closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
closer-popup
footboom
Регистрация
Поля отмечены звездочками * обязательны для заполнения

Ваша відповідь збережена
Зробіть, будь ласка, прогноз для майбутніх матчів
successful

Спасибо!

Готово! Проверьте свою электронную почту, чтобы узнать о специальном предложении!
closer-popup

13 талантів українського футболу, які себе не реалізували (Фото)

13 талантів українського футболу, які себе не реалізували (Фото)
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
4084
15
Фавбет Бонус 10 000 грн
получить

Максим Коваль. В зовсім юному віці потрапив до "Динамо" після вдалого дебюту в складі рідного запорізького "Металургу". Здавалося, що історія Шовковсього в київському клубі повториться знову. Але, незважаючи на великі аванси, довіру тренерів, так і не зміг стати основним в "Динамо". Роки йдуть, а помилки залишаються. В 2012 році не втримав в руках не самий складний м’яч в матчі проти ПСЖ в Парижі, в 2017 - не втримав м’яч в руках в кваліфікації Ліги чемпіонів проти "Янг Бойза".

Не зміг проявити себе в оренді ні в данському "Оденсе", а ні в іспанському "Депортиво". Після завершення кар’єри Шовковським двічі мав стати першим номером в "Динамо", але так і не зміг. Цього літа навіть не поїхав на збори із першою командою "Динамо". Перейшов на правах оренди до клубу із Саудівської Аравії. Туди можна їхати за грошима, але ніяк не за розвитком…

13 талантів українського футболу, які себе не реалізували (Фото) - изображение 1

Владислав Калітвінцев. Вважався одним із найбільших надій українського футболу. Майже із 17 років був десь поряд із першою командою, але ніяк не міг закріпитися в обоймі. Найбільші шанси були, коли команду тільки очолив Сергій Ребров. Тоді юний Циганков, Харатін та Калітвінцев були переведені до першої команди. Враховуючи участь Ленса у Кубку Світу в Бразилії, Калітвінцев мав шанси закріпитися в основі "Динамо", але так і не зміг цього зробити.

Травми змінювалися спадом форми. Мав гарний відрізок в чеському "Словані", але далі не пішло. В Одесі став одним із лідерів "Чорноморця", але потім нічого не показав у "Зорі", працюючи із таким майстром по молодих гравцях, як Вернидуб. Зараз знову в "Динамо". Десь вважається 3-тім фланговим півзахисником, але всі розуміють, що шансів не так багато. Вербіч та Циганков набагато переважають. В плані ротації скоріше Цитаїшвілі отримає свої шанси, ніж власне Влад.

13 талантів українського футболу, які себе не реалізували (Фото) - изображение 2

Роман Безус. Микола Павлов славиться тим, що вміє відкривати молодих гравців. Так було із Безусом, який зміг стати одним із лідерів " Ворскли". Ходили розмови про інтерес до Романа збоку "Дніпра", ряду інших клубів. Але разом із одноклубником Селіним перебрався до "Динамо". Мав довіру з боку Олега Блохіна, але так і не став провідним гравцем в Києві. Сергій Ребров на початку теж довіряв Безусу, але потім Роман став гравцем ротації. Відбувся трансфер до "Дніпра", де час від часу публічні претензії до Безуса висловлював тренер Маркевич. Втратив місце в збірній України. Після розвалу "Дніпра" міг опинитися в Туреччині, але в решті перейшов до бельгійського "Сент–Трюйдена". Перший сезон вийшов невдалим, але потім знайшов себе у бельгійській команді.

13 талантів українського футболу, які себе не реалізували (Фото) - изображение 3

Владлен Юрченко. В зовсім юному віці поїхав в оренду до " Маріуполя", де зміг дебютувати в УПЛ. Владлену видавали величезні аванси, вважали одним із найбільш перспективних гравців системи "Шахтаря".

Мірча Луческу будував атаку через бразильців. Єдиним виключенням був вірменин Мхітарян. В цій системі координат місця Юрченку не знайшлося. Неочікувано для багатьох здійснив перехід до леверкузенського "Байєра". За чотири роки в Німеччині мав тільки один гарний відрізок протяжністю декілька місяців, коли почав грати в опорній зоні. Все інше – травми та погана форма. Зараз знаходиться без клубу.

13 талантів українського футболу, які себе не реалізували (Фото) - изображение 4

Бека Вачіберадзе. Один із лідерів юнацької команди "Шахтаря", яка грала в фіналі ЮЛЧ. Один із лідерів юнацької збірної свого віку. Здавалося, що Бека має всі шанси закріпитися в першій команді "Шахтаря" - швидкість, техніка, ведення гри, бачення поля, розуміння гри. Але Бека вирішив спробувати свої сили за кодоном, прийнявши пропозицію іспанського "Бетису". Здавалося, що і тут Вачіберадзе має всі шанси реалізуватися в іспанському футболі. Але так склалося, що далі молодіжної команди справа не пішла. Але і там він грав рідко. Сам гравець пояснював, що справа - у зміні тренера. Мовляв, один його запрошував, а потрібно працювати із іншим. А в клубі говорили, що втомилися від постійних запізнень та зайвої ваги гравця. Після двох років в Іспанії був відпущений на чотири сторони. Певний час був без клубу. Ходили розмови про чемпіонати Нідерландів та Бельгії. Але врешті Бека "виплив" в скромному чемпіонаті Латвії в клубі РФШ. Втративши місце в складі молодіжної збірної України, Вирішив змінити українське громадянство на грузинське.

13 талантів українського футболу, які себе не реалізували (Фото) - изображение 5

Темур Парцванія. В "Динамо" на нього покладали величезні перспективи. Особливо після перемоги на Кубку Європи серед 19 –річних. Але так і не зміг себе знайти в Києві. Далі "Динамо-2" та дублю не грав. Були оренди до "Металурга" Запоріжжя. Потім пішло самостійне плавання в "Волині", "Олімпіку", "Десні". Ніде довго не затримувався. Нічого особливого не показував. Восени попав під підозру в договірних матчах. Вирішив повернутися до грузинського громадянства (має грузинське походження). Цього літа переїхав до Угорщини, де буде грати за "Ківарду". Чесно кажучи, рівень місцевого футболу є не дуже високим.

13 талантів українського футболу, які себе не реалізували (Фото) - изображение 6

Кирило Петров. Теж із категорії чемпіонів Європи серед 19-річних. Мав дуже високі перспективи. На юнацькому рівні вирізнявся серед одноліток. Універсальний гравець, який однаково вдало міг заграти в опорній зоні та в центрі захисту. Вміє не тільки вдало оборонятися, але і починати атаки, читати гру. При Валерії Газаєві у "Динамо" свого шансу не отримав. Чутки говорили про зайву вагу. Був вдалий період у "Кривбасі" Юрія Максимова, виступ за "Говерлу", київський " Арсенал", пограв за кордоном - в Польщі за "Корону" та в Казахстані за "Ордобаси". Повернувся в Україну, півроку провів в "Олімпіку", потім перейшов до азербайджанського "Нефтчі". Ходили розмови про переїзд Петрова до Греції, але все залишилося на рівні розмов.

13 талантів українського футболу, які себе не реалізували (Фото) - изображение 7

Дмитро Коркішко. Ще один із футболістів, який перемагав в Донецьку на юнацькому Євро. Дмитро в тій команді був на провідних ролях. Свого шансу в "Динамо" так і не отримав. Почав грати в орендах за " Арсенал". Наче виступ був вдалий, але знову шансів в Києві так і не мав. Потім було вільне плавання із переходом в "Мінськ", виступи за першолігову "Полтаву". Здавалося, що на цьому кар’єра Коркішка завершилася, але він зміг повернутися та гарно проявивши себе в " Чорноморці", який робив ставку на молодих футболістів та "збитих льотчиків". В Одесі став лідером клубу. Мав можливість перейти до "Зорі", але обрав Туреччину із першоліговим "Гіресунспором". Команда не змогла підвищитися в класі, тому Коркішко буде грати за новачка турецької ліги - "Хатайспор".

13 талантів українського футболу, які себе не реалізували (Фото) - изображение 8

В’ячеслав Чурко. Свого часу був талантом академії "Шахтаря". Під час виступів за юнацькі збірні привернув увагу скатів "Бенфіки". Тоді Чурка порівнювали із самим Кріштіану Роналду. На жаль, на дорослому ріні грав за "Шахтар" тільки на передсезонних зборах. Виступав в оренді за рідну "Говерлу", "Маріуполь", "Металіст". Потім отримав закордонний досвід в Угорщині, виступаючи за "Академію Пушкаша" та в Італії в "Фрізіноне". Ніде не був стабільним та успішним. Повернувся до України, де вже другий сезон починає у складі " Маріуполя". Стабільним місцем в складі похвастатися поки не може.

13 талантів українського футболу, які себе не реалізували (Фото) - изображение 9

Олег Бараннік. Свого часу приніс "Ворсклі" путівку до ЛЄ в матчі із "Динамо" Бухарест. Микола Павлов не приховував свого захоплення перспективами молодого гравця, йому покращили фінансові умови. Але далі не пішло. У "Ворсклі" відбувався спад. Далі кар’єра пішла донизу - "Гірник – Спорт", " Полтава"...

13 талантів українського футболу, які себе не реалізували (Фото) - изображение 10

Дмитро Льопа. Його називали новим Конополянкою. Мав довіру у Рамоса, але не зміг затвердитися в "Дніпрі". Виступав в оренді за "Кривбас", "Карпати", потім пішов у вільне плавання граючи за "Металіст" та " Металург" Запоріжжя. Ніде не зміг показати свій кращий футбол. Спробував свої сили закордоном в Угорщині виступаючи за "Академію Пушкаша", потім переїхав до Хорватії, де є доволі успішним в "Осієку".

13 талантів українського футболу, які себе не реалізували (Фото) - изображение 11

Пилип Будківський. Вихованець київського футболу певний час подавав великі сподівання у академії "Шахтаря". За стилем гри він підходив під філософію "гірників". Пройшов процес адаптації до дорослого футболу в "Севастополі", "Маріуполі", де виступав на правах оренди. Після анексії Криму із рядом молодих гравців "Шахтаря" отримав шанс у "Зорі", де за декілька років разом із Малиновським, Малишевим та іншими партнерами досяг великого прогресу. Навіть потрапив у заявку на Євро 2016 в складі збірної України. Далі потрібно були приймати рішення на рахунок подальшої кар’єри. Вирішив підписати довгостроковий контракт із "Шахтарем" та знов набиратися досвіду в орендах. А ні в "Анжі", а ні в "Кортрейку" нічого не показав. В новому сезоні буде грати у першоліговому "СоШо" в чемпіонаті Франції.

13 талантів українського футболу, які себе не реалізували (Фото) - изображение 12

Артем Радченко. В кращі часи "Металіста" вважався найбільшим талантом клубу. Виходив за першу команду, коли ще всі легіонери були на місці. Але не зміг себе знайти у Харкові під час футбольної кризи. Майже не грав за "Говерлу". Був викреслений із заявки юнацької збірної на Кубок Світу в Новій Зеландії (хоча раніше був одним із лідерів цієї команди). Перейшов до "Хайдука", де потрапив в ДТТ в нетверезому вигляді. Був на перегляді в "Зорі". Наскільки відомо, зараз грає на першість Харківської області.

13 талантів українського футболу, які себе не реалізували (Фото) - изображение 13

Популярные новости
Оцените материал
Поделиться
Комментарии (15) Все комментарии

Прав оказался Палкин по поводу дальнейшей судьбы Юрченко и Вачиберадзе.. да и по Зине тоже походу..

Хомченовський, Петряк, Гладкий - це ті, хто перші спали на думку. Той же Голодюк нічим не гірший з Парцванію. В нас їх далеко не 13

Ответ на сообщение Igorich

Хомченовський, Петряк, Гладкий - це ті, хто перші спали на думку. Той же Голодюк нічим не гірший з Парцванію. В нас їх далеко не 13

Тут я так понимаю о тех, кто так и не заиграл на взрослом уровне.. всем им пророчили большое футбольное будущее, когда они играли за дубли или в арендах.. а вот что делает Гладкий в твоём списке? Чувак на Камп Ноу делал дубли..

Ответ на сообщение -=шаХта=-

Тут я так понимаю о тех, кто так и не заиграл на взрослом уровне.. всем им пророчили большое футбольное будущее, когда они играли за дубли или в арендах.. а вот что делает Гладкий в твоём списке? Чувак на Камп Ноу делал дубли..

тоді що в списку роблять Льопа (не впевнений, що автор знає хто це взагалі такий) і Безус? В Безуса минулий рік був досить успішний в Бельгії, Льопа в свій час був одним з лідерів Карпат, в Хорватії теж на провідних ролях, зараз в Угорщині не слідкую за ним. І не Льопу називали новим Коноплянкою. Ок. Де Тащі, Каверін, Карноза, Балашов? А пам"ятаєте чувака з Борисфену, яким цікавився Вердер, Спартак, Шахтар, він в Динамо перейшов, через травми не заграв. Годіна з МЗ пам"ятаєте? І взагалі, берем протоколи молодіжки за 90-ті і пишемо статейку "Топ 300 гравців, які так і не розкрилися"

Ответ на сообщение -=шаХта=-

Прав оказался Палкин по поводу дальнейшей судьбы Юрченко и Вачиберадзе.. да и по Зине тоже походу..

нуу.. до виховання цих гравців саме Палкенг і приклав руку, як і до їх розкрутку через молодіжки. так що дивно було б якби він нічого не знав про їхній потенціал і відношення до роботи.

Ответ на сообщение Mahno

нуу.. до виховання цих гравців саме Палкенг і приклав руку, як і до їх розкрутку через молодіжки. так що дивно було б якби він нічого не знав про їхній потенціал і відношення до роботи.

Кто знает, что с ними было бы, останься они в ШД.. а так Палкин прав - слабаки..

Ответ на сообщение Igorich

тоді що в списку роблять Льопа (не впевнений, що автор знає хто це взагалі такий) і Безус? В Безуса минулий рік був досить успішний в Бельгії, Льопа в свій час був одним з лідерів Карпат, в Хорватії теж на провідних ролях, зараз в Угорщині не слідкую за ним. І не Льопу називали новим Коноплянкою. Ок. Де Тащі, Каверін, Карноза, Балашов? А пам"ятаєте чувака з Борисфену, яким цікавився Вердер, Спартак, Шахтар, він в Динамо перейшов, через травми не заграв. Годіна з МЗ пам"ятаєте? І взагалі, берем протоколи молодіжки за 90-ті і пишемо статейку "Топ 300 гравців, які так і не розкрилися"

Ну, тут к автору вопросов много, согласен..

Костя Кравченко, Пуканич, Яценко, Полянський, Рибка, Богуш

Ответ на сообщение -=шаХта=-

Кто знает, что с ними было бы, останься они в ШД.. а так Палкин прав - слабаки..

Аренда в Маріуполь...

о, згадав, Руслан Бідненко з Борисфена. Льоха Бєлік теж не повністю розкрився

Або травми, або збухались... Пєчаль

Ответ на сообщение Igorich

Костя Кравченко, Пуканич, Яценко, Полянський, Рибка, Богуш

Костя Кравченко, зі слів людей, оцінював себе не меньше як Роналду, із-за цього і зник.. а був реально перспективним

Ответ на сообщение -=шаХта=-

Кто знает, что с ними было бы, останься они в ШД.. а так Палкин прав - слабаки..

А те кто остался в ШД, лупят дубли на Камп ноу? Красавцы!

Ответ на сообщение wert

А те кто остался в ШД, лупят дубли на Камп ноу? Красавцы!

Ну да, эта вот, знаменитая плеяда молодых игроков, которые остались в Шахтере и не спокусились на эти ваши Европы ... ну эти ... как их там .. фамилии забыл ... ))

Ответ на сообщение bebebeua

Ну да, эта вот, знаменитая плеяда молодых игроков, которые остались в Шахтере и не спокусились на эти ваши Европы ... ну эти ... как их там .. фамилии забыл ... ))

Ну как же..Коста, Фернандиньо, Виллиан, Мхитарян. А...они же не остались:)) Во ребус, да?

Оставить комментарий

Рейтинг букмекеров

Лента новостей

18 апреля
04:00
"Лунин уже стал легендой "Реала", - испанские болельщики восхищаются игрой украинца
02:37
"Фиорентина" - "Виктория". Анонс и прогноз матча
02:35
"Манчестер Сити" впервые с 2020 года не вышел в полуфинал Лиги чемпионов
02:22
Карло Анчелотти — первый тренер, трижды выбивавший команду Гвардиолы из ЛЧ
02:12
Лига чемпионов. "Манчестер Сити" – "Реал" 1:1 (пен. 3:4). Видеообзор матча
02:11
Андрей Лунин: "Знал, что найдется тот, кто пробьет по центру. Я выбрал правильного парня"
01:59
Сантьяго Каньисарес: "Сегодня Лунина короновали. Украинец находится на уровне лучших вратарей Европы!"
01:49
УЕФА назвал имена лучших игроков матчей Лиги чемпионов в Мюнхене и Манчестере
01:15
Лига чемпионов. "Бавария" – "Арсенал" 1:0. Видеообзор матча
00:59
Определились все участники полуфиналов Лиги чемпионов
00:51
"Заря" - "Шахтер". Анонс и прогноз матча
00:41
Харри Кейн: "Невероятная победа!"
00:21
"Бавария" вышла в полуфинал Лиги чемпионов впервые с 2020 года
00:02
Тимур Кораблин: "Гол дал толчок. 2:1, "Динамо" запаниковало"
17 апреля
23:43
Цыганков продолжает ощущать дискомфорт, игрок пропустил тренировку "Жироны"
23:27
Суд обязал "Ювентус" выплатить Роналду 9,7 миллионов евро плюс проценты в деле по зарплатным долгам
23:00
"Реал" пожаловался на Тебаса в суд, функционера могут отстранить от исполнения обязанностей
22:57
"Фенербахче" - "Олимпиакос". Анонс и прогноз матча
22:51
Александр Бандура: "2:0, уже ничего не давило, поэтому пытались играть в футбол"
22:17
Владислав Кабаев: "На сборах я сказал Шовковскому, что готов сыграть на позиции атакующего полузащитника"
22:11
"Вест Хэм" – "Байер". Анонс и прогноз матча
22:10
"Марсель" - "Бенфика". Анонс и прогноз матча
22:09
ПАОК - "Брюгге". Анонс и прогноз матча
22:05
"Аталанта" - "Ливерпуль". Анонс и прогноз матча
Больше новостей
18 апреля
04:00
"Лунин уже стал легендой "Реала", - испанские болельщики восхищаются игрой украинца
00:51
"Заря" - "Шахтер". Анонс и прогноз матча
00:02
Тимур Кораблин: "Гол дал толчок. 2:1, "Динамо" запаниковало"
17 апреля
23:43
Цыганков продолжает ощущать дискомфорт, игрок пропустил тренировку "Жироны"
22:51
Александр Бандура: "2:0, уже ничего не давило, поэтому пытались играть в футбол"
22:17
Владислав Кабаев: "На сборах я сказал Шовковскому, что готов сыграть на позиции атакующего полузащитника"
21:52
Руслан Ротань: "Вы задаете вопрос, на который не хочется отвечать"
21:32
Андрей Ярмоленко принял участие в тренерском семинаре (Фото)
21:28
Чемпионат Украины. "Александрия" - "Оболонь" 2:2. Видеообзор матча
20:49
Валерий Иващенко: "Больше на характере сегодня вырвали эту ничью"
20:39
Карло Николини: "Если итальянские клубы будут медлить, то английские могут быстро приобрести Судакова"
20:03
Максим Третьяков: "Снова остаюсь без футбола - примерно на три недели"
20:01
"Александрия" - "Оболонь" 2:2
19:56
Юрий Вирт прокомментировал свое назначение в "Звягель"
19:52
Генштаб ЗСУ: Оперативна інформація станом на 18.00 17.04.2024
19:46
"Талантливый и быстрый, чувствующий пространство" - Пушич о Зубрие
19:29
Назар Волошин: "В матче с "Полесьем" буду поддерживать "Динамо" со стороны"
19:22
Александр Шовковский: "Динамо" не должно играть так, как мы играли во втором тайме"
19:06
Милевский и Селезнев встретились в Донецкой области с николаевскими десантниками (Видео)
18:52
Желько Любенович: "Сегодня мне больше понравилась игра моих футболистов, чем в матче против "Оболони""
18:40
Дарио Срна рассказал, почему к тренировкам основной команды привлечен Зубрий
18:15
Чемпионат Украины. "Минай" – "Динамо" 1:3. Видеообзор матча
17:59
Желько Любенович: "Самые важные наши матчи впереди - с "Рухом" и "Черноморцем"
17:43
Александр Шовковский: "Бражко заболел – у нас есть какой-то вирус"
Больше новостей
18 апреля
04:00
"Лунин уже стал легендой "Реала", - испанские болельщики восхищаются игрой украинца
02:37
"Фиорентина" - "Виктория". Анонс и прогноз матча
02:35
"Манчестер Сити" впервые с 2020 года не вышел в полуфинал Лиги чемпионов
02:22
Карло Анчелотти — первый тренер, трижды выбивавший команду Гвардиолы из ЛЧ
02:12
Лига чемпионов. "Манчестер Сити" – "Реал" 1:1 (пен. 3:4). Видеообзор матча
02:11
Андрей Лунин: "Знал, что найдется тот, кто пробьет по центру. Я выбрал правильного парня"
01:59
Сантьяго Каньисарес: "Сегодня Лунина короновали. Украинец находится на уровне лучших вратарей Европы!"
01:49
УЕФА назвал имена лучших игроков матчей Лиги чемпионов в Мюнхене и Манчестере
01:15
Лига чемпионов. "Бавария" – "Арсенал" 1:0. Видеообзор матча
00:59
Определились все участники полуфиналов Лиги чемпионов
00:41
Харри Кейн: "Невероятная победа!"
00:21
"Бавария" вышла в полуфинал Лиги чемпионов впервые с 2020 года
17 апреля
23:43
Цыганков продолжает ощущать дискомфорт, игрок пропустил тренировку "Жироны"
23:27
Суд обязал "Ювентус" выплатить Роналду 9,7 миллионов евро плюс проценты в деле по зарплатным долгам
23:00
"Реал" пожаловался на Тебаса в суд, функционера могут отстранить от исполнения обязанностей
22:57
"Фенербахче" - "Олимпиакос". Анонс и прогноз матча
22:11
"Вест Хэм" – "Байер". Анонс и прогноз матча
22:10
"Марсель" - "Бенфика". Анонс и прогноз матча
22:09
ПАОК - "Брюгге". Анонс и прогноз матча
22:05
"Аталанта" - "Ливерпуль". Анонс и прогноз матча
22:01
"Рома" - "Милан". Анонс и прогноз матча
21:12
Зинченко начнет в запасе матч с "Баварией"
20:31
Андрей Лунин – в старте на матч против "Манчестер Сити"
19:46
"Лилль" – "Астон Вилла". Анонс и прогноз матча
Больше новостей
18 апреля
01:00
РБ Брагантино - Васко да Гама: прямая трансляция матча
01:00
Гремио - Атлетико Паранаенсе: прямая трансляция матча
02:00
Жувентуде - Коринтианс: прямая трансляция матча
02:00
Форталеза - Крузейро: прямая трансляция матча
02:00
Палмейрас - Интернасьонал: прямая трансляция матча
02:00
Атлетико Минейро - Крисиума: прямая трансляция матча
03:30
Фламенго - Сан-Паулу: прямая трансляция матча
15:30
Заря - Шахтер: прямая трансляция матча
19:45
Фиорентина - Виктория: прямая трансляция матча
19:45
Лилль - Астон Вилла: прямая трансляция матча
22:00
Фенербахче - Олимпиакос: прямая трансляция матча
22:00
ПАОК - Брюгге: прямая трансляция матча
22:00
Марсель - Бенфика: прямая трансляция матча
22:00
Вест Хэм - Байер: прямая трансляция матча
22:00
Аталанта - Ливерпуль: прямая трансляция матча
22:00
Рома - Милан: прямая трансляция матча
17 апреля
01:00
Куиаба - Витория: прямая трансляция матча
01:00
РБ Брагантино - Васко да Гама: прямая трансляция матча
01:00
Гремио - Атлетико Паранаенсе: прямая трансляция матча
02:00
Палмейрас - Интернасьонал: прямая трансляция матча
02:00
Жувентуде - Коринтианс: прямая трансляция матча
02:00
Форталеза - Крузейро: прямая трансляция матча
02:00
Атлетико Минейро - Крисиума: прямая трансляция матча
03:30
Байя - Флуминенсе: прямая трансляция матча
Больше новостей
18 апреля
02:37
"Фиорентина" - "Виктория". Анонс и прогноз матча
00:51
"Заря" - "Шахтер". Анонс и прогноз матча
17 апреля
22:57
"Фенербахче" - "Олимпиакос". Анонс и прогноз матча
22:11
"Вест Хэм" – "Байер". Анонс и прогноз матча
22:10
"Марсель" - "Бенфика". Анонс и прогноз матча
22:09
ПАОК - "Брюгге". Анонс и прогноз матча
22:05
"Аталанта" - "Ливерпуль". Анонс и прогноз матча
22:01
"Рома" - "Милан". Анонс и прогноз матча
19:46
"Лилль" – "Астон Вилла". Анонс и прогноз матча
12:15
"Порту" - "Гимараэш". Анонс и прогноз матча
12:00
"Манчестер Сити" - "Реал". Анонс и прогноз матча
12:00
"Бавария" - "Арсенал". Анонс и прогноз матча
17:30
Фламенго - Сан-Паулу: прогноз на матч
12:15
Порту - Гимараэш: прогноз на матч
03:00
Карпаты-2 - Тростянец: прогноз на матч
02:00
Рух-2 - Чайка: прогноз на матч
16 апреля
17:30
Байя - Флуминенсе: прогноз на матч
16:00
Форталеза - Крузейро: прогноз на матч
16:00
Палмейрас - Интернасьонал: прогноз на матч
16:00
Жувентуде - Коринтианс: прогноз на матч
16:00
Атлетико Минейро - Крисиума: прогноз на матч
15:00
РБ Брагантино - Васко да Гама: прогноз на матч
15:00
Гремио - Атлетико Паранаенсе: прогноз на матч
15 апреля
15:00
Звягель - Металлург-2: прогноз на матч
Больше новостей

Рейтинг казино

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →