closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
closer-popup
footboom
Регистрация
Поля отмечены звездочками * обязательны для заполнения

Ваша відповідь збережена
Зробіть, будь ласка, прогноз для майбутніх матчів
successful

Спасибо!

Готово! Проверьте свою электронную почту, чтобы узнать о специальном предложении!
closer-popup

Маргарита Рибалка: "Є багато підступних дівчат, які хочуть уваги Сергія"

Маргарита Рибалка: "Є багато підступних дівчат, які хочуть уваги Сергія"
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
1633
2
Фавбет Бонус 10 000 грн
получить

Маргарита Рибалка розповіла про життя з футболістом, їхню доньку, Росію, гроші, а також підступних фанаток, які хочуть звабити чоловіка

- Вітаю з народженням донечки! Як її назвали? Хто обирав ім'я?

- Донечку назвали Емілія, скорочено називаємо її Емі. Це ім'я вибрала я, коли вперше почула голос маленької дівчинки Емілії в відомій пісенній програмі по ТБ, то відразу ж вирішила, що доню назвемо тільки так і ніяк інакше!

- Народжувала разом з Сергієм?

- Ми обговорювали питання партнерських пологів і вирішили, що під час самого процесу Сергія поряд не буде. Я вважаю, що чоловік не має цього всього бачити. Звісно, він був – за дверима і чекав зустрічі з донею. Потім, як і всі, плакав і дякував мені.

- Що змінилось з появою доньки?

- ЇЇ поява – це найбільший подарунок в нашому житті. Тепер ми розуміємо для чого жити, звертати гори, прагнути до чогось більшого. Наше життя перевернулось. Раніше жили тільки для себе, а зараз з'явився новий сенс життя. Сергій все робить заради неї. Таке враження, що в нашого тата з'явились другі крила.

- Чи прийнято в "Динамо" "виставлятись" за дитину? Що дарують?

- Хто як. Ми за доньку не "виставлялись". Вже згодом всі окремо приїздили і вітали. Дарували подарунки. Всі з "Динамо" надіслали квіти, їх було дуже багато. Першими привітала родина Хачеріді – величезний букет квітів прямо в пологовий будинок. Також Гармаші надіслали велетенського ведмедя, на якого ходив дивитися увесь пологовий будинок, фотографувались з ним. Ковалі і Кравці також приїздили, надарували купу одягу та інших подарунків.

- Ви вже похрестили Емілію?

- Перший обряд був вдома, приїздив священник. А коли стане тепліше, то поїдемо в церкву і разом з нашими кумами – Каріною Коваль і Денисом Гармашем, вже проведемо повний красивий обряд хрещення.

- Памперс Сергій може замінити чи залишитись з нею на кілька годин? Що, взагалі, у його характері змінилося?

- Напевно те, що він постійно поспішає додому, летить. Старається якомога більше часу проводити з нами, розмовляти з Емі, грати з нею. Постійно: "Ой, ти моя доня, моя зіронька, моя майбутня тенісисточка!". Так, щоб залишатись з дитиною, ні. Він терпіти не може бути вдома наодинці. В нас є няня, і як тільки з'являється вільний час, то стараємось вибиратись кудись вдвох чи повечеряти з друзями, в кіно.

- Що дивитесь?

- Ми обожнюємо фентезі. "Людину-павука" любимо. Дуже подобались фільми жахів, але це було до вагітності. Зараз – легкі фільми, пригодницькі, про тварин. Часто плачу, коли дивлюсь фільми типу "Хатіко".

- До народження дитини готувалися заздалегідь, купували все?

- Кажуть, що погана прикмета купувати все до народження дитини, але я в них не вірю. Хоч і Сергій був не дуже за, але до появи Емі все було готове: і її власна кімната, і речі, і меблі.

- Які бренди купуєте дитині і собі? Продукти як закуповуєте?

- Немає сенсу купувати дуже дорогі речі, вона ж росте швидко. Я дуже багато замовляю через Інтернет. Ось скоро має прийти нова партія. А щось для себе я вже дуже давно не купувала. Це вимагає часу і потрібно прийти в свою форму після вагітності. Що стосується продуктів, то ми разом з Сергієм йдемо в супермаркет і купуємо все, що потрібно.

- Як відновлюєш фігуру після пологів? Дієти усілякі, так?

- Під час вагітності я їла все. Тільки фаст-фуд Сергій мені забороняв. Я вимоглива до себе, поки не дуже подобається те, як вигладаю. Зараз стараюсь контролювати все, що їм – ніякого хліба, солодкого. Котлетки на пару і все легке. Плюс - займаюсь аква-аеробікою, в залі. Ну, і без генетики нікуди. Вона в мене хороша.

- З ким із футбольних сімей проводите вільний час?

- З Ковалями і Гармашами. Вони – найближчі. Не пропускаємо концерти "95 кварталу", ходимо в ресторани разом, їздимо в гості один до одного. А також Рибки, Хачеріді, Гусєви і Кравці. Ми дуже добре усі спілкуємось.

- А на концерти вам квитки дарують?

- Ні, ми як усі, купуємо. Чому нам мають щось дарувати...?

- Скільки грошей витрачаєте за один похід в ресторан?

- Знаєш, багато людей вважає, якщо ми футбольні люди, то обов'язково розкидуємось грішми і вони у нас рікою течуть. Це не так. Ми розуміємо, що маємо дитину і потрібно дати їй хороше майбутнє. В ресторані можемо і 500 гривень залишити, і трохи більше. Залежно від того, який ресторан. В дуже дорогі ми не ходимо.

- Як влаштований побут сім'ї Рибалок? Є чіткий розподіл обов'язків? Чи Сергій заробляє гроші, а Маргарита з розумом їх витрачає?

- Так, Сергій заробляє гроші. Коли ми познайомились – я працювала, але Сергій проти моєї музичної кар'єри. Йому дуже важливо, щоб я була вдома і виховувала дитину. Щоб зустрічала його з тренування. Навіть, коли він просто дивиться телевізор – я маю лежати поряд з ним. Він часто просить подати різних смаколиків, морозива. А ще вранці має бути поданий сніданок, дуже рідко може собі розігріти млинців чи ще чогось. Салат, кава, сосиски, омлет – все має бути готове, і я маю провести його на тренування. Це в нас традиція така.

- Сам щось готує?

- Так, чай. В Чехії, коли був сам, то міг приготувати яєшню чи посмажити картоплі. Навіть фото-звіти мені надсилав. А зараз є я. Коли їде зі зборів, то надсилає мені меню: "Я хочу такий суп, м'ясо з картоплею і ось такий салат". Але мені пощастило – він їсть усе! Єдине - обожнює курячі ніжки, макарони по-флотськи і солодку смажену картоплю – цим і балую.

- Футболіст і макарони? Це ж не зовсім споріднені речі, чи я помиляюсь?

- Ой, гладшати – це не про нього. За один прийом їжі у нас: і суп, і друга страва, і компот, і солодке з молоком. І нічого. Не зрозуміло, куди це все вміщується. Я б, мабуть, уже в двері не "влазила", а в нього - ідеальна "його" вага.

- Кажуть, що футболісти не читають книжок. Сергій любить читати?

- Він постійно в новинах. Кожні 30-ть хвилин заходить в Інтернет на сайти футбольних новин, завжди в курсі всіх подій. Зараз у нього на книжки часу немає.

- Наскільки для Сергія важливо, що про нього пишуть, говорять?

- Він, якщо чесно, не дуже про це каже. Наприклад, я дуже емоційна людина і завжди засмучуюсь, коли бачу, що пишуть щось погане про нього чи команду. Сергій читає не тільки новини, але і коментарі. Йому цікаво, що пишуть люди. Але він завжди спокійно реагує на це. Він знає свою справу і не звертає уваги на такі речі.

- А як він реагує на критику?

- Спокійно. Можливо, раніше вона його могла зачепити за живе. Але зараз у нього спокійна реакція, жодним чином не коментує такі речі. Він сам розуміє свої помилки, тільки тренер може сказати, що футболіст робить правильно, а що ні.

- Тобто посуд не б'є?

- Ні, такого немає.

- Хто головний у вашій родині?

- Сергій, звичайно. Я вважаю, що це правильно - чоловік має бути головним. Я ніколи не хотіла бути з чоловіком, у родині якого я була б головною. У Сергія сильний характер. Буває, звичайно, таке, що він не хоче щось там обдумувати і каже: "Як ти вирішиш - так і буде". Але це стосується домашніх питань, наприклад, що купити, яку фіранку повісити...

- Він голова, а ти шия, так?

- Можна і так сказати.

- А як щодо відпочинку? Хто обирає, де відпочиватимете?

- Коли ми обговорюємо відпустку, я йому пропоную варіанти, а він дивиться - хочеться чи ні. Сергій взагалі не любить кудись далеко літати. Одного разу ми подорожували на Балі, я наполягала на цьому. Ми полетіли, але я знаю, що для нього переліт був важким. Загалом ми намагаємося відпочивати десь недалеко. На Балі, Сергій сказав, що більше не полетить.

- Озеро, риболовля за Києвом, активний відпочинок - це його?

- Коли він приїздить на відпочинок, йому дуже хочеться полежати, поплавати, позасмагати і побути в спокої. Сергій не любить екскурсій - це більше моє.

- Хто більший організатор, ініціатор у вашій родині?

- Це я. Мені здається, що у всьому: в поїздках, святах. На Дні народження я намагаюся здивувати Сергія і бачу, що йому це подобається. Малювала плакати, футбольні поля з тортів робила, кульки різноманітні- це все по моїй частині.

- А що найбільш оригінальне зробив для тебе Сергій?

- На День закоханих нам з донькою прислали купу квітів, великих Мікі Маусів, які по квартирі ходили. На День народження він зробив мені подарунок - величезний плакат на біг-борді недалеко від дому з написом: "З Днем народження, кохана!". Я цього ніколи не забуду.

- А чого очікуєш на 8 березня?

- Навіть не знаю. Він непередбачуваний в мене. Загалом, питає чого б я хотіла: взуття, сукню чи щось інше. Або сама кажу йому, що дуже хочеться ось цю річ. І він тоді приймає рішення дарувати чи ні.

- Може навіть "ні" сказати?

- Так, щоб відмовити мені напряму - такого не було ніколи. Він може запитати чи я впевнена, що мені потрібна саме ця - 153-тя пара нового взуття. "Хіба в тебе таких немає?". Я як кожна жінка починаю: "Ну, будь ласка, ці з чорненьким, а в мене є тільки з золотистим...Я дуже їх хочу!". Після цього купує. Звісно, я не прошу чогось такого захмарного. Якщо дуже коштовний подарунок, то каже, що купить, але згодом, коли буде така можливість.

- Ти не пропускаєш жодного домашнього поєдинку "Динамо". Як відбувається планування походу на стадіон?

- Я дуже хвилююсь перед кожним матчем. Приїзджаю на стадіон за 2 години. Навіть раніше, ніж команда. Стадіон ще порожній. Сергій завжди сміється з мене – каже, щоб хоч травичку підлила на полі. Потім приїздять решта дівчат, інколи – замовляємо піццу або купуємо щось смачненьке. Дивимось на розминку, обговорюємо наші переживання. Я завжди чекаю нашого таємного жесту від Сергія – вім плескає в долоні коли виходить і йде з поля, або махає мені рукою. Це важливо. Не може бути такого, щоб він не дав мені якогось знаку.

- Кого бачила в ВІП-ложі? Політиків багато?

- Часто можна побачити хлопців з "95-го кварталу", Потапа, Івана Дорна. Політики – вище, вони на другому ярусі. А ми на першому.

- Чи правда, що в "Динамо" є свої окремі групи футболістів-друзів, а їхні дружини товаришують між собою?

- Є Ярмоленко- Сидорчук – Коваль – Безус (ще коли хлопці були в "Динамо"), а є наші – Гармаші, Хачеріді. Ми з дівчатами навіть сміємось – на зборах Рибалка, Хачеріді і Гармаш постійно разом! Втрьох йдуть їсти, гуляють на березі моря, в літак - з літака. Вони всюди разом. Так само і дівчата. Але найрідніші для нас – це Гармаші. Це перевірені люди, які завжди з нами, і в важку хвилину, і коли добре. Сергій з Денисом і коли лягають спати, і коли прокидаються – постійно на телефоні. Я кажу: "Ви ніч не бачились, а вже скучили один за одним!". Вони як брати, дуже близькі, нерозлучні.

- Коли Сергій на зборах ти часто можеш вибратись з дівчатами "потусити"?

- Коли я співала, то любила "потусити" в клубах. Приходила туди – мене всі знали. А зараз все по-іншому. Сергій не любить, коли я кудись ходжу з дівчатами, він відпускає, але я відчуваю, що йому це не приємно. Каже, що не ревнивий, але в такі моменти я бачу його реакцію і розумію, що дуже ревнує. Тому чекаю вихідних, щоб піти з ним разом. Насправді, я набагато ревнивіша за нього. Коли приходимо кудись – дивлюсь там дівчата з глибоким декольте, зі спідницями, які нічого не прикривають і тільки думаю собі: "Ти тільки спробуй мені в її сторону глянути, я тобі покажу!". Але я вважаю, що якщо чоловік захоче зрадити, то він зробить так, що жінка ніколи не дізнається.

- А в соцмережах Сергію часто пишуть?

- Є дуже багато дивних дівчат, які йому пишуть і запрошують погуляти. Вони знають, що в нього є дружина і дитина, але це їх не зупиняє - пропонують себе. Мені це смішно, не розумію – невже вони думають, що він зараз встане і піде з ними зустрічатись? Були цікаві ситуації. Дівчата і обіймали його в моїй присутності, і кричали на увесь ресторан: "Сергійку, я тут – іди сюди!". Знаєш, якщо мене не чіпати – я дуже спокійно це все сприймаю, але якщо відчуваю хамство, то можу випустити кігті, показати зуби і буде дуже несолодко. За те, що мені дороге: чи то мій чоловік, чи подруга – я ніколи не промовчу.

- За що тебе любить Сергій, як думаєш? І за що ти його?

- Каже, що любить мене за мою доброту. Я стараюсь допомагати хворим дітям, даю кошти на операції, їзджу в притулки для тварин. Стараюсь допомагати чим можу. А його люблю не тільки за те, що він надзвичайно добра людина, а й за спокій в очах. Він завжди дуже відкритий і усміхнений. Коли його просять сфотографуватись, то він ніколи не відмовляє, навіть якщо зайнятий, і видно, що із задоволенням йде назустріч. Він завжди відповіє тим, хто йому пише в соцмережах. Сергій дуже вдячний за те, що його люблять. І я ним дуже пишаюсь.

- А за що ніколи б не пробачила?

- Якщо сказати, що за зраду – це надто банально. Десь в глибині душі я не вірю, що чоловік все життя може бути вірним. Хоча за зраду, мабуть, пробачила заради сім'ї і дитини. Я сподіваюсь, що ніколи не буду в такій ситуації. А от за те, що чоловік підняв на тебе руку – за це не можна пробачити. Це найстрашніше.

- Ти з дитинства мріяла про сцену і вийти заміж за футболіста. Даси кілька порад дівчатам, які мріють про це?

- Потрібно бути собою – це перше. Футболісти не люблять усіляких "роблених-перероблених" дівчат, які, насправді, нічого не варті. А ще вони дуже домашні і люблять, щоб їх підтримували, вірили в них. Не потрібно займатись тільки собою. Ти маєш жити повністю його життям, а на своїй кар'єрі поставити хрест. Звісно, мені дуже не вистачає сцени. Хоча я розумію, що ми нормально жити не змогли б – його збори, мої гастролі. Ми б не бачились. Але як тільки в мене з'являється можливість – я співаю: в караоке, на нашому весіллі, записала йому кліп, вдома співаю.
Якщо ти дружина футболіста - маєш присвятити своє життя йому і вашим дітям. В "Динамо", якщо-що, усі хлопці зайняті! Знаю точно, варіантів тут немає. Так що не потрібно навіть зазіхати!

- Зараз багато хто з футболістів їде грати на Росію. Спорт поза політикою, але якщо б Сергію надійшла така пропозиція – що б ти порадила йому?

- Ми дуже переживаємо за те, що відбувається в нашій країні. В мене дуже багато родичів на Росії, з якими зовсім зіпсувались стосунки. Я сама народилась там і батько військовослужбовець. Коли мені виповнилось 7 місяців, ми переїхали в Україну і я всією душею українка. Багато разів відстоювала честь України на пісенних конкурсах. Вважаю, що не потрібно змішувати політику і спорт. Так само, як і артист – він співає для всіх народів і є відомим на увесь світ. Не знаю, що радити, треба було б дуже добре думати чи нам взагалі це потрібно. Але його рішення я завжди підтримаю. Якщо чесно, дуже хотіла б, щоб він в майбутньому пограв ще у німецькому чемпіонаті. В "Баварії", наприклад.

Популярные новости
Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться
Комментарии (2) Все комментарии

ось справжня аудиторія футбольних сайтів - шанувальники глянцю і ТП-ь..

та чего сразу пидступных? ))

Оставить комментарий

Рейтинг букмекеров

Лента новостей

28 марта
17:46
УЕФА может расширить заявку команд-участниц Евро-2024 до 26 игроков
17:29
Ушел из жизни дважды обладатель Кубка чемпионов в составе "Ноттингем Форест"
17:15
Алексей Сыч: "В составе олимпийской сборной было много новых лиц - нужно было познакомиться"
16:58
"Ливерпуль" принял решение по трансферу Трента Александера-Арнольда
16:46
Германия объявила об очередном пакете военной помощи для Украины
16:31
FA обвинила Сандро Тонали в 50-ти новых нарушениях правил о ставках
16:16
"Шахтер" готовится к "Оболони": Пушич поздравил украинских и грузинских игроков с выходом на Евро-2024
15:59
"Ницца" оценит Жан-Клера Тодибо примерно в 40 млн фунтов
15:44
"Динамо": возвращение сборников, подготовка к вояжу в Полтаву
15:29
Егор Ярмолюк: "Посидели в ресторане украинской еды с Льюисом-Поттером, Коллинзом, Гики и Беном Ми"
15:14
"Бавария" выплатит Томасу Тухелю компенсацию в 12 млн евро
14:59
Marca: "Лунин понял свое место, не скандалил и прекрасно воспользовался возможностью в "Реале"
14:46
Амаду Онана может продолжить карьеру в "Барселоне"
14:28
Хвича Кварацхелия будет играть за "Наполи" по меньшей мере до лета 2025 года
14:14
"Шахтер" и "Динамо" – в мировом топ-рейтинге подписания молодых игроков
13:55
Василий Сачко: "В матче с Исландией стоит отметить командные действия сборной Украины и смелость Реброва"
13:40
"Рух" (U-19) получил нового главного тренера
13:25
Дмитрий Михайленко: "Для Украины это достижение - попасть в когорту восьми лучших сборных Европы"
13:10
Германия обещает защитить сборную Украины и ее болельщиков на Евро-2024
13:02
Вторая лига. 21-й тур. Анонс матчей
12:50
Известно, за какую сумму "Черноморец" был готов продать Салюка "Хаммарбю"
12:35
Михаил Кополовец: "Цыганков с Исландией проделал колоссальный объем работы, он сделал эту игру"
12:20
Гвардейцы сборной Украины: юбилей Зинченко, Матвиенко догнал Ващука, Цыганков - Хачериди, Яремчук обошел Калиниченко
12:05
Андрей Шевченко: "Ребров проделал невероятную работу"
Больше новостей
28 марта
17:46
УЕФА может расширить заявку команд-участниц Евро-2024 до 26 игроков
17:15
Алексей Сыч: "В составе олимпийской сборной было много новых лиц - нужно было познакомиться"
16:46
Германия объявила об очередном пакете военной помощи для Украины
16:16
"Шахтер" готовится к "Оболони": Пушич поздравил украинских и грузинских игроков с выходом на Евро-2024
15:44
"Динамо": возвращение сборников, подготовка к вояжу в Полтаву
15:29
Егор Ярмолюк: "Посидели в ресторане украинской еды с Льюисом-Поттером, Коллинзом, Гики и Беном Ми"
14:59
Marca: "Лунин понял свое место, не скандалил и прекрасно воспользовался возможностью в "Реале"
14:14
"Шахтер" и "Динамо" – в мировом топ-рейтинге подписания молодых игроков
13:55
Василий Сачко: "В матче с Исландией стоит отметить командные действия сборной Украины и смелость Реброва"
13:40
"Рух" (U-19) получил нового главного тренера
13:25
Дмитрий Михайленко: "Для Украины это достижение - попасть в когорту восьми лучших сборных Европы"
13:10
Германия обещает защитить сборную Украины и ее болельщиков на Евро-2024
13:02
Вторая лига. 21-й тур. Анонс матчей
12:50
Известно, за какую сумму "Черноморец" был готов продать Салюка "Хаммарбю"
12:35
Михаил Кополовец: "Цыганков с Исландией проделал колоссальный объем работы, он сделал эту игру"
12:20
Гвардейцы сборной Украины: юбилей Зинченко, Матвиенко догнал Ващука, Цыганков - Хачериди, Яремчук обошел Калиниченко
12:05
Андрей Шевченко: "Ребров проделал невероятную работу"
11:35
Олег Шандрук: "Кривбасс" - физически сильная и очень атлетичная команда с хорошим подбором исполнителей"
11:20
Виталий Пономарев: "Зимой ЛНЗ хорошо усилился, "Рух" готовится к серьезному противостоянию"
11:05
Максим Шацких: "Выход сборной Украины на Евро-2024 в 1/8 финала будет хорошим результатом"
10:50
Владислав Ващук: "Сборная Украины может даже выиграть Евро-2024"
10:36
Евгений Левченко: "Игра Украины с Исландией не была такой валидольной, как с боснийцами"
10:22
Артем Гагарин: "Более конкретно прорабатываем вариант играть еврокубковые матчи в Германии"
10:08
Александр Хацкевич: "В моем понимании Лунин сейчас дороже Куртуа"
Больше новостей
28 марта
17:46
УЕФА может расширить заявку команд-участниц Евро-2024 до 26 игроков
17:29
Ушел из жизни дважды обладатель Кубка чемпионов в составе "Ноттингем Форест"
17:15
Алексей Сыч: "В составе олимпийской сборной было много новых лиц - нужно было познакомиться"
16:58
"Ливерпуль" принял решение по трансферу Трента Александера-Арнольда
16:31
FA обвинила Сандро Тонали в 50-ти новых нарушениях правил о ставках
15:59
"Ницца" оценит Жан-Клера Тодибо примерно в 40 млн фунтов
15:29
Егор Ярмолюк: "Посидели в ресторане украинской еды с Льюисом-Поттером, Коллинзом, Гики и Беном Ми"
15:14
"Бавария" выплатит Томасу Тухелю компенсацию в 12 млн евро
14:59
Marca: "Лунин понял свое место, не скандалил и прекрасно воспользовался возможностью в "Реале"
14:46
Амаду Онана может продолжить карьеру в "Барселоне"
14:28
Хвича Кварацхелия будет играть за "Наполи" по меньшей мере до лета 2025 года
13:55
Василий Сачко: "В матче с Исландией стоит отметить командные действия сборной Украины и смелость Реброва"
13:10
Германия обещает защитить сборную Украины и ее болельщиков на Евро-2024
12:35
Михаил Кополовец: "Цыганков с Исландией проделал колоссальный объем работы, он сделал эту игру"
12:20
Гвардейцы сборной Украины: юбилей Зинченко, Матвиенко догнал Ващука, Цыганков - Хачериди, Яремчук обошел Калиниченко
12:05
Андрей Шевченко: "Ребров проделал невероятную работу"
11:50
Ришарлисон: "Я не думал о самоубийстве, но психотерапевт спас мою жизнь"
11:05
Максим Шацких: "Выход сборной Украины на Евро-2024 в 1/8 финала будет хорошим результатом"
10:50
Владислав Ващук: "Сборная Украины может даже выиграть Евро-2024"
10:36
Евгений Левченко: "Игра Украины с Исландией не была такой валидольной, как с боснийцами"
10:22
Артем Гагарин: "Более конкретно прорабатываем вариант играть еврокубковые матчи в Германии"
10:08
Александр Хацкевич: "В моем понимании Лунин сейчас дороже Куртуа"
09:27
Эдин Терзич может сохранить пост главного тренера дортмундской "Боруссии"
09:16
AS: "Реал" на следующей неделе объявит о продлении контрактов с двумя игроками
Больше новостей
26 марта
19:00
Грузия - Греция: прямая трансляция матча
19:00
Литва - Гибралтар: прямая трансляция матча
21:45
Уэльс - Польша: прямая трансляция матча
21:45
Украина - Исландия: прямая трансляция матча
21:45
Люксембург - Казахстан: прямая трансляция матча
21:45
Австрия - Турция: прямая трансляция матча
21:45
Словения - Португалия: прямая трансляция матча
21:45
Германия - Нидерланды: прямая трансляция матча
21:45
Англия - Бельгия: прямая трансляция матча
22:00
Франция - Чили: прямая трансляция матча
22:30
Испания - Бразилия: прямая трансляция матча
25 марта
21:30
Альбасете - Расинг: прямая трансляция матча
24 марта
02:30
Спортинг Канзас-Сити - Лос-Анджелес Гэлакси: прямая трансляция матча
02:30
Сент-Луис Сити - Ди Си Юнайтед: прямая трансляция матча
03:30
Колорадо Рэпидз - Хьюстон Динамо: прямая трансляция матча
04:30
Сан-Хосе Эртквейкс - Сиэтл Саундерс: прямая трансляция матча
04:30
Портленд Тимберс - Филадельфия Юнион: прямая трансляция матча
04:30
Лос-Анджелес - Нэшвилл: прямая трансляция матча
12:00
Кремень - Металлист: прямая трансляция матча
12:15
Реал-Фарма - ЮКСА: прямая трансляция матча
12:30
Диназ - Буковина: прямая трансляция матча
13:00
Дружба - Локомотив: прямая трансляция матча
13:15
Агробизнес - Виктория: прямая трансляция матча
13:30
Скала 1911 - Нива: прямая трансляция матча
Больше новостей
26 марта
12:30
Испания – Бразилия. Анонс и прогноз матча
12:00
Франция – Чили. Анонс и прогноз матча
11:45
Украина – Исландия. Анонс и прогноз матча
11:45
Уэльс - Польша. Анонс и прогноз матча
11:45
Германия - Нидерланды. Анонс и прогноз матча
11:45
Словения – Португалия. Анонс и прогноз матча
11:45
Англия - Бельгия. Анонс и прогноз матча
11:45
Люксембург – Казахстан. Анонс и прогноз матча
10:31
Испания – Бразилия: ставка на обмен голами
10:00
Германия - Нидерланды: прогноз на голы
09:52
Англия - Бельгия: прогноз Бена Наптона
09:00
Грузия - Греция. Анонс и прогноз матча
12:00
Франция - Чили: прогноз на матч
11:45
Люксембург - Казахстан: прогноз на матч
11:45
Уэльс - Польша: прогноз на матч
11:45
Украина - Исландия: прогноз на матч
11:45
Австрия - Турция: прогноз на матч
11:45
Словения - Португалия: прогноз на матч
09:00
Грузия - Греция: прогноз на матч
09:00
Литва - Гибралтар: прогноз на матч
28 марта
15:00
ЮКСА - Металлург-2: прогноз на матч
27 марта
15:00
Левый берег - Агробизнес: прогноз на матч
15:00
Чайка - Звягель: прогноз на матч
25 марта
11:30
Альбасете - Расинг(Ф): прогноз на матч
Больше новостей

Рейтинг казино

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →