closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
closer-popup
footboom
Регистрация
Поля отмечены звездочками * обязательны для заполнения

Ваша відповідь збережена
Зробіть, будь ласка, прогноз для майбутніх матчів
successful

Спасибо!

Готово! Проверьте свою электронную почту, чтобы узнать о специальном предложении!
closer-popup

УАФ звинуватила Григорія Суркіса у афері на суму 380 мільйонів євро

УАФ звинуватила Григорія Суркіса у афері на суму 380 мільйонів євро
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
2421
43
Фавбет Бонус 10 000 грн
получить

Українська асоціація футбол (УАФ) на своїй офіційній сторінці в Facebook розмістила заяву, в якій висунула серйозні звинувачення на адресу екс-президента організації (яка раніше називалася Федерація футболу України – Прим.) Григорія Суркіса.

"УАФ звернулася до ДБР, ГПУ та МВС із заявою про вчиненнєя екс-президентом ФФУ кримінального правопорушення на сотні мільйонів євро.

У вересні цього року футбольну громадськість України шокувало розслідування німецького видання Der Spiegel під назвою "Як виплати УЄФА опинилися на Британських Віргінських островах". Журналісти авторитетного ЗМІ встановили, що починаючи з 1999 року (понад 15 років) УЄФА переказував кошти, загалом 380 млн євро, призначені для Федерації футболу України (сьогодні — Українська асоціація футболу) та розвитку українського футболу, офшорній компанії Newport Management Limited. Ця компанія зареєстрована на Британських Віргінських островах і, за даними видання, контролюється Григорієм Суркісом, який з 2000-го по 2012 рік очолював ФФУ, а також понад 10 років (до лютого 2019 року) був членом Виконкому УЄФА.

Після публікації Der Spiegel до УАФ звернувся футбольний клуб "Карпати" Львів із проханням надати інформацію, чи відповідають дійсності факти, викладені в публікації німецьких журналістів. "Просимо надати інформацію про те, які кошти надходили до УАФ від УЄФА за період з 2002 року по 2015 рік для розподілу серед клубів, в тому числі — ФК "Карпати" Львів. Окрім цього, просимо повідомити, чи відповідають суми фактично отриманих грошових коштів відповідним подальшим перерахуванням на адресу клубів (якщо такі проводились), а також просимо поінформувати про принципи розподілу відповідних коштів (за видами відповідних виплат) між футбольними клубами України", — говориться в листі від 23 вересня за підписом виконавчого директора ФК "Карпати".

Оскільки розслідування Der Spiegel базувалося на внутрішніх службових документах УЄФА, в УАФ було проведено власне внутрішнє розслідування. За підсумками цього розслідування вирішено звернутися до правоохоронних органів із заявою про вчинення злочину для проведення всебічного й об’єктивного розслідування фактів можливого заволодіння попереднім керівництвом УАФ (ФФУ) коштами, які УЄФА перерахував на розвиток українського футболу у період із 1999-го по 2015 рік.

Обране в березні 2015 року нове керівництво УАФ (тоді — ФФУ) одразу звернулося до керівництва УЄФА з вимогою припинити багаторічну схему фінансування ФФУ через офшори. Але лише після зміни керівництва УЄФА вдалося перевести всі платежі від УЄФА на рахунки ФФУ в Україні напряму.

Показовими в цій надзвичайно неприємній для Української асоціації футболу історії є наступні факти:

— внутрішня службова записка для керівництва УЄФА, датована груднем 2016 року, свідчить про те, що за компанією Newport Management Limited може стояти президент київського "Динамо" Ігор Суркіс — молодший брат Григорія Суркіса;

— проведена в грудні 2016 року перевірка місії УЄФА ФК "Динамо" Київ щодо дотримання правил фінансового фейр-плей встановила, що компанія Newport Management Limited здійснює важливу роль у фінансових операціях ФК "Динамо" Київ;

— розслідування Der Spiegel підтверджує, що перекази від УЄФА надходили на рахунок компанії Newport Management Limited, яка використовувалася для виплат заробітних плат футболістам та для проведення трансферів гравців за дорученням ФК "Динамо" Київ;

— компанія Newport Management Limited не перерахувала ФК "Дніпро" Дніпро за участь у Лізі Європи-2015/2016 приблизно 2 400 000 євро;

— у 1999 році між компанією Newport Management Limited та ФФУ було укладено "агентську угоду", яка надає компанії "генеральну довіреність" на право здійснення фінансових операцій від імені федерації. Цією угодою тодішнє керівництво ФФУ узаконило переказ коштів на рахунок зазначеної компанії від фінансового відділу УЄФА, що підтверджує відповідна угода. У 2010 році, коли президентом ФФУ був Григорій Суркіс, а генеральним секретарем та першим віце-президентом федерації — Олександр Бандурко, цей договір було продовжено на наступні 20 років. Саме ці особи можуть безпосередньо бути причетними до створення офшорної схеми для використання коштів УЄФА. Принаймні, саме Олександр Бандурко багато років перед початком сезону підписував атестат ФК "Динамо" Київ для участі в змаганнях, який підтверджував відповідність клуба атестаційним нормам за наявності, як з’ясувалося, грубих порушень вимог атестації. Ці сфальсифіковані документи також відправлялися до УЄФА.

Внутрішнє розслідування, проведене в Українській асоціації футболу, установило, що компанія Newport Management Limited, очевидно, була таким собі таємним фондом ФК "Динамо" Київ. Так, відповідно до тексту додаткової угоди, підписаної в липні 2010 року, київське "Динамо" передало Newport контроль за комерційним використанням усіх напрямків бізнесу, включаючи права на телебачення, права на маркетинг та трансфери гравців. Натомість, згідно з договором, "Newport зобов’язується надавати "Динамо" необхідне фінансування, щоб команда була конкурентоспроможною та змогла досягти високих результатів у спорті".

Зваживши на всі ці та інші факти, які виявило внутрішнє розслідування УАФ, прийнято рішення про необхідність порушення кримінального провадження для з’ясування обставин можливої причетності колишніх керівників ФФУ, серед яких колишні президент Григорій Суркіс та генеральний секретар Олександр Бандурко, до заволодіння коштами УЄФА в особливо великих розмірах. А враховуючи те, що Григорій Суркіс є чинним народним депутатом України, таке кримінальне провадження має надзвичайно важливе значення для українського суспільства в цілому.

Відтак Українська асоціація футболу звернулася до Державного бюро розслідувань, Генеральної прокуратури України та Міністерства внутрішніх справ із проханнями зареєструвати заяву про вчинення кримінального правопорушення, внести відповідні відомості про злочин до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочати досудове розслідування та визнати ГС "Українська асоціація футболу" потерпілим та цивільним позивачем у даному кримінальному провадженні на суму 380 мільйонів євро", - йдеться у заяві.

Читайте также: Верховна Рада затвердила створення комісії щодо розслідування справи при будивництві штучних полів

Популярные новости
Оцените материал
Поделиться
Комментарии (43) Все комментарии

Ответ на сообщение bebebeua

Шо прям н все 380?) ... я конечно в святость Суркиса не верю, один хрен что Ахметов что Суркис, но что бы стырить все 380, это только Павелки могут такую дичь нести ... лохи схавают конечно, кто там будет ращбираться что почем)

)) цікаво, скільки ВК ДК ПОДАТКІВ до бюджету не ДОПЛАТИЛИ ?

Тю... всего месяц назад было расследование Кикера по итогам которого Суркис рулил баблом, мутил чего-то, но по итогу все бабки попали в ФФУ. А у Павелки оказывается уже все бабки спижжены. Так кто спи з дил? Я вот немцам верю! Павелка, крыса, как смеешь ты клеветать на благородного дона Суркиса?:)))))

Ответ на сообщение GOTS

)) цікаво, скільки ВК ДК ПОДАТКІВ до бюджету не ДОПЛАТИЛИ ?

Та дофига думаю, проблема в том, что заплати их, они просото бы их с бюджета стырили обратно потом ... хрен редьки не слаще ... Вон Ахметов одной рукой дает, а второй в десятки раз больше стрижет с Украины, зато святой для кротов, налоги платит же ... чсестнейший человек)) Тут систему менять нужно, в первую очередь, а то сколько не заплати в бюджет, на выходе один хрен получаем копейки, т.к. все что выше копеек просто дерибанят

на Павелка 4 кримінальні справи розслідує прокуратура, це він так вирішив відповісти? слабенько ))

Ответ на сообщение drrust

на Павелка 4 кримінальні справи розслідує прокуратура, це він так вирішив відповісти? слабенько ))

А что тебе этот Гриша - родственник, за него так душу рвать?

Подконтрольные Паффлину и Ахмэту СМИ эту туфту и распространяют! Это чтобы аферу с футбольными полями затмить вот Паффлин решил таким вбросом стрелки перевести и смягчить внимание к своей персоне, И ежу понятно, что все это пшик и дальше обсуждений и ср@ча в интернете это не пойдет! :) Пусть Паффлин еще что-то придумает - клоун! :)

Ответ на сообщение игорь38

А что тебе этот Гриша - родственник, за него так душу рвать?

"душу рвать" за правду нужно, а не смотреть, как внутри страны все разрывают на части! Если вас "деятельность" Паффлина устраивает, зарплата Мырона в 730 тис.грн в месяц и другим работничкам УАФ - тогда фперет, вас ждет великое будущее пока такие Паффлины и Ко. с подачи Ахмэта творят такое в Украине!!! Жалко вас, что такого элементарного не понимаете и ведётесь на всякую туфту! :(

Попахує заказухою. Я розумію що Гриша і Гоша одне ціле, але в статті написано: "....офшорній компанії Newport Management Limited. Ця компанія зареєстрована на Британських Віргінських островах і, за даними видання, контролюється Григорієм Суркісом " а потім пишуть: "...за компанією Newport Management Limited може стояти президент київського "Динамо" Ігор Суркіс " Юридично це різні люди (хоч всі все розуміють). А в кінці 90-х зберігати гроші в наших банках було дуже ризиковано, хто памятає. І дефолт 98, і банкопад, так що можна зрозуміти зберігання за кордоном коштів щоб їх убезпечити. Головне не де зберігались, а як ними розпоряжались, і я думаю УЕФА використання своїх грошей контролювало. Хай розбираються - побачим що вийде. Піде справа далі - гнус Сурок, ні - Падвелко.

Все в кращих традиціях: до УАФ "звернувся" клуб, а Певелко білий і пухнастий не може не відреагувати. Він тут зовсім не при чому.

Ответ на сообщение ZloyKinder

"душу рвать" за правду нужно, а не смотреть, как внутри страны все разрывают на части! Если вас "деятельность" Паффлина устраивает, зарплата Мырона в 730 тис.грн в месяц и другим работничкам УАФ - тогда фперет, вас ждет великое будущее пока такие Паффлины и Ко. с подачи Ахмэта творят такое в Украине!!! Жалко вас, что такого элементарного не понимаете и ведётесь на всякую туфту! :(

Так разве спорю? Но тема то про Суркиса, его, якобы, злоупотреблениях. Все должны сидеть кто украл, вне клубных пристрастий. Толку что мы тут ругаться будем, это жуликам только на руку.

Так что, получается Динамо пользовалось условно говоря общаком, предназначенным для всех клубов, в своих интересах? Зарплаты платили в конвертах, трансферы осуществляли? А теперь да, сурок начал плакаться что бюджета не хватает. То есть отодвинули от этого корыта? По моему, тут реально, пора в аматоры уже опускать, охренели вконец экс флагманы, паразитировали получается на всей стране?

Ответ на сообщение Sith

Так что, получается Динамо пользовалось условно говоря общаком, предназначенным для всех клубов, в своих интересах? Зарплаты платили в конвертах, трансферы осуществляли? А теперь да, сурок начал плакаться что бюджета не хватает. То есть отодвинули от этого корыта? По моему, тут реально, пора в аматоры уже опускать, охренели вконец экс флагманы, паразитировали получается на всей стране?

Не Динамо, а Суркисы.

Ответ на сообщение игорь38

Не Динамо, а Суркисы.

Суркис пользовались но в том числе в интересах Динамо. Написано же, на зарплаты, трансферы

В налоговую пишут, в ДБР пишут, в САп, а на выходе.... УАФ нескладный какой-то...

Ответ на сообщение Sith

Так что, получается Динамо пользовалось условно говоря общаком, предназначенным для всех клубов, в своих интересах? Зарплаты платили в конвертах, трансферы осуществляли? А теперь да, сурок начал плакаться что бюджета не хватает. То есть отодвинули от этого корыта? По моему, тут реально, пора в аматоры уже опускать, охренели вконец экс флагманы, паразитировали получается на всей стране?

Зачем в аматоры? Там же статья с конфискацией. Сурков посадить, имущество отобрать и распилить. :) Точнее, продать. :)

Клуб пусть и дальше играет в вышке.

Ответ на сообщение игорь38

А что тебе этот Гриша - родственник, за него так душу рвать?

я не помітив, як душа порвалась (( звернув увагу, що проти Павелка справи розслідує прокуратура, а у відповідь якісь звернення і чутки, а душа уже порвалась

Ответ на сообщение assembler

Зачем в аматоры? Там же статья с конфискацией. Сурков посадить, имущество отобрать и распилить. :) Точнее, продать. :)

и кому продать? Коломойскому?

Ответ на сообщение Sith

и кому продать? Коломойскому?

Да хоть китайцам - какая разница, кому продать? Главное - продать. :)

Б -Л- Я это просто смешно ,что бы Гриша не отдап бабки Бене Даже немцы понимают что копать там не даст УЕФА А НА ОСТРОВАХ на правохранителей просто пошлют на х-е-р

Підведемо підсумок: Динамо-Маріуполь 3:0 А що там з грошима за транфер Ярмоленка? 16-го наче був дедлайн від ФІФА, сьогодні 25-те і тиша... Це тепер треба чекати наступної гри з ШД щоб перед нею дізнатись про "розвиток подій"?

Ату его!

Ответ на сообщение Hav

Попахує заказухою. Я розумію що Гриша і Гоша одне ціле, але в статті написано: "....офшорній компанії Newport Management Limited. Ця компанія зареєстрована на Британських Віргінських островах і, за даними видання, контролюється Григорієм Суркісом " а потім пишуть: "...за компанією Newport Management Limited може стояти президент київського "Динамо" Ігор Суркіс " Юридично це різні люди (хоч всі все розуміють). А в кінці 90-х зберігати гроші в наших банках було дуже ризиковано, хто памятає. І дефолт 98, і банкопад, так що можна зрозуміти зберігання за кордоном коштів щоб їх убезпечити. Головне не де зберігались, а як ними розпоряжались, і я думаю УЕФА використання своїх грошей контролювало. Хай розбираються - побачим що вийде. Піде справа далі - гнус Сурок, ні - Падвелко.

Разница лишь в буквах фамилий. "Фух... Добрался до денег"(с)

шото якась фантастична сума - 380 млн ойро. ну 3.8 чи там 38 - я би зрозумів, але 380?.. "ні вєрю!" (с) більше схоже на черговий етап взаємо-лайна-кидання. ну таке, будем пасматрєть за розвитком ситуації..

Ответ на сообщение Mahno

шото якась фантастична сума - 380 млн ойро. ну 3.8 чи там 38 - я би зрозумів, але 380?.. "ні вєрю!" (с) більше схоже на черговий етап взаємо-лайна-кидання. ну таке, будем пасматрєть за розвитком ситуації..

Ну тут уже дело почище. Это тебе не "журналистское расследование" или заказная статья. Официальная организация объявила, и плюс подали заявы на расследование. Значит, таки имеют веские аргументы. Иначе никто б такое на ветер не бросал, с организацией можно судиться и в случае заведомой клеветы хорошо их наказать.

Ответ на сообщение Sith

Ну тут уже дело почище. Это тебе не "журналистское расследование" или заказная статья. Официальная организация объявила, и плюс подали заявы на расследование. Значит, таки имеют веские аргументы. Иначе никто б такое на ветер не бросал, с организацией можно судиться и в случае заведомой клеветы хорошо их наказать.

нуу.. УАФ - та ще "офіційна" організація, воно більш нагадує стаю шавок що кормляться з б/я щедрої руки ))

Ответ на сообщение Sith

Ну тут уже дело почище. Это тебе не "журналистское расследование" или заказная статья. Официальная организация объявила, и плюс подали заявы на расследование. Значит, таки имеют веские аргументы. Иначе никто б такое на ветер не бросал, с организацией можно судиться и в случае заведомой клеветы хорошо их наказать.

Тут вопрос не в том было или нет, всем и так понятно что Суркис из себя представляет, вопрос в том как преподнесли эту новость ... в данном случае, акцент на лохов, которые будут хавать шокирующие цифры)

Ой как неожиданно.кристально честный человек ворует деньги?

Ответ на сообщение Hav

Попахує заказухою. Я розумію що Гриша і Гоша одне ціле, але в статті написано: "....офшорній компанії Newport Management Limited. Ця компанія зареєстрована на Британських Віргінських островах і, за даними видання, контролюється Григорієм Суркісом " а потім пишуть: "...за компанією Newport Management Limited може стояти президент київського "Динамо" Ігор Суркіс " Юридично це різні люди (хоч всі все розуміють). А в кінці 90-х зберігати гроші в наших банках було дуже ризиковано, хто памятає. І дефолт 98, і банкопад, так що можна зрозуміти зберігання за кордоном коштів щоб їх убезпечити. Головне не де зберігались, а як ними розпоряжались, і я думаю УЕФА використання своїх грошей контролювало. Хай розбираються - побачим що вийде. Піде справа далі - гнус Сурок, ні - Падвелко.

Так, УЄФА контролювало, а дехто там і щось отримував, напвено, за це контролювання.

шотто мало! По моей инсайдерской инфе Сурикат старшой стыбрил как минимум 380 миллллиардов! и не эвро , а кувейтских динаров. Инфа реальная 100%!

Оставить комментарий

Рейтинг букмекеров

Лента новостей

25 апреля
11:00
"Удинезе" - "Рома". Анонс и прогноз матча
10:52
Максим Хлань забил победный гол в матче с "Полонией"
10:40
Матч "Хуст" – "Металлург" не состоится
10:29
"Рух" завоевал бронзовую премию массового футбола UEFA Grassroots Awards
10:14
"Удинезе" заинтересовался Виталием Романом и Дмитрием Ледвием
10:02
Журналист The Athletic Спирс: "Зинченко - большое разочарование по сравнению с прошлым сезоном"
09:51
Константин Сосенко: "Крупским интересуются "Полесье", "Спарта" и "Маккаби" Хайфа"
09:45
"Херенвен" - ПСВ. Анонс и прогноз матча
09:40
Клубы УПЛ минимальным большинством поддержали предложение выделить средства на премирование арбитров
09:29
Гендиректор "Атлетико" высказался о создании Суперлиги
09:19
The Telegraph: "Челси" может уволить Почеттино, если клуб не выйдет в еврокубки
09:09
Цыганков провел вторую подряд тренировку с общей группой "Жироны"
09:03
Плюс 1040 человек и 13 танков: общие боевые потери противника с 24.02.22 по 25.04.24
08:49
"Хорошо, с меня хватит" - Клопп о возвращении "Ливерпуля" в чемпионскую гонку
08:37
Виталий Миколенко после матча с "Ливерпулем" покинул стадион в защитном сапоге на ноге
08:26
2 отбора, 5 выносов: оценка Забарного за матч против "Вулверхэмптона"
08:12
Вице-президент "Барселоны": "Хави останется, он очень счастлив здесь"
07:07
Генштаб ВСУ: Оперативная информация по состоянию на 06.00 25.04.2024
01:59
Чемпионат Англии. "Вулверхэмптон" – "Борнмут" 0:1. Видеообзор матча
01:52
Чемпионат Англии. "Кристал Пэлас" – "Ньюкасл" 2:0. Видеообзор матча
01:45
Кубок Италии. "Аталанта" – "Фиорентина" 4:1. Видеообзор матча
01:39
Чемпионат Англии. "Эвертон" – "Ливерпуль" 2:0. Видеообзор матча
01:31
Чемпионат Англии. "Манчестер Юнайтед" – "Шеффилд Юнайтед" 4:2. Видеообзор матча
01:20
Чемпионат Франции. "Монако" – "Лилль" 1:0. Видеообзор матча
Больше новостей
25 апреля
10:52
Максим Хлань забил победный гол в матче с "Полонией"
10:40
Матч "Хуст" – "Металлург" не состоится
10:29
"Рух" завоевал бронзовую премию массового футбола UEFA Grassroots Awards
10:14
"Удинезе" заинтересовался Виталием Романом и Дмитрием Ледвием
10:02
Журналист The Athletic Спирс: "Зинченко - большое разочарование по сравнению с прошлым сезоном"
09:51
Константин Сосенко: "Крупским интересуются "Полесье", "Спарта" и "Маккаби" Хайфа"
09:40
Клубы УПЛ минимальным большинством поддержали предложение выделить средства на премирование арбитров
09:09
Цыганков провел вторую подряд тренировку с общей группой "Жироны"
09:03
Плюс 1040 человек и 13 танков: общие боевые потери противника с 24.02.22 по 25.04.24
08:37
Виталий Миколенко после матча с "Ливерпулем" покинул стадион в защитном сапоге на ноге
08:26
2 отбора, 5 выносов: оценка Забарного за матч против "Вулверхэмптона"
07:07
Генштаб ВСУ: Оперативная информация по состоянию на 06.00 25.04.2024
24 апреля
23:15
Миколенко травмировал голеностоп и может вылететь на шесть недель (Фото, Видео)
23:04
Самый дорогой игрок в истории "Шахтера" может получить штраф в 10 миллионов евро
22:20
Сидорчук получил оценку за дебютный капитанский матч за "Вестерло"
21:59
Дмитрий Михайленко: "Мы все делаем для того, чтобы наши игроки присоединились к национальной сборной"
21:40
Артём Милевский объяснил, почему стал меньше материться
21:20
Виталий Миколенко – в старте на ливерпульское дерби
20:59
Илья Забарный - в старте на матч против "Вулверхэмптона"
20:07
США объявили новый пакет военной помощи Украине
19:34
Генштаб ВСУ: Оперативная информация по состоянию на 18.00 24.04.2024
19:29
Артём Милевский: "Интересно найти нападающего, который был бы похож на меня"
19:21
Лунин ответил на вопрос, был ли гол Ямала в Эль-Класико
19:10
Официально: сборные Украины и Польши сыграют на "Народовом"
Больше новостей
25 апреля
11:00
"Удинезе" - "Рома". Анонс и прогноз матча
10:52
Максим Хлань забил победный гол в матче с "Полонией"
10:14
"Удинезе" заинтересовался Виталием Романом и Дмитрием Ледвием
10:02
Журналист The Athletic Спирс: "Зинченко - большое разочарование по сравнению с прошлым сезоном"
09:45
"Херенвен" - ПСВ. Анонс и прогноз матча
09:29
Гендиректор "Атлетико" высказался о создании Суперлиги
09:19
The Telegraph: "Челси" может уволить Почеттино, если клуб не выйдет в еврокубки
09:09
Цыганков провел вторую подряд тренировку с общей группой "Жироны"
08:49
"Хорошо, с меня хватит" - Клопп о возвращении "Ливерпуля" в чемпионскую гонку
08:37
Виталий Миколенко после матча с "Ливерпулем" покинул стадион в защитном сапоге на ноге
08:26
2 отбора, 5 выносов: оценка Забарного за матч против "Вулверхэмптона"
08:12
Вице-президент "Барселоны": "Хави останется, он очень счастлив здесь"
01:59
Чемпионат Англии. "Вулверхэмптон" – "Борнмут" 0:1. Видеообзор матча
01:52
Чемпионат Англии. "Кристал Пэлас" – "Ньюкасл" 2:0. Видеообзор матча
01:45
Кубок Италии. "Аталанта" – "Фиорентина" 4:1. Видеообзор матча
01:39
Чемпионат Англии. "Эвертон" – "Ливерпуль" 2:0. Видеообзор матча
01:31
Чемпионат Англии. "Манчестер Юнайтед" – "Шеффилд Юнайтед" 4:2. Видеообзор матча
01:20
Чемпионат Франции. "Монако" – "Лилль" 1:0. Видеообзор матча
00:40
Чемпионат Англии. 29-й тур. "Арсенал" унижает "Челси", "Эвертон" шокирует "Ливерпуль"
00:13
Чемпионат Франции. "Марсель" - "Ницца" 2:2. Видеообзор матча
00:10
Чемпионат Франции. 29-й тур. ПСЖ приближается к титулу, "Монако" закрепляется на втором месте
24 апреля
23:30
Гендиректор "Интера" рассказал о планах по сохранению лидеров
23:15
Миколенко травмировал голеностоп и может вылететь на шесть недель (Фото, Видео)
23:12
Чемпионат Франции. "Лорьян" – ПСЖ 1:4. Видеообзор матча
Больше новостей
25 апреля
02:00
Апаресиденсе - Сампайо Корреа: прямая трансляция матча
19:45
Херенвен - ПСВ: прямая трансляция матча
20:00
Лейрия - Пенафиел: прямая трансляция матча
21:00
Удинезе - Рома: прямая трансляция матча
21:30
Антверпен - Юнион: прямая трансляция матча
22:00
Брайтон энд Хоув - Манчестер Сити: прямая трансляция матча
22:00
Гоу Эхед Иглз - Фейеноорд: прямая трансляция матча
24 апреля
03:00
Бруски - Мирасол: прямая трансляция матча
19:45
Твенте - Алмере: прямая трансляция матча
20:00
Лорьян - ПСЖ: прямая трансляция матча
21:30
Брюгге - Генк: прямая трансляция матча
21:30
Андерлехт - Серкль Брюгге: прямая трансляция матча
21:45
Вулверхэмптон - Борнмут: прямая трансляция матча
21:45
Ковентри - Халл: прямая трансляция матча
22:00
Манчестер Юнайтед - Шеффилд Юнайтед: прямая трансляция матча
22:00
Эвертон - Ливерпуль: прямая трансляция матча
22:00
Кристал Пэлас - Ньюкасл: прямая трансляция матча
22:00
Монако - Лилль: прямая трансляция матча
22:00
Марсель - Ницца: прямая трансляция матча
22:00
Аякс - Эксельсиор: прямая трансляция матча
22:00
Аталанта - Фиорентина: прямая трансляция матча
22:15
АВС - Порту II: прямая трансляция матча
23 апреля
03:00
Вила Нова - Гуарани: прямая трансляция матча
21:30
Стандард - Мехелен: прямая трансляция матча
Больше новостей
25 апреля
11:00
"Удинезе" - "Рома". Анонс и прогноз матча
09:45
"Херенвен" - ПСВ. Анонс и прогноз матча
09:45
Херенвен - ПСВ: прогноз на матч
24 апреля
22:01
"Брайтон" - "Манчестер Сити". Анонс и прогноз матча
12:00
"Аякс" – "Эксельсиор". Анонс и прогноз матча
12:00
"Монако" – "Лилль". Анонс и прогноз матча
12:00
"Манчестер Юнайтед" – "Шеффилд Юнайтед". Анонс и прогноз матча
12:00
"Марсель" - "Ницца". Анонс и прогноз матча
12:00
"Кристал Пэлас" - "Ньюкасл". Анонс и прогноз матча
12:00
"Аталанта" - "Фиорентина". Анонс и прогноз матча
12:00
"Эвертон" - "Ливерпуль". Анонс и прогноз матча
11:45
"Вулверхэмптон" - "Борнмут". Анонс и прогноз матча
11:30
"Брюгге" - "Генк". Анонс и прогноз матча
12:00
Аталанта - Фиорентина: прогноз на матч
12:00
Аякс - Эксельсиор: прогноз на матч
12:00
Монако - Лилль: прогноз на матч
12:00
Марсель - Ницца: прогноз на матч
11:45
Ковентри - Халл: прогноз на матч
11:30
Брюгге - Генк: прогноз на матч
11:30
Андерлехт - Серкль Брюгге: прогноз на матч
10:00
Лорьян - ПСЖ: прогноз на матч
09:45
Твенте - Алмере: прогноз на матч
23 апреля
12:00
Лестер - Саутгемптон: прогноз на матч
11:45
Бастия - Конкарно: прогноз на матч
Больше новостей

Рейтинг казино

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →