closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
closer-popup
footboom
Регистрация
Поля отмечены звездочками * обязательны для заполнения

Ваша відповідь збережена
Зробіть, будь ласка, прогноз для майбутніх матчів
successful

Спасибо!

Готово! Проверьте свою электронную почту, чтобы узнать о специальном предложении!
closer-popup

Чого досягли вихованці Академії "Динамо" у світі?

Чого досягли вихованці Академії "Динамо" у світі?
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
2157
2
Фавбет Бонус 10 000 грн
получить

За підсумками минулого року академія «Динамо» була названа в числі десяти кращих футбольних шкіл Європи.

За кількістю вихованців, які виступають у європейських чемпіонатах, динамівська академія є на одному рівні з «Реалом», «Барселоною», «Аяксом» та іншими грандами континентального футболу. З цього приводу ми вирішили пригадати всіх динамівців, які виступають у європейських чемпіонатах. Серед вихованців «Динамо» (згідно з чинними правилами ФІФА та УЄФА, це гравці у віці від 15 до 21 року, які не менше трьох років провели в «Динамо») є й призери національних чемпіонатів, і учасники єврокубків, і просто добре підготовлені професіонали.

Азербайджан: вибір чемпіона

Кирило Петров, капітан юнацької збірної України на переможному чемпіонаті Європи 2009 року, змінив донецький «Олімпік» на «Нефтчі». Чемпіонат Азербайджану – четвертий для нього після українського, польського та казахського. Бакинський клуб поки йде шостим, але ближче до аутсайдерів, ніж до п’ятірки найкращих.

Білорусь: срібна медаль Старгородського

У сезоні 2016 року 34-річний півзахисник був одним із лідерів солігорського «Шахтаря». У 26 матчах «срібного» сезону він забив 5 м’ячів та віддав 4 результативні передачі. «Якщо з якихось причин Артем залишить «Шахтар», замінити капітана буде непросто», – резюмувала білоруська преса, включаючи українця до збірної сезону. І справді, за три роки у складі солігорців Старгородський забив 12 м’ячів та віддав 13 результативних передач у 73 матчах, вдало грав і в єврокубках. Однак новий тренерський штаб не бачив його у складі «Шахтаря» в новому сезоні, тож навесні він, скоріше за все, гратиме вдома: за «Арсенал-Київ» у першій лізі. Також у чемпіонаті Білорусі виступали виховані у структурі «Динамо» півзахисники Сергій Шевчук («Вітебськ») та Дмитро Воробей («Славія»).

Читайте также: Рыбалка и Цыганков с "Олимпиком", скорее всего, не сыграют

Гонконг: чергове випробування Шлякотіна

Двометровий голкіпер Олексій Шлякотін уже пробував сили у вищих лігах Польщі та Португалії, а з грудня він виступає в чемпіонаті Гонконгу. Його клуб – «Б’ю-Чун Ґлорі-Скай Гонконг Сеплінґ» – іде передостаннім серед 11 учасників, тож воротарської роботи динамівському вихованцю вистачає. Він провів 5 матчів, у яких пропустив 16 м’ячів.

Греція: ставка на молодих

У цій країні відразу двоє юних екс-динамівців: 18-річні Артем Козак (ПАОК) та Ренат Мочуляк («Платаніас»). Обидва мали добру славу в командах U-20, але в офіційних матчах за основні команди своїх клубів ще не грали.

Грузія: бронзова медаль Тимофєєва

Воротар Анатолій Тимофєєв у складі батумського «Динамо» посів третє місце в чемпіонаті Грузії, тим самим виборовши путівку до єврокубків. У 15 матчах сезону 2016 року він пропустив лише 7 м’ячів, причому тільки одного разу – більше одного за гру. Тепер готується боротися за найвищі місця й у сезоні 2017 року, вважаючись одним із найкращих у вищій лізі братньої держави. Рудольф Сухомлинов, який грав за «Зугдіді», розпочинає новий чемпіонат у «Самтредіа». Цей крайній захисник пройшов усіма динамівськими щаблями. Сезон 2017 року розпочався для нової команди українця зі здобуття трофея: у поєдинку за Суперкубок Грузії «Самтредіа» переграла «Торпедо» з Кутаїсі (2:1), а Сухомлинов вийшов на заміну в другому таймі.

Читайте также: "Стяуа" нужен Максим Коваль

Данія: динамівець пробиватиметься через першу лігу

Артем Фаворов минулого літа побував на перегляді в Угорщині та Хорватії, однак сезон почав у «Зірці». Нині ж він на правах оренди гратиме за датський «Вейле», який іде дев’ятим серед 12 учасників місцевого першого дивізіону.

Ізраїль: «проба пера» для Рижука

Багаторічний лідер «Динамо-2» Дмитро Рижук устиг пограти за «Металіст», а після зникнення цієї команди дещо несподівано підписав контракт з ізраїльським «Хапоелем» (Акре). Його команда йде другою в Лізі Леуміт (аналог нашої першої), а сам захисник стабільно грає у складі: за 24 матчі встиг відзначитися 4 забитими м’ячами.

Іспанія: забивний Кравець

Артем Кравець у 20 матчах за скромну «Гранаду» забив 5 м’ячів та віддав 2 результативні передачі. А ось Денис Бойко, залишивши «Бешикташ», з яким улітку став чемпіоном Туреччини, поки програє конкуренцію за місце у воротах «Малаги» досвідченому камерунцю Камені, маючи лише три матчі (7 пропущених м’ячів) та ще два в Кубку Короля (6 пропущених м’ячів). Роман Зозуля, який восени провів шість поєдинків за «Бетис», опинився в центрі скандалу й не зміг перейти до «Райо Вальєкано» через політичні причини. Тепер спеціальним рішенням ФІФА перед нашим форвардом відкривається можливість здійснити позаплановий перехід до одного з чемпіонатів, які розігруються за схемою «весна-осінь».

Читайте также: Матч "Динамо" - "Шахтер" могут перенести

Македонія: відстоюючи чемпіонство

Екс-капітан «Динамо-2» Євген Новак є основним центральним захисником «Вардара», з яким минулого сезону став чемпіоном Македонії й має шанс повторити це досягнення й цьогоріч. Разом із командою Євген спробував сили в єврокубках, щоправда, відразу ж вилетів із кваліфікації Ліги чемпіонів від загребського «Динамо».

Німеччина: Олійник в очікуванні шансу

Денис Олійник за «Дармштадт» провів лише три матчі, зате встиг відзначитися дебютним голом у Бундеслізі. Він готовий проявити себе в цій команді, заліковує травму й очікує на новий шанс. Сам же «Дармштадт» замикає таблицю й бореться за виживання.

Польща: наші дивляться зі сторони

Володимир Коваль, який подавав надії в «Динамо-2», другий сезон проводить у «Нєчеці», куди переходив із першолігового «Стомила». Але якщо в попередній команді він чимало забивав, то в Екстраклясі здебільшого виходить на заміни. А ось Олександр Шевелюхін у свої 34 роки є першим помічником тренера на полі в легендарному «Ґурнику» (Забже), який вилетів із вищого дивізіону.

Португалія: Ярмоленко дебютував у другій лізі

Артем Ярмоленко свого часу грав за «Динамо» в Юнацькій Лізі УЄФА, однак прийняв рішення спробувати сили за кордоном. У «Лейрії» він виступав за юнаків, однак у січні вперше вийшов і в основній команді. Цей вихід на заміну – аванс для оборонця. А ось 24-річний хав Артем Довгий змінив уже третій нижчоліговий клуб у Португалії. Нині він регулярно грає за «Понте де Барсу».

Туреччина: Рибка очікує дебюту

Перейшовши до вищолігового «Карабюкспору», Олександр Рибка все ще не зіграв жодного матчу за нову команду, поступаючись місцем у воротах 38-річному місцевому конкуренту.

Швеція: Трубочкін спробував свої сили

23-річний Іван Трубочкін три з половиною місяці провів у друголіговому «Умео». Грав доволі регулярно й сподівається на нові шанси на більш високому рівні.

Популярные новости
Источник новости:
Оцените материал
Поделиться
Комментарии (2) Все комментарии

Честно говоря, даже трудно комментировать данную статью! Возможно, Академия Динамо на уровне лучших Академий Европы по инфраструктуре, отношению к воспитанникам со стороны владельцев клуба, финансированию. Но! Уровень футболистов, которые выходят из Академии Динамо несопоставимо ниже уровня воспитанников клубных Академий стран Западной, да и Южной Европы!!! Кого и в чём автор пытается убедить? Динамовцы играют в Челси, Барселоне, Баварии? В Андерлехте, Олимпиакосе, Монако? Футболистов в Баварию с Луны привозят?! Или где-то есть квалифицированные детские тренеры, которые сумели отобрать, обучить и выпустить в мир большого футбола квалифицированных футболистов? Какая страна- такие и "гаишники"! А также журналисты, футбольные комментаторы. Далее- по списку...

они досягли невиданных высот, куда другие не добрались потому что другие пользуются услугами мумукафф, в то время как только Великое Динамо воспитывает младоюношей для сборной. вони бульдозер тому свидетель.

Оставить комментарий

Рейтинг букмекеров

Лента новостей

26 апреля
10:30
Жуниор Мораес: "За последние 15 дней я отказал 5 клубам, хочу вернуться в Европу"
10:15
Умер бывший тренер "Подолья" и тернопольской "Нивы" Леонид Ищук
10:00
Мичел: "С Цыганковым все хорошо"
09:45
"Колос" вошел в Союз европейских клубов
09:30
Богдан Леднев: "Задача "Днепра-1" не изменилась - попадание в еврокубки"
09:00
В Минмолодьспорта состоялась рабочая встреча с участием президента УАФ Андрея Шевченко
08:45
U-16: юношеская сборная Украины на Турнире развития УЕФА в Эстонии обыграла хозяев
08:30
Плюс 950 человек, 7 танков, 31 артсистема: общие боевые потери противника с 24.02.22 по 26.04.24
08:15
Генштаб ВСУ: Оперативная информация по состоянию на 06.00 26.04.2024
01:29
Чемпионат Англии. "Брайтон энд Хоув" – "Манчестер Сити" 0:4. Видеообзор матча
01:07
"Реал Сосьедад" – "Реал". Анонс и прогноз матча
01:03
"Фрозиноне" - "Салернитана". Анонс и прогноз матча
25 апреля
23:57
"Бохум" – "Хоффенхайм". Анонс и прогноз матча
23:54
Физическая готовность и профилактика травм - в "Барселоне" произошли изменения
23:49
Атакующий полузащитник "Баварии" сделал выбор между Месси и Роналду
23:31
Алиссон Бекер – лидер рейтинга лучших вратарей на текущий момент по версии FourFourTwo
23:19
На стадионе "Майнца" обнаружили 500-килограммовую бомбу Второй мировой войны
23:06
Известно, в какую сумму "Наполи" оценил Довбика
22:51
Чемпионат Италии "Удинезе" – "Рома" 1:2. Видеообзор матча
22:36
Австрийская федерация футбола требует от "Баварии" 15 миллионов евро за Рангника
22:22
Георгий Судаков - трансферная цель "Арсенала" и "Челси"
22:20
Арне Слот: "Я хотел бы стать новым тренером "Ливерпуля"
22:01
"Монпелье" – "Нант". Анонс и прогноз матча
21:51
"Мы не забыли" - Месси почтил память Тито Вилановы (Фото)
Больше новостей
26 апреля
10:15
Умер бывший тренер "Подолья" и тернопольской "Нивы" Леонид Ищук
10:00
Мичел: "С Цыганковым все хорошо"
09:45
"Колос" вошел в Союз европейских клубов
09:30
Богдан Леднев: "Задача "Днепра-1" не изменилась - попадание в еврокубки"
09:00
В Минмолодьспорта состоялась рабочая встреча с участием президента УАФ Андрея Шевченко
08:45
U-16: юношеская сборная Украины на Турнире развития УЕФА в Эстонии обыграла хозяев
08:30
Плюс 950 человек, 7 танков, 31 артсистема: общие боевые потери противника с 24.02.22 по 26.04.24
08:15
Генштаб ВСУ: Оперативная информация по состоянию на 06.00 26.04.2024
25 апреля
23:06
Известно, в какую сумму "Наполи" оценил Довбика
22:22
Георгий Судаков - трансферная цель "Арсенала" и "Челси"
21:46
Таллес: "Акцент - на действиях при завершении атак"
20:43
Степаненко слушает, Кевин празднует, Матвиенко отжимается: как "Шахтер" готовится к ЛНЗ (Видео)
19:52
Генштаб ВСУ: Оперативная информация по состоянию на 18.00 25.04.2024
19:46
Йожеф Сабо: "Номер один в УПЛ – Бражко. Он первым поедет за границу"
19:38
Владимир Баенко: "Кривбасс" поддерживает официальное стимулирование арбитров"
19:32
Евгений Ткачук: "Две недели назад мне сделали операцию"
18:58
ФК "Кривбасс" уплатил в госбюджет налогов на общую сумму 38 476 144 гривны
18:33
Первая лига. 6-й тур (второй этап). Анонс матчей
18:31
Гендиректор "Металлиста 1925": "Ракицкий? Здесь и комментировать нечего"
17:29
Шон Дайч: "Миколенко вряд ли сможет сыграть против Брентфорда"
17:15
Виталий Пономарев: "Мы изучали как играет "Верес" - сейчас нет проходных матчей"
15:58
"Шахтер" продолжает работать в максимально плотном графике
15:29
Киевское "Динамо" желает подписать игрока "Миная" U-19 Андрея Чеберинчака
14:46
Официально: "Черноморец" оба матча с "Шахтером" сыграет в Киевской области
Больше новостей
26 апреля
10:30
Жуниор Мораес: "За последние 15 дней я отказал 5 клубам, хочу вернуться в Европу"
10:00
Мичел: "С Цыганковым все хорошо"
01:29
Чемпионат Англии. "Брайтон энд Хоув" – "Манчестер Сити" 0:4. Видеообзор матча
01:07
"Реал Сосьедад" – "Реал". Анонс и прогноз матча
01:03
"Фрозиноне" - "Салернитана". Анонс и прогноз матча
25 апреля
23:57
"Бохум" – "Хоффенхайм". Анонс и прогноз матча
23:54
Физическая готовность и профилактика травм - в "Барселоне" произошли изменения
23:49
Атакующий полузащитник "Баварии" сделал выбор между Месси и Роналду
23:31
Алиссон Бекер – лидер рейтинга лучших вратарей на текущий момент по версии FourFourTwo
23:19
На стадионе "Майнца" обнаружили 500-килограммовую бомбу Второй мировой войны
23:06
Известно, в какую сумму "Наполи" оценил Довбика
22:51
Чемпионат Италии "Удинезе" – "Рома" 1:2. Видеообзор матча
22:36
Австрийская федерация футбола требует от "Баварии" 15 миллионов евро за Рангника
22:20
Арне Слот: "Я хотел бы стать новым тренером "Ливерпуля"
22:01
"Монпелье" – "Нант". Анонс и прогноз матча
21:51
"Мы не забыли" - Месси почтил память Тито Вилановы (Фото)
21:27
Сержиу Консейсау прокомментировал продление контракта с "Порту"
21:14
Ультрас "Баварии" запустили петицию против приглашения в клуб Рангника
20:35
Сульшер может возглавить сборную Канады
20:14
"Бавария" готова выплатить 2,5 миллиона евро сборной Австрии в качестве отступных за Рангника
18:45
Официально: "Порту" объявил о продлении контракта с Сержиу Консейсау
18:16
Криштиану Роналду диктовал Ральфу Рангнику свои правила игры за "Манчестер Юнайтед"
17:59
Игроки "Барселоны" регулярно приходили в офис, пытаясь уговорить Хави остаться
17:44
Карло Анчелотти: "Куртуа в порядке – думаю, он будет доступен на следующей неделе"
Больше новостей
26 апреля
12:30
Металлист - Кремень: прямая трансляция матча
19:00
Пяст - Варта: прямая трансляция матча
19:30
Санкт-Паули - Ганза: прямая трансляция матча
19:30
Герта - Ганновер: прямая трансляция матча
20:00
Адана Демирспор - Галатасарай: прямая трансляция матча
21:30
Бохум - Хоффенхайм: прямая трансляция матча
21:30
Андорра - Расинг: прямая трансляция матча
21:30
Венеция - Кремонезе: прямая трансляция матча
21:30
Пиза - Катандзаро: прямая трансляция матча
21:30
Ягеллония - Погонь: прямая трансляция матча
21:45
Фрозиноне - Салернитана: прямая трансляция матча
21:45
Эйпен - Шарлеруа: прямая трансляция матча
22:00
Реал Сосьедад - Реал: прямая трансляция матча
22:00
Монпелье - Нант: прямая трансляция матча
22:00
Куинз Парк Рейнджерс - Лидс: прямая трансляция матча
22:15
Жил Висенте - Арока: прямая трансляция матча
25 апреля
02:00
Апаресиденсе - Сампайо Корреа: прямая трансляция матча
19:45
Херенвен - ПСВ: прямая трансляция матча
20:00
Лейрия - Пенафиел: прямая трансляция матча
21:00
Удинезе - Рома: прямая трансляция матча
21:30
Антверпен - Юнион: прямая трансляция матча
22:00
Брайтон энд Хоув - Манчестер Сити: прямая трансляция матча
22:00
Гоу Эхед Иглз - Фейеноорд: прямая трансляция матча
24 апреля
03:00
Бруски - Мирасол: прямая трансляция матча
Больше новостей
26 апреля
01:07
"Реал Сосьедад" – "Реал". Анонс и прогноз матча
01:03
"Фрозиноне" - "Салернитана". Анонс и прогноз матча
10:00
Адана Демирспор - Галатасарай: прогноз на матч
09:30
Санкт-Паули - Ганза: прогноз на матч
09:30
Герта - Ганновер: прогноз на матч
09:00
Пяст - Варта: прогноз на матч
02:30
Металлист - Кремень: прогноз на матч
25 апреля
23:57
"Бохум" – "Хоффенхайм". Анонс и прогноз матча
22:01
"Монпелье" – "Нант". Анонс и прогноз матча
12:00
"Брайтон" - "Манчестер Сити". Анонс и прогноз матча
11:00
"Удинезе" - "Рома". Анонс и прогноз матча
09:45
"Херенвен" - ПСВ. Анонс и прогноз матча
12:00
Гоу Эхед Иглз - Фейеноорд: прогноз на матч
11:30
Антверпен - Юнион: прогноз на матч
09:45
Херенвен - ПСВ: прогноз на матч
24 апреля
12:00
"Аякс" – "Эксельсиор". Анонс и прогноз матча
12:00
"Монако" – "Лилль". Анонс и прогноз матча
12:00
"Манчестер Юнайтед" – "Шеффилд Юнайтед". Анонс и прогноз матча
12:00
"Марсель" - "Ницца". Анонс и прогноз матча
12:00
"Кристал Пэлас" - "Ньюкасл". Анонс и прогноз матча
12:00
Аталанта - Фиорентина: прогноз на матч
12:00
Аякс - Эксельсиор: прогноз на матч
12:00
Монако - Лилль: прогноз на матч
12:00
Марсель - Ницца: прогноз на матч
Больше новостей

Рейтинг казино

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →