closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
closer-popup
footboom
Регистрация
Поля отмечены звездочками * обязательны для заполнения

Ваша відповідь збережена
Зробіть, будь ласка, прогноз для майбутніх матчів
successful

Спасибо!

Готово! Проверьте свою электронную почту, чтобы узнать о специальном предложении!
closer-popup

Вісім найперспективніших українських тренерів

Вісім найперспективніших українських тренерів
Изменить размер a+ a-
3293
24
Фавбет Бонус 10 000 грн
получить

За роки Незалежності в українському футболі не тільки не навчилися готувати професійних футболістів, які можуть конкурувати в Європі, але і не створили якісної школи тренерів. Після того, як пішли із життя Лобановський, Кучеревський, Прокопенко, Заяєв, пішов на пенсію Павлом, взяли паузу Маркевич та Кварцяний, дуже мало українських тренерів досягли хоч якогось успіху. В останніх двох матчах позитивна динаміка у Андрія Шевченка. В "Динамо" самоствердився свого часу Сергій Ребров. Приємно, що Сергій Станіславович не став зациклюватися тільки на роботі в рідному клубі, але шукає можливості для реалізації у інших країнах. Погодьтеся, що саме українських тренерів у Європі не так багато. Безперечно Юрій Вернидуб результатами "Зорі" в Європі показав, що він сильний тренер.

Я б хотів відмітити молодих тренерів, які тільки починають, або мають за плечима не великий досвід самостійної роботи, але які у майбутньому, на мою думку, можуть досягти успіху.

Дмитро Михайленко
Поточний клуб: "Дніпро-1"
Вік: 45 років

В особі Дмитра Станіславовича Україна отримала поєднання іспанських методик роботи із українським менталітетом та реальністю. Свого часу Михайленко дуже багато вчився у Рамоса працюючи із молодіжною командою. Тому для Михайленка важливим є не тільки результат, але і гра. Напевно, що це один із небагатьох тренерів в Україні, який сповідує контроль м’яча, атакувальний стиль гри. Враховуючи раціональну , силову побудову гри футболу в Україні майже всіма клубами, інколи Михайленко отримує ляпаса. Як в нещодавніх матчах проти "Металіста 1925" та "Оболоні- Боровар".

Вісім найперспективніших українських тренерів - изображение 1

Дуже важливо, що Михайленко зарекомендував себе, як тренер, який вміє працювати із молодими гравцями, бачити у них талант. Лунін, Луньов, Довбик, Супряга та ще ряд футболістів – його знахідка. Тут важливий досвід роботи в дублі "Дніпра", із яким Михайленко вигравав золоті нагороди.

"Дніпро -1" - лідер Першої Ліги. Ніяких сумнів, що команда наступного сезону буде представлена в УПЛ. Від цього рівень змагань чемпіонату тільки зросте. В найближчих перспективах Михайленко має куди рости у Дніпрі, але із часом, на мою думку, в нього є всі можливості для роботи із топ–клубом в Україні, або роботою за кордоном.

Юрій Вірт
Поточний клуб: "Рух"
Вік: 44 роки

Після того, як Володимир Мазяр втратив контроль над "Вересом", свій шанс отримав молодий тренер без досвіду Юрій Вірт. Він же і готував команду до старту сезону в УПЛ.

"Верес" Вірта нагадував італійську команду, в якій поєднаний досвід та раціональність. Кожен гравець знав, що йому робити на полі, знав своє місце та свої дії. Команда із Рівного дала бій грандам, стабільно набирала очки.

Вісім найперспективніших українських тренерів - изображение 2

Після відставки Вірт не кинувся на першу пропозицію, а намагався вчитися. Була в ЗМІ інформація про його стажування в клубах АПЛ. Не так давно після відставки Андрія Кікотя Юрій Михайлович очолив першоліговий "Рух" із Винників. Команда – амбітна, із хорошими фінансовими можливостями, цікавим складом, але поки без результату. Зрозуміло, що цей сезон піде на перебудову, а в наступному не здивуюся, якщо "Рух" буде боротися за вихід до УПЛ.

Роман Санжар
Поточний клуб: без роботи
Вік: 39 років

Я завжди вважав, що "Олімпік" - це тренерська команда. Всі результати та всі досягнення – це в першу чергу заслуга тренерського штабу. Команда падала та піднімалася, не було стабільності. Напевно, причина в тому, що якісного матеріалу у Санжара не було. Постійно потрібно було думати над побудовою нової команди. В такій ситуації про прогрес годі було і говорити.

Імпонує те, що Санжар ніколи не вибудовував "автобусів". Його команда завжди вміла контролювати м’яч, грати у комбінаційний, швидкий футбол. Проблема в тому, що десь виконавцям не вистачало рівня гри. При тому, що Санжар вмів довіряти молодим. Власні вихованці Цимбалюк, Снурницин, Біленький прийшли до першої команди із академії.

Вісім найперспективніших українських тренерів - изображение 3

Після поразки від "Олександрії" (не по грі, а через помилки гравців) Санжр покинув "Олімпік". Коли було важко команді – всі сподівання були на тренера, а коли потрібно було підтримати тренера – його звільнили. Напевно, що у цьому вся сутність клубу…

Я думаю, що це можливо і краще. Все–таки Санжару потрібно розвиватися, шукати нові можливості, а не будувати нову команду кожного півроку. Ще зимою ходили розмови про "Верес". Думаю, що і зараз проблем із новим місце роботи не буде.

Андрій Тлумак
Поточний клуб: "Волинь"
Вік: 39 років

Минулого сезону із "Карпатами" U-19 здобув бронзові нагороди чемпіонату України. Тут мова не тільки в результаті команди, але і в тому, що гра команди була цікавою, з’явилося ряд талановитих молодих футболістів, які із часом можуть про себе гучно заявити. Мова, насамперед, про Данила Сікана, який вже в цьому сезоні був у заявці першої команди.

Вісім найперспективніших українських тренерів - изображение 4

Влітку Тлумак вирішив піти власним шляхом очоливши першолігову "Волинь" із амбіційними планами повернення до УПЛ. Поки команда серед лідерів Першої ліги.

За плечима молодого тренера Тлумака вже є доволі серйозний досвід. Що дозволило йому бути таким успішним зараз. Андрій Богданович вже встиг навіть певний час керувати першою командою, допомагати Зайцеву та Юрчишину у "Карпатах".

Руслан Костишин
Поточний клуб: "Колос"
Вік: 41 рік

"Колос" відрізняється від багатьох суперників по Першій лізі насамперед тим, що намагається грати першим номером. Грати у атакуючий, конструктивний футбол. При тому що явних зірок у складі немає. Ставка робиться на команду гру. Звичайно, що філософія такої гри доволі важка та потребує тренерської роботи, розуміння футболу. Сам Костишин свого часу був гравцем атаки, тому це десь його бачення гри.

Вісім найперспективніших українських тренерів - изображение 5

Валерій Кривенцов
Поточний клуб: молодіжна команда "Шахтаря" U-21
Вік: 45 років

Про Кривенцова серйозно заговорили після фіналу юнацької команди "Шахтаря" в Юнацькій Лізі Чемпіонів. Юні футболісти радували не тільки хорошими результатами, але і грою. Було відчуття, що то саме тренерська команда і Кривенцов виконує дуже хорошу роботу.

Після цього був період в Першій лізі із "Маріуполем". Там нічого не вийшли. Думаю, що для цього є свої пояснення. Все–такти не так просто перелаштуватися із дитячого футболу в дорослий та ще й у Першій лізі багато силового футболу, боротьби.

Вісім найперспективніших українських тренерів - изображение 6

Зараз Кривенцов знову працює в Шахтарі. Тільки тепер із молодіжною командою. Враховуючи переїзди академії, втрату талантів, працювати йому непросто. Але в минулому сезоні зміг повернути "Шахтарю" золоті нагороди після певної паузи в молодіжній першості.

Юрій Мороз
Поточний клуб: молодіжна команда "Динамо" U-21
Вік: 48 років

Мороз проявив себе свого часу дуже добре в системі юнацьких збірних України. Потім був період в молодіжних командах "Динамо". Апогей – робота із юнацькою командою, коли в Юнацькій Лізі Чемпіонів команда Ю-19 зайняла перше місце, розбивши "Наполі", "Бешикташ" та "Бенфіку". Зараз Мороз працює в молодіжній команді "Динамо".

Вісім найперспективніших українських тренерів - изображение 7

Дуже важко оцінювати його роботу. В дублі відбувається постійна ротація із першою командою та Ю-19. Хтось тренується вже із головною командою, а практику ігрову отримує в дублі, так само із першої команди відправляють гравців до дубля за ігровою практикою. В той час, коли Мороз мав стабільний склад, його команда Ю-19 виглядала дуже цікаво.

В разі відставки Хацкевича, так може статися, що саме Юрію Морозу випаде можливість спробувати свої сили у першій команді. Не ставити ж Лужного виконувачем обов’язків.

Володимир Микитін
Поточний клуб: молодіжна команда "Зорі" U-21
Вік: 48 років

Свого часу Микитін робив дубль "Зорі" чемпіоном. Як по мені, то Володимир Богданович є дуже цікавим тренером. Коли ще команда була в Луганську, можливості були у нього більші. Заслуга появи в першій команді Пертяка чи Гордієнка багато в чому належить саме Микитіну.

Зараз приходиться жити в зовсім інших реаліях. Таких можливостей, як рівніше, точно не має. Дуже талановитий захисник Олександр Авраменко вирішив змінити "Зорю" на "Карпати". Конкурувати за молодих талановитих гравців "Зорі" зараз важко.

Вісім найперспективніших українських тренерів - изображение 8

Але все–одно Микитін показує себе доволі цікаво. Велика увага приділяється побудові гри команди. Ігрова дисципліна, тактичні моменти на високому рівні. Впевнений, що в той час, коли піде Вернидуб, босам "Зорі" не потрібно буде довго думати над новим тренером.

Популярные новости
Оцените материал
Поделиться
Комментарии (24) Все комментарии

Ну Скрипник ще як мінімум! А, Саня Алієв :)))

Ответ на сообщение SL001

Ну Скрипник ще як мінімум! А, Саня Алієв :)))

Скрипник вже реалізований тренер.

Ответ на сообщение SL001

Ну Скрипник ще як мінімум! А, Саня Алієв :)))

Якщо говорити про Алієва, тоді можна і Шевчука добавити....

Пятенко

Шаран.

Ответ на сообщение fcsd1936

Пятенко

Не смішно

Ответ на сообщение Сергій Тищенко

Не смішно

Да я серьезно.

Ответ на сообщение Сергій Тищенко

Не смішно

Ну воно такет є. Не дивуйся. "fcsd1936" у футболі як я в гандболі.

Кривенцов. Пора бы ему уже в вышке поработать.

Ответ на сообщение fcsd1936

Пятенко

Аплодисменты и выкрики из Одессы - браво!:)

Ответ на сообщение Василич

Аплодисменты и выкрики из Одессы - браво!:)

Вот без какого-либо подвоха...чем Пятена не устраивает одесситов?

Ответ на сообщение fcsd1936

Вот без какого-либо подвоха...чем Пятена не устраивает одесситов?

а ты приедь и спроси у одесситов!

Микитин пересидів на других ролях, дійсно цікавий тренер мені подобалась робота Близнюка. він сам не завжди адекватно поводився. Кажуть, міг навіть нетверезий на тренування прийти, але його команди грали в гостроатакуючу комбінаційну і видовищну гру зараз без роботи

Ответ на сообщение Василич

а ты приедь и спроси у одесситов!

Далекова-то ехать как для одного вопроса :)

Ответ на сообщение fcsd1936

Далекова-то ехать как для одного вопроса :)

тогда поверь одесситам! Пятенко на выход!

Ответ на сообщение Сергій Тищенко

Скрипник вже реалізований тренер.

Та да, що геть країну не вспомню, не те слово що команду де він зараз :))

Якщо вже Микитин тут (до речі, чого від добився з Зорею?) То де Чижевський? До ти восьми Микитинів-Костишинів ще без проблем можна добру десятку в Україні знайти. Рейтинг як завжди, що знав, то написав.

абсолютна більшість українських тренерів мають стелею рівень, який був у командах де вони самі грали. тобто всі динамівські серця не здатні, не можуть тренувати краще аніж це було в Динамо коли вони там грали. а оскільки не всім випало працювати із ВВЛ і не всі навіть тої стелі сягнути здатні і оскільки сучасний футбол все таки зробив крок уперед - то говорити про перспективи наївно( те само можна сказати і про не-динамівських тренерів. хтось думає, що Маркевіч сильно кращий тренер аніж тренер команди у якій він грав - ні. йому просто гравці кращі випали. ну може.. десь трішки. в Україні відсутня школа Високого футболу. тобто така система - чи навчальна, чи традиційна - у якій би тренери отримували знання, що значно перевищують рівнь їх клубів. звідси і відсутність жодного тренерського прогресу. а вчитись за кордоном, у топових чемпіонатах ніхто не хоче - дорого, марудно, важко та і "нас і тут нєплохо кормют"...

о чем речь? выбираем перспективного для олимпика с десной или для шахтера с динамо?)

Ответ на сообщение Igorich

Якщо вже Микитин тут (до речі, чого від добився з Зорею?) То де Чижевський? До ти восьми Микитинів-Костишинів ще без проблем можна добру десятку в Україні знайти. Рейтинг як завжди, що знав, то написав.

Золота молодіжного чемпіонату, коли ще там рівень був доволі сильний

Тренери дублів ДК і Шалави - ніачьом!!! Зібрані кращі младєнци, а грають так собі. Ні, звісно стають почергово чемпіонами, та лише із-за талантів, або скуплених, або дітей, що йшли звісно не в футбольну школу "веселка". Сама ж гра там….

Ответ на сообщение Mahno

абсолютна більшість українських тренерів мають стелею рівень, який був у командах де вони самі грали. тобто всі динамівські серця не здатні, не можуть тренувати краще аніж це було в Динамо коли вони там грали. а оскільки не всім випало працювати із ВВЛ і не всі навіть тої стелі сягнути здатні і оскільки сучасний футбол все таки зробив крок уперед - то говорити про перспективи наївно( те само можна сказати і про не-динамівських тренерів. хтось думає, що Маркевіч сильно кращий тренер аніж тренер команди у якій він грав - ні. йому просто гравці кращі випали. ну може.. десь трішки. в Україні відсутня школа Високого футболу. тобто така система - чи навчальна, чи традиційна - у якій би тренери отримували знання, що значно перевищують рівнь їх клубів. звідси і відсутність жодного тренерського прогресу. а вчитись за кордоном, у топових чемпіонатах ніхто не хоче - дорого, марудно, важко та і "нас і тут нєплохо кормют"...

Ти вишикуй тих наших тренерів і подивись. Хто з них на іноземній мові два слова зрозуміє! А тут - вчитись…

Ответ на сообщение K. A. Valderrama

Тренери дублів ДК і Шалави - ніачьом!!! Зібрані кращі младєнци, а грають так собі. Ні, звісно стають почергово чемпіонами, та лише із-за талантів, або скуплених, або дітей, що йшли звісно не в футбольну школу "веселка". Сама ж гра там….

В дублі постійно йде процес із першою командою та Ю -19. Я не думаю, що вони всі разом тренуються навіть

Ответ на сообщение Сергій Тищенко

Золота молодіжного чемпіонату, коли ще там рівень був доволі сильний

Рівень Ю-21, як був ніяким, так і ніяким залишився (бачив ігри на влвсні очі), десь так рівень Другої, часом область цікавіше дивиться. Чиж стабільно останні 3 роки результат дає, наказує часто кращих українських, постачає кадри в основу Карпат і молдіжку України. Добре, берем Ковалюка, виводить збірну І-Ф області в першу лігу без особливих капіталовкладень. Всіх з ходу не згадаю, але в віці Микитина-Мороза є добрий десяток "перспективних"

Оставить комментарий

Рейтинг букмекеров

Лента новостей

23 апреля
23:45
Валерий Иващенко: "Надежда умирает последней"
23:38
Источник: Андрей Лунин отклонил предложение "Реала" и может перейти в "Манчестер Юнайтед"
23:10
Виктор Вацко: "За ценник в 300 миллионов могу гарантировать, что Шапаренко станет легендой "Динамо" и останется до конца карьеры"
22:40
Унаи Эмери продлил контракт с "Астон Виллой"
22:19
"Манчестер Юнайтед" – "Шеффилд Юнайтед". Анонс и прогноз матча
22:16
"Кристал Пэлас" - "Ньюкасл". Анонс и прогноз матча
22:15
"Монако" – "Лилль". Анонс и прогноз матча
22:08
Тибо Куртуа: "Лунин хорошо справляется"
22:01
"Аталанта" - "Фиорентина". Анонс и прогноз матча
22:01
"Марсель" - "Ницца". Анонс и прогноз матча
22:01
"Эвертон" - "Ливерпуль". Анонс и прогноз матча
21:46
"Вулверхэмптон" - "Борнмут". Анонс и прогноз матча
21:43
Источник: в ближайшем матче ворота "Реала" будет защищать Кепа, а не Лунин
21:17
Джо Коул: "Мудрик один из тех игроков, на которых я смотрю и думаю: "Я бы хотел его тренировать"
21:04
"Арсенал" - "Челси": Мудрик – в основе, Зинченко – в запасе
20:42
Луис Энрике оригинально ответил на вопрос о будущем Мбаппе
20:28
Источник: "Полесье" планирует подписать игрока "Ворсклы"
20:01
"Лорьян" – ПСЖ. Анонс и прогноз матча
19:48
ПСЖ может подписать Ламина Ямала за 200 миллионов евро
19:44
Генштаб ВСУ: Оперативная информация по состоянию на 18.00 23.04.2024
19:22
Милевский устроил скандал в первом матче после возвращения в футбол (+ Видео)
19:16
Яков Башич: "Моего брата приглашали в "Динамо"
18:52
Рональд Араухо может сменить команду летом 2024 года
18:44
УПЛ: интересные числа и факты 25-го тура чемпионата Украины
Больше новостей
23 апреля
23:45
Валерий Иващенко: "Надежда умирает последней"
23:10
Виктор Вацко: "За ценник в 300 миллионов могу гарантировать, что Шапаренко станет легендой "Динамо" и останется до конца карьеры"
20:28
Источник: "Полесье" планирует подписать игрока "Ворсклы"
19:44
Генштаб ВСУ: Оперативная информация по состоянию на 18.00 23.04.2024
19:22
Милевский устроил скандал в первом матче после возвращения в футбол (+ Видео)
19:16
Яков Башич: "Моего брата приглашали в "Динамо"
18:44
УПЛ: интересные числа и факты 25-го тура чемпионата Украины
17:32
Владимир Бражко: "Я в течение пяти дней не вставал с постели"
17:16
"Динамо": визит Мирчи Луческу, отдельная программа Бражко
16:58
U-16: на Турнире развития УЕФА юношеская сборная Украины уступила Северной Ирландии
14:54
Вторая лига. 24-й и 25-й туры. Самое интересное: неВИРТуальная премьера
14:15
"Полесье" отказалось от премии "Шахтера" за возможный отбор очков у "Динамо"
13:46
25-й тур УПЛ – разбор полетов: секреты Пушича, аграрное дерби, золотая грязь (Видео)
13:15
Балакин и Беркут поедут на Евро-2024 в качестве запасных арбитров
13:00
Яков Башич: "Несколько лет назад моего брата приглашало киевское "Динамо"
12:45
Игорь Краснопир: "Нет никаких вопросов к арбитру Романову"
12:30
Андрей Шевченко: "Судаков - большой талант, который может еще больше прогрессировать, если поедет играть в Серию А или АПЛ"
12:15
Владлен Юрченко: "После перерыва могли забивать "Оболони" четыре мяча и заканчивать игру"
12:00
Сергей Лавриненко: "Луческу более деспотичный тренер. Сейчас с молодежью такое сильно не проходит"
11:45
Игорь Суркис: "Мы должны своим игрокам премии давать, а не стимулировать"
11:30
Руслан Черненко: "Оболонь" в матче с "Металлистом 1925" взяла один зачетный балл, а не потеряла два"
11:15
Валерий Иващенко: "На табло 1:1 - значит счет справедливый"
11:00
Максим Задерака: "После победы над "Черноморцем" в раздевалку "Кривбасса" заходили президент, вице-президент и гендиректор"
10:45
"Буковина" передала внедорожник и два FPV-дрона для ВСУ
Больше новостей
23 апреля
23:38
Источник: Андрей Лунин отклонил предложение "Реала" и может перейти в "Манчестер Юнайтед"
22:40
Унаи Эмери продлил контракт с "Астон Виллой"
22:19
"Манчестер Юнайтед" – "Шеффилд Юнайтед". Анонс и прогноз матча
22:16
"Кристал Пэлас" - "Ньюкасл". Анонс и прогноз матча
22:15
"Монако" – "Лилль". Анонс и прогноз матча
22:08
Тибо Куртуа: "Лунин хорошо справляется"
22:01
"Аталанта" - "Фиорентина". Анонс и прогноз матча
22:01
"Марсель" - "Ницца". Анонс и прогноз матча
22:01
"Эвертон" - "Ливерпуль". Анонс и прогноз матча
21:46
"Вулверхэмптон" - "Борнмут". Анонс и прогноз матча
21:43
Источник: в ближайшем матче ворота "Реала" будет защищать Кепа, а не Лунин
21:17
Джо Коул: "Мудрик один из тех игроков, на которых я смотрю и думаю: "Я бы хотел его тренировать"
21:04
"Арсенал" - "Челси": Мудрик – в основе, Зинченко – в запасе
20:42
Луис Энрике оригинально ответил на вопрос о будущем Мбаппе
20:01
"Лорьян" – ПСЖ. Анонс и прогноз матча
19:48
ПСЖ может подписать Ламина Ямала за 200 миллионов евро
18:52
Рональд Араухо может сменить команду летом 2024 года
18:29
"Ливерпуль" может возглавить Арне Слот - The Telegraph
18:15
Nike предлагает "Барселоне" 100 млн евро за новое соглашение
17:59
Официально: "Астон Вилла" объявила о продлении контракта с Унаи Эмери
17:46
RFEF не намерена предоставлять "Барселоне" видео спорного эпизода с матча против "Реала"
16:44
Грузия планирует подать заявку на проведение финала Лиги чемпионов в 2028 году
16:29
Рубен Аморим ведет переговоры с "Вест Хэмом"
16:15
Гендиректор "Байера": "У Флориана Виртца нет ценника, разве что один миллиард евро, или два миллиарда"
Больше новостей
23 апреля
03:00
Вила Нова - Гуарани: прямая трансляция матча
21:30
Стандард - Мехелен: прямая трансляция матча
21:30
Сент-Трюйден - Гент: прямая трансляция матча
21:30
Вестерло - Лёвен: прямая трансляция матча
21:45
Валансьен - Аяччо: прямая трансляция матча
21:45
Родез - Париж: прямая трансляция матча
21:45
Кевийи - Амьен: прямая трансляция матча
21:45
Гренобль - Сент-Этьен: прямая трансляция матча
21:45
Труа - По: прямая трансляция матча
21:45
Генгам - Анже: прямая трансляция матча
21:45
Кан - Анси: прямая трансляция матча
21:45
Осер - Лаваль: прямая трансляция матча
21:45
Бастия - Конкарно: прямая трансляция матча
21:45
Бордо - Дюнкерк: прямая трансляция матча
22:00
Арсенал - Челси: прямая трансляция матча
22:00
Лестер - Саутгемптон: прямая трансляция матча
22:00
Лацио - Ювентус: прямая трансляция матча
22 апреля
00:00
Понте-Прета - Коритиба: прямая трансляция матча
00:30
Атлетико Гоияниенсе - Сан-Паулу: прямая трансляция матча
00:30
Ботафого - Жувентуде: прямая трансляция матча
01:00
Шарлотт - Миннесота Юнайтед: прямая трансляция матча
01:00
Флореста - Ботафого-ПБ: прямая трансляция матча
02:00
Ферровиария - АБС: прямая трансляция матча
02:00
Конфьянса - Лондрина: прямая трансляция матча
Больше новостей
23 апреля
22:19
"Манчестер Юнайтед" – "Шеффилд Юнайтед". Анонс и прогноз матча
22:16
"Кристал Пэлас" - "Ньюкасл". Анонс и прогноз матча
22:15
"Монако" – "Лилль". Анонс и прогноз матча
22:01
"Эвертон" - "Ливерпуль". Анонс и прогноз матча
22:01
"Аталанта" - "Фиорентина". Анонс и прогноз матча
22:01
"Марсель" - "Ницца". Анонс и прогноз матча
21:46
"Вулверхэмптон" - "Борнмут". Анонс и прогноз матча
20:01
"Лорьян" – ПСЖ. Анонс и прогноз матча
12:00
"Лацио" - "Ювентус". Анонс и прогноз матча
12:00
"Арсенал" - "Челси". Анонс и прогноз матча
10:01
"Лацио" - "Ювентус": прогноз Sports Mole
12:00
Лестер - Саутгемптон: прогноз на матч
11:45
Бастия - Конкарно: прогноз на матч
11:45
Валансьен - Аяччо: прогноз на матч
11:45
Родез - Париж: прогноз на матч
11:45
Кевийи - Амьен: прогноз на матч
11:45
Гренобль - Сент-Этьен: прогноз на матч
11:45
Труа - По: прогноз на матч
11:45
Генгам - Анже: прогноз на матч
11:45
Кан - Анси: прогноз на матч
11:45
Осер - Лаваль: прогноз на матч
11:45
Бордо - Дюнкерк: прогноз на матч
11:30
Вестерло - Лёвен: прогноз на матч
22 апреля
12:15
"Фаренсе" - "Бенфика". Анонс и прогноз матча
Больше новостей

Рейтинг казино

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →