closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
closer-popup
footboom
Регистрация
Поля отмечены звездочками * обязательны для заполнения

Ваша відповідь збережена
Зробіть, будь ласка, прогноз для майбутніх матчів
successful

Спасибо!

Готово! Проверьте свою электронную почту, чтобы узнать о специальном предложении!
closer-popup

Мілетій Бальчос: "Наближаємося до європейських стандартів"

Мілетій Бальчос: "Наближаємося до європейських стандартів"
Изменить размер a+ a-
1398
0
Фавбет Бонус 10 000 грн
получить

Президент Професіональної футбольної ліги підбив підсумки минулого сезону, розповів про роботу ПФЛ та багато іншого.



"У ВСЬОМУ НЕГАТИВНОМУ ПОТРІБНО ШУКАТИ ПОЗИТИВ"



- Напевне, ніхто не пригадає, коли востаннє в першій лізі було 16 команд, а друга ліга була у форматі однієї групи. Як ви ставитеся до цього факту: як до трагедії чи очищення футболу?


- Попри те, що в доповіді на Конференції ПФЛ я сказав, що економіка країни перебуває на стадії стагнації, не потрібно вважати те, що відбулося з першою та другою лігами, трагедією. Тому що все закономірне не можна назвати трагічним. В усьому негативному потрібно шукати позитив. Ми позбулися декількох клубів. Це негатив? А я скажу, що ситуація, в якій ми перебуваємо, дала можливість справді знайти проблеми, "помацати" руками та відчути їх. А також зробити висновки та намітити подальші кроки, щоби негатив на перших порах знизити до мінімуму, а потім узагалі ліквідувати. Якщо пам’ятаєте, в складі ПФЛ було 96 професіональних клубів - найбільше в світі. Якщо би зараз критерії з атестування застосувати до них, в тодішньому стані, то виникає сумнів, щоби вони їм відповідали. Якщо говорити про те, що маємо в другій лізі, та, можливо, частково - в першій, то, звичайно, клуби проходять атестування, отримують ліцензії і звання професіональних.

Але все одно є багато питань, проте найпроблемніше - спортивна інфраструктура. Це стосується практично всіх команд. Ми це обговорювали на Конференції та визначили один із основних напрямів роботи: зміна формату змагань, із урахуванням можливостей клубу, насамперед фінансових та інфраструктурних.

Остаточне рішення прийшло лише під час роботи Конференції, тому що на її початок не знали, скільки буде клубів у першій лізі. Не було зрозуміло, залишиться "Кримтеплиця" в складі ліги чи ні. Тому дійшли висновку, що, залежно від ситуації з кримчанами, вирішуватимемо, скільки буде команд: 16 чи 18. Лише після розмови з її президентом стало очевидно, що колективу з Молодіжного не буде. Отож ухвалили рішення, щоб у першій лізі було 16 команд, у другій - 19. Я не задоволений лише одним, що ця схема, яка зараз існує, спонукала делегатів ліквідувати плей-оф між першою та другою лігами. Але я вважаю, що най­оптимальніша форма змагань - 18 команд. Це дасть можливість збільшити навантаження ігрової практики та охопити більш широку аудиторію в країні. Тобто 16 клубів, будемо говорити, 16 регіонів, 18 клубів - 18. Тут закладена також маркетингова складова: якщо ми розмовляємо зі спонсорами чи партнерами, їх цікавить географія. Чим більше покриття, тим це цікавіше. Розраховуємо, що для другої ліги формат однієї групи буде привабливим для глядачів, адже з’являться нові клуби, які до цього грали в іншій групі. Повертаючись до плей-оф, ми зберігаємо спортивний принцип: останні команди опустяться нижче, а чотири з другої ліги піднімуться до першої, щоби повернути звичний склад із 18 команд. А потім знову повернемося до матчів плей-оф між лігами. Як складеться, покаже час.

Наша філософія: "Від кількості до якості". Ми не бігатимемо за тим, щоби було 90 команд, а йтимемо поступово, щоби зберегти те, що маємо нині, та зробити з цього цікавий продукт для нашого глядача, тому що він є споживач, та для бізнесу, який би зміг фінансувати футбольні клуби.

- На своїй минулій прес-конференції ви говорили: якщо "Кримтеплиця" все ж зніметься, то розглядатиметься питання про скорочення до 16 команд або до "Шахтаря" (Свердловськ) приєднається ще одна команда, якою, на вашу думку, є стрийська "Скала", що вже давно обскакала всіх у плані інфраструктури. Чому зупинилися саме на першому варіанті?


- Другий варіант не розглядався, адже "Скала" посіла сходинку нижче провідних місць. Але, повторюся, що команда готова виступати в першій лізі, з точки зору інфраструктури. Утім, підготовленість команди поки що не зовсім відповідає рівню першої ліги. В останньому своєму інтерв’ю, до речі, "УФ", Микола Іванович Кміть сказав, що треба підготувати насамперед склад команди. Недавно переглядав матч випускників академії у Стрию, відтак скажу, що бачив друголігову команду. А хлопцям 17 років! До речі, семеро з тієї команди з нового сезону вже виступатимуть в основі "Скали". При тому, що кожного року їхні випускники підписують серйозні договори з провідними клубами України.

Щодо свердловського "Шахтаря". Рівень команди та інфраструктури, яка в них буде вже цієї осені, дозволяють виступати на вищому рівні. Я за те, щоби ця команда грала не в другій лізі. І так би було, якби збереглася "Кримтеплиця".



«ОЛЕКСАНДРІЯ» ЙДЕ ШЛЯХОМ «СЕВАСТОПОЛЯ»



- Чи не здаються вам критерії атестаційної процедури завищеними? Ще досі в пам’яті матч "Динамо" з "Дрогедою", коли грали відверто на "колгоспному" полі на виїзді.


- У жодному випадку не вважаю їх завищеними. Тому що свого часу брав безпосередню участь у створенні всіх регламентних документів, що стосуються атестаційних норм. Це було більше 10 років тому. Той рівень був переглянутий, здається, в 2003 чи 2004 роках, у бік пониження вимог. Із того часу він не зазнавав змін. Скажу, що там зазначено все найнеобхідніше. Повірте, різниця вимог із прем’єр-лігою більш ніж значна. Хоча колективи, які ставлять собі завдання підвищитися в класі, вже повинні підтягувати свою інфраструктуру, фінансові критерії. Уже зараз вони мають працювати над тим, аби відповідати критеріям, що чекають їх у подальшому. До речі, коли готувалися ці зміни й проходила апробація, то всі клуби були присутні на зібранні, брали участь у процесі, ніхто нічого проти не мав. Ось візьмемо, для прикладу, другу лігу. Що потрібно мати: штат (7–8 осіб), стадіон із роздягальнями, запасні тренувальні поля, ДЮСШ (власну або за договором) та, звичайно, надійний фінансовий стан.

Відмова алчевської "Сталі" якнайяскравіше показала проблеми в інфраструктурній складовій усіх клубів першої ліги. Тому що, коли виникла ситуація, хто ж вийде до еліти, лише "Буковина" погодилася. Але комітет із атестування зробив висновок, що спортивна інфраструктура буковинського клубу не відповідає вимогам. А в тому, що чернівчани спроможні усунути недоліки за півроку, комітет засумнівався, адже обсяг робіт там великий. Що стосується інших колективів, то я спілкувався з представниками першої дев’ятки ліги. Від ФК "Сум" сказали, що проблем із інфраструктурою немає, фінансові можливості також можуть перерозподілити. Однак команда не відповідає рівню прем’єр-ліги, щоби вирішувати там конкретні завдання. Те саме почув од "Олександрії": мовляв, у нас все є, але хочемо досягти мети спортивним шляхом, провести належну селекцію на прикладі "Севастополя", який ще до старту чемпіонату мав склад, котрому до снаги виступати серед найкращих команд. Що врешті й вилилось у заслужене перше місце. Було видно, що севастопольський клуб у всіх аспектах готовий до прем’єр-ліги. Таким же шляхом прагнуть йти олександрійці.

Основний напрям роботи зараз - покращення інфраструктури в першій лізі, в усіх клубах. Ніхто не каже, що ми це зможемо вирішити за півроку. Цей момент вирішуватиметься не за один рік. На Конференції ПФЛ визначили орієнтир: 2016 рік, до якого це повинні зробити. Тоді, сподіваюся, зможемо максимально близько підійти до усунення проблем у цьому плані. Нині ж працюємо з клубами, будемо аналізувати, моніторити, проводити паспортизацію, з урахуванням можливостей кожного клубу. Чітко усвідомлюємо, що не всі команди спроможні самостійно це вирішувати, адже переважна більшість спортивних об’єктів перебувають під контро­лем органів місцевої влади. Ми ж нічим не зможемо допомогти в цьому сенсі без допомоги з боку держави. Нічого з фінансового плану від держави не вимагаємо, розуміємо, що таке бюджет, особливо в нинішніх умовах. Утім, нам можуть допомогти на законодавчому рівні. Наприклад, пільги для тих людей, котрі вкладають свої фінанси у спорт. Така система існує в провідних країнах світу. Навіть далеко не потрібно ходити, наші сусіди - Білорусь. Лукашенко підписав указ 17 червня, в якому чітко сказано: всі спортивні організації повинні мати пільги. Там 19 пунктів, серед яких: відсутність податків на заробітну плату всіх працівників клубів, відсутність податків на утримання спортивних споруд, ніяких зборів немає для ввезення із-за кордону екіпірування для спортивних команд, в тому числі митних, та інше. Там перераховано все: клуби цілковито нічого не сплачують, а спонсори, котрі фінансують спорт, також мають податкові пільги.
А чому ми такого не можемо зробити? Це вже справа Верховної Ради. Тому на Конференції ініціювали створення відповідного законопроекту.



"МЕНТАЛІТЕТ НАШИХ КОМАНД ТАКИЙ: ХТОСЬ ПРИНЕСЕ, ХТОСЬ ДАСТЬ"



- А чи немає побоювання, що по закінченні сезону знову не вистачатиме команд для підвищення в класі?


- Знаю трішки більше, адже спілкувався з клубами. Тому нинішня ситуація навіть викликала шок. Бо "Сталь" не пішла, а в інших не вийшло. Проте цього не боюся. Якщо з’явиться страх, то можна вже залишати свою посаду. Узагалі клуби самі розуміють, що потрібно працювати над цим. Але як це вирішувати, якщо немає коштів?

Усе ж футбол - значна складова соціальних програм. Це все дуже добре, але повинна бути маркетингова складова, вміння клубами заробляти гроші. Але, на жаль, менталітет деяких наших команд такий: хтось принесе, хтось дасть. А заробляти ніхто не хоче. Промовистий приклад хмельницького "Динамо", представники якого бігають по кабінетах, потроху збирають кошти, аби продовжити існування клубу. Тобто "Динамо" розраховує, що гроші якимось чином знайдуться, а думок про власні кошти не має. Потрібно вчитися заробляти гроші. Можливості для цього є - праця з уболівальниками, що також принесе дивіденди, у тому числі фінансові. А що потрібно, щоби вони ходили на стадіон? Щоби була приваблива команда, хороші умови на стадіоні, безпека на належному рівні. Аби люди мали змогу прийти на стадіон, поговорити з друзями та не хвилюватися, що хтось нецензурщиною "обкладе" чи фаєр кинуть у голову.

Також важливо мати тісний зв’язок із своїми фан-клубами. Із ними можна спілкуватися, знайти спільну мову. Це говорю з власного досвіду. Так трапилося, що часто бував у Севастополі. Останнім часом мене сильно вразила робота клубу з уболівальниками та фанами. Якщо раніше часто можна було почути всілякі вигуки про суддю, то нині такого немає. Я спілкувався з лідерами тамтешніх фан-угрупувань, то відмічу, що є й позитив у цьому: вони не вживають алкоголь, не палять, не висловлюються нецензурно. Негативу також вдосталь. Усі пам’ятають випадок у Севастополі на матчі з "Металургом" із Запоріжжя. Гості вкрали прапор "моряків" і спалили його, а з протилежної трибуни побігли ультрас Севастополя. Це все затягнулося на вісім хвилин, відтак матч зупинили, прибігли беркутівці та ліквідували сутичку. А щоби вони вчасно прибігли, що потрібно? Аби офіцер із безпеки побачив, що в тому секторі щось розпочинається, далі написати заяву з візою старшому з органів правопорядку, який перебуває за межами стадіону. Це в законі написано! Іншими словами: вони прийдуть, коли станеться трагедія. Ще в лютому ми внесли до Верховної Ради законопроект щодо змін та доповнень до існуючих законодавчих актів. Але поки лише тиша. Тому нині веду перемовини, щоби зустрітись із спікером парламенту. Не хочеться, щоби почалися зміни лише тоді, коли на стадіонах буде непереливки.



"ОКРІМ ЗАКОНУ, МАЄ БУТИ СПРАВЕДЛИВІСТЬ"


- Ми не закривали на це все очі, просто підійшли до цього питання з точки зору доцільності. Катерина ІІ свого часу казала: "Окрім закону, має бути справедливість". Якщо брати до уваги "Оболонь-Бровар", то можна читати між рядками й говорити, що це колишня "Оболонь", у якій склалася неприпустима ситуація. Клуб надурив свого спонсора на кругленьку суму. Але керівник ПАТ "Оболонь" Олександр Слободян любить футбол, й не хоче кидати те, що він зробив. Йому вдалося навіть зберегти молодіжний склад команди. Зважаючи, що там міцне фінансове становище, хороша інфраструктура, то чому такому клубові відмовляти?

"Енергія" ж грала в аматорській лізі. Питання полягає у відсутності інфраструктури. Команда проводитиме матчі в Первомайську, що досить далеко від Миколаєва. Але, розмовляючи з власниками клубу, дійшов висновку, що це колектив, який працює над тим, щоби мати свій стадіон у місті. Недавно розпочалася робота з відповідною документацією. Проблем із фінансуванням у них також немає.

- Закриваючи тему "Оболоні". Чи буде "Бровар" повертати борги свого попередника?


- ФК "Оболонь" - це громадська організація, яку на підставі договору про спонсорство фінансувало ПАТ "Оболонь". Коли Слободян дізнався про те, що відбуваються махінації, сказав, що припиняє фінансування. Нинішній "Бровар" - це зовсім інша юридична особа. Як можна звинувачувати новостворену команду чи спонсора в абсолютно чужих заборгованостях?



"У ПЕРШІЙ ЛІЗІ ВНЕСОК СТАНОВИТЬ 354 ТИСЯЧІ ГРИВЕНЬ, В ДРУГІЙ - 195 ТИСЯЧ"


- Можете назвати суму внесків у першій та другій лігах за сезон?


- У першій лізі внесок становить 354 тисячі гривень, у другій - 195 тисяч. Якщо пам’ятаєте, то ці суми значно менші від попередніх років. У цьому заслуга добре поставленого маркетингу. Окрім того, від цієї суми віднімаються кошти, які клуби, завдяки співпраці з ТМ "Фавбет", отримали від трансляцій (окрім чотирьох колективів, які не входять до пулу): для команд першої ліги це 31 тисяча гривень, для другої ліги - 19 100 гривень.

- Зацікавленість ПФЛ у ТМ "Фавбет" очевидна, однак що отримує ця організація взамін?


- Цьогоріч "Фавбет" піднявся рангом ще вище: якщо раніше був генеральним спонсором ПФЛ, то з нового сезону стане титульним - минулої п’ятниці ми уклали з ними відповідний договір. Відтак зміниться назва чемпіо­нату на "Фавбет ліга 1". Трохи наближаємося до європейських стандартів. Минулий сезон продемонстрував, що в нас із спонсором є довіра. Виникали різні питання. Наприклад, спочатку деякі клуби неохайно поставилися до вимог спонсора. Мені доводилося скликати екстрене засідання Центральної ради та загальні збори клубів першої ліги і спілкуватися з ними "серйозним тоном". Якщо би "Фавбет" тоді принципово підійшов до цього питання, нам би довелося сплатити серйозні штрафні санкції. Але "Фавбет" із розумінням поставився до ситуації. Саме тоді усвідомили, що з цією компанією можна мати справи, цілком довіряти, коли нам ідуть назустріч. Минулого сезону я сказав, що зменшимо внесок, коли на рахунку в ПФЛ було всього 200 тисяч, а внесок зменшився на 950 тисяч. Ми були впевнені, що ці гроші нам повернуться від спонсора. Так і сталося.

Вигода для "Фавбета"? Про них знає вся Україна. А під час трансляції матчів ТК "Футбол" уся Європа їх бачить. Чого лише вартує ситуація, коли "Севастополь" грав матч у Австрії: команда грає з нашивками все того ж "Фавбету", а поєдинок транс­лювався на ВВС Sport - узагалі увесь світ про них дізнався. Як можна бути незадоволеним?

- Співпраця з ТК "Футбол" продовжується?


- У нас вирішилося питання щодо збільшення фінансових вливань від "Фавбету", - приєднався до розмови перший віце-президент ПФЛ Ігор Анатолійович Шам. - А відтак зменшилася сума, котру ми сплачуватимемо ТК "Футбол" за трансляції, порівняно з минулим сезоном, на 50%. Обсяг на сезон - мінімум 30 матчів, тобто - кожного туру показуватимуть центральний матч, якщо ж виникнуть цікаві ситуації, ТК, можливо, й два матчі в турі висвітлюватиме. А також матчі команд ПФЛ у Кубку України.
Щодо користі "Фавбету" від спів­праці з нами. Ми розуміємо, що це комерційна організація, впізнаваність якої збільшується в рази. Відтепер назва "Фавбет" буде на всіх спортивних сайтах, адже ліга називатиметься "Фавбет ліга 1".

- Недавно змінився офіційний інтернет-транслятор. Це означає, що football.ua відмовився співпрацювати надалі, чи портал ua-football запропонував кращі умови?


- Усе відбулося демократично, - продовжив Мілетій Володимирович. - Минулого сезону ми користувалися послугами football.ua, а цього - портал ua-football запропонував вигідні умови для спільної роботи. Ми провели свого роду тендер, до рішення якого прийшли на засіданні Центральної ради. Тобто клуби самі вирішили, за допомогою кого саме відбуватимуться трансляції, без моїх коментарів чи Ігоря Анатолійовича.

- Варто згадати "Жемчужину". Як зазначали в пресі, клуб збирається судитися з ПФЛ та з вами особисто.


- Нехай собі судяться. Ось вони виставили у себе щось на сайті, напевне, реакція моя якась має бути, але переводити це все в площину "ти сам дурень" не хочеться. Скажу, що не потрібно шукати крайніх, потрібно подивитися на себе, щось проаналізувати, а вже потім щось говорити про інших. А те, що вони обурюються, що я їх назвав шахраями, то я ще скільки потрібно це скажу. Тому, що для цього є всі підстави. Тому не вважаю, що це для мене головний біль. На тлі всіх позитивних зрушень, які розпочинаються, до оцих блошиних укусів ставлюся байдуже.



"ДЕЛЕГАЦІЯ ФІФА ВИСОКО ОЦІНИЛА РОБОТУ ПФЛ"



- Днями в Будинку футболу відбувся візит делегації ФІФА. Як зазначалося, на зустрічі порушувалися важливі теми (маркетингова діяльність ПФЛ, інфраструктура клубів). Хотілось би почути про це детальніше.


- Не думаю, що є сенс говорити конкретніше. Це стосується нашої внутрішньої "кухні". Скажу інше: делегація, яка відвідала багато країн Європи, була вражена конструктивною розмовою, дуже високо оцінила роботу ПФЛ. Навіть зважаючи на всі події, які відбулися недавно в нашому футболі, представники ФІФА побачили й позитив.

- Змінимо тему. Раніше практикувалося, щоби перед початком сезону список суддів направлявся в клуби. Вони мали право дорадчого голосу: когось рекомендувати, когось відстороняти від матчів, здійснювати ротацію між лігами. Чи застосовується це нині? І взагалі, які у вас взаємини з куратором суддівського корпусу Колліною?


- Що стосується формування списків, так, ця практика застосовувалася. Нині ж такого немає, це все, що можу сказати. На мою думку, якщо ми та клуби платимо за підготовку арбітрів, то вправі отримувати якісний продукт, тобто арбітраж. Але маємо те, що маємо.
Щодо стосунків із Колліною, то з самого початку в нас склалися хороші робочі взаємини. Щоправда, раніше частіше зустрічалися та обговорювали наболілі теми. Зараз же робоче навантаження на нас більше, тому спілкуємося переважно листуванням. Звичайно, за потреби можу й зателефонувати.

- Коли відбудеться звітно-виборна Конференція ліги?


- Конференція мала відбутися 4 березня наступного року. Але ми обговорили це питання на засіданні Центральної ради й дійшли висновку, що на ній ми підбиватимемо підсумки незакінченого етапу моєї роботи на чолі ПФЛ. Тобто: підсумовуватимемо роботу за три роки, а один рік, який ще не закінчився, залишається підбити, можливо, новому президенту, можливо, мені. Збирати двічі поспіль клуби - недоречно. Тому вирішили перенести Конференцію, коли закінчиться наступний сезон - на червень. Доручили у статутному порядку Центральній раді визначити місце та час проведення звітно-виборної Конференції.

- Чи будете…


- (Перебиваючи). Буду! Обов’яз­ково збираюся балотовуватись. І це не якісь там амбіції або честолюбство - у нас розпочалися серйозні позитивні зрушення і я вважаю, що все це потрібно довести до логічного завершення, аби підняти ПФЛ на більш достойний рівень.
Окрім цього, я не маю права зупинятися на півдорозі. Наразі визначили основні напрямки роботи та поступального руху, і в цьому заслуга моєї команди та футбольних клубів. Якщо я зупинюся, то обману і команду, і клуби. Це з мого боку буде велика невдячність щодо них. Тому переконаний, що розпочате треба доводити до логічного завершення.

- Яким бачите наступний сезон для ПФЛ і себе?


- Будь-який сезон для мене, особ­ливо, коли мені довірили керівництво лігою, іспит. А цей чемпіонат, напередодні звітно-виборної Конференції, стане для мене головним екзаменом. Із точки зору змагального рівня, вважаю, сезон буде напружений. А взагалі передбачаю дуже багато роботи. Напрями діяльності, які визначили на Конференції, в цьому сезоні повин­ні реалізовуватися, вводитися в дію. Тому що час не терпить. Якщо зараз щось утратимо, то потім можемо не надолужити. Нині не настільки критична ситуація, щоби сидіти та думати: коли, що, де, як.

Також на засіданні Центральної ради ввели нову посаду - радник президента з питань громадського порядку та безпеки на стадіонах. Кандидати? Олег Богданович Западнюк, відома людина у цій сфері: брав активну участь у підготовці до Євро-2012 та є членом комітету ФФУ з питання правопорядку на футбольних аренах. Він уже почав працювати та реалізовувати розробки, які ми задумали. Також є ідея створити у ПФЛ інформаційну лінію щодо боротьби з корупцією та ввести ще одного радника президента (чи, можливо, по-іншому називатиметься) з боротьби з договірними матчами. Бажано, щоби цим переймалася людина з правоохоронних органів. Однак це все у стадії опрацювання, щоби виваженіше та конкретніше охопити ці питання, створити схему зв’язку: він - президент - федерація - органи правопорядку. Попередньо мав розмову з нашим керівником Інтерполу - з паном Неволею. Ми для початку вирішили провести навчальний семінар із усіма клубами з питань договірних матчів та корупції, де обговорити, хто би цим міг зайнятися. Поки головне, що є розуміння.

Популярные новости
Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться
Комментарии (0)

Оставить комментарий

Рейтинг букмекеров

Лента новостей

20 апреля
08:00
"Ворскла" - "Колос". Анонс и прогноз матча
08:00
"Нант" - "Ренн". Анонс и прогноз матча
07:16
"Манчестер Сити" - "Челси": прогноз Криса Саттона
07:15
"Райо Вальекано" – "Осасуна". Анонс и прогноз матча
07:00
"Шеффилд Юнайтед" - "Бернли". Анонс и прогноз матча
07:00
"Лутон" - "Брентфорд". Анонс и прогноз матча
06:30
"Хайденхайм" - "РБ Лейпциг". Анонс и прогноз матча
06:30
"Хоффенхайм" - "Боруссия" (М). Анонс и прогноз матча
06:30
"Кельн" – "Дармштадт". Анонс и прогноз матча
06:30
"Вольфсбург" – "Бохум". Анонс и прогноз матча
05:30
"Черноморец" – "Кривбасс". Анонс и прогноз матча
05:00
"Сельта" – "Лас-Пальмас". Анонс и прогноз матча
01:07
Чемпионат Франции. "Ницца" - "Лорьян" 3:0. Видеообзор матча
01:03
Чемпионат Франции. 30-й тур. "Ницца" разгромно побеждает
00:54
Чемпионат Испании. "Атлетик" – "Гранада" 1:1. Видеообзор матча
00:21
Чемпионат Испании. 32-й тур. "Атлетик" снова теряет очки дома
00:06
Названа дата доигровки матча "Удинезе" – "Рома"
19 апреля
23:49
Жюль Кунде: "Гюндоган не хотел обвинить Рональда, думаю, что Араухо понял это"
23:28
Юрген Клопп оценил шансы команды на чемпионство АПЛ
23:21
"Верона" - "Удинезе". Анонс и прогноз матча
23:16
Первая лига. "Прикарпатье" - "Полтава" 3:1. Видеообзор матча
23:12
Relevo: "Бавария" внимательно следит за атакующим полузащитником "Барселоны"
23:00
"Жирона" – "Кадис". Анонс и прогноз матча
22:57
Новым техническим директором "Манчестер Юнайтед" стал бывший сотрудник "Манчестер Сити"
Больше новостей
20 апреля
08:00
"Ворскла" - "Колос". Анонс и прогноз матча
05:30
"Черноморец" – "Кривбасс". Анонс и прогноз матча
19 апреля
23:16
Первая лига. "Прикарпатье" - "Полтава" 3:1. Видеообзор матча
22:17
Александр Зубков получил двухматчевую дискфалификацию за красную карточку в матче против "Ворсклы"
20:20
Рубен Бараха: "Возможность возвращения Яремчука станет известно через две недели"
19:28
Генштаб ВСУ: Оперативная информация по состоянию на 18.00 19.04.2024
19:25
Лунин обошел Зинченко и стал лидером среди украинских спортсменов по числу подписчиков в Instagram
18:24
"Динамо": подготовка к матчу с "Полесьем" и визит Сергея Реброва
18:24
Александр Бандура оценил шансы "Миная" остаться в УПЛ
18:09
Мирон Маркевич: "Наверное, думают, что стали великими"
17:45
Сергей Ребров: "Довольный, что Ярмоленко получает достаточно игровой практики после травмы"
16:32
Вторая лига. 25-й тур. Анонс матчей
15:57
Президент "Вереса" рассказал, как увольнял Сергея Лавриненко
15:30
Валерий Бондарь: "Есть у нас такая проблема..."
14:52
Первая лига. 5-й тур (второй этап). "Карпаты" впервые в сезоне проигрывают на "Украине"
14:42
У омбудсмена Украины требуют от УАФ принять меры по Александру Шевченко
13:50
Ярослав Карабин: "Минай" сейчас гораздо более опасная команда, если сравнивать с первым кругом"
13:25
Евгений Банада: "Не считаю "Днепр-1" принципиальным соперником"
13:10
Юрий Мороз вызвал 22 игрока в сборную Украины (U-16) для участия в Турнире развития УЕФА
12:20
Первая лига. "Карпаты" - "Ингулец". Прямая трансляция
12:20
Игрок "Шахтера" Майкон повторно разорвал "кресты"
11:20
Иван Надеин: "Неправильно запрещать стимулирование клубов третьей стороной"
11:00
Крис Саттон: "Нападки на Зинченко несправедливы, из него сделали козла отпущения"
10:45
Антон Боль: "Надеюсь, что буду готов сыграть в матче против "Шахтера"
Больше новостей
20 апреля
08:00
"Нант" - "Ренн". Анонс и прогноз матча
07:16
"Манчестер Сити" - "Челси": прогноз Криса Саттона
07:15
"Райо Вальекано" – "Осасуна". Анонс и прогноз матча
07:00
"Шеффилд Юнайтед" - "Бернли". Анонс и прогноз матча
07:00
"Лутон" - "Брентфорд". Анонс и прогноз матча
06:30
"Хайденхайм" - "РБ Лейпциг". Анонс и прогноз матча
06:30
"Хоффенхайм" - "Боруссия" (М). Анонс и прогноз матча
06:30
"Кельн" – "Дармштадт". Анонс и прогноз матча
06:30
"Вольфсбург" – "Бохум". Анонс и прогноз матча
05:00
"Сельта" – "Лас-Пальмас". Анонс и прогноз матча
01:07
Чемпионат Франции. "Ницца" - "Лорьян" 3:0. Видеообзор матча
01:03
Чемпионат Франции. 30-й тур. "Ницца" разгромно побеждает
00:54
Чемпионат Испании. "Атлетик" – "Гранада" 1:1. Видеообзор матча
00:21
Чемпионат Испании. 32-й тур. "Атлетик" снова теряет очки дома
00:06
Названа дата доигровки матча "Удинезе" – "Рома"
19 апреля
23:49
Жюль Кунде: "Гюндоган не хотел обвинить Рональда, думаю, что Араухо понял это"
23:28
Юрген Клопп оценил шансы команды на чемпионство АПЛ
23:21
"Верона" - "Удинезе". Анонс и прогноз матча
23:12
Relevo: "Бавария" внимательно следит за атакующим полузащитником "Барселоны"
23:00
"Жирона" – "Кадис". Анонс и прогноз матча
22:57
Новым техническим директором "Манчестер Юнайтед" стал бывший сотрудник "Манчестер Сити"
22:47
"Эмполи" - "Наполи". Анонс и прогноз матча
22:38
Джек Грилиш: "Меня покупали не для того, чтобы я стал таким же сумасшедшим бомбардиром как Холанд"
22:06
Жозе Моуриньо: "Если ты не можешь тренировать больших игроков, ты не способен тренировать никого"
Больше новостей
20 апреля
01:00
Металлург-2 - Дружба: прямая трансляция матча
01:00
Крисиума - Форталеза: прямая трансляция матча
01:30
Ипиранга - КСА: прямая трансляция матча
01:30
Кашиас - Атлетик: прямая трансляция матча
03:00
Операрио Ферровиарио - Аваи: прямая трансляция матча
12:00
Кайсар - Атырау: прямая трансляция матча
12:00
Женис - Туран: прямая трансляция матча
12:00
МФК Металлург - Буковина: прямая трансляция матча
12:45
Диназ - Хуст: прямая трансляция матча
13:00
Локомотив - Нива: прямая трансляция матча
13:00
Спортинг - Брага II: прямая трансляция матча
13:30
Истанбулспор - Фатих Карагюмрюк: прямая трансляция матча
13:30
Горняк-Спорт - Подолье: прямая трансляция матча
14:00
Оснабрюк - Айнтрахт: прямая трансляция матча
14:00
Кайзерслаутерн - Веен: прямая трансляция матча
14:00
Фортуна - Гройтер: прямая трансляция матча
14:30
Ордабасы - Кызыл-Жар: прямая трансляция матча
14:30
Лестер - Вест Бромвич Альбион: прямая трансляция матча
14:30
Агробизнес - Яруд Мариуполь: прямая трансляция матча
15:00
Сельта - Лас-Пальмас: прямая трансляция матча
15:00
Аморебьета - Вальядолид: прямая трансляция матча
15:00
Брешия - Тернана: прямая трансляция матча
15:00
ФеральпиСало - Комо: прямая трансляция матча
15:00
Бари - Пиза: прямая трансляция матча
Больше новостей
20 апреля
08:00
"Ворскла" - "Колос". Анонс и прогноз матча
08:00
"Нант" - "Ренн". Анонс и прогноз матча
07:16
"Манчестер Сити" - "Челси": прогноз Криса Саттона
07:15
"Райо Вальекано" – "Осасуна". Анонс и прогноз матча
07:00
"Шеффилд Юнайтед" - "Бернли". Анонс и прогноз матча
07:00
"Кайрат" – "Актобе". Анонс и прогноз матча
07:00
"Лутон" - "Брентфорд". Анонс и прогноз матча
06:30
"Хайденхайм" - "РБ Лейпциг". Анонс и прогноз матча
06:30
"Хоффенхайм" - "Боруссия" (М). Анонс и прогноз матча
06:30
"Кельн" – "Дармштадт". Анонс и прогноз матча
06:30
"Вольфсбург" – "Бохум". Анонс и прогноз матча
05:30
"Черноморец" – "Кривбасс". Анонс и прогноз матча
07:30
Морейренсе - Жил Висенте: прогноз на матч
07:15
Зюдтироль - Читтаделла: прогноз на матч
07:15
Вильярреал II - Расинг(Ф): прогноз на матч
07:15
Специя - Сампдория: прогноз на матч
07:15
Лекко - Венеция: прогноз на матч
07:15
Катандзаро - Кремонезе: прогноз на матч
07:15
Расинг(С) - Леванте: прогноз на матч
07:15
Райо Вальекано - Осасуна: прогноз на матч
07:00
Лутон - Брентфорд: прогноз на матч
07:00
Кардифф - Саутгемптон: прогноз на матч
07:00
Хаддерсфилд - Суонси: прогноз на матч
07:00
Норвич - Бристоль Сити: прогноз на матч
Больше новостей

Рейтинг казино

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →