Федерація футболу України буде і надалі підтримувати регіональні об’єднання інвентарем, транспортом та іншими ресурсами, але просить проявляти ініціативу в сприянні розвитку футболу. Про це під час виступу на XX Конгресі ФФУ заявив президент спілки Андрій Павелко.

В кінці травня - початку червня ми організували робочі поїздки в регіони і провели п'ять форумів за участю всіх 26-ти федерацій, на яких робоча група вперше представила «Стратегію-2030». Виявлено больові точки і задані вектори розвитку. У кожній області, у кожного з учасників наших зустрічей, є свої ті чи інші проблеми або приводи для гордості. Але ми єдині в тому, що необхідно мати чітку філософію і план дій на перспективу.

Ваші пропозиції за всіма напрямами будуть проаналізовані, систематизовані і розглянуті Комітетом стратегічного розвитку ФФУ. Кожна з обласних федерацій повинна сформувати для себе, детальний план життя на перспективу в рамках нашої майбутньої футбольної ідеології. Ми і далі будемо активно підтримувати регіони і технікою, і інвентарем, і транспортом, і ресурсами, але хочемо більше ініціатив знизу - передає сайт ФФУ слова Андрія Павелко.

Нагадаємо, що Андрій Павелко сьогодні був переобраний на пост глави федерації футболу України. Павелко був єдиним кандидатом. Також конгрес обрав трьох перших віце-президентів - Вадим Костюченко, Назар Холодницький, Олександр Бандурко; вісім віце-президентів - Юрій Почесний, Олександр Герега, Андрій Мацола, Ігор Кочетов, Сергій Куніцин, Олег Собуцький, Костянтин Єлісєєв, Максим Єфімов; а також членів виконкому, серед яких Артем Франков і президент ПФЛ Сергій Макаров.

Читайте также: Андрей Павелко рассказал о кадровых решениях в ФФУ