуже неприємна технічна прикрість і потрібна допомога. Коротко про проблему. Збір йде на картку Приватбанку, ЇЇ номер вказано у всіх телевізійних репортажах, написано на усіх листівках, афішах , плакатах, розклеєна по усіх, принаймі тернопільських, маршрутках. Навіть не згадую про мережу інтернет і перепости які не усі можна відслудкувати. Так от цю картку два дні тому заблокував Приватбанк, причина; вони вважають що було здійснено спробу несанкціонованого зняття коштів. Вимагають щоб батько сам прийшов фізично на відділення що відкривало картку і розблокував її. Брат який має цю картку фізично на руках і довіренність від власника ( батька Толика) не може нічого зробити. Переговори ведуться з купою менеджерів але відповідь одна: Ми розуміємо що Ви збираєте на неї кошти але нічого зробити не можемо бо такі У НАС! правила.. Добитись кудись вище неможливо..Ми просимо поради, можливо хтось має вихід на вищий ешелон керівництва Приватбанку, щоб цю ситуацію вирішити, бо за два тижні вже зроблено і поширено дуже багато інформації саме з цими реквізитами. Батько в Ізраїлі разом з Толиком. Інша картка прив\'язана до цього рахунку також є але вона не вказана в жодній рекламній інформації . Люди пишуть що хочуть допомогти, але не можуть Ця допомога вкрай потрібна дитині і вкрай терміново PLEASE HELP!!!

У нас виникла серйозна проблема з картою на яку йде збір. Позавчора вона була заблокована банком з причини несанкціонованого доступу третіми особами. Була спроба переказу грошей. Щоб її разблокувати банк вимагає тільки фізичної присутності власника карти, тобто тата Толіка - Юрія, який зараз з дитиною в лікарні і природньо не може летіти в Україну. Брат який має цю карту фізично на руках і довіреність від тата Толіка на розпорядження рахунками- банк не задовольняє .. Тільки власник. Прямо перед від\'їздом була зроблена ще одна іменна карта ми даємо її реквізити: 4149 6059 1050 7862 одержувач Головатий Юрій Мирославович. Ми все ще шукаємо шлях для розблокування карти яка вказана на всіх плакатах, афішах. листівках, репортажах і в інших засобах масової інформації, але швидше за все, потрібно буде виконати величезну роботу з поширенням змін реквізитів в крайньому випадку в мережі. Друкована продукція, яка розклеїли на всіх Тернопольський маршрутах, сітілайтах, афішах квиткових кас з анонсом концерту на підтримку Толіка вже змінити не можна Поки просимо перераховувати вашу допомогу на карту яку зазначена вище. 4149 6059 1050 7862 одержувач Головатий Юрій Мирославович. Спасибі вам за підтримку

Прошу керівництво сайту також змінити реквізити нижче розповіді у зв\'язку з ситуацією,що сталася.Усі нові реквізити є достовірними і цілком відповідають дійсності.

Якщо можна-попросив би редакцію також змінити реквізити в шапці данного посилання.Наперед дякую.

Номер карты поменяли.

Дякую Паша.

Ми ще досі у лікарні, в Толіка тримається температура.... вчора висіяли інфекцію в крові, капають антибіотики....аналізи тільки чуть чуть піднялись і знову опустились від інфекції, від грибка теж продовжують капати ліки....Молимось і просимо Божої ласки,щоб в Толіка піднялись аналізи і пропала температура.....Дякуємо усім хто молиться за нашого синочка і допомагає йому! Просимо молитви за Толіка! Слова матері передаю дослівно...

З листа матері: Добрий день. Толік ще у лікарні, продовжують капати різні антибіотики, сьогодні знову проходили УЗД всіх органів, УЗД серця, лікарі продовжують провіряти,шукають від чого температура...Толік вже замучився від цих температур, сили немає....Аналізи потроху почали підніматись, а сьогодні імунна система трохи опустилася, подивимося на завтрішні аналізи....Для нього зараз добре коли імунітет підніметься.....Ми дуже переживаємо, просимо Бога щоб у Толічка піднялися аналізи і він вийшов в ремісію....але на все Воля Божа! Дякуємо усім хто молиться за нашого сина, допомагає нам!!! Нехай Бозя оберігає вас і ваші сімї!!!

З листа матері Толіка-Юлі : Привіт!!! Вчора Толіка виписали з лікарні, скільки було радості що він дома і ми всі разом!!! Правда аналізи низькі, влили тромбоцити, нетрофіли так і неростуть, надіємося що почнуть підніматися...Температури як три дні немає .В середу йдемо на аналіз крові.Дякуємо Богові що пройшла температура і Толіку стало зразу краще, почав ставати з ліжка, гратися, а то постійно спав....дивилась і серце рвалось на кусочки, якби могла забрала від нього слабість собі....тільки щоб він так страждав, був здоровий!!!...Він дуже сильна дитина, тих два рази як він боровся за життя , було все і температури високі,і болі але він все витримав і пройшов!!! Цей раз також все терпить і наркози , і брали біопсію шкіри в трьох місцях(як його потім боліли ті ранки), і ставили ікман в руку , потім через інфекцію витягали ставили другий також боліло плакав але терпів, бо треба бути здоровим!!! Ну і після цієї хімії тяжкої, боліло все тіло , головні болі, ноги(ходити неміг),а ще чотири тижні температура і постійні провірки , грибок найшли, скільки видів антибіотиків поміняли через температуру, але Бозя добра почула наші молитви як ми кожний вечір в лікарні молились над Толічком, щоб йому було легше....і тільки молитва спасла його!!! і температура пройшла, тепер молимося щоб нетрофіли(імунні клітинки) піднімалися. Ми дякуємо усім усім людям які нам допомагають і моляться за нашого синочка!

За період з 15 червня по 02 липня для Толика зібрано 34 212,00 гривень. За весь період збору з 30 травня по 02 липня 2013 року зібрано: 79 555,00 грн. Детальніше переглянути звіти по рахункам можна: Рахунок № 4621 за період з 15.07 по 02.07: https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0A... Рахунок №7862 на який тимчасово поступали кошти під час заблокованого основного рахунку за період з 15.07 по 02.07: https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0A... За попередні періоди: За період з 07 червня по 14 червня: https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0A... 06 червня: https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0A... 04.06. та 05.06: https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0A... 30.05.по 03.06: https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0A... Запрошуйте будь-ласка друзів до групи One dollar for Life ♥ поширюйте звіти, поширюйте інформацію про Толика. ‎#Головатий ‎#Толик ‎#Толік ‎#Звіт

З листа матері: Привіт усім!!! Завтра у Толіка важливий день , здаємо кістковий мозок... Сьогодні поїхали в храм Гробу Господнього помолитися , попросити ласки Божої !!! Толік дуже хотів поіхати в Єрусалим до храму. Ми дякуємо усім хто молиться за нашого синочка і допомагає йому у лікуванні!!!

За результатами аналізів пілся проведеної хіміотерапії мозов Толика чисти 78% Лєриних клітин живі і працюють. КОштів не вистачає щоб погасити заборованість за госпіталізацію, крім того 27 000 гривень це більше 3 000 доларів йде на ліки лише від грибка, які зараз приймає Толик. Толик активний , почувається нормально. На рахунку сьогодні є близько 5 000 доларів, і скоріше за все частина піде на погашення заборгованості а частина на ліки. За результатами аналізу на можливе донорство стовбурових клітин з пуповинної крові братика - вони не підходять, тому необхідно шукати неродинного донора. Щоб почати пошук потрібно 10 000 доларів кинути на депозит лікарні. Ще близько 135 коштуватиме сама операція і близько 100 000 доларів реабілітація. Завтра ми викладемо звіт. Сьогодні ще чекаємо деяких надходжень. Сподіваємось вони будуть ) Одним словом задача мінімум 10 000 доларів на донора і хоча б половину на операцію. Часу в першому випадку тижня два, в другому боюсь що теж небагато, щоб погодились робити операцію потрібно зібрати хоча б половину :(

Добрий день! Вибачте давно неписали новини.У Толіка брали повторний раз кістковий мозок, знову є сліди хвороби, після такої сильної хімії....Лікар дуже хоче допомогти Толіку, і запропонувала ще одну хімію прокапати на протязі місяця, тобто один день капаєш,а 8 днів передишка і так 4 рази, але також будуть давати сильну дозу хіміі... дуже хочемо, щоб почистився кістковий мозок...потім можна було б зробити пересадку....І знову все впирається у кошти!!! Хочемо допомогти дитині є шанси ,а нема за що лікувати, дуже важко ....Ми цю хімію ще прокапаємо, а далі якщо ненайдемо грошей то нас ніхто невізьме на лікування, а ще ми винні борг!!! Ми в розпачі, незнаємо що робити!? далі! Сьогодні здавали аналізи крові, вони почали спускатися, в Толіка ще проблеми з ногою,повідкривалися язвочки, є інфекція, назначили антибіотики....ножка дуже болить....але він тримається мужньо, грається, непогано ість, часто сумує за домом!!! Ми молимося і просимо Бога,що він допоміг нашому синочкові пройти цей шлях...Дякуємо усім людям ,які допомагають нам! Хай Матінка Божа оберігає ваші сімї!

Толику було 6 років коли в 2010 році отримав від лікарів вердикт: "гострий мієлобластний лейкоз, жити залишилось не більше тижня, Готуйтесь батьки..." За тиждень батьки змогли перевезти Толика до Ізраїльської клініки «Іхілов» Медичного центру Суразкі «ДАНА» у дуже важкому стані. Там лікарям вдалось поставити його на ноги. Толик не просто вижив він одужував. Родина збирала кошти на кожен наступний етап лікування усіма можливими і відомими засобами. Найважче завдання було зібрати кошти на трансплантацію кісткового мозку. Рідна сестричка Толика підходила як донор клітин на 99 відсотків, але сама операція коштувала близько 135 000 доларів. Така сума була просто неймовірною для родини. Якась частина коштів вже була зібрана і родичі друзі та просто небайдужі люди почали компанію зі збору частини що залишилась. Вони поділили 800 000 гривень ( 100 000$ на той момент) по 10 гривень і зрозуміли, що спасіння Толика в руках простих людей які готові пожертвувати ці гроші. Щоб повідомити про біду широкому колу багато волонтерів взялися за поширення інформації. Кожен мав своє завдання, писали у скайп українцям у всьому світі, писали через ICQ , писали на форумах, підтримали преса, встановили банери у онлайн-виданнях газет. Люди писали звідусіль Заклик «10 гривень за життя дитини» тоді врятував Толика. За три тижні по 10 гривень було зібрано 80 000 доларів. Трансплантацію було зроблено, дитина проходила реабілітацію. Клітини донора прижились практично на 97% і раптом почалось відторгнення. Потрібна була друга пересадка і люди знов не кинули Толика. Синдром відторгнення клітин можна було приборкати знову лише пересадкою. Двічі ним виступала сестричка Толіка.. Знову почалась реабілітація. Рівно через рік на контрольному обстежені родина отримала дуже важку новину. Хвороба повернулась з новою силою і вразила вже 70 здорових клітин. Тепер - лише пересадка від неродинного донора і хімія, що передуватиме пересадці. Лікарня Іхілов відноситься до дитини як до свого талісману, вони роблять максимально можливі знижки. але хімію що мав приймати Толік не мали у лікарні її потрібно було придбати. Вартість 30 000 доларів. Вони знайшли можливість зробити її авансом. Персонал зібрав у перший день близько 4 000 доларів на госпіталізацію, яка коштує близько 1200 доларів в день. Толик пережив хімію дуже важко, але вона закінчилась. Дитина мала сильну алергію аж до анафілактичних наслідків через набряк горла. Зараз у родини дуже мало часу на прийняття рішення і пошук коштів для пересадки, яка можливо є останнім кроком до такого бажаного спасіння їх дитини. Допоможіть їм не здатися! Картка Приватбанку: 4149 4377 0108 6421, отримувач: Головатий Юрій Мирославович ІПН: 2771110276 Більше реквізитів тут: https://www.facebook.com/groups/DollarforLife/...

з ЛИСТА МАТЕРІ... Привіт! Толік вже цілий тиждень лежить в клініці...в нього загострилася ножка, відкрилася рана в якій була інфекція ,вона давала високу температуру...нас срочно положили в клініку капати антибіотик,щоб спасти ножку... З великим трудом дали дозвіл на госпіталізацію, через борг, і знову в борг лікуємося....як бути далі незнаємо! Толіку продовжують капати кров і тромбоцити.... Він дуже сильний хлопчик, якби небуло йому важко, він посміхається, грається.....вірить що все буде добре! Ми дякуємо усім людям які допомагають нам! Нехай Ісус охороняє ваші сімї!

З листа матері: Привіт усім! Толиік ще досі лежить у клініці, продовжують капати антибіотики, нога трошки краще, але зовсім ще не загоїлася....а також вливають тромбоцити і кров... Два дні назад у нього було день народження, з обіду до вечора відпустили його з лікарні...Ми поїхали у монастир на Службу Божу, Толік приняв святе причастя....Ми там вже бували, тому монахині знають Толіка , дуже його люблять.. Зробили йому сюрприз - святкову вечерю і торт з свічками..подарували йому багато церковних подарунків....Толік був щасливий, він сказав:" Це саме краще моє день народження !!!.... Толік почуває себе добре...Ми дякуємо усім хто допомагає нам і молиться за Толіка!!! Ми молимося і віримо що все буде добре!!!

Уже декілька років маленький хлопчик Толік Головатий з Тернопільщини знаходить у собі сили і мужність та бореться зі страшною хворобою- раком крові. Він чекає нашої допомоги та підтримки!!!! На третю трансплантацію кісткового мозку потрібно понад 180 тис. дол. Давайте зробимо перепост та поширимо інформацію про цю дитину!!!! Щодня ми робимо сотні непотрібних "лайків" та перепостів про непотрібні, смішні, пошлі речі. Постате "КЛАС", адже Толіку він набагато необхідніший ніж тим безглуздим речам, які ми вважаємо класними. Нещодавно Толік відсвяткував день народження, давайте зробимо йому подарунок, НАЗБИРАЄМО 1000000 "лайків", відмовимося від однієї порції кави, перерахуємо ці гроші йому та наблизимо крок до мрії маленького хлопчика!!!!! Адже, понад усе на світі він хоче бути здоровим, повернутися на Україну та насолоджуватися щасливим дитинством!!!!!

24.09.2013р. помер наш Тольчик!!!! Хлопчик, який довго виборював право на життя не зміг перебороти страшну хворобу!!!! Наше миле янголятко, нехай земля тобі буде пухом, Царство Небесне!!!! Ти об"єднав навколо себе тисячі добрих сердець, навчив нас дорослих витривалості та милосердя.Дякуємо тобі за це, наша дитинко. Пробач, що не змогли тебе врятувати!!!!

Rufa, тобі зараз дуже тяжко. Я це розумію. Тримайся! Хлопчика не повернеш у родину. На жаль.

... Очень, очень скорбная весть..... Я потерял вчера деда, не своего - просто хорошего человека. Боролись, хотели удержать. Не смогли.. А Толик мальчик совсем. Нельзя сравнивать. Горе и есть горе. Родным Толи и близким соболезную. Держитесь. Руфа, спасибо тебе.

Земля тебе пухом Толик... Руфа держись, ты ЧЕЛОВЕЧИЩЕ!

Дякую пацани за слова підтримки .Помер син мого колеги,помер на руках у матері вчора ввечері - відмовили легені,які після дуже багатьох хіміотерапій не витримали навантаження. Нехай з Богом спочиває.

Оставить комментарий

Рейтинг букмекеров

Лента новостей

23 апреля
21:04
"Арсенал" - "Челси": Мудрик – в основе, Зинченко – в запасе
20:42
Луис Энрике оригинально ответил на вопрос о будущем Мбаппе
20:28
Источник: "Полесье" планирует подписать игрока "Ворсклы"
20:01
"Лорьян" – ПСЖ. Анонс и прогноз матча
19:48
ПСЖ может подписать Ламина Ямала за 200 миллионов евро
19:44
Генштаб ВСУ: Оперативная информация по состоянию на 18.00 23.04.2024
19:22
Милевский устроил скандал в первом матче после возвращения в футбол (+ Видео)
19:16
Яков Башич: "Моего брата приглашали в "Динамо"
18:52
Рональд Араухо может сменить команду летом 2024 года
18:44
УПЛ: интересные числа и факты 25-го тура чемпионата Украины
18:29
"Ливерпуль" может возглавить Арне Слот - The Telegraph
18:15
Nike предлагает "Барселоне" 100 млн евро за новое соглашение
17:59
Официально: "Астон Вилла" объявила о продлении контракта с Унаи Эмери
17:46
RFEF не намерена предоставлять "Барселоне" видео спорного эпизода с матча против "Реала"
17:32
Владимир Бражко: "Я в течение пяти дней не вставал с постели"
17:16
"Динамо": визит Мирчи Луческу, отдельная программа Бражко
16:58
U-16: на Турнире развития УЕФА юношеская сборная Украины уступила Северной Ирландии
16:44
Грузия планирует подать заявку на проведение финала Лиги чемпионов в 2028 году
16:29
Рубен Аморим ведет переговоры с "Вест Хэмом"
16:15
Гендиректор "Байера": "У Флориана Виртца нет ценника, разве что один миллиард евро, или два миллиарда"
15:59
Лука Модрич еще не определился со своим будущим в "Реале"
15:46
"Челси" намерен побороться с "Манчестер Юнайтед" за Майкла Олисе
15:29
"Кардифф" подал судебный иск в 120 млн евро к "Нанту" по делу погибшего Эмилиано Салы
15:15
Лаутаро Мартинес праздновал чемпионство "Интера" с фанатами до 4 часов утра
Больше новостей
23 апреля
20:28
Источник: "Полесье" планирует подписать игрока "Ворсклы"
19:44
Генштаб ВСУ: Оперативная информация по состоянию на 18.00 23.04.2024
19:22
Милевский устроил скандал в первом матче после возвращения в футбол (+ Видео)
19:16
Яков Башич: "Моего брата приглашали в "Динамо"
18:44
УПЛ: интересные числа и факты 25-го тура чемпионата Украины
17:32
Владимир Бражко: "Я в течение пяти дней не вставал с постели"
17:16
"Динамо": визит Мирчи Луческу, отдельная программа Бражко
16:58
U-16: на Турнире развития УЕФА юношеская сборная Украины уступила Северной Ирландии
14:54
Вторая лига. 24-й и 25-й туры. Самое интересное: неВИРТуальная премьера
14:15
"Полесье" отказалось от премии "Шахтера" за возможный отбор очков у "Динамо"
13:46
25-й тур УПЛ – разбор полетов: секреты Пушича, аграрное дерби, золотая грязь (Видео)
13:15
Балакин и Беркут поедут на Евро-2024 в качестве запасных арбитров
13:00
Яков Башич: "Несколько лет назад моего брата приглашало киевское "Динамо"
12:45
Игорь Краснопир: "Нет никаких вопросов к арбитру Романову"
12:30
Андрей Шевченко: "Судаков - большой талант, который может еще больше прогрессировать, если поедет играть в Серию А или АПЛ"
12:15
Владлен Юрченко: "После перерыва могли забивать "Оболони" четыре мяча и заканчивать игру"
12:00
Сергей Лавриненко: "Луческу более деспотичный тренер. Сейчас с молодежью такое сильно не проходит"
11:45
Игорь Суркис: "Мы должны своим игрокам премии давать, а не стимулировать"
11:30
Руслан Черненко: "Оболонь" в матче с "Металлистом 1925" взяла один зачетный балл, а не потеряла два"
11:15
Валерий Иващенко: "На табло 1:1 - значит счет справедливый"
11:00
Максим Задерака: "После победы над "Черноморцем" в раздевалку "Кривбасса" заходили президент, вице-президент и гендиректор"
10:45
"Буковина" передала внедорожник и два FPV-дрона для ВСУ
10:30
Тимур Тутеров забил "Ливерпулю" U-21 - это его дебютный гол за "Сандерленд" U-21 (Видео)
10:15
Сегодня сборная Украины U-16 стартует на Турнире развития УЕФА в Таллинне
Больше новостей
23 апреля
21:04
"Арсенал" - "Челси": Мудрик – в основе, Зинченко – в запасе
20:42
Луис Энрике оригинально ответил на вопрос о будущем Мбаппе
20:01
"Лорьян" – ПСЖ. Анонс и прогноз матча
19:48
ПСЖ может подписать Ламина Ямала за 200 миллионов евро
18:52
Рональд Араухо может сменить команду летом 2024 года
18:29
"Ливерпуль" может возглавить Арне Слот - The Telegraph
18:15
Nike предлагает "Барселоне" 100 млн евро за новое соглашение
17:59
Официально: "Астон Вилла" объявила о продлении контракта с Унаи Эмери
17:46
RFEF не намерена предоставлять "Барселоне" видео спорного эпизода с матча против "Реала"
16:44
Грузия планирует подать заявку на проведение финала Лиги чемпионов в 2028 году
16:29
Рубен Аморим ведет переговоры с "Вест Хэмом"
16:15
Гендиректор "Байера": "У Флориана Виртца нет ценника, разве что один миллиард евро, или два миллиарда"
15:59
Лука Модрич еще не определился со своим будущим в "Реале"
15:46
"Челси" намерен побороться с "Манчестер Юнайтед" за Майкла Олисе
15:29
"Кардифф" подал судебный иск в 120 млн евро к "Нанту" по делу погибшего Эмилиано Салы
15:15
Лаутаро Мартинес праздновал чемпионство "Интера" с фанатами до 4 часов утра
14:59
Спортивный директор "Интера": "Мы почти подписали двух новичков"
14:45
Унаи Эмери продлил контракт с "Астон Виллой" - The Athletic
14:29
"Реал" подпишет новый контракт с Лукасом Васкесом на этой неделе
13:59
Паулу Фонсека – кандидат на замену Юргена Клоппа в "Ливерпуле"
13:30
УЕФА назначил арбитров, которые будут работать на Евро-2024
13:15
Балакин и Беркут поедут на Евро-2024 в качестве запасных арбитров
12:00
"Лацио" - "Ювентус". Анонс и прогноз матча
12:00
"Арсенал" - "Челси". Анонс и прогноз матча
Больше новостей
23 апреля
03:00
Вила Нова - Гуарани: прямая трансляция матча
21:30
Стандард - Мехелен: прямая трансляция матча
21:30
Сент-Трюйден - Гент: прямая трансляция матча
21:30
Вестерло - Лёвен: прямая трансляция матча
21:45
Валансьен - Аяччо: прямая трансляция матча
21:45
Родез - Париж: прямая трансляция матча
21:45
Кевийи - Амьен: прямая трансляция матча
21:45
Гренобль - Сент-Этьен: прямая трансляция матча
21:45
Труа - По: прямая трансляция матча
21:45
Генгам - Анже: прямая трансляция матча
21:45
Кан - Анси: прямая трансляция матча
21:45
Осер - Лаваль: прямая трансляция матча
21:45
Бастия - Конкарно: прямая трансляция матча
21:45
Бордо - Дюнкерк: прямая трансляция матча
22:00
Арсенал - Челси: прямая трансляция матча
22:00
Лестер - Саутгемптон: прямая трансляция матча
22:00
Лацио - Ювентус: прямая трансляция матча
22 апреля
00:00
Понте-Прета - Коритиба: прямая трансляция матча
00:30
Атлетико Гоияниенсе - Сан-Паулу: прямая трансляция матча
00:30
Ботафого - Жувентуде: прямая трансляция матча
01:00
Шарлотт - Миннесота Юнайтед: прямая трансляция матча
01:00
Флореста - Ботафого-ПБ: прямая трансляция матча
02:00
Ферровиария - АБС: прямая трансляция матча
02:00
Конфьянса - Лондрина: прямая трансляция матча
Больше новостей
23 апреля
20:01
"Лорьян" – ПСЖ. Анонс и прогноз матча
12:00
"Лацио" - "Ювентус". Анонс и прогноз матча
12:00
"Арсенал" - "Челси". Анонс и прогноз матча
10:01
"Лацио" - "Ювентус": прогноз Sports Mole
12:00
Лестер - Саутгемптон: прогноз на матч
11:45
Бастия - Конкарно: прогноз на матч
11:45
Валансьен - Аяччо: прогноз на матч
11:45
Родез - Париж: прогноз на матч
11:45
Кевийи - Амьен: прогноз на матч
11:45
Гренобль - Сент-Этьен: прогноз на матч
11:45
Труа - По: прогноз на матч
11:45
Генгам - Анже: прогноз на матч
11:45
Кан - Анси: прогноз на матч
11:45
Осер - Лаваль: прогноз на матч
11:45
Бордо - Дюнкерк: прогноз на матч
11:30
Вестерло - Лёвен: прогноз на матч
22 апреля
12:15
"Фаренсе" - "Бенфика". Анонс и прогноз матча
12:00
"Севилья" – "Мальорка". Анонс и прогноз матча
11:45
"Милан" - "Интер". Анонс и прогноз матча
09:46
"Милан" - "Интер": прогноз Sempre Milan
09:30
"Рома" - "Болонья". Анонс и прогноз матча
08:00
"Шахтер" - "Заря". Анонс и прогноз матча
08:00
"Минай" - "Рух". Анонс и прогноз матча
05:30
"Металлист 1925" – "Оболонь". Анонс и прогноз матча
Больше новостей

Рейтинг казино

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →