closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
closer-popup
footboom
Регистрация
Поля отмечены звездочками * обязательны для заполнения

Ваша відповідь збережена
Зробіть, будь ласка, прогноз для майбутніх матчів
successful

Спасибо!

Готово! Проверьте свою электронную почту, чтобы узнать о специальном предложении!
closer-popup

Сергій Кравченко: "Не хочу засуджувати хлопців, які поїхали в Росію. Про що говорити, якщо вся влада заробляє на війні?"

Сергій Кравченко: "Не хочу засуджувати хлопців, які поїхали в Росію. Про що говорити, якщо вся влада заробляє на війні?"
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
2421
47
Фавбет Бонус 10 000 грн
получить

35-річний капітан "Дніпро-1" Сергій Кравченко дав веливе інтерв’ю, в якому розповів про актуальні, болючі теми сьогодення, а також згадав про стосунки з Маркевичем та Газзаєвим.

– Ви задоволені, що стали футболістом?

– Звичайно. Це моя мрія з дитинства. Присвячував футболу 90 відсотків вільного часу. Навіть коли з тренування приходив, йшов у двір грати, мене тато навіть зупиняв. Каже: "Занадто багато ти граєш". І навіть коли вже старшим став, у 19 років за Шахтар-2 виступав, то на вихідних або у відпустці постійно грав у міні-футбол. Це навіть перебір. У професіональній команді цього вже не можна робити, але настільки я хотів грати, любив цю справу...

Коли кажуть, що мріяли про інше, а потім пішли у футбол, то у мене не так. Була мета, мрія – стати футболістом. Я ним став.

Рустам Худжамов казав, що футболісти заробляють гроші під час кар'єри, а потім їх витрачають на своє здоров'я. Робота футболіста не така легка, як може здатися? Наслідки є?

– Футболісти розуміють, як це важко. Ризик не стати футболістом дуже високий – лише 5 відсотків стають професіоналами. Якби я не пробився нагору, десь там копирсався, образно кажучи, у Другій лізі, в області, то це складно. Це фінансово не дуже добре для твоєї родини, для тебе особисто, плюс умови, рівень. Слава Богу, що я грав на хорошому рівні.

Багато хто розповідає, що мріє грати у Шахтарі, Динамо. У мене такого не було, чесно скажу, хоч і виріс в Донецьку, займався у Шахтарі, але ніколи не мріяв грати там. У Динамо також. Завжди дивився чемпіонати Італії, Іспанії. І у мене була мрія – Барселона, Реал, Мілан, Ювентус. Не хочу скаржитися, але у мене було багато травм. Це теж дуже важко психологічно. Останні 5-7 років я граю і тренуюся на таблетках – "Вольтарені". Потрібно заглушити біль і справді бути готовим на 100 відсотків. Цього ніхто не бачить і не розуміє. Але воно здоров'я не додає.

– Біль відчувається, коли граєте?

– Та вже буває, нічого не робиш – вихідні, і просто болять пах, м'яз, таз. У кожного свої проблеми, у когось коліна, у когось гомілкостоп, спина. Я ось з 20 років займаюся своєю спиною. Плаваю, займаюся собою, відновлююся правильно. Все роблю, але не знаю, що було б, якби я ще й цього не робив. Напевно, не грав би до такого віку. Вже зараз я не можу дозволити собі на вихідних пограти в теніс або побігати з друзями на штучному полі. Я бережу здоров'я, щоб продовжити кар'єру.

Але вважаю, воно того варте. Тому що я все одно отримую задоволення від футболу, пограв на хорошому рівні. Заробляю і заробляв нормальні гроші. Гроші – не головне. Я упродовж всього життя не працюю, а отримую задоволення від будь-якого тренування. Кожен день їду туди з усмішкою. Це круто.

– Футболісту потрібно вчитися, чи достатньо просто грати у футбол?

– Треба вчитися. Батьки і тренери повинні скеровувати. Припустимо, мені батьки завжди говорили про навчання. Я вчився добре, відповідально, старанно і мови знав. Мама винайняла мені репетитора з англійської. У моїх батьків була така можливість. Ті, хто думає, мовляв, стану футболістом і навіщо мені вчитися, глибоко помиляються. Навіть якщо ти станеш футболістом, тобі потрібна освіта. У будь-якій нормальній академії в першу чергу треба зробити людину хорошу, а потім вже, дасть Бог, футболіста.

– Більшість футболістів – обмежені люди?

– Є й такі, але я не думаю, що тільки футболісти. Є люди – не футбольні, і з ними також нема про що поговорити. Я не можу сказати, що з друзями спілкуюся тільки про футбол. Можемо говорити на будь-яку тему. Мені важко про це міркувати, тому що я і вчився добре, і не був в інтернаті, а ходив у звичайну школу, спілкувався зі звичайними хлопцями.

– Чим ви займаєтеся, крім футболу? Які у вас захоплення?

– Коли здоров'я було і не так все боліло, у теніс дуже любив грати. Подорожі – хобі. Коли відпустка, з дружиною намагаємося кудись вибратися в нове місце, побачити світ.

– Несподівані зустрічі були?

– Пішли з дружиною на баскетбол у Нью-Йорку. У цей момент мені дуже подобалася гра Швайнштайгера. І ось ми сидимо на баскетболі, була перерва. Дружина каже: "Чуєш, Швайнштайгер йде". Я думав, що вона жартує – знає ж, що мені Швайнштайгер подобається. У мене навіть футболка його є. Я озираюся, дійсно йде Басті – нічого собі! Він у ВІП сидів – не пробитися. Після гри ми трохи прискорилися і сфоткались. У тій же відпустці я зустрічав Роберто Карлоса. Нещодавно на Ібіці бачив Верратті.

– Зараз запитання на загальну тему. Багато розмов, що футбол поза політикою. Ці речі потрібно відокремлювати?

– Не знаю, ситуація така. Складно. Війна, Росія. Футбол, в принципі, поза політикою повинен бути. Але я в Росію не поїхав би, швидше за все. Проте зараз мені легше говорити. У мене були варіанти в Росії, але я сказав "ні". Не хочу.

Однак, припустимо, була б у мене ситуація, що не було б команди, існували б проблеми з грошима і надійшла б хороша пропозиція з Росії... У мене такої ситуації не було, тому не можу сказати. Можу красиво сказати, що ні, ні в якому разі, але є ж футболісти, які грають. Важко мені за когось відповісти.

– Але гроші пропонували хороші?

– Так. Я ж кажу, якби у мене була проблема з грошима, і варіант тільки з Росії... Не знаю. Я не хочу засуджувати хлопців, які поїхали в Росію. А ті, хто грали в Росії, то взагалі там до них добре ставлення. Я більшою мірою вважаю, що футбол, спорт – поза політикою. Але, звичайно, така ситуація між країнами зараз... Просто знову ж ми говоримо за футболістів. Футболіст же нікого не вбиває... Про що говорити, якщо у Порошенка – заводи на території Росії, він з них гроші заробляє. Навіщо тоді футболістів чіпати?

– Гвардіолу оштрафували за стрічку на підтримку Каталонії. Чи повинні футболісти демонструвати всім свою думку?

– Не впевнений. Навіщо ми говоримо про футболістів, якщо верхівка і вся ця влада заробляють гроші на війні? У Порошенка заводи в Росії, він на цьому гроші заробляє. Тому я не хочу туди лізти, розбиратися. Футболістів змішувати, звинувачувати в чомусь. Це зайве.

"Футболісти з академії Шахтаря грають скрізь. Але реалії такі, що купують Бернарда за 20 мільйонів"

– У ваш час нереально було пробитися в Шахтар?

– Все реально. Ракицький і Коваленко пробилися ж. Але це одиниці – за 10 років 1-2 людини. Коли був у Шахтарі-2, то не потрібен був першій команді. Тоді я не тягнув той рівень. Але коли я 2-3 роки грав у Ворсклі і пішов у Динамо, то Шахтар також кликав. Отже, легше десь засвітитися, як той же Степаненко. Мені здається, був би він в академії Шахтаря, то не потрапив би в першу команду. Вони з Кривцовим дебютували у Вищій лізі в 16 років. Шахтар вже по-іншому на них дивиться – дивується, що в такому ранньому віці дебютували.

На той момент у мене була пропозиція Шахтаря, але я вже дав слово Динамо – вони раніше звернулися.

– Ви хоча б допускалися до тренувань з першою командою, спілкувалися з тренером?

– Ні. Кілька разів грали двосторонку. Коли збірники роз'їжджалися, ми грали. Для нас це було чудово, цікаво. Матузалем тоді був. Вважаю, один з найсильніших футболістів, який був у чемпіонаті України. Він ніколи не обирав неправильних рішень. Не було такого. Виходив з будь-якої ситуації.

– У вас не було мотивації потрапити в першу команду Шахтаря?

– Є мотивація, але життя не закінчується на першій команді Шахтаря. Я вважаю, що академія Шахтаря – дуже сильна. Футболісти з академії Шахтаря грають скрізь. Але реалії такі, що купують Бернарда за 20 мільйонів. То кого випускати: Бернарда чи Зубкова?

Той же Ребров став підпускати молодь. Це дало поштовх молодим, вони бачать, що будь-хто може потрапити до складу. І ось Реброва канал "Футбол", журналісти постійно критикували, але я не міг зрозуміти. Як при живому Шахтарі, при такому бюджеті він примудрився 2 рази виграти чемпіонат. При цьому зробивши 5-7 футболістів. І його так огульно критикували... Мені це дивно.

– Нереальні зарплати дивували?

– Ну не може футболіст в Україні заробляти більше, ніж в чемпіонатах Іспанії, Італії. Хоч і не в топових клубах. Але так воно було. Це неправильно, хоча ті, хто застали цей час, звичайно ж, раді.

– Вам голову не зносило?

– Ніколи. Не знаєш, що робити з грошима, віддай батькам, купи квартиру, поклади в банк. Це якось дивно звучить. У всіх свої інтереси – у когось казино, комусь телефон золотий потрібен. У мене такого не було.

– Це стало причиною нинішньої кризи?

– Занепад через війну, через економіку. Але зарплати були завищені, краще б гроші витрачалися на інфраструктуру. Потрібно було вкладати в стадіони, манежі, розвивати академії. І коли почалася війна, а економіка впала, у нас були б відмінні умови. Нас у Дніпрі манеж сильно рятує. Ось ми приїхали зі зборів в Туреччині, дивишся новини – командам ніде тренуватися, одні в лісі бігають, інші не тренуються.

Коли немає умов, манеж – відмінний варіант. Не кажучи вже про академію. У будь-який час року діти тренуються. А коли немає умов, то складно розвивати техніку.

– Чи не шкодуєте, що не вдалося пограти за кордоном? Наприклад, в Італії?

– Звичайно, ще з дитинства хотілося грати в Європі, але я не шкодую ні про що. Років 5 тому наш чемпіонат був сильним, на 6-7 місці в Європі. Я років 5-7 поспіль влітку упродовж місяця жив в Італії, добре знаю мову. Англійську теж знаю. Хотілося б пограти в Італії, Іспанії, але не склалося. У 16-17 років їздив на перегляд у Наполі, Шальке, Ов'єдо.

"Сьомін простіший і приємніший, ніж Газзаєв"

– Ходять легенди про тренування Миколи Павлова. Що було найскладніше пережити?

– Нічого такого легендарного сказати не можу. Найскладнішими було тести. Навіть більше психологічно – на час, покращити результат, пробігти. Ти готуєшся, переживаєш. Можу сказати, що у Рамоса було важче, інтенсивніше, все з м'ячами. Те, що знадобиться у грі.

У Газзаєва теж складніше, ніж у Павлова. Але не правильніше – ми не встигали відновлюватися. Заганяв він людей. Але Бог дав мені здоров'я. Я це все витримував.

– Після Ворскли вами цікавився і Шахтар також. Чому ви обрали Динамо?

– Інтерес Шахтаря був трохи пізніше. Я розмовляв із Сьоміним і Суркісом, дав їм слово. Потім вже багато чуток було – і Шахтар, і Рубін. Мене підкупляло, що Сьомін довіряв українцям. Якби я тоді був опорником, і одночасно надійшла б пропозиція, то засумнівався би.

– Динамо виявилося для вас занадто складним рубежем?

– Виходить, що так. Я мало там грав. На зборах був основним, з Валенсією зіграв. Першу гру Алієв пропускав, потім Нінковіч пропускав через травму. Потім Сьомін став випускати основний склад, який в Лізі чемпіонів грав. Я після Валенсії жодного матчу не зіграв у Лізі Європи, на заміні був. Позаяк ми дійшли до півфіналу. Зате грав у чемпіонаті.

За Газзаєва нормально починав, часто виходив на поле. Але після матчу з Металістом я вже не грав – тоді кепсько виглядав. Він зробив ставку на Гармаша. І спрацювало – Денис багато років вже грає. І я вирішив піти. Розумів, що починається футбольна депресія. Слава Богу, з'явився Дніпро.

– Були суперечки з Газзаєвим?

– З Газзаєвим не можна сперечатися. Ось за Блохіна говорять, що великий, а Газзаєв... З Блохіним у збірній попрацював. Блохін мені здався простішим. Думка була тільки одна – Газзаєв вирішив і все. Це не докір, я вважаю його хорошим тренером. Людина з характером. Були вправи, які я не розумів.

Але завдяки Газзаєву заграв Хачеріді, Гармаш, Ярмоленко. Але, знову-таки, розмовляв з ним, він каже: "Я тебе не проганяю. Ти можеш залишатися". Я сказав, що хочу грати.

На позиції опорника я почуваюся краще. Навіть Газзаєв мене пробував опорним півзахисником. Підбадьорював, казав, що ця позиція мені підходить більше. У Дніпрі розпочався чемпіонат, я зіграв погано під нападником. І Безсонов потихеньку почав мене награвати опорним. А Рамос навіть і не намагався ставити атакувальним півзахисником.

– Сьомін простіший, як людина, ніж Газзаєв?

– Так, він і простіший, і приємніший. Але у кожного свій стиль. Я його знаю добре. Він мене запрошував у Динамо. При ньому я достатньо зіграв. Мені подобався його футбол.

У Росії зараз більша конкуренція. У Шахтаря відібрати очки – диво, я вважаю. А в Росії Сьомін грає зі Спартаком, Зенітом, Рубіном, Краснодаром, ЦСКА. І став чемпіоном.

– У вас був конфлікт із Мироном Маркевичем. Що трапилося?

– Ні, конфлікту не було. Прийшовши в команду, він сказав, що я йому не потрібен. Причому, не він сказав, а Русол – мовляв, на збори ти не їдеш, Маркевичу не потрібен. Для мене це дивно – у минулому сезоні віце-капітаном був. Сказав би, що йому потрібні молоді гравці – тренер завжди може знайти причину. І я поїхав на збори з Волинню.

Потім виникла ситуація з переходом Ротаня в Рубін. Русол мені дзвонить: "Повертайся". Я сказав, що не хочу повертатися для кількості. Але мені приємно було повернутися в Дніпро.

У грі з Карабахом Маркевич звинуватив мене у поразці, хоча вся команда погано зіграла. Два матчі я не грав. Але потім важливий матч із Сент-Етьєном – я в складі. Дивно, але потім сам Маркевич запропонував продовжити контракт. Взимку я відчув, що ставлення змінилося – хотіли взяти інших гравців на цю позицію. Вчинили некрасиво.

Перед Лігою Європи повісили листок на стіну, на якому було написано, що я не їду з командою на збори. Начебто і не було конфліктів, але ставлення незрозуміле. Мені відразу зателефонував Кварцяний, запросив у Волинь, але я сказав, що потрібно підлікувати коліно. Зробив операцію – рік грав із хворим коліном. Якби Маркевич сказав, що я потрібен команді, то переніс би операцію. Весняну частину я пропустив, а в наступному чемпіонаті вже грав за Волинь.

– Чим сильний Кварцяний у футбольному плані?

– Він дуже любить футбол, віддається йому. Вважаю, що Віталій Володимирович добився добрих результатів, виховав багатьох футболістів. Він довіряв молодим гравцям. Кварцяний добре розуміє футбол, йому подобається швидкісна гра, коли футболісти йдуть в обіграш. У нас в Луцьку був хороший колектив, всі спілкувалися один з одним. Але Віталій Володимирович емоційна людина – йому шкодять свої ж емоції.

– Що ви подумали, коли запропонували перейти в СК Дніпро-1?

– Ніяких думок не було. Я шукав варіант пограти в Європі. Була пропозиція із Стандарда ще взимку, вже навіть зібрав речі, але не склалося. Потім отримав травму гомілкостопа і пропустив півроку. На той момент мені було 34 роки, але я все одно хотів пограти за кордоном. Дві мої улюблені країни – Італія та Іспанія. Просив, щоб мені підібрали варіанти в Сегунді або Серії Б. Напевно, не склалося через вік. Дмитро Михайленко очолив СК Дніпро-1 і я погодився виступати за цей клуб. Помітно, що проект амбітний.

– Для вас СК Дніпро-1 – друг чи ворог Дніпра?

– Для міста – це дербі. Класно, коли в місті грали дві команди. Неправильно, коли деякі фанати ображають один одного, чинять протиправні дії. Звичайні вболівальники поводяться культурно, нормально ставляться до футболістів. Вважаю, що для міста і уболівальників добре, коли є команда з амбіціями. Я завжди буду підтримувати Дніпро – в цьому плані розумію ультрас, які стоять горою за свою команду. Але в чому винен СК Дніпро-1?

– Назвіть три речі, які вас дратують в нашому футболі.

– Корупція, суддівство, деякі речі в дитячому футболі. Хочеться, щоб всі були в рівних умовах, тоді і виявиться майстерність тренерів та футболістів. Зараз багато хто грає на контору. Ми ще не вийшли в Першу лігу, а нас вже лякали поганим суддівством. Про що тоді взагалі можна говорити? Потрібно з'ясовувати все на футбольному полі, а не в кулуарах.

Читайте также: Сергей Кравченко: "Динамо" при живом "Шахтере" два раза выиграло УПЛ, но телеканалы "Футбол" критиковали Реброва"

Популярные новости
Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться
Комментарии (47) Все комментарии

Ответ на сообщение maxx

А что тут обосновывать? Если страна не сотрудничает с агрессором,то не сотрудничает,а не так,что футболист поехавший,предатель,а договорняки власти,контробасик,уголёк,то всё норм! Нет,нельзя быть полубеременным!

Так блин, ты то лично для себя реши - это западло или нет. Если твой знакомый занимается тем что у больных стариков квартиры отжимает, ты его на словах типа осудил, а при случае и сам так же сделаешь?

Я считаю так - если ты высказываешь свою позицию, осуждаешь действия властей, то и сам не должен так делать. Отвечать каждый должен за свои поступки, подлость других не может служить оправданием.

Тут полностью согласен с Ситхом. Если во власти 32расы, давайте все 32расами будем. Отлично.

Ответ на сообщение Sith

Так блин, ты то лично для себя реши - это западло или нет. Если твой знакомый занимается тем что у больных стариков квартиры отжимает, ты его на словах типа осудил, а при случае и сам так же сделаешь?

А лично для себя,нужно деньги зарабатывать и семью кормить,а не шмэтины гасла слушать... Довели страну что ни работы нормальной,ничего,люди пачками уезжают,а потом "решите для себя"... Направление на три буквы им!

Ответ на сообщение maxx

А лично для себя,нужно деньги зарабатывать и семью кормить,а не шмэтины гасла слушать... Довели страну что ни работы нормальной,ничего,люди пачками уезжают,а потом "решите для себя"... Направление на три буквы им!

Я уже сказал - еще можно оправдать когда человеку реально жрать нечего и работы другой нет. Но не футболеры, у которых проблем с деньгами нет. а если едешь, так уже сиди и не манди... А не как там один клоун, от флага отвернулся. Типа - позиция...

Ответ на сообщение toledo

Тут полностью согласен с Ситхом. Если во власти 32расы, давайте все 32расами будем. Отлично.

Гасла!

Ответ на сообщение Sith

Я считаю так - если ты высказываешь свою позицию, осуждаешь действия властей, то и сам не должен так делать. Отвечать каждый должен за свои поступки, подлость других не может служить оправданием.

Гасла!

Если есть желание,сделайте ветку внизу,и там обсудим! Потому что не матерных слов у меня к властям нет.........

Ответ на сообщение maxx

Гасла!

#уясла!

Надо не петины гасла слушать - а самому думать головой. В Крым ездишь?

Ответ на сообщение wert

Нет, проснись.

я и не засыпал

Підарасом бути токо максу і уважаємим можна.

Ответ на сообщение maxx

А что тут обосновывать? Если страна не сотрудничает с агрессором,то не сотрудничает,а не так,что футболист поехавший,предатель,а договорняки власти,контробасик,уголёк,то всё норм! Нет,нельзя быть полубеременным!

Найбільша співпраця з агресором - це житии мйого культурологічному просторі, послуговуватись його мовою.

"У Порошенка заводи в Росії, він на цьому гроші заробляє. " змініть заголовок будь ласка на цей..)))

Ответ на сообщение wert

Он под страхом смерти упрекнул, да? Ну и в Крым конечно нихера не ездил после аннексии....

А власть не запрещает ездить в Крым, если въезжать туда со стороны материковой Украины, а не России.

Ответ на сообщение assembler

А власть не запрещает ездить в Крым, если въезжать туда со стороны материковой Украины, а не России.

нематерикова україна - це острів зміїний) крим - материка частина) Власть - властью,..... а совість?

Ответ на сообщение porvi

"У Порошенка заводи в Росії, він на цьому гроші заробляє. " змініть заголовок будь ласка на цей..)))

И подсветить еще можно тогда :)

Ответ на сообщение gen_

нематерикова україна - це острів зміїний) крим - материка частина) Власть - властью,..... а совість?

И что с того, что Крым - часть материка? Остальная часть Украины от этого перестаёт быть материковой? :) КПП находится на границе Крыма с Херсонской областью.

Ответ на сообщение assembler

И что с того, что Крым - часть материка? Остальная часть Украины от этого перестаёт быть материковой? :) КПП находится на границе Крыма с Херсонской областью.

Муся. В моєму повідомленні, головним є слово "совість".

Ответ на сообщение gen_

Муся. В моєму повідомленні, головним є слово "совість".

Сам ты муся - я тебе на первую строчку отвечал, а не на вторую.

Ответ на сообщение assembler

А власть не запрещает ездить в Крым, если въезжать туда со стороны материковой Украины, а не России.

Та власть и в футбик там не запрещает играть. Чё мы вообще обсуждаем?

Підтримую Сітха! Дави шмахха!

Ответ на сообщение Sith

#уясла!

И они тоже естественно!

Ответ на сообщение Sith

Надо не петины гасла слушать - а самому думать головой. В Крым ездишь?

Кто,я? Нет,не ездил ни разу после оккупации,ранее ежегодно,и по нескольку раз зачастую в год.

Ответ на сообщение assembler

Сам ты муся - я тебе на первую строчку отвечал, а не на вторую.

Я здогадався)

Ответ на сообщение assembler

А власть не запрещает ездить в Крым, если въезжать туда со стороны материковой Украины, а не России.

И это кстати да!

нє ми такіє , жізнь такая (с) типовий тимощук-пазік

чудак на літеру "м"

Може і справді, Україна не відбулася як країна. Надто тупе населення, надто без гордості і роду-племені. З люмпену нації не буде. Заводи він побачив на раісі...

Ответ на сообщение porvi

"У Порошенка заводи в Росії, він на цьому гроші заробляє. " змініть заголовок будь ласка на цей..)))

Дійсно, так буде точніше окреслено думку футболіста. Думку (!) футболіста...

Оставить комментарий

Рейтинг букмекеров

Лента новостей

29 марта
00:17
Жерсон Родригес приговорен к 18 месяцам условно за домашнее насилие и нападение
00:02
Источник: ФК "Львов" может вернуться в профессиональный футбол
28 марта
23:58
"Кадис" – "Гранада". Анонс и прогноз матча
23:55
17-летний хавбек украинского происхождения тренировался с первой командой "Манчестер Юнайтед"
23:44
Виталий Кварцяный: "Видимо, в тот момент Мудрик думал: "Дай пас - и я пробью!"
23:42
Известно, как Рубиалес давил на Эрмосо через ее родственников
23:26
Полузащитник Исландии, несмотря на горькую пилюлю, пожелал удачи Малиновскому и Зинченко на Евро
23:20
Bild: "Бавария" видит Зидана главным тренером команды
23:16
30 березня відбудеться Dnipro Cup 2024 пам’яті Станіслава Бенько
23:10
"Бенфика" - "Шавиш". Анонс и прогноз матча
23:06
Футзал. Назван состав сборной Украины для участия в международном турнире
22:56
Испанская студентка потребовала убрать статую Дани Алвеса в его родном городе
22:52
Георгий Судаков: "Не могу дождаться, чтобы представить нашу страну в Германии этим летом!"
22:34
Фелипе Мело: "Алвес и Робиньо должны заплатить за то, что сделали"
22:18
Совладельца "Челси" сместят с должности в 2027 году
21:58
AS: "Реал" может перенести презентацию Мбаппе на август
21:47
"Манчестер Юнайтед" хочет приобрести у "Баварии" Йозуа Киммиха
21:18
Ули Хенесс: "Забрать Алонсо в "Баварию" будет очень сложно, если не невозможно"
21:11
Хави подал в суд сразу двух журналистов
20:49
"Шахтер" провел тренировку в полном составе (Видео)
20:48
"Левый берег" - "Агробизнес": прогноз Виктора Козина
20:31
Впервые украинский арбитр будет работать на финале четырех футзальных ЛЧ
20:25
Матвей Пономаренко: "Мы вошли в восьмерку лучших команд, и проходных матчей точно не будет"
19:58
"Райо Вальекано" намерен арендовать Брайана Сарагосу
Больше новостей
29 марта
00:17
Жерсон Родригес приговорен к 18 месяцам условно за домашнее насилие и нападение
00:02
Источник: ФК "Львов" может вернуться в профессиональный футбол
28 марта
23:44
Виталий Кварцяный: "Видимо, в тот момент Мудрик думал: "Дай пас - и я пробью!"
23:26
Полузащитник Исландии, несмотря на горькую пилюлю, пожелал удачи Малиновскому и Зинченко на Евро
23:16
30 березня відбудеться Dnipro Cup 2024 пам’яті Станіслава Бенько
23:06
Футзал. Назван состав сборной Украины для участия в международном турнире
22:52
Георгий Судаков: "Не могу дождаться, чтобы представить нашу страну в Германии этим летом!"
20:49
"Шахтер" провел тренировку в полном составе (Видео)
20:48
"Левый берег" - "Агробизнес": прогноз Виктора Козина
20:31
Впервые украинский арбитр будет работать на финале четырех футзальных ЛЧ
20:25
Матвей Пономаренко: "Мы вошли в восьмерку лучших команд, и проходных матчей точно не будет"
19:38
Генштаб ВСУ: Оперативная информация по состоянию на 18.00 28.03.2024
19:17
Первая лига. 2-й тур (второй этап). Анонс матчей
18:46
Андрей Булеза из-за травмы пропустит Олимпиаду-2024
17:46
УЕФА может расширить заявку команд-участниц Евро-2024 до 26 игроков
17:15
Алексей Сыч: "В составе олимпийской сборной было много новых лиц - нужно было познакомиться"
16:46
Германия объявила об очередном пакете военной помощи для Украины
16:16
"Шахтер" готовится к "Оболони": Пушич поздравил украинских и грузинских игроков с выходом на Евро-2024
15:44
"Динамо": возвращение сборников, подготовка к вояжу в Полтаву
15:29
Егор Ярмолюк: "Посидели в ресторане украинской еды с Льюисом-Поттером, Коллинзом, Гики и Беном Ми"
14:59
Marca: "Лунин понял свое место, не скандалил и прекрасно воспользовался возможностью в "Реале"
14:14
"Шахтер" и "Динамо" – в мировом топ-рейтинге подписания молодых игроков
13:55
Василий Сачко: "В матче с Исландией стоит отметить командные действия сборной Украины и смелость Реброва"
13:40
"Рух" (U-19) получил нового главного тренера
Больше новостей
28 марта
23:58
"Кадис" – "Гранада". Анонс и прогноз матча
23:55
17-летний хавбек украинского происхождения тренировался с первой командой "Манчестер Юнайтед"
23:42
Известно, как Рубиалес давил на Эрмосо через ее родственников
23:20
Bild: "Бавария" видит Зидана главным тренером команды
23:10
"Бенфика" - "Шавиш". Анонс и прогноз матча
22:56
Испанская студентка потребовала убрать статую Дани Алвеса в его родном городе
22:34
Фелипе Мело: "Алвес и Робиньо должны заплатить за то, что сделали"
22:18
Совладельца "Челси" сместят с должности в 2027 году
21:58
AS: "Реал" может перенести презентацию Мбаппе на август
21:47
"Манчестер Юнайтед" хочет приобрести у "Баварии" Йозуа Киммиха
21:18
Ули Хенесс: "Забрать Алонсо в "Баварию" будет очень сложно, если не невозможно"
21:11
Хави подал в суд сразу двух журналистов
19:58
"Райо Вальекано" намерен арендовать Брайана Сарагосу
19:44
Эндрик значительно прибавил в стоимости после матчей за сборную Бразилии
19:28
Ральф Рангник может возглавить "Баварию"
19:14
"Фиорентина" обратилась к Даниэле Де Росси с предложением возглавить команду
18:58
"Эвертон" получит кредит от будущего владельца
18:46
Андрей Булеза из-за травмы пропустит Олимпиаду-2024
18:30
Маркус Рашфорд может пропустить Евро-2024
18:15
"Барселона" активно интересуется Жоржиньо
18:00
"Манчестер Юнайтед" и "Ювентус" могут совершить обмен игроками
17:46
УЕФА может расширить заявку команд-участниц Евро-2024 до 26 игроков
17:29
Ушел из жизни дважды обладатель Кубка чемпионов в составе "Ноттингем Форест"
17:15
Алексей Сыч: "В составе олимпийской сборной было много новых лиц - нужно было познакомиться"
Больше новостей
29 марта
01:00
Нива - Васт: прямая трансляция матча
01:00
ЮКСА - Металлург-2: прямая трансляция матча
12:00
Яруд Мариуполь - Прикарпатье: прямая трансляция матча
12:30
Подолье - Кремень: прямая трансляция матча
13:00
Карпаты - Виктория: прямая трансляция матча
13:00
Чайка - Звягель: прямая трансляция матча
13:00
Белененсеш САД - Фейренси: прямая трансляция матча
13:30
Левый берег - Агробизнес: прямая трансляция матча
14:30
Бристоль Сити - Лестер: прямая трансляция матча
15:00
Миллуолл - Вест Бромвич Альбион: прямая трансляция матча
16:00
Пасуш де Феррейра - Оливейренсе: прямая трансляция матча
17:00
Саутгемптон - Мидлсбро: прямая трансляция матча
17:00
Шеффилд Уэнсдей - Суонси: прямая трансляция матча
17:00
Куинз Парк Рейнджерс - Бирмингем: прямая трансляция матча
17:00
Престон Норт Энд - Ротерхэм: прямая трансляция матча
17:00
Норвич - Плимут Аргайл: прямая трансляция матча
17:00
Халл - Сток Сити: прямая трансляция матча
17:00
Хаддерсфилд - Ковентри: прямая трансляция матча
17:00
Кардифф - Сандерленд: прямая трансляция матча
17:30
Жил Висенте - Фамаликан: прямая трансляция матча
17:30
Тондела - Вилаверденсе: прямая трансляция матча
19:30
Блэкберн - Ипсвич: прямая трансляция матча
20:00
Бенфика - Шавиш: прямая трансляция матча
21:30
Бургос - Эспаньол: прямая трансляция матча
Больше новостей
28 марта
23:58
"Кадис" – "Гранада". Анонс и прогноз матча
23:10
"Бенфика" - "Шавиш". Анонс и прогноз матча
20:48
"Левый берег" - "Агробизнес": прогноз Виктора Козина
15:00
ЮКСА - Металлург-2: прогноз на матч
26 марта
12:30
Испания – Бразилия. Анонс и прогноз матча
12:00
Франция – Чили. Анонс и прогноз матча
11:45
Украина – Исландия. Анонс и прогноз матча
11:45
Уэльс - Польша. Анонс и прогноз матча
11:45
Германия - Нидерланды. Анонс и прогноз матча
11:45
Словения – Португалия. Анонс и прогноз матча
11:45
Англия - Бельгия. Анонс и прогноз матча
11:45
Люксембург – Казахстан. Анонс и прогноз матча
10:31
Испания – Бразилия: ставка на обмен голами
12:00
Франция - Чили: прогноз на матч
11:45
Люксембург - Казахстан: прогноз на матч
11:45
Уэльс - Польша: прогноз на матч
11:45
Украина - Исландия: прогноз на матч
11:45
Австрия - Турция: прогноз на матч
11:45
Словения - Португалия: прогноз на матч
29 марта
04:30
Бристоль Сити - Лестер: прогноз на матч
03:00
Карпаты - Виктория: прогноз на матч
02:30
Подолье - Кремень: прогноз на матч
27 марта
15:00
Левый берег - Агробизнес: прогноз на матч
15:00
Чайка - Звягель: прогноз на матч
Больше новостей

Рейтинг казино

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →