В XX Конгресі Федерації футболу України взяли участь почесні гості з ФІФА та УЄФА. Партнери ФФУ відзначили останні успіхи команди Андрія Павелка та підтвердили готовність до співпраці у реалізації спільних проектів.

Зокрема, регіональний директор ФІФА з питань європейських асоціацій Бйорн Вассалло передав Андрію Павелко вітання з обранням членом Дисциплінарного комітету організації від президента ФІФА Джанні Інфантіно.

Коли обирають очільника національної асоціації, усі навколо мають об’єднатися заради футболу. Сподіваюся, що обрання Андрія Павелка президентом ФФУ призведе до подальшого розвитку футболу в Україні. ФІФА вірить у сильні інституції, які допомагають розвитку футболу, а особливо - на регіональному рівні . Підтримка ФФУ з боку ФІФА залишається незмінною і постійною, - запевнив присутніх делегатів під час свого виступу на XX Конгресі ФФУ Бйорн Вассалло.

Нагадаємо, що сьогодні в Києві відбувся черговий конгрес ФФУ. На засіданні було прийнято рішення про продовження повноважень Андрія Павелко та призначення його заступників.

Читайте также: Сегодня в Киеве состоится ХХ Конгресс ФФУ