closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
closer-popup
footboom
Регистрация
Поля отмечены звездочками * обязательны для заполнения

Ваша відповідь збережена
Зробіть, будь ласка, прогноз для майбутніх матчів
successful

Спасибо!

Готово! Проверьте свою электронную почту, чтобы узнать о специальном предложении!
closer-popup

Кирило Данильченко: Мобілізуй це

Кирило Данильченко: Мобілізуй це
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
403
0
Фавбет Бонус 10 000 грн
получить

Чергова колонка військового експерта Кирила Данильченка для Site.ua присвячена "мобілізації" у рф:

Щодо мобілізації – головна проблема росіян, це не наш контрнаступ на Харківщині, з тяжкими для них втратами, хоча, безперечно, він став тригером.

І не те, що вони використовували наряд сил лише вдвічі більший, ніж намагаючись провести КТО у крихітній Чечні.

Зрештою, цей сценарій поколіннями повторюється від війни проти Японії, через Польщу в 20-х до Афганістану, коли величезна країна, могла виставити в стрілецький ланцюг проти не найсильніших противників, далеко не багатомільйонні орди.

І навіть не те, що вони програли літню битву за ініціативу, сточуючись у лобових атаках на підготовлювані 8 років позиції ЗСУ.

Головна їх проблема – величезна довжина фронту та явна запекла ворожість населення.

На перше однозначно вказують козацькі частини, СОБР та ув'язнені на лінії бойового зіткнення. А ще мобілізовані з ЛДНР у танкових підрозділах РФ – спільні роти бронемашин, де 3 штуки російські, а решта колаборантів. Плавсклад і солдати з РВСН у бойових порядках. І тим, що не давали ротації тим, хто підписав тримісячні контракти.

Читайте также: Генерал Олексій Громов: "На півночі України обстановка стабільна, на сході – складна, але контрольована"

Плюс найважчі втрати – 1200 знищених, підбитих та захоплених танків, відомих ОСІНТ-розвідці, це всі танки, зосереджені зс рф біля кордонів України на 24 лютого.

Ще раз, літера за літерою – усі танки, що Кремль виставив, щоб вивести Україну з війни у ​​швидкій кампанії, були випиляні або захоплені.

Заступник глави Пентагону США Колін Каль на початок серпня заявляв до 80 тисяч безповоротних та санітарних втрат у РФ, на сьогодні ця цифра однозначно перевищила 100 тисяч і зростає.

Тили горять – колаборантів, окупантів, членів адміністрацій підривають у машинах, розстрілюють у під'їздах, вони зникають, українські малі ДРГ фотографуються на тлі знаку Енергодар.

Щоб контролювати захоплену після 24 лютого територію розміром як Австрія, фізично потрібні люди – комендатури, блоки, всілякі зведені вогневі групи поліції, опера і слідчі, фахівці, які бігають за адресами.

Але звідки вони візьмуться, якщо СОБР наступає на Київ за три дні у Балаклії, а у СПН тяжкі втрати? Ось так виглядає бригада спецназу, в якій служили полонені бійці ГРУ Єрофєєв та Олександров. 52 загиблих, плюс поранені, списані, відмовники та полонені. На 9 рот складу, у кожній із яких безпосередньо спецназівців півсотні людей – на всі гроші денацифікували Україну.

Кирило Данильченко: Мобілізуй це - изображение 1фото - site.ua

На оперативному рівні у ЗС РФ проблеми – обидві спроби переправитися через Донець біля Білогорівки та спроби форсувати Південний Буг закінчилися розгромом приблизно 4-х батальйонно-тактичних груп.

На сумнозвісному для РФ плацдармі під Білогорівкою валялася бита техніка двох БТГ. Після спроб переправи у Ізюма, що йдуть на вістря атаки частини агресора, вирушили на відновлення боєздатності – танкісти встигли зробити це двічі за весняну кампанію.

У всіх трьох епізодах – Донець під Ізюмом та південніше під Білогорівкою, Південний Буг під час початку вторгнення, ЗС РФ зазнала поразки, місця переправ під українським контролем. Наші ж плацдарми в Інгульця стабільні – це дуже конкретний та ясний дзвінок.

При цьому кремлівський режим використав на війні в Україні усіх – угруповання в Сирії, перекидає ППО з-під Пітера, частини та підрозділи з баз у Вірменії, 201-й у Таджикистані, морську піхоту з Камчатки та укріпрайон з Курильських островів. Якщо забрали 1 500 чоловік у СВО з Таджикистану, де чисельність рідко перевищувала 7 тисяч осіб, то все, фініта ля комедія – звідси зеки, звідси торпедисти-танкісти, звідси літаки у ЧВК, все воно звідси.

Якщо у росіян, яких зараз женуть на бійню, виникає питання, а де власне поділася регулярна армія та частини постійної готовності, де танкові дивізії, що мали загрожувати НАТО, то ось вам відповідь – розбиті в Україні та впали нижче за штат, що дозволяє підтримувати життєдіяльність підрозділу.

Кирило Данильченко: Мобілізуй це - изображение 2фото - site.ua

Це вже стратегічні проблеми – довоєнні частини постійної готовності через захоплення Кремлем штампуванням нових армій і дивізій, що рідко досягали 70% від штату, кинуті в пекло боїв і не впоралися. Зі 130 БТГ на початок вторгнення та 20 БТГ виставлених додатково, до третини фізично вийшло з ладу.

Ці жахливі втрати неможливо закрити жодними добровольцями та офіцерами-"піджаками".

Тому сталося спішне звернення Путіна – без закриття кордонів, без створення єдиної бази ВУС, без розгойдування та підготовки громадської думки. Місяць тому ніякої мобілізації не буде, твердо та чітко, і ось уже сушіть сухарі.

Нічого, звичайно, глобально хорошого в цьому немає – смішки з приводу "утекли до Грузії замість йти на Варшаву" і "де ми їх усіх закопуватимемо", це інтоксикація адреналіном, зловтіха над політиками, що не цікавляться "добрими російськими", а ще те, що робили запорізькі козаки під час герцей.

Війна затягнеться, буде більше жертв, більше руйнувань, зима викличе другу хвилю результату біженців із зон боїв. Навіть та орда, що до 24 лютого жила в корівниках, грілася біля бочок у ватниках та кирзачах, добігла до Ірпеня та околиць Миколаєва. Зараз запросто можуть спробувати впертись і перетравлювати відкушене.

Читайте также: Подвійний удар: 8-й полк ССО ЗСУ збив два штурмовики рф (Відео)

Тож не треба жити в манямірці – одягнуть, взують, знайдуть автомати та кулемети, і, можливо, навіть "Максими" не знадобляться. Правда з раціями, аптечками, дронами та автомобільною технікою будуть проблеми, але ж діди ж воювали!

У Китаї відшиють одяг та взуття, другу категорію та підмінку видадуть для тих, хто залишиться у ППД. Знімуть зі зберігання БРДМ та Т-62, а треба Т-55. Так, будуть ламатися через раз, тому, що ремкомплектам скільки ж років, скільки їм – але ми з 2 танків, один з яких не їздив, а у другого не працював механізм заряджання, зірвали переправу противника в Дебальцевому взимку 2015-го. Є причини, за якими вони не зможуть упиратися в обороні, як зараз упираються на Херсонщині?

Не уподібнюйтеся противнику, розповідаючи про п'яних Ванек і генетику – бо пахне шароварами і українськими "Нептунами", що не літають через сало.

Кирило Данильченко: Мобілізуй це - изображение 3фото - site.ua

Інше питання, що в Москві пішли по найгіршому для себе шляху. Хватати людей на вулицях і тягнути не по ВУС, а за званням та посадою – потрібен сержант у танк, ось вам сержант-торпедист. Всі проблеми ЗСУ формату 2014 року з аватарами, 10 повістками на 1 мобілізованого, велика кількість небойових втрат, ще на етапі відправок і руху колон чекає на супротивника у весь зріст.

Причому, багаторазово помножені на величезні відстані, розвал радянської мобістики і те, що репресивний апарат змушений тягнути лямку в Україні.

Ну і головне – чи покличуть вони 300 тисяч чи півмільйона, людських хвиль не буде ні завтра, ні за місяць.

40-а армія в Афганістані розгорнула чотири автомобільні бригади, трубопровідні частини, дорожні служби, армійську ремонтну базу, охорону аеродромів та тунелю в Саланзі, 8 госпіталів, 7 батальйонів інженерів, комендантські частини.

Це на 110 тисяч людей.

Сьогодні це треба зробити на трьох напрямках, але на рівні тепер не однієї експедиційної армії – фронтів. Ремполки в арміях та рембази вище, автомобільні та дорожні бригади, склади та госпіталю центрального підпорядкування.

Читайте также: 23 вересня Повітряні Сили знищили Мі-8 та Су-25 окупантів, а також 7 іранських безпілотників

Арсенали та бази біля кордону України, мости, стратегічні заводи, аеродроми не можна, щоб охороняли діди з ЧОП та ВОХР – потрібні стрілецькі батальйони, здатні дати бій малим групам українцям.

Прикордонників треба наростити – на тисячокілометровому необладнаному кордоні, дати їм людей та техніку копати капоніри, будувати бліндажі, веслувати екскаваторами відвали.

Зведені вогневі групи поліції наростити – ловити партизанів, які після весняних російських забігів мають трофейні "Джмелі", ПЗРК та автоматичні гранатомети.

Територіальна оборона Ростовської, Курської, Брянської, Воронезької та Білгородської області з іржавими автоматами – погано служитимете і не порозумієтеся з командуванням, вирушите на СВО, що йде за планом.

ППО країни, армійське ППО та мала зенітна артилерія – ганяти дрони, що долітають до Севастополя та нарощувати штат поза придворними бригадами з 50% до 70%. Там уже у повний зріст ті ж давні "Шилки" та мотолиги з "ЗУ-232".

Адже до всього цього господарства ще потрібні технічні батареї, такелажні команди для ракет, КВПС та групи для перевірки радіодеталей, особовий склад на генератори, автомобілі та охорону.

Стратегічні залізничні війська – перекидати танки, що вросли в ягель у сибірських гноїльнях. Численні команди зі збору аварійних машин, виїзні рембригади заводів, склади видачі китайських шкарпеток та російських онучів.

А ну так, і ще дрібниця – закрити добре понад 100 тисяч втрат із санітарними та відмовниками у військах постійної готовності.

Читайте также: Повітряні Сили ЗСУ збили БПЛА рф "Мохаджер-6" (Відео)

І все це з обмороженнями після початку холодів, що загинули в аваріях, відмовниками, що нишпоряться у шпиталях, членошкідниками – ну не хочуть люди гинути за денацифікацію, бухають як у своєму рідному селі і хочуть вижити.

На Росію ніхто не нападав, а розповідати, що хохли під Харковом загрожують селам у Дагестані, не вийде навіть у Симоньян із Соловйовим.

Оголошені 300 тисяч резервістів булькнуть у це все – у Кремлі не помітять. Тому вкотре – те, що затягується війна, не є добре, але противник у найближчі місяці не зможе використати проти нас чисельну перевагу.

Мінімум 3 місяці та величезна робота з тилом, дозволить перетворити схоплених на вулиці фронтменів груп, айтішників та слюсарів із заводів, які тримали 25 років тому автомат, на солдатів.

Цей час потрібно використовувати з розумом, не бути шокованим додатковою мобілізацією у нас, прискорювати перехід на зимове постачання та морально готуватись до затяжної зимової кампанії. 370 тисяч українських ОР-1 та 1% населення, що пройшло через ООС, зробили свою роботу. Тепер справа за стійкістю всього українського суспільства.

Популярные новости
Источник новости:
Оцените материал
Поделиться
Комментарии (0)

Оставить комментарий

Рейтинг букмекеров

Лента новостей

28 марта
19:58
"Райо Вальекано" намерен арендовать Брайана Сарагосу
19:44
Эндрик значительно прибавил в стоимости после матчей за сборную Бразилии
19:38
Генштаб ВСУ: Оперативная информация по состоянию на 18.00 28.03.2024
19:28
Ральф Рангник может возглавить "Баварию"
19:17
Первая лига. 2-й тур (второй этап). Анонс матчей
19:14
"Фиорентина" обратилась к Даниэле Де Росси с предложением возглавить команду
18:58
"Эвертон" получит кредит от будущего владельца
18:46
Андрей Булеза из-за травмы пропустит Олимпиаду-2024
18:30
Маркус Рашфорд может пропустить Евро-2024
18:15
"Барселона" активно интересуется Жоржиньо
18:00
"Манчестер Юнайтед" и "Ювентус" могут совершить обмен игроками
17:46
УЕФА может расширить заявку команд-участниц Евро-2024 до 26 игроков
17:29
Ушел из жизни дважды обладатель Кубка чемпионов в составе "Ноттингем Форест"
17:15
Алексей Сыч: "В составе олимпийской сборной было много новых лиц - нужно было познакомиться"
16:58
"Ливерпуль" принял решение по трансферу Трента Александера-Арнольда
16:46
Германия объявила об очередном пакете военной помощи для Украины
16:31
FA обвинила Сандро Тонали в 50-ти новых нарушениях правил о ставках
16:16
"Шахтер" готовится к "Оболони": Пушич поздравил украинских и грузинских игроков с выходом на Евро-2024
15:59
"Ницца" оценит Жан-Клера Тодибо примерно в 40 млн фунтов
15:44
"Динамо": возвращение сборников, подготовка к вояжу в Полтаву
15:29
Егор Ярмолюк: "Посидели в ресторане украинской еды с Льюисом-Поттером, Коллинзом, Гики и Беном Ми"
15:14
"Бавария" выплатит Томасу Тухелю компенсацию в 12 млн евро
14:59
Marca: "Лунин понял свое место, не скандалил и прекрасно воспользовался возможностью в "Реале"
14:46
Амаду Онана может продолжить карьеру в "Барселоне"
Больше новостей
28 марта
19:38
Генштаб ВСУ: Оперативная информация по состоянию на 18.00 28.03.2024
19:17
Первая лига. 2-й тур (второй этап). Анонс матчей
18:46
Андрей Булеза из-за травмы пропустит Олимпиаду-2024
17:46
УЕФА может расширить заявку команд-участниц Евро-2024 до 26 игроков
17:15
Алексей Сыч: "В составе олимпийской сборной было много новых лиц - нужно было познакомиться"
16:46
Германия объявила об очередном пакете военной помощи для Украины
16:16
"Шахтер" готовится к "Оболони": Пушич поздравил украинских и грузинских игроков с выходом на Евро-2024
15:44
"Динамо": возвращение сборников, подготовка к вояжу в Полтаву
15:29
Егор Ярмолюк: "Посидели в ресторане украинской еды с Льюисом-Поттером, Коллинзом, Гики и Беном Ми"
14:59
Marca: "Лунин понял свое место, не скандалил и прекрасно воспользовался возможностью в "Реале"
14:14
"Шахтер" и "Динамо" – в мировом топ-рейтинге подписания молодых игроков
13:55
Василий Сачко: "В матче с Исландией стоит отметить командные действия сборной Украины и смелость Реброва"
13:40
"Рух" (U-19) получил нового главного тренера
13:25
Дмитрий Михайленко: "Для Украины это достижение - попасть в когорту восьми лучших сборных Европы"
13:10
Германия обещает защитить сборную Украины и ее болельщиков на Евро-2024
13:02
Вторая лига. 21-й тур. Анонс матчей
12:50
Известно, за какую сумму "Черноморец" был готов продать Салюка "Хаммарбю"
12:35
Михаил Кополовец: "Цыганков с Исландией проделал колоссальный объем работы, он сделал эту игру"
12:20
Гвардейцы сборной Украины: юбилей Зинченко, Матвиенко догнал Ващука, Цыганков - Хачериди, Яремчук обошел Калиниченко
12:05
Андрей Шевченко: "Ребров проделал невероятную работу"
11:35
Олег Шандрук: "Кривбасс" - физически сильная и очень атлетичная команда с хорошим подбором исполнителей"
11:20
Виталий Пономарев: "Зимой ЛНЗ хорошо усилился, "Рух" готовится к серьезному противостоянию"
11:05
Максим Шацких: "Выход сборной Украины на Евро-2024 в 1/8 финала будет хорошим результатом"
10:50
Владислав Ващук: "Сборная Украины может даже выиграть Евро-2024"
Больше новостей
28 марта
19:58
"Райо Вальекано" намерен арендовать Брайана Сарагосу
19:44
Эндрик значительно прибавил в стоимости после матчей за сборную Бразилии
19:28
Ральф Рангник может возглавить "Баварию"
19:14
"Фиорентина" обратилась к Даниэле Де Росси с предложением возглавить команду
18:58
"Эвертон" получит кредит от будущего владельца
18:46
Андрей Булеза из-за травмы пропустит Олимпиаду-2024
18:30
Маркус Рашфорд может пропустить Евро-2024
18:15
"Барселона" активно интересуется Жоржиньо
18:00
"Манчестер Юнайтед" и "Ювентус" могут совершить обмен игроками
17:46
УЕФА может расширить заявку команд-участниц Евро-2024 до 26 игроков
17:29
Ушел из жизни дважды обладатель Кубка чемпионов в составе "Ноттингем Форест"
17:15
Алексей Сыч: "В составе олимпийской сборной было много новых лиц - нужно было познакомиться"
16:58
"Ливерпуль" принял решение по трансферу Трента Александера-Арнольда
16:31
FA обвинила Сандро Тонали в 50-ти новых нарушениях правил о ставках
15:59
"Ницца" оценит Жан-Клера Тодибо примерно в 40 млн фунтов
15:29
Егор Ярмолюк: "Посидели в ресторане украинской еды с Льюисом-Поттером, Коллинзом, Гики и Беном Ми"
15:14
"Бавария" выплатит Томасу Тухелю компенсацию в 12 млн евро
14:59
Marca: "Лунин понял свое место, не скандалил и прекрасно воспользовался возможностью в "Реале"
14:46
Амаду Онана может продолжить карьеру в "Барселоне"
14:28
Хвича Кварацхелия будет играть за "Наполи" по меньшей мере до лета 2025 года
13:55
Василий Сачко: "В матче с Исландией стоит отметить командные действия сборной Украины и смелость Реброва"
13:10
Германия обещает защитить сборную Украины и ее болельщиков на Евро-2024
12:35
Михаил Кополовец: "Цыганков с Исландией проделал колоссальный объем работы, он сделал эту игру"
12:20
Гвардейцы сборной Украины: юбилей Зинченко, Матвиенко догнал Ващука, Цыганков - Хачериди, Яремчук обошел Калиниченко
Больше новостей
26 марта
19:00
Грузия - Греция: прямая трансляция матча
19:00
Литва - Гибралтар: прямая трансляция матча
21:45
Уэльс - Польша: прямая трансляция матча
21:45
Украина - Исландия: прямая трансляция матча
21:45
Люксембург - Казахстан: прямая трансляция матча
21:45
Австрия - Турция: прямая трансляция матча
21:45
Словения - Португалия: прямая трансляция матча
21:45
Германия - Нидерланды: прямая трансляция матча
21:45
Англия - Бельгия: прямая трансляция матча
22:00
Франция - Чили: прямая трансляция матча
22:30
Испания - Бразилия: прямая трансляция матча
25 марта
21:30
Альбасете - Расинг: прямая трансляция матча
24 марта
02:30
Спортинг Канзас-Сити - Лос-Анджелес Гэлакси: прямая трансляция матча
02:30
Сент-Луис Сити - Ди Си Юнайтед: прямая трансляция матча
03:30
Колорадо Рэпидз - Хьюстон Динамо: прямая трансляция матча
04:30
Сан-Хосе Эртквейкс - Сиэтл Саундерс: прямая трансляция матча
04:30
Портленд Тимберс - Филадельфия Юнион: прямая трансляция матча
04:30
Лос-Анджелес - Нэшвилл: прямая трансляция матча
12:00
Кремень - Металлист: прямая трансляция матча
12:15
Реал-Фарма - ЮКСА: прямая трансляция матча
12:30
Диназ - Буковина: прямая трансляция матча
13:00
Дружба - Локомотив: прямая трансляция матча
13:15
Агробизнес - Виктория: прямая трансляция матча
13:30
Скала 1911 - Нива: прямая трансляция матча
Больше новостей
26 марта
12:30
Испания – Бразилия. Анонс и прогноз матча
12:00
Франция – Чили. Анонс и прогноз матча
11:45
Украина – Исландия. Анонс и прогноз матча
11:45
Уэльс - Польша. Анонс и прогноз матча
11:45
Германия - Нидерланды. Анонс и прогноз матча
11:45
Словения – Португалия. Анонс и прогноз матча
11:45
Англия - Бельгия. Анонс и прогноз матча
11:45
Люксембург – Казахстан. Анонс и прогноз матча
10:31
Испания – Бразилия: ставка на обмен голами
10:00
Германия - Нидерланды: прогноз на голы
09:52
Англия - Бельгия: прогноз Бена Наптона
09:00
Грузия - Греция. Анонс и прогноз матча
12:00
Франция - Чили: прогноз на матч
11:45
Люксембург - Казахстан: прогноз на матч
11:45
Уэльс - Польша: прогноз на матч
11:45
Украина - Исландия: прогноз на матч
11:45
Австрия - Турция: прогноз на матч
11:45
Словения - Португалия: прогноз на матч
09:00
Грузия - Греция: прогноз на матч
09:00
Литва - Гибралтар: прогноз на матч
28 марта
15:00
ЮКСА - Металлург-2: прогноз на матч
27 марта
15:00
Левый берег - Агробизнес: прогноз на матч
15:00
Чайка - Звягель: прогноз на матч
25 марта
11:30
Альбасете - Расинг(Ф): прогноз на матч
Больше новостей

Рейтинг казино

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →