closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

"Франс.uа" - переможець турніру пам’яті Андрія Гусіна (+Відео)

"Франс.uа" - переможець турніру пам’яті Андрія Гусіна (+Відео)
Изменить размер a+ a-
1412
0

7 квітня на столичному НТК ім. Віктора Баннікова пройшов турнір пам’яті видатного українського футболіста та тренера Андрія Гусіна, який трагічно загинув у вересні 2014 року. Про це повідомляє офіційний сайт ФФУ.

24 аматорські команди з Києва та Київської області змагалися в турнірі, ідея проведення якого виникла у президента ФФУ Андрія Павелка та родини Андрія Гусіна під час відкриття пам’ятника футболісту на його могилі у вересні минулого року. Організаторами турніру виступили ФФУ та громадське об’єднання "Єдина Сила", яке очолює Володимир Нетребенко.

Право зіграти у вирішальному матчі турніру вибороли столичний клуб "Франс.uа" та команда "Десна" (Погреби).

Основний час матчу переможця не виявив — 1:1, а в серії 11-метрових ударів Фортуна посміхнулася "Франс.uа" — 4:3.

Кращим голкіпером турніру став Олександр Глушковський ("Франс.ua"), захисником — Павло Паламаренко ("Франс.ua"), півзахисником — Андрій Якимлюк ("Десна"), нападником — Євген Воробей ("Десна"). Приз кращого бомбардира отримав Роман Пахолюк ("Межигір'я").

А кращим гравцем турніру визнано Андрія Остафійчука ("Франс.ua").

Призи лауреатам вручали відомі українські футболісти — Анатолій Дем’яненко, Віталій Рева, Володимир Єзерський та Владислав Ващук.

"ФФУ планує зробити турнір пам’яті Андрія Гусіна традиційним. Ми хочемо розширити географію змагання, а також збільшити кількість команд-учасниць. А вже в цьому році ми проведемо і дитячий турнір пам’яті Андрія Гусіна, в якому візьмуть участь футболісти 2010 року народження", — сказав після нагородження перший віце-президент ФФУ Вадим Костюченко.

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →