closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
closer-popup
footboom
Регистрация
Поля отмечены звездочками * обязательны для заполнения

Ваша відповідь збережена
Зробіть, будь ласка, прогноз для майбутніх матчів
successful

Спасибо!

Готово! Проверьте свою электронную почту, чтобы узнать о специальном предложении!
closer-popup

Микола Несенюк: "Блохін не вимагає 50 мільйонів на трансфери"

Микола Несенюк: "Блохін не вимагає 50 мільйонів на трансфери"
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
1376
15
Фавбет Бонус 10 000 грн
получить

Хуанде Рамос – дуже добрий тренер. Але з футболістами спілкується через перекладача – це проблема. Є моменти, коли треба контактувати напряму, вважає журналіст Микола Несенюк.

7 квітня "Динамо" програло вдома "Шахтареві" – 1:2. Які враження залишив у вас матч?

– Кияни грали на неймовірних емоціях, були заведені. Завдяки пресингу мали певну перевагу. Щодо, власне, гри у футбол, зокрема контролю м'яча, кращий був "Шахтар". Мене вразила поведінка його гравців після того, як команда зрівняла рахунок. Ніхто не почав святкувати гол. Схопили м'яч і понесли його в центр.

Про що це говорить?

– Про усвідомлення своєї сили. Запас міцності у "Шахтаря" ­більший.

За рахунку 1:1 не забив стовідсотковий м'яч Браун Ідеє. "­Динамо" потрібен кваліфікованіший нападаючий?

– Я вважаю нігерійця дуже пристойним форвардом. Найкращий у "Динамо" – точно. ­Навіть зараз Ідеє з руками відірве ­команда німецької бундесліги, заплативши 10 мільйонів.

У людини невдалий період. ­Думаю, Ідеє треба було поставити на другий матч проти "Бордо". Було б непогано після того, як футболіст здобув Кубок Африки, надіслати за ним літак. ­Сказати: "Браун, ти нам потрібен, рятуй "Динамо". Не треба святкувати успіх і їздити на прийоми до президента. Взяти за руку й привезти до Києва. Тоді був би ефект. А так людина приїхала вихолощена, не пройшла збори й не може органічно влитися в команду.

Яка головна проблема українських клубів?

– Відсутність належної кількості добротних вітчизняних гравців. Їх ніде брати. Повністю зруйнована система дитячо­юнацького футболу. Це все одно, що закрити всі середні школи й відкрити тільки елітні університети. Діти мають отримати базову футбольну освіту. Де? У ДЮСШ. А їх немає.

1964 року збірна СРСР ­посіла друге місце на Кубку Європи. ­Результат був розцінений як ганьба. Вигнали тренера, а в країні запровадили турнір "Шкіряний м'яч", відкрили футбольні школи. Ще за п'ять років створили спортивні інтернати. У 1970­х – спеціалізовані школи олімпійського резерву. Їх мав кожен обласний центр. І тодішні команди другої ліги чемпіонату СРСР зараз спокійно б входили в десятку нинішньої української прем'єр­ліги. Сьогоднішній "Чорноморець" посів би третє­п'яте місце у тій другій лізі.

Зараз у "Динамо" намагаються створити український кістяк ­команди.

– Для чого? Щоб вигравати у "Дніпра"?

Показовий позаминулий рік. Українська збірна 21­річних поїхала на чемпіонат Європи. У нас було багато "зірок". А в останньому турі іспанці не дали нашим навіть м'яча торкнутися. Возили, як дітей. Куди нам із таким рівнем? Битися на полі можемо, обіграти завдяки цьому поляків – також. А на нормальному рівні зі збірною вчинять так, як іспанці на молодіжному Євро­2011.

Іспанія – футбольний зразок. ­Тягатися з ними важко не тільки нам.

– Я вихований у Радянському Союзі. Для мене всі місця нижче першого – поразка. Я згадував 1964­й і висновки після програного фіналу Євро. 1972­й – те саме. 1988­й – уже ні. З цього і почалося.

Років 10 тому розмовляв із Олександром Головком. Запитав його: "Що не збулося в кар'єрі?" Відповів: "Зіграти у фінальній частині Кубка світу чи чемпіонату Європи". Тільки зіграти. Розумієте різницю?

Моя точка зору: і збірна, і "Динамо" мають ставити максимальні завдання. Вихід до 1/8 чи 1/4 фіналу – це не досягнення. ­Досягнення – це ­титул.

Нинішній чемпіонат України сильніший, ніж той, що був наприкінці 1990­х. Але тоді "Динамо" виступало у півфіналі Ліги чемпіонів, а тепер наших команд на такому рівні немає. Чому?

– По­перше, не треба порівнювати ту Лігу чемпіонів, у якій були відсутні матчі 1/8 фіналу, з нинішньою. По­друге, в ті часи "Динамо" не мало чемпіонату України. Була певна ідеологія. Згідно з нею, Київ переносив матчі внутрішнього чемпіонату, бо захищав престиж країни на міжнародній арені. ­Команда грала завдяки пресингу, біганині та міцному захисту. ­Такий динамічний футбол можна показувати раз на місяць. Після того – місяць відпочинку. ­Завдання – зіграти три матчі навесні. Якщо щастило – кудись потрапляли. 1999­го – до півфіналу Ліги чемпіонів.

Яка логіка в призначенні Блохіна головним тренером "Динамо"?

– Зняття Сьоміна та прихід Блохіна – надзвичайний сплеск емоцій.

Юрій Павлович, починаючи з весни 2012­го, після поразки від "Шахтаря", втратив контакт із командою. Фактично не керував нею. Плив за течією, розуміючи, що це його остання робота на такому рівні. Команда грала дедалі гірше й гірше. Тому відставка Сьоміна була питанням часу.

Нинішній головний тренер може виправити ситуацію?

– Блохін, працюючи зі збірною, показав, що може ­налаштувати футболістів на гру. Він змушений опиратися на українців. І не тому, що вони чули про "Золотий м'яч­1975", а іноземці – ні. Просто легіонери не зрозуміють футболу Блохіна, який вимагає надзвичайних фізичних зусиль. У Європі так не грають. ­Такий футбол може принести результат, але грати в нього двічі на тиждень – нереально.

Провідні футболісти світу проводять 60 матчів на рік. У найвищому темпі – 10–15. Садити на лаву запасних Мессі, Роналду, Ібрагімовича чи Кавані, щоб дати їм відпочити, ніхто не буде. Глядачі не зрозуміють. Бо вони ходять на "зірок", а західноєвропейський футбол продається.

Скільки часу ви, як уболівальник "Динамо", даєте Блохіну на те, щоб збудувати команду рівня чвертьфіналу Ліги чемпіонів – стадії, з якої починається реальна боротьба за титул?

– Думаю, це не здатен зробити жодний тренер. Блохін не вимагає 50 мільйонів на трансфери. Працює з тими, хто є, – роботягами, без "зірок". Щоб повернутися на європейський рівень, треба футболісти, яких немає. І для збірної немає. ­Завжди сміюся, коли тренери національної команди переглядають 30 гравців. Що їх пробувати? На пальцях однієї руки можна порахувати тих, хто гідний виступати за збірну. Інші – бій­біжи.

Ахметов хоче виграти Лігу чемпіонів. Для цього він з колегами мають відродити масовий футбол. Тільки тоді буде з кого обирати, бо першокласні іноземні "зірки" в Україну не їхатимуть. А в нашому чемпіонаті за "Шахтарем", "Динамо", "Металістом" і "Дніпром" нікого немає. Нікого.

П'ять років тому в Манчестері мав вільний вечір. Сів на електричку, поїхав у передмістя на матч четвертої ліги. Повний стадіон, тисяч зо 20 глядачів, атмосфера. У нас третьої ліги немає. Зате є нікому не потрібні київський "Арсенал" та донецький "Металург".

Прийшли 60 тисяч на "Динамо" – "Шахтар". Коли така цифра буде наступного разу? За півроку? Про це треба думати. А в нас весь футбол побудований на тому, щоб звітувати про успіхи. Господарю, першому секретареві, президенту. Це йде з радянських часів. Тодішні футболісти думали, чи дадуть їм премію або квартиру, чи влаштують на ­завод. Вирішення цих питань залежало не від публіки, а від першого секретаря. А для цього треба результат будь­якою ціною.

Я з дитинства грав з однокласником у футбол один на один. Традиція збереглася. Він став професійним футболістом, я – аматором. Під час одного матчу як перекосить мені по нозі! Кажу: "Ти що робиш?" – "­Вибач, нас так учать, – відповідає. – Якщо не скосиш, завтра не гратимеш".

Чому відвідуваність матчів "Динамо" зменшується?

– На "Динамо" так ходили завжди. У 1970­х та 1980­х на матчах типу "Динамо" – "Кайрат" було 15–20 тисяч глядачів. 100 тисяч – на єврокубкових поєдинках, зі "Спартаком", інколи з тбіліським "Динамо".

Уперше я потрапив на нинішній "Олімпійський" у серпні 1987­го. Був матч з московськими одноклубниками. 68 тисяч прийшли.

– Бо лотереї уже почали розігрувати, "жигулі". ­Припинили – стадіони спорожніли. Наші люди йдуть дивитися на суперника, а не на свою команду. Згадайте перший матч "Динамо" після повернення Шевченка. Повний стадіон. А далі? Чому не ходити далі? Такий футболіст повернувся! А нашим нецікаво.

На "Шахтар" ходять.

– Щороку на "Донбас Арені" роб­лять якесь шоу. Не купиш абонемент на футбол, не потрапиш на шоу. Так продають 30–40 тисяч абонементів.

Нашу прем'єр­лігу не цікавить точна кількість глядачів на матчах. Довірилися інспектору – скільки той напише. Як продавати футбол за таких умов? Як у вищій лізі могла грати "Оболонь" і допускати туди "Севастополь", якщо в них стадіони на п'ять тисяч глядачів?

Багато обласних центрів не мають пристойної футбольної ­команди. Чи повинна адміністрація області сприяти цьому?

– Вважаю, зобов'язана. Але утримувати на рівні здорового глузду. Жоден обласний центр не збідніє, якщо виділятиме щорічно 8 мільйонів гривень для команди другої ліги.

Чи існує в Україні тренерська школа?

– Треба чітко розуміти термін – тренер. Реально тренерську освіту має Моуріньйо. Він ходив на курси, вивчав анатомію – речі, які потрібні тренерові. Ясно, якщо ти грав, то тренування провести зможеш. Але цього замало. Що далі? Якщо у нас ставиться тактика, то досить примітивна. Так, Таран поставив тактику "Кривбасу". Але це тактика другої ліги.

До речі, команди нинішнього головного тренера збірної Михайла Фоменка – "Гурія", "Динамо", "Металіст", "Таврія" – завжди були впізнавані за почерком. Дисципліна, організація. Коли Кучук змінив Бакалова в "Арсеналі" – прогрес побачили всі. ­Аналогічно – Кононов у "Карпатах".

Олександр Головко недавно виграв у Німеччини кваліфікацію Євро для 17-­річних.

– Робота з дітьми та дорослими – різні речі. Тим більше на рівні національних збірних.

Мені імпонують люди, які хочуть щось довести. Дем'яненка звільнили з "Динамо", він не пішов за кимось фішки носити, а поїхав до Азербайджану, Узбекистану, виграв аналог азійської Ліги Європи. Показав, що він – тренер.

Після поразки "Шахтаря" від "Боруссії" Рінат Ахметов роздумував, чи залишати Луческу на посаді головного тренера. ­Залишив. ­Правильний вибір, сильний тренер?

– Сильний. Першому зустрічному "Інтер" не дадуть.

Чому "Дніпро" навесні грає невдало?

Хуанде Рамос – дуже добрий тренер, у нього цікаві заняття. Але з футболістами спілкується через перекладача – це проблема. Є моменти, коли треба контактувати напряму. А це неможливо. У таких умовах збій дуже реальний. Коли тренер говорить іншою мовою, тоді в команді з'являється альтернативний центр впливу. Його становлять люди, які спілкуються своєю мовою, що відрізняється від мови тренера.

Що ви змінили б у правилах футболу?

– Нічого. Це найбільш доступний вид спорту. Колись я служив у армії, то ми грали камінцем. У хокей чи баскетбол ним не пограєш. І помилки, зокрема суддівські, – це частина гри, видовища.

Чи є користь від перебування П'єрлуїджі Колліни на посаді куратора українських арбітрів?

– Колліна говорить з нами мовою цивілізованого світу. У ньому також є договірні матчі, суддівські помилки. Але там інший рівень розмови про це. Колліна намагається нас на нього вивести. А нам це не треба.
Джерело: <a href="http://gazeta.ua/articles/events-journal/_blohin-zmushenij-opiratisya-na-ukrajinciv-legioneri-ne-zrozumiyut-jogo-futbolu/493358">Gazeta.ua</a>

Популярные новости
Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться
Комментарии (15) Все комментарии

"І тодішні команди другої ліги чемпіонату СРСР зараз спокійно б входили в десятку нинішньої української прем\'єр­ліги". Да Вы что? Я прекрасно помню на каком уровне выступали в зарубежных клубах сотни этих "талантов" после развала СССР.

А это вообще супер: "У Європі так не грають" Следовательно, в Европе команде Блохина делать нечего, или это новаторских подход, который вскоре покорит все Европу???

Несенюк давно вже донецького духу-засланий козачок.

Та нормально Несенюк потроллив.

Бла-бла-бла.....

Честно говоря, даже читать не хотелось, но на автомате пробежался глазами и... удивление! Даже главный официальный писарь ДК признал что у Блохина футбол заключается в "бей-беги-отжимайся". Цитата: "Просто легіонери не зрозуміють футболу Блохіна, який вимагає надзвичайних фізичних зусиль. У Європі так не грають. Такий футбол може принести результат, але грати в нього двічі на тиждень – нереально."

Зачем ему футболисты за 50 м у него есть судьи))

Господин Несенюк. А не кажется ли вам, что в споре кто сильнее Шахтёр или Динамо, очень уместны слова Наполеона: - Стадо львов, под предводительством барана, всегда слабее стада баранов, под предводительством льва. Сколько раз мы видели, когда в команду, вчера ещё успешную, приходил слабый тренер и команда опускалась, имея тех же игроков. У Луческу УСПЕШНАЯ карьера, где бы он не работал, то ли в Румынии, то ли в Италии, то ли в Турции, то ли сегодня в Украине. Он везде выигрывал чемпионаты, чего не скажешь о Блохине. Последнее его тренерское "достижение" в клубе "Москва", который он благополучно опустил с 4-го на 9-е место. Блохин не просит деньги, потому что боится, что и хорошие игроки ему не помогут. Предполагаю, что если дать Блохину Барселону, то он умудрится и её опустить до уровня нынешнего Динамо.

"Юрій Павлович, починаючи з весни 2012­го, після поразки від "Шахтаря", втратив контакт із командою. Фактично не керував нею. Плив за течією, розуміючи, що це його остання робота" - а насправді втрата контакту та керування командою сталася набагато раніше...., десь під час двобою з Рубіном... І ще рік йшло накатом - і навіть були певні успіхи (нехай і більшою мірою на фарті; куди ж у футболі без нього...), якщо такими можна вважати лідерство в чемпіонаті та вихід в групу ЛЧ-12/13... Але при перших, нехай і ваксо-суб\'єктивних невдачах - команда, з-за відсутності здорового ядра колективу - посипалася...

"Завжди сміюся, коли тренери національної команди переглядають 30 гравців. Що їх пробувати? На пальцях однієї руки можна порахувати тих, хто гідний виступати за збірну. Інші – бій­біжи." "Ахметов хоче виграти Лігу чемпіонів. Для цього він з колегами мають відродити масовий футбол. Тільки тоді буде з кого обирати, бо першокласні іноземні "зірки" в Україну не їхатимуть." Чудові фрази..., по смислу, та ще й поруч... - Кароч: піднімати національний футбол - довга і довга робота. І це - продуктивна, творча, виробнича, якщо хочете, робота; А "купи-продай" тут нічого не дасть! Не можна купити все на світі... Є просто-напросто речі, які НЕ ПРОДАЮТЬСЯ, скільки би бабосів за них нуворіші не запропонували би...

Яку ж нісенітницю несе Несенюк, вибачте за каламбур. Порівнювати футбол 60-70 років і нинішній нонсенс! Про юнаків 21-річних теж відфеєрив. А що ж ти співав коли ці ж хлопці у 2009 році взяли Євро? Так може проблема не лише у відсутності кваліфікованих гравців, а й у тренерах, які не можуть вивести їх на вищий рівень маринуючи на лавках? І такий же брєд далі по тексту. Залиште маразматика в спокої, хай живе ідеалами совка і історією колись великого клубу.

Колись я служив у армії, то ми грали камінцем.)))

porvi 17.04.2013 15:38 И в армии он часто играл головой

Не осилил этот бред.

декілька питань, а далі одразу коментарі, порівнювати футбол середини 20 століття і сучасний це те саме, що порівняти військову техніку 2 світової і сучасну. Складається враження, що "експерт" далекий від футболу, причому, навіть, далі чим я на своєму дивані)

Оставить комментарий

Рейтинг букмекеров

Лента новостей

26 апреля
01:07
"Реал Сосьедад" – "Реал". Анонс и прогноз матча
01:03
"Фрозиноне" - "Салернитана". Анонс и прогноз матча
25 апреля
23:57
"Бохум" – "Хоффенхайм". Анонс и прогноз матча
23:54
Физическая готовность и профилактика травм - в "Барселоне" произошли изменения
23:49
Атакующий полузащитник "Баварии" сделал выбор между Месси и Роналду
23:31
Алиссон Бекер – лидер рейтинга лучших вратарей на текущий момент по версии FourFourTwo
23:19
На стадионе "Майнца" обнаружили 500-килограммовую бомбу Второй мировой войны
23:06
Известно, в какую сумму "Наполи" оценил Довбика
22:51
Чемпионат Италии "Удинезе" – "Рома" 1:2. Видеообзор матча
22:36
Австрийская федерация футбола требует от "Баварии" 15 миллионов евро за Рангника
22:22
Георгий Судаков - трансферная цель "Арсенала" и "Челси"
22:20
Арне Слот: "Я хотел бы стать новым тренером "Ливерпуля"
22:01
"Монпелье" – "Нант". Анонс и прогноз матча
21:51
"Мы не забыли" - Месси почтил память Тито Вилановы (Фото)
21:46
Таллес: "Акцент - на действиях при завершении атак"
21:27
Сержиу Консейсау прокомментировал продление контракта с "Порту"
21:14
Ультрас "Баварии" запустили петицию против приглашения в клуб Рангника
20:43
Степаненко слушает, Кевин празднует, Матвиенко отжимается: как "Шахтер" готовится к ЛНЗ (Видео)
20:35
Сульшер может возглавить сборную Канады
20:14
"Бавария" готова выплатить 2,5 миллиона евро сборной Австрии в качестве отступных за Рангника
19:52
Генштаб ВСУ: Оперативная информация по состоянию на 18.00 25.04.2024
19:46
Йожеф Сабо: "Номер один в УПЛ – Бражко. Он первым поедет за границу"
19:38
Владимир Баенко: "Кривбасс" поддерживает официальное стимулирование арбитров"
19:32
Евгений Ткачук: "Две недели назад мне сделали операцию"
Больше новостей
25 апреля
23:06
Известно, в какую сумму "Наполи" оценил Довбика
22:22
Георгий Судаков - трансферная цель "Арсенала" и "Челси"
21:46
Таллес: "Акцент - на действиях при завершении атак"
20:43
Степаненко слушает, Кевин празднует, Матвиенко отжимается: как "Шахтер" готовится к ЛНЗ (Видео)
19:52
Генштаб ВСУ: Оперативная информация по состоянию на 18.00 25.04.2024
19:46
Йожеф Сабо: "Номер один в УПЛ – Бражко. Он первым поедет за границу"
19:38
Владимир Баенко: "Кривбасс" поддерживает официальное стимулирование арбитров"
19:32
Евгений Ткачук: "Две недели назад мне сделали операцию"
18:58
ФК "Кривбасс" уплатил в госбюджет налогов на общую сумму 38 476 144 гривны
18:33
Первая лига. 6-й тур (второй этап). Анонс матчей
18:31
Гендиректор "Металлиста 1925": "Ракицкий? Здесь и комментировать нечего"
17:29
Шон Дайч: "Миколенко вряд ли сможет сыграть против Брентфорда"
17:15
Виталий Пономарев: "Мы изучали как играет "Верес" - сейчас нет проходных матчей"
15:58
"Шахтер" продолжает работать в максимально плотном графике
15:29
Киевское "Динамо" желает подписать игрока "Миная" U-19 Андрея Чеберинчака
14:46
Официально: "Черноморец" оба матча с "Шахтером" сыграет в Киевской области
14:31
Стало известно место проведения контрольного матча Польша – Украина
14:16
"Кривбасс" начал подготовку к матчу с "Металлистом 1925": заслуженный релакс, U-19 – в обойме
13:45
Андрей Лунин выдвинул "Реалу" условия по продлению контракта – клуб реагирует негативно
13:29
Анатолий Диденко: "На сборах у Кварцяного от усталости люди просыпались и спрашивали: "Какая сейчас тренировка? Третья? Вторая?"
13:15
Ян Костенко: "Хочу попросить прощения у болельщиков "Карпат" и Ариэльсона"
13:00
Игрока "Днепра-1" Гаджиева хотят видеть в сборной Азербайджана
12:45
Ярослав Ракицкий интересен "Металлисту 1925"
12:30
Известно, сколько зрителей смогут посетить финал Кубка Украины
Больше новостей
26 апреля
01:07
"Реал Сосьедад" – "Реал". Анонс и прогноз матча
01:03
"Фрозиноне" - "Салернитана". Анонс и прогноз матча
25 апреля
23:57
"Бохум" – "Хоффенхайм". Анонс и прогноз матча
23:54
Физическая готовность и профилактика травм - в "Барселоне" произошли изменения
23:49
Атакующий полузащитник "Баварии" сделал выбор между Месси и Роналду
23:31
Алиссон Бекер – лидер рейтинга лучших вратарей на текущий момент по версии FourFourTwo
23:19
На стадионе "Майнца" обнаружили 500-килограммовую бомбу Второй мировой войны
23:06
Известно, в какую сумму "Наполи" оценил Довбика
22:51
Чемпионат Италии "Удинезе" – "Рома" 1:2. Видеообзор матча
22:36
Австрийская федерация футбола требует от "Баварии" 15 миллионов евро за Рангника
22:20
Арне Слот: "Я хотел бы стать новым тренером "Ливерпуля"
22:01
"Монпелье" – "Нант". Анонс и прогноз матча
21:51
"Мы не забыли" - Месси почтил память Тито Вилановы (Фото)
21:27
Сержиу Консейсау прокомментировал продление контракта с "Порту"
21:14
Ультрас "Баварии" запустили петицию против приглашения в клуб Рангника
20:35
Сульшер может возглавить сборную Канады
20:14
"Бавария" готова выплатить 2,5 миллиона евро сборной Австрии в качестве отступных за Рангника
18:45
Официально: "Порту" объявил о продлении контракта с Сержиу Консейсау
18:16
Криштиану Роналду диктовал Ральфу Рангнику свои правила игры за "Манчестер Юнайтед"
17:59
Игроки "Барселоны" регулярно приходили в офис, пытаясь уговорить Хави остаться
17:44
Карло Анчелотти: "Куртуа в порядке – думаю, он будет доступен на следующей неделе"
17:29
Шон Дайч: "Миколенко вряд ли сможет сыграть против Брентфорда"
17:02
Карло Анчелотти: "Мне кажется, что Хави принял правильное решение"
16:46
Энцо Фернандеса прооперируют - для аргентинца сезон завершен
Больше новостей
26 апреля
12:30
Металлист - Кремень: прямая трансляция матча
19:00
Пяст - Варта: прямая трансляция матча
19:30
Санкт-Паули - Ганза: прямая трансляция матча
19:30
Герта - Ганновер: прямая трансляция матча
20:00
Адана Демирспор - Галатасарай: прямая трансляция матча
21:30
Бохум - Хоффенхайм: прямая трансляция матча
21:30
Андорра - Расинг: прямая трансляция матча
21:30
Венеция - Кремонезе: прямая трансляция матча
21:30
Пиза - Катандзаро: прямая трансляция матча
21:30
Ягеллония - Погонь: прямая трансляция матча
21:45
Фрозиноне - Салернитана: прямая трансляция матча
21:45
Эйпен - Шарлеруа: прямая трансляция матча
22:00
Реал Сосьедад - Реал: прямая трансляция матча
22:00
Монпелье - Нант: прямая трансляция матча
22:00
Куинз Парк Рейнджерс - Лидс: прямая трансляция матча
22:15
Жил Висенте - Арока: прямая трансляция матча
25 апреля
02:00
Апаресиденсе - Сампайо Корреа: прямая трансляция матча
19:45
Херенвен - ПСВ: прямая трансляция матча
20:00
Лейрия - Пенафиел: прямая трансляция матча
21:00
Удинезе - Рома: прямая трансляция матча
21:30
Антверпен - Юнион: прямая трансляция матча
22:00
Брайтон энд Хоув - Манчестер Сити: прямая трансляция матча
22:00
Гоу Эхед Иглз - Фейеноорд: прямая трансляция матча
24 апреля
03:00
Бруски - Мирасол: прямая трансляция матча
Больше новостей
26 апреля
01:07
"Реал Сосьедад" – "Реал". Анонс и прогноз матча
01:03
"Фрозиноне" - "Салернитана". Анонс и прогноз матча
02:30
Металлист - Кремень: прогноз на матч
25 апреля
23:57
"Бохум" – "Хоффенхайм". Анонс и прогноз матча
22:01
"Монпелье" – "Нант". Анонс и прогноз матча
12:00
"Брайтон" - "Манчестер Сити". Анонс и прогноз матча
11:00
"Удинезе" - "Рома". Анонс и прогноз матча
09:45
"Херенвен" - ПСВ. Анонс и прогноз матча
12:00
Гоу Эхед Иглз - Фейеноорд: прогноз на матч
11:30
Антверпен - Юнион: прогноз на матч
09:45
Херенвен - ПСВ: прогноз на матч
24 апреля
12:00
"Аякс" – "Эксельсиор". Анонс и прогноз матча
12:00
"Монако" – "Лилль". Анонс и прогноз матча
12:00
"Манчестер Юнайтед" – "Шеффилд Юнайтед". Анонс и прогноз матча
12:00
"Марсель" - "Ницца". Анонс и прогноз матча
12:00
"Кристал Пэлас" - "Ньюкасл". Анонс и прогноз матча
12:00
Аталанта - Фиорентина: прогноз на матч
12:00
Аякс - Эксельсиор: прогноз на матч
12:00
Монако - Лилль: прогноз на матч
12:00
Марсель - Ницца: прогноз на матч
11:45
Ковентри - Халл: прогноз на матч
11:30
Брюгге - Генк: прогноз на матч
11:30
Андерлехт - Серкль Брюгге: прогноз на матч
10:00
Лорьян - ПСЖ: прогноз на матч
Больше новостей

Рейтинг казино

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →