closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
closer-popup
footboom
Регистрация
Поля отмечены звездочками * обязательны для заполнения

Ваша відповідь збережена
Зробіть, будь ласка, прогноз для майбутніх матчів
successful

Спасибо!

Готово! Проверьте свою электронную почту, чтобы узнать о специальном предложении!
closer-popup

До Аргентини не за екзотикою – збірна України перемогла "Боку Хуніорс"

До Аргентини не за екзотикою – збірна України перемогла "Боку Хуніорс"
Изменить размер a+ a-
2769
0
Фавбет Бонус 10 000 грн
получить

Україна за допомогою своїх найкращих футболістів, об’єднаних в Національну збірну України серед ветеранів, продовжує заявляти про себе в світі! Після неймовірно насиченого на футбол та різноманітні зустрічі турне містами Бразилії настала черга Аргентини, де, як виявилося, наші легенди також бажані гості.

Понад сто років тому на територію сучасної Аргентини прибули українці, переважно вихідці західних областей, вирішивши оселитися на родючий та благодатній землі. Переважна більшість їхніх нащадків давно асимілювалася і лише за сімейними літописами здогадує, звідки їхнє коріння. Були згодом інші хвилі еміграції, в тому часі в період набуття Україною незалежності. Першим, хто зустрів збірну України у Буенос-Айресі були представники Посольства нашої країни на чолі з Послом Юрієм Дюдіним. На спільній зустрічі він відзначив, що за приблизними оцінками нині в Аргентині до півмільйона наших співвітчизників, працюють недільні школи, церкви, культурні центри. На свята – особливо шанують День Соборності, День Незалежності та день народження Тараса Шевченка – збираються разом та цікаво проводять час.

До Аргентини не за екзотикою – збірна України перемогла "Боку Хуніорс" - изображение 1

Власне, метою турне збірної країнами світу є саме підтримка українців у різних країнах та єднання заради спільної мети – якнайшвидшого встановлення в Україні миру та злагоди, приєднання до сім’ї найрозвиненіших країн світу. Всі ці теми піднімалися під час зустрічі з діаспорою, як ще, за допомогою спорту та футболу, можна зміцнити зв’язки між обома країнами. На добру пам'ять подарували для місцевого музею синьо-жовтий прапор щойно привезений із зони АТО, на якому залишили побажання військові 8-го полку спецпризначення. Це мужні хлопці, справжні герої сьогоднішнього часу, які без свят та вихідних боронять безпеку та мир на наших східних кордонах. Не могли наші легенди не відвідати ще одне знакове місце Буенос-Айресу – пам’ятник Тарасу Шевченку.

До Аргентини не за екзотикою – збірна України перемогла "Боку Хуніорс" - изображение 2

До Аргентини не за екзотикою – збірна України перемогла "Боку Хуніорс" - изображение 3

До Аргентини не за екзотикою – збірна України перемогла "Боку Хуніорс" - изображение 4

Власне, не лише висока гуманітарна місія покладена на збірну ветеранів, одного з найгідніших послів сучасної України у світі. В Аргентини є чого перейняти і в футбольному плані. Країна просто шаленіє від футболу, справно виховує молодих талантів та є одним із законодавців футбольної моди у світі. Переконатися в тому, що країна не лише поставляє гравців на експорт, але й має повноцінний і дуже цікавий чемпіонат, гравці збірної могли переконатися відвідавши матч "Бока Хуніорс" - "Колон". На трибунах знаменитої "Бомбонери" вільних місць не було, 56 тисяч вболівальників шаленіло підтримували команду в синьо-жовтій формі і вона врешті перемогла 2:0.

До Аргентини не за екзотикою – збірна України перемогла "Боку Хуніорс" - изображение 5

До Аргентини не за екзотикою – збірна України перемогла "Боку Хуніорс" - изображение 6

Багато позитивний емоцій та корисної інформації отримали наші збірники, а багато хто із них є практикуючими тренерами, від візиту до клубу "Сан-Лоренсо де Альмагро" та зустріччю з його ветеранами. Дізналися, як працює система підготовки юних талантів, наявну інфраструктуру, роботу з уболівальниками, розвиток ветеранського руху. На згадку зробили на стадіоні "Педро Бідегайн" спільне фото з легендами клубу та обмінялися сувенірами.

До Аргентини не за екзотикою – збірна України перемогла "Боку Хуніорс" - изображение 7

До Аргентини не за екзотикою – збірна України перемогла "Боку Хуніорс" - изображение 8

Головною ж родзинкою перебування на аргентинській землі став дружній матч з ветеранами знаменитої "Боки Хуніорс". Ветеранський футбол у найпопулярнішому клубі країни поставлений на високому рівні, команда згуртована, має у складі відомих виконавців, які виступали і за збірну Аргентини, і за провідні європейські клуби – Наварро Монтойя, Марсело Дельгадо, Анібаль Мателлан, Ектор Бракамонте, Хосе Басуальдо, Факундо Імбоден та інші. Врешті сперечка на футбольному полі знаменитостей завершилася важкою, але впевненою перемогою України 5:3!

Рівними сили на полі були в першому таймі, який завершився 2:2. Після перерви зіркам нашого футболу довелося показати характер і наполегливість, врешті досягши підсумкової перемоги. У складі команди Анатолія Дем’яненка відзначилися Андрій Воронін (тричі) та Сергій Назаренко (двічі).

До Аргентини не за екзотикою – збірна України перемогла "Боку Хуніорс" - изображение 9

До Аргентини не за екзотикою – збірна України перемогла "Боку Хуніорс" - изображение 10


До речі, нападник Андрій Воронін з п’ятьма забитими м’ячами став найкращим бомбардиром збірної в турне Південною Америкою. "Я впродовж десяти років виступав за головну команду нашої країни, кожного разу з нетерпінням чекав виклику до неї. Матчі у синьо-жовтій футболці запам’ятаю на все життя, хоча м’ячів, так склалося, забити вдалося не дуже багато. Я вже за збірну ветеранів провів більш. Грати зі своїми друзями випадає не дуже часто, такі матчі наче ковток повітря, можливість спілкуватися та весело проводити час. Добре, що нас знову об’єднала збірна", - відзначив Андрій, до якого з боку вболівальників і в Аргентині прикута дуже велика увага. Особливо символічною вийшла зустріч з хлопцем, який на стадіон прийшов у футболці збірної часів чемпіонату світу 2006 із надписом на спині "Воронін". Також в центрі уваги опинився Мирон Маркевич, заслужений тренер залюбки спілкувався з людьми, розповідав про стан справ в українському футболу та як йому вдалося у "Металісті" об’єднати примхливих бразильців та аргентинців, створивши диво-команду. У другому таймі Маркевич і на поле вийшов, разом з молодшими партнерами остаточно дотиснувши "Боку".

До Аргентини не за екзотикою – збірна України перемогла "Боку Хуніорс" - изображение 11

Налагодити корисні зв’язки вдалося на післяматчевій зустрічі обох команд. Аргентинці отримали традиційне запрошення прибути до України на матч-відповідь, розповіли про діяльність клубу ветеранів. Високо поставлену роботу у цьому напрямку в "Бока Хуніорс" відзначив віце-президент ФФУ, президент АВФУ та організатор збірної ветеранів України Олег Собуцький: "Куди б ми не вирушали, всюди цікавимося станом речей у ветеранському футболі, проводимо круглі столи та обмінюємося досвідом. У "Боки" дуже сильні традиції, вони вміють шанувати своїх легенд. Ми ж повертаємося до України у гарному настрої, вдалося виконати усю заплановану програму, і навіть більше. Дуже велику підтримку нам надали співробітники Посольства України в Аргентині на чолі з Юрієм Дюдіним. Наші дипломати молодці, вони є гідними представниками країни, чи не цілодобово представляючи її інтереси в Аргентині. Хочу подякувати всім нашим футболістам та тренерам за гарну гру, вони показали своїм молодшим колегам, що можна грати і перемагати іменитих аргентинців та бразильців. За неповні два роки зо дня заснування збірна тричі була в США та Канаді, об’їздила чи не всю Європу, тепер про нас знають і в Південній Америці. Футбол є невід’ємною складовою народної дипломатії, у цьому переконувалися на кожній зустрічі. Нас знають та поважають, Україну шанують у світі. Легенди футболу роблять велику справу, вони є справжніми патріотами країни. Мандруючи світом, не забуваємо і про Україну. На весну вже маємо десятки запрошень з усіх куточків України, графік виступів запланований дуже чільний. А найближчий наш виїзд відбудеться у лютому до міста Долина Івано-Франківської області, е візьмемо участь у турнірі пам’яті загиблих у АТО військових".

Популярные новости
Оцените материал
Поделиться
Комментарии (0)

Оставить комментарий

Рейтинг букмекеров

Лента новостей

20 апреля
16:52
"Ворскла" - "Колос": стартовые составы
16:44
Чемпионат Украины. "Черноморец" – "Кривбасс" 1:0. Гол Максима Брагару (Видео)
16:38
Вторая лига. 25-й тур. "Локомотив" переехал "Ниву"
16:31
Первая лига. 5-й тур (второй этап). "Мариуполь" спасся в Волочиске
16:30
Матч "Черноморец" - "Кривбасс" прерван из-за воздушной тревоги
16:30
"Лилль" - "Страсбур". Анонс и прогноз матча
16:29
Топ-15 лучших французских футболистов в истории АПЛ от FourFourTwo
16:15
"Реймс" - "Монпелье". Анонс и прогноз матча
16:15
Пирс Морган: "Челси" - ходячая катастрофа, полная ненужных и избалованных детей"
16:01
"Гавр" – "Метц". Анонс и прогноз матча
15:59
"Манчестер Юнайтед" может получить значительный бонус от "Боруссии" за Джейдона Санчо
15:46
Участие Ферлана Менди в матче с "Барселоной" под вопросом
15:33
"Эвертон" - "Ноттингем Форест". Анонс и прогноз матча
15:31
Тибо Куртуа вернулся в общую группу "Реала" - Marca
15:16
"Боруссия" (Дортмунд) ведет переговоры с Матсом Хуммельсом о продлении контракта
15:10
"Хетафе" – "Реал Сосьедад". Анонс и прогноз матча
14:59
"Реал" готов выложить за Алессандро Бастони до 80 млн евро
14:42
Жоау Канселу получает много угроз после ответного матча Лиги чемпионов с ПСЖ
14:29
Иван Надеин: "Первое место в УПЛ дает возможность заработать под 50 млн евро, а мы все – декорация"
14:24
"Черноморец" – "Кривбасс". стартовые составы
14:15
Сергей Шестаков: "Мы смотрели матч "Александрии" против "Динамо"
14:05
Первая лига. "Агробизнес" - "Мариуполь". Прямая трансляция
14:00
Вячеслав Фридман: "Днепр-1" недобрал семь-восемь очков, настроение из-за этого - самое отвратительное"
13:45
Владимир Генинсон: "У "Колоса" есть доверие к Вишняку, а что будет завтра - никто не знает"
Больше новостей
20 апреля
16:52
"Ворскла" - "Колос": стартовые составы
16:44
Чемпионат Украины. "Черноморец" – "Кривбасс" 1:0. Гол Максима Брагару (Видео)
16:38
Вторая лига. 25-й тур. "Локомотив" переехал "Ниву"
16:31
Первая лига. 5-й тур (второй этап). "Мариуполь" спасся в Волочиске
16:30
Матч "Черноморец" - "Кривбасс" прерван из-за воздушной тревоги
14:29
Иван Надеин: "Первое место в УПЛ дает возможность заработать под 50 млн евро, а мы все – декорация"
14:24
"Черноморец" – "Кривбасс". стартовые составы
14:15
Сергей Шестаков: "Мы смотрели матч "Александрии" против "Динамо"
14:05
Первая лига. "Агробизнес" - "Мариуполь". Прямая трансляция
14:00
Вячеслав Фридман: "Днепр-1" недобрал семь-восемь очков, настроение из-за этого - самое отвратительное"
13:45
Владимир Генинсон: "У "Колоса" есть доверие к Вишняку, а что будет завтра - никто не знает"
13:30
Определено время начала финального матча Кубка Украины "Ворскла" – "Шахтер"
13:10
Олег Федор: "Минай" нельзя недооценивать, у них очень опасные контратаки"
13:05
Первая лига. "Горняк-Спорт" - "Подолье". Прямая трансляция
12:55
Покойного Артема Франкова вызвали в ТЦК
12:35
Матвей Бедный: "Наличие Мудрика в списке людей, которые просрочили срок пребывания за границей, не означает, что он что-то нарушил"
12:25
Первая лига. "Диназ" - "Хуст". Прямая трансляция
12:20
Майк Доддс: "Потенциально Русин может сыграть с "Шеффилд Уэнсдей" 4 мая"
12:05
Вячеслав Фридман: "Во время ракетного удара по Днепру команда находилась в Киеве"
11:50
Бывший тренер "Звягеля" будет работать в "Полесье"
11:35
Юрий Вернидуб: "У Лунина будет болеть голова от предложений, но, думаю, он останется в "Реале"
11:20
Первая лига. "Металлург" - "Буковина". Прямая трансляция
11:15
Георгий Судаков - приоритетная цель для "Арсенала" летом
10:55
Владислав Дубинчак: "В составе "Полесья" выделю Козака, он лидер команды"
Больше новостей
20 апреля
16:30
"Лилль" - "Страсбур". Анонс и прогноз матча
16:29
Топ-15 лучших французских футболистов в истории АПЛ от FourFourTwo
16:15
Пирс Морган: "Челси" - ходячая катастрофа, полная ненужных и избалованных детей"
16:15
"Реймс" - "Монпелье". Анонс и прогноз матча
16:01
"Гавр" – "Метц". Анонс и прогноз матча
15:59
"Манчестер Юнайтед" может получить значительный бонус от "Боруссии" за Джейдона Санчо
15:46
Участие Ферлана Менди в матче с "Барселоной" под вопросом
15:33
"Эвертон" - "Ноттингем Форест". Анонс и прогноз матча
15:31
Тибо Куртуа вернулся в общую группу "Реала" - Marca
15:16
"Боруссия" (Дортмунд) ведет переговоры с Матсом Хуммельсом о продлении контракта
15:10
"Хетафе" – "Реал Сосьедад". Анонс и прогноз матча
14:59
"Реал" готов выложить за Алессандро Бастони до 80 млн евро
14:42
Жоау Канселу получает много угроз после ответного матча Лиги чемпионов с ПСЖ
13:31
"Сассуоло" - "Лечче". Анонс и прогноз матча
12:35
Матвей Бедный: "Наличие Мудрика в списке людей, которые просрочили срок пребывания за границей, не означает, что он что-то нарушил"
12:20
Майк Доддс: "Потенциально Русин может сыграть с "Шеффилд Уэнсдей" 4 мая"
12:00
"Жирона" – "Кадис". Анонс и прогноз матча
12:00
"Ланс" - "Клермон Фут". Анонс и прогноз матча
11:45
"Верона" - "Удинезе". Анонс и прогноз матча
11:45
"Генк" - "Андерлехт". Анонс и прогноз матча
11:35
Юрий Вернидуб: "У Лунина будет болеть голова от предложений, но, думаю, он останется в "Реале"
11:30
"Вулверхэмптон" - "Арсенал". Анонс и прогноз матча
11:15
Георгий Судаков - приоритетная цель для "Арсенала" летом
10:40
"Милан" уволит Пиоли по окончанию сезона - ван Боммель приоритетный вариант на его замену
Больше новостей
20 апреля
01:00
Металлург-2 - Дружба: прямая трансляция матча
01:00
Крисиума - Форталеза: прямая трансляция матча
01:30
Ипиранга - КСА: прямая трансляция матча
01:30
Кашиас - Атлетик: прямая трансляция матча
03:00
Операрио Ферровиарио - Аваи: прямая трансляция матча
12:00
Кайсар - Атырау: прямая трансляция матча
12:00
Женис - Туран: прямая трансляция матча
12:00
МФК Металлург - Буковина: прямая трансляция матча
12:45
Диназ - Хуст: прямая трансляция матча
13:00
Локомотив - Нива: прямая трансляция матча
13:00
Спортинг - Брага II: прямая трансляция матча
13:30
Истанбулспор - Фатих Карагюмрюк: прямая трансляция матча
13:30
Горняк-Спорт - Подолье: прямая трансляция матча
14:00
Оснабрюк - Айнтрахт: прямая трансляция матча
14:00
Кайзерслаутерн - Веен: прямая трансляция матча
14:00
Фортуна - Гройтер: прямая трансляция матча
14:30
Ордабасы - Кызыл-Жар: прямая трансляция матча
14:30
Лестер - Вест Бромвич Альбион: прямая трансляция матча
14:30
Агробизнес - Яруд Мариуполь: прямая трансляция матча
15:00
Сельта - Лас-Пальмас: прямая трансляция матча
15:00
Аморебьета - Вальядолид: прямая трансляция матча
15:00
Брешия - Тернана: прямая трансляция матча
15:00
ФеральпиСало - Комо: прямая трансляция матча
15:00
Бари - Пиза: прямая трансляция матча
Больше новостей
20 апреля
16:30
"Лилль" - "Страсбур". Анонс и прогноз матча
16:15
"Реймс" - "Монпелье". Анонс и прогноз матча
16:01
"Гавр" – "Метц". Анонс и прогноз матча
15:33
"Эвертон" - "Ноттингем Форест". Анонс и прогноз матча
15:10
"Хетафе" – "Реал Сосьедад". Анонс и прогноз матча
13:31
"Сассуоло" - "Лечче". Анонс и прогноз матча
12:00
"Жирона" – "Кадис". Анонс и прогноз матча
12:00
"Ланс" - "Клермон Фут". Анонс и прогноз матча
11:45
"Верона" - "Удинезе". Анонс и прогноз матча
11:45
"Генк" - "Андерлехт". Анонс и прогноз матча
11:30
"Вулверхэмптон" - "Арсенал". Анонс и прогноз матча
09:30
"Валенсия" – "Бетис". Анонс и прогноз матча
16:30
Торонто - Нью-Ингленд Революшн: прогноз на матч
16:30
Нью-Йорк Сити - Ди Си Юнайтед: прогноз на матч
16:30
Монреаль Импакт - Орландо Сити: прогноз на матч
16:30
Интер Майами - Нэшвилл: прогноз на матч
16:30
Коламбус Крю - Портленд Тимберс: прогноз на матч
16:30
Атланта Юнайтед - Цинциннати: прогноз на матч
15:00
Чайка - Скала 1911: прогноз на матч
15:00
Реал-Фарма - Кудровка: прогноз на матч
14:30
РБ Брагантино - Коринтианс: прогноз на матч
14:30
Гремио - Куиаба: прогноз на матч
12:30
Брага - Визела: прогноз на матч
12:00
Флуминенсе - Васко да Гама: прогноз на матч
Больше новостей

Рейтинг казино

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →