closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
closer-popup
footboom
Регистрация
Поля отмечены звездочками * обязательны для заполнения

Ваша відповідь збережена
Зробіть, будь ласка, прогноз для майбутніх матчів
successful

Спасибо!

Готово! Проверьте свою электронную почту, чтобы узнать о специальном предложении!
closer-popup

Офіційна відповідь Федерації футболу учасників АТО Сергію Палкіну

Офіційна відповідь Федерації футболу учасників АТО Сергію Палкіну
Изменить размер a+ a-
8418
1
Фавбет Бонус 10 000 грн
получить

НЕшановний Сергій Палкін! У відповідь на вашу заяву, що наша організація, є нібито нелегітимною, і ми, з ваших слів, проводимо нібито псевдоакції і провокації на темі патріотизму, повідомляємо наступне!

Читайте также: Сергей Палкин: "Нужно прекратить превращать футбол в цирк"

Наголошуємо! Федерація Футболу учасників АТО була, є і буде!

Всеукраїнська спортивна громадська спілка "ФЕДЕРАЦІЯ ФУТБОЛУ УЧАСНИКІВ АТО" є офіційним всеукраїнським громадським об’єднанням волонтерів антитерористичної операції та учасників бойових дій на Донбасі, які плечем до плеча перевірені Майданом і війною.

З 2015 року Федерація футболу учасників АТО під егідою Всеукраїнського об’єднання учасників АТО "УКРАЇНЦІ-РАЗОМ!" заснувала, організовує і далі проводить наймаштабніші всеукраїнські змагання серед учасників бойових дій, в першу чергу як програм психологічної та фізкультурно-оздоровчої реабілітації побратимів (Всеукраїнська Футбольна Ліга учасників АТО на КУБОК ГЕРОЇВ АТО) та програм, які спрямовані на розвиток і вдосконалення національно-патріотичного виховання дітей та молоді (Мій тато – Герой!, Воїн АТО – Герой України! та інші).

На початку жовтня минулого року Федерація футболу учасників АТО під егідою Всеукраїнське Об’єднання учасників АТО "УКРАЇНЦІ-РАЗОМ!" започаткували Всеукраїнську благодійну акцію на підтримку учасників бойових дій та членів їх сімей – "Мій тато — Герой!" та "Воїн АТО – Герой України!", яка є безстроковою. Ми офіційно звернулися до всіх футбольних клубів Прем’єр-ліги, щоб вони підтримали нашу ініціативу і висловили свою всебічну підтримку військовим і їхнім сім’ям. На знак солідарності з нашими героями та їхніми сім’ями, з 29 жовтня 2017 року футболістів на поле виводять дітки з усієї України, батьки яких захищали чи захищають нашу державу на сході. І дітки наших побратимів виходять на поле у спеціальних футболках Федерації футболу учасників АТО з надписом "Мій тато — Герой!", а футболісти цих команд виходять на поле у спеціальних футболках Федерації футболу учасників АТО з надписом "Воїн АТО — Герой України!". Таким чином ми, як організатори хочемо привернути увагу до наших військових, їхньої визначальної ролі у захисті країни від російського агресора, мужності та героїзму, як прикладу для національно-патріотичного виховання дітей та молоді.

Першими до цієї акції долучилися львівські "Карпати" та київське "Динамо", потім — рівненський "Верес", кропивницька "Зірка", полтавська "Ворскла", луганська "Зоря", кам’янська "Сталь", одеський "Чорноморець", донецький "Олімпік", ФК "Олександрія" та ФК "Маріуполь". Всі одинадцять клубів з дванадцяти (окрім "Шахтаря") Прем’єр-ліги підтримали нашу ініціативу і долучилися до цієї благородної справи, за що ми їм щиро вдячні, від імені бататотисячного колективу захисників України Федерації футболу учасників АТО та Всеукраїнського Об’єднання учасників АТО "УКРАЇНЦІ-РАЗОМ!" і в рівній мірі до кожного клубу, з повагою відносимося.

Що стосується, ситуації з клубом "Шахтар", то це вже не перший подібний їхній демарш воїнів АТО. Згадаємо, що в перші роки війни "Шахтар" відмовився виходити на матч з львівськими Карпатами у футболках "Я підтримую Збройні Сили України", а також нещодавня істерія восени на матчі з Олімпіком в Києві, коли керівництво Шахтаря заборонило дітям учасників АТО виходити у футболках "Мій тато – Герой!", тому сьогоднішні ваші заяви набувають вже системного божевілля. Зауважимо, що жодних простих вибачень учасникам бойових дій та їхнім діткам за прикрий і неприємний інцидент зі сторони ФК "Шахтар", що трапився на матчі Олімпік-Шахтар, керівництво "Шахтаря" так і не надало й досі. Замість того, щоб одразу принести прості вибачення учасникам бойових дій та їхнім діткам за це "непорозуміння", у відповідь отримуються знову чергові образи і приниження гідності ГЕРОЇВ!

НЕшанований Сергій Палкін! Не так страшні для розвитку і благополуччя нашої неньки-України москальські воші, як колаборантські гниди та їхні продажні затавровані посіпаки! Яскравим прикладом такої гниди є ви, НЕшанований Сергій Палкін! Будь ласка зніміть свої дорогі окуляри і подивіться, що у вас робиться під носом! Футбольний клуб "Шахтар" нічим не кращий за інші одинадцять клубів Прем’єр-ліги. Не хочете називати речі своїми іменами, не хочете визнавати Воїнів АТО Героями України! Боїтеся дітей патріотів! Це вже всі знають в Україні і за її межами! Не потрібно створювати нездоровий ажіотаж і спекулювати на патріотизмі! Такі гниди як ви, не знають, що таке патріотизм! Такі гниди як ви, п’єте кров з мільйонів українців вже більше 25 років! Такі гниди як ви, розпочали війну, яка забирає кращих з нас! Такі гниди як ви, зацікавлені, щоб ця війна продовжувалася, й далі гребти мільйони по обидві сторони барикад! Такі гниди як ви, Нешановний Сергій Палкін! починаєте піднімати голову, прикриваючись патріотичними гаслами, щоб залишитися біля корита! Ми вам цього не дозволимо! Правда за нами, тому все буде УКРАЇНА!

Читайте также: Ветерани АТО прийшли до ФФУ вимагати новий договір та відставки віце-президента Костюченка

Незрозуміле втручання щодо цього Федерації футболу України, яка жодного відношення до цієї благодійної акції "Мій тато – Герой!" НЕ МАЄ, і зараз намагається застосовувати свій адмінресурс для перешкоджання проведення нашої всеукраїнської благодійної акції "Мій тато – Герой!", погрожуючи та забороняючи клубам продовжувати приймати в ній участь. Проте ми як Федерація футболу учасників АТО від імені тисяч побратимів-захисників України, хочемо подякувати всім одинадцяти клубам УПЛ, в рівній мірі з вдячністю і з повагою до кожного.

Закликаємо не зупинятися, й надалі підтримувати всеукраїнську благодійну акцію "Мій тато – Герой!" та "Воїн АТО – Герой України!".

У результаті практичної реалізації ідеї проведення таких змагань та акцій у сезонах 2015-2017 років наша Федерація футболу учасників АТО отримує широку підтримку від силових структур України, підрозділів та військових частин, ветеранів АТО, що брали чи беруть участь у боях з російським агресором на Сході України. Про це засвідчують численні письмові рекомендаційні листи та листи підтримки, отримані нами від них.

Що стосується істерії на ахметівських телеканалах "Футбол1", "Футбол2", "Україна" разом в унісон з керівниками Федерації футболу України, брехливі звинувачення, образи і неоднократні приниження та неповага до членів спілки нашої Федерації футболу учасників АТО (більше двох тисяч учасників бойових дій на Донбасі) і до наших керівників організації зокрема, викликає тільки загальне обурення і підтвердження того, що керівництво ФК "Шахтар" і керівництво ФФУ, це є одна "шайка-лєйка", одне угрупування колаборантів, ригівських недобитків та їхніх продажних і затаврованих посіпак, які продовжуть пити кров з простих українців, заробляють мільйони по обидві сторони барикад, піаряться на крові наших побратимів, паплюжать пам’ять і принижують гідність Волонтерів та Воїнів АТО – Героїв України!

Наголошуємо в черговий раз, що наша Федерація Футболу учасників АТО являється самостійною і незаангажованою, в прийнятті своїх рішень і дій, організацією. Це саме стосується і керівників нашої Федерації. В жодних інтригах, маніпуляціях та провокаціях ми не приймали, не приймаємо і не будемо приймати участь. Вся діяльність нашої Федерації зосереджена виключно у сфері психологічної та фізкультурно-оздоровчої реабілітації учасників АТО та спрямована на надання допомоги і захист інтересів учасників АТО та членів їх сімей, про що свідчать численні рекомендаційні листи від відомств та частин сектора безпеки та оборони і ветеранських організацій учасників АТО України.

Хочемо всім подякувати, хто підтримує наші програми і приймає участь в наших благодійних акціях на добровільних засадах без жодних зобов’язань у відповідь. Зокрема Футбольним Клубам "КАРПАТИ", "ДИНАМО", "ВЕРЕС" та іншим за принципову патріотичну позицію. Також хочемо наголосити, що Федерація Футболу учасників АТО ніколи не була і не буде інструментом маніпуляцій на користь чи на шкоду третім особам! Всі, хто, в міру своїх можливостей, допомагає учасникам АТО і членам їх сімей (незалежно чи це ФК "КАРПАТИ", чи ФК "ДИНАМО", ФК "ВЕРЕС" чи інші футбольні клуби), ми завжди їм вдячні. Любі дії чи бездіяльність, будь якого футбольного клубу (незалежно чи це ФК "КАРПАТИ", чи ФК "ШАХТАР", чи ФК "ДИНАМО", чи "ВЕРЕС" чи інші футбольні клуби), що будуть ображати або принижувати честь та гідність учасників АТО і членів їх сімей, будуть мати чітку та принципову відповідну реакцію з нашої сторони.

Федерація футболу учасників АТО виступає категорично проти розколу та політизації українського футболу, створенню фейкових організацій і федерацій та заміни професіоналів на політиків. Футбол без політики і політиків – запорука успіху українського футболу!

Від імені багатотисячного колективу Федерації футболу учасників АТО та Всеукраїнського об’єднання учасників АТО "УКРАЇНЦІ-РАЗОМ!" хочемо в черговий раз висловити повну довіру керівництву нашої Федерації футболу учасників АТО, зокрема президенту Руслану Руденко, підтвердити правильність їх дій щодо недовіри керівництву Федерації футболу України (Вадиму Костюченко). Адже керівництво Федерації футболу України (Вадим Костюченко), організації, якій Держава делегувала право розвивати футбол в Україні, підписавши два роки поспіль офіційні договора про співпрацю і допомогу з нашою Федерацією футболу учасників АТО, ігнорує, цинічно бреше і піариться на крові воїнів АТО. Не виконавши належним чином жодного пункту умов цього договору, маніпулює, постійно намагається вносити диструктив, протидіє розвитку проведення наших змагань і програм, які вже є реалізовані на загальнодержавному рівні, які об’єднали практично весь сектор безпеки та оборони, волонтерів і ветеранів АТО, позитивно сприймаються та підтримуються у суспільстві (про що засвідчують численні рекомендаційні листи та листи підтримки нашої Федерації Футболу учасників АТО).

Що стосується, заяв клуба "Шахтар", керівництва Федерації футболу України та керівництва Української Прем’єр-Ліги щодо нашої благодійної акції, повідомляємо, що нами було додатково офіційно проінформовано УПЛ, лист вих. № 1023/18 від 23 січня 2018 року (зареєстрований в УПЛ вх.№967 від 23.01.2018 року) щодо продовження добровільної благодійної акції "Мій тато – Герой!" та "Воїн АТО – Герой України". До речі наш лист вих. № 1107/17 від 07 листопада 2017 року вам, генеральному директору ФК "Шахтар" (Донецьк) Палкіну Сергію Анатолійовичу щодо участі у благодійній акції "Мій тато – Герой!" та "Воїн АТО – Герой України!"залишається без відповіді по сьогодні! Замість того, щоб об’єднуватися навколо вже реалізованих і підтриманих у суспільтві дієвих програм, то створюються маніпуляції і сумнівні акції, метою, яких є дискредитація та порожній піар на крові наших побратимів! Загальними гаслами та піар-акціями не вдасться ввести в оману український народ! Тільки чітка позиція щодо визнання воїнів АТО – ГЕРОЯМИ, які власними життями захищають спокій і мирне небо над головою – є обов’язком кожного, хто живе на цій святій землі, держава якій – УКРАЇНА!

Ми закликаємо всіх побратимів, всі патріотичні організації і рухи звернути увагу на наше звернення і підтримати нас у цій справі. Тільки РАЗОМ ми не дамо колаборантам-реваншистам підняти голову!

Шановні українці! Шановні побратими! Шановні вболівальники футболу!

Ми намагаємося у надважких умовах, що нам створюють колаборанти зі всіма своїми ресурсами, які є реальним внутрішнім ворогом нашої з вами країни, продовжувати рух вперед до повної перемоги. Увага і повага один до одного, захист інтересів волонтерів, учасників АТО та членів їх сімей, це головні принципи, на яких ми об’єднуємося і які є запорукою не тільки нашого успіху, а й України вцілому! Звертаємося до всіх вас та закликаємо об’єднуватися і долучатися до нас у боротьбі за кожного волонтера та воїна АТО, за кожного українця! Ми не маємо права дозволяти ображати і принижувати наших побратимів чи їхні сім’ї! "Не так страшні москальські воші, як колаборантські гниди!!!" Якщо вони не зрозуміють і в них здоровий глузд не візьме гору, то ми РАЗОМ повинні зробити все можливе, в ім’я пам’яті і шани тисяч наших побратимів, які віддали свої життя і здоров’я, заради майбутніх наших поколінь на святій українській землі, щоб РЕВОЛЮЦІЯ СПРАВЕДЛИВОСТІ до повної перемоги, була б останньою для угрупування колаборантів, ригівських недобитків та їхніх продажних і затаврованих посіпак!

Популярные новости
Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться
Комментарии (1) Все комментарии

Прям лист запорожців турецькому султану

Оставить комментарий

Рейтинг букмекеров

Лента новостей

25 апреля
13:45
Андрей Лунин выдвинул "Реалу" условия по продлению контракта – клуб реагирует негативно
13:29
Анатолий Диденко: "На сборах у Кварцяного от усталости люди просыпались и спрашивали: "Какая сейчас тренировка? Третья? Вторая?"
13:15
Ян Костенко: "Хочу попросить прощения у болельщиков "Карпат" и Ариэльсона"
13:00
Игрока "Днепра-1" Гаджиева хотят видеть в сборной Азербайджана
12:45
Ярослав Ракицкий интересен "Металлисту 1925"
12:30
Известно, сколько зрителей смогут посетить финал Кубка Украины
12:15
Александр Петренко: "В "Байере" все должны возвращаться за линию мяча. Если кто-то этого не делает - штраф"
12:00
"Брайтон" - "Манчестер Сити". Анонс и прогноз матча
12:00
Андре Виллаш-Боаш - о борьбе с раком: "Я едва не умер от асфиксии во время операции"
11:40
Андрей Неделин: "Металлист 1925" за фонд премирования арбитров УПЛ, но делать взнос задним числом не считаем нужным"
11:25
Игорь Грищенко: "Надеюсь, что решение по Тимощуку будет положительным для всей Украины"
11:10
Константин Сосенко: "Скляра готовят к финалу Кубка Украины с "Шахтером", его называют "Гаскойном"
11:00
"Удинезе" - "Рома". Анонс и прогноз матча
10:52
Максим Хлань забил победный гол в матче с "Полонией"
10:40
Матч "Хуст" – "Металлург" не состоится
10:29
"Рух" завоевал бронзовую премию массового футбола UEFA Grassroots Awards
10:14
"Удинезе" заинтересовался Виталием Романом и Дмитрием Ледвием
10:02
Журналист The Athletic Спирс: "Зинченко - большое разочарование по сравнению с прошлым сезоном"
09:51
Константин Сосенко: "Крупским интересуются "Полесье", "Спарта" и "Маккаби" Хайфа"
09:45
"Херенвен" - ПСВ. Анонс и прогноз матча
09:40
Клубы УПЛ минимальным большинством поддержали предложение выделить средства на премирование арбитров
09:29
Гендиректор "Атлетико" высказался о создании Суперлиги
09:19
The Telegraph: "Челси" может уволить Почеттино, если клуб не выйдет в еврокубки
09:09
Цыганков провел вторую подряд тренировку с общей группой "Жироны"
Больше новостей
25 апреля
13:45
Андрей Лунин выдвинул "Реалу" условия по продлению контракта – клуб реагирует негативно
13:29
Анатолий Диденко: "На сборах у Кварцяного от усталости люди просыпались и спрашивали: "Какая сейчас тренировка? Третья? Вторая?"
13:15
Ян Костенко: "Хочу попросить прощения у болельщиков "Карпат" и Ариэльсона"
13:00
Игрока "Днепра-1" Гаджиева хотят видеть в сборной Азербайджана
12:45
Ярослав Ракицкий интересен "Металлисту 1925"
12:30
Известно, сколько зрителей смогут посетить финал Кубка Украины
11:40
Андрей Неделин: "Металлист 1925" за фонд премирования арбитров УПЛ, но делать взнос задним числом не считаем нужным"
11:25
Игорь Грищенко: "Надеюсь, что решение по Тимощуку будет положительным для всей Украины"
11:10
Константин Сосенко: "Скляра готовят к финалу Кубка Украины с "Шахтером", его называют "Гаскойном"
10:52
Максим Хлань забил победный гол в матче с "Полонией"
10:40
Матч "Хуст" – "Металлург" не состоится
10:29
"Рух" завоевал бронзовую премию массового футбола UEFA Grassroots Awards
10:14
"Удинезе" заинтересовался Виталием Романом и Дмитрием Ледвием
10:02
Журналист The Athletic Спирс: "Зинченко - большое разочарование по сравнению с прошлым сезоном"
09:51
Константин Сосенко: "Крупским интересуются "Полесье", "Спарта" и "Маккаби" Хайфа"
09:40
Клубы УПЛ минимальным большинством поддержали предложение выделить средства на премирование арбитров
09:09
Цыганков провел вторую подряд тренировку с общей группой "Жироны"
09:03
Плюс 1040 человек и 13 танков: общие боевые потери противника с 24.02.22 по 25.04.24
08:37
Виталий Миколенко после матча с "Ливерпулем" покинул стадион в защитном сапоге на ноге
08:26
2 отбора, 5 выносов: оценка Забарного за матч против "Вулверхэмптона"
07:07
Генштаб ВСУ: Оперативная информация по состоянию на 06.00 25.04.2024
24 апреля
23:15
Миколенко травмировал голеностоп и может вылететь на шесть недель (Фото, Видео)
23:04
Самый дорогой игрок в истории "Шахтера" может получить штраф в 10 миллионов евро
22:20
Сидорчук получил оценку за дебютный капитанский матч за "Вестерло"
Больше новостей
25 апреля
13:45
Андрей Лунин выдвинул "Реалу" условия по продлению контракта – клуб реагирует негативно
12:15
Александр Петренко: "В "Байере" все должны возвращаться за линию мяча. Если кто-то этого не делает - штраф"
12:00
"Брайтон" - "Манчестер Сити". Анонс и прогноз матча
12:00
Андре Виллаш-Боаш - о борьбе с раком: "Я едва не умер от асфиксии во время операции"
11:00
"Удинезе" - "Рома". Анонс и прогноз матча
10:52
Максим Хлань забил победный гол в матче с "Полонией"
10:14
"Удинезе" заинтересовался Виталием Романом и Дмитрием Ледвием
10:02
Журналист The Athletic Спирс: "Зинченко - большое разочарование по сравнению с прошлым сезоном"
09:45
"Херенвен" - ПСВ. Анонс и прогноз матча
09:29
Гендиректор "Атлетико" высказался о создании Суперлиги
09:19
The Telegraph: "Челси" может уволить Почеттино, если клуб не выйдет в еврокубки
09:09
Цыганков провел вторую подряд тренировку с общей группой "Жироны"
08:49
"Хорошо, с меня хватит" - Клопп о возвращении "Ливерпуля" в чемпионскую гонку
08:37
Виталий Миколенко после матча с "Ливерпулем" покинул стадион в защитном сапоге на ноге
08:26
2 отбора, 5 выносов: оценка Забарного за матч против "Вулверхэмптона"
08:12
Вице-президент "Барселоны": "Хави останется, он очень счастлив здесь"
01:59
Чемпионат Англии. "Вулверхэмптон" – "Борнмут" 0:1. Видеообзор матча
01:52
Чемпионат Англии. "Кристал Пэлас" – "Ньюкасл" 2:0. Видеообзор матча
01:45
Кубок Италии. "Аталанта" – "Фиорентина" 4:1. Видеообзор матча
01:39
Чемпионат Англии. "Эвертон" – "Ливерпуль" 2:0. Видеообзор матча
01:31
Чемпионат Англии. "Манчестер Юнайтед" – "Шеффилд Юнайтед" 4:2. Видеообзор матча
01:20
Чемпионат Франции. "Монако" – "Лилль" 1:0. Видеообзор матча
00:40
Чемпионат Англии. 29-й тур. "Арсенал" унижает "Челси", "Эвертон" шокирует "Ливерпуль"
00:13
Чемпионат Франции. "Марсель" - "Ницца" 2:2. Видеообзор матча
Больше новостей
25 апреля
02:00
Апаресиденсе - Сампайо Корреа: прямая трансляция матча
19:45
Херенвен - ПСВ: прямая трансляция матча
20:00
Лейрия - Пенафиел: прямая трансляция матча
21:00
Удинезе - Рома: прямая трансляция матча
21:30
Антверпен - Юнион: прямая трансляция матча
22:00
Брайтон энд Хоув - Манчестер Сити: прямая трансляция матча
22:00
Гоу Эхед Иглз - Фейеноорд: прямая трансляция матча
24 апреля
03:00
Бруски - Мирасол: прямая трансляция матча
19:45
Твенте - Алмере: прямая трансляция матча
20:00
Лорьян - ПСЖ: прямая трансляция матча
21:30
Брюгге - Генк: прямая трансляция матча
21:30
Андерлехт - Серкль Брюгге: прямая трансляция матча
21:45
Вулверхэмптон - Борнмут: прямая трансляция матча
21:45
Ковентри - Халл: прямая трансляция матча
22:00
Манчестер Юнайтед - Шеффилд Юнайтед: прямая трансляция матча
22:00
Эвертон - Ливерпуль: прямая трансляция матча
22:00
Кристал Пэлас - Ньюкасл: прямая трансляция матча
22:00
Монако - Лилль: прямая трансляция матча
22:00
Марсель - Ницца: прямая трансляция матча
22:00
Аякс - Эксельсиор: прямая трансляция матча
22:00
Аталанта - Фиорентина: прямая трансляция матча
22:15
АВС - Порту II: прямая трансляция матча
23 апреля
03:00
Вила Нова - Гуарани: прямая трансляция матча
21:30
Стандард - Мехелен: прямая трансляция матча
Больше новостей
25 апреля
12:00
"Брайтон" - "Манчестер Сити". Анонс и прогноз матча
11:00
"Удинезе" - "Рома". Анонс и прогноз матча
09:45
"Херенвен" - ПСВ. Анонс и прогноз матча
12:00
Гоу Эхед Иглз - Фейеноорд: прогноз на матч
11:30
Антверпен - Юнион: прогноз на матч
09:45
Херенвен - ПСВ: прогноз на матч
24 апреля
12:00
"Аякс" – "Эксельсиор". Анонс и прогноз матча
12:00
"Монако" – "Лилль". Анонс и прогноз матча
12:00
"Манчестер Юнайтед" – "Шеффилд Юнайтед". Анонс и прогноз матча
12:00
"Марсель" - "Ницца". Анонс и прогноз матча
12:00
"Кристал Пэлас" - "Ньюкасл". Анонс и прогноз матча
12:00
"Аталанта" - "Фиорентина". Анонс и прогноз матча
12:00
"Эвертон" - "Ливерпуль". Анонс и прогноз матча
11:45
"Вулверхэмптон" - "Борнмут". Анонс и прогноз матча
11:30
"Брюгге" - "Генк". Анонс и прогноз матча
12:00
Аталанта - Фиорентина: прогноз на матч
12:00
Аякс - Эксельсиор: прогноз на матч
12:00
Монако - Лилль: прогноз на матч
12:00
Марсель - Ницца: прогноз на матч
11:45
Ковентри - Халл: прогноз на матч
11:30
Брюгге - Генк: прогноз на матч
11:30
Андерлехт - Серкль Брюгге: прогноз на матч
10:00
Лорьян - ПСЖ: прогноз на матч
09:45
Твенте - Алмере: прогноз на матч
Больше новостей

Рейтинг казино

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →