closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
closer-popup
footboom
Регистрация
Поля отмечены звездочками * обязательны для заполнения

Ваша відповідь збережена
Зробіть, будь ласка, прогноз для майбутніх матчів
successful

Спасибо!

Готово! Проверьте свою электронную почту, чтобы узнать о специальном предложении!
closer-popup

Аналітик БК "Фаворит": "Не чекайте, що за мізерну суму вам дадуть варіант на мільйон"

Аналітик БК "Фаворит": "Не чекайте, що за мізерну суму вам дадуть варіант на мільйон"
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
3094
0
Фавбет Бонус 10 000 грн
получить

Після завершення минулого сезону «УФ» не оминув увагою «підозрілі» матчі у плані ставок. Тоді наш експерт, один з директорів компанії «Фаворит», назвав низку конкретних матчів. Нинішнього сезону ця тема не втратила актуальність, причому підозри з приводу подібних «договорняків» стосувалися не лише вищого дивізіону. До прикладу, скандал серед дублерів «Зорі» закінчився відрахуванням одразу 13-ти гравців. За коментарем ми звернулися до аналітика букмекерської контори, який побажав не називати своє ім’я.

— Чи багато в нашому чемпіонаті ігор на «контору», й наскільки розвинений цей бізнес?

— Справді, це явище має місце, але не сказав би, що воно носить настільки масовий характер, як можна подумати, читаючи деякі статті й дивлячись окремі «гостро-аналітичні» передачі. Системно цим займається лише один клуб, причому у цьому замішані всі три команди — перша, дубль і U-19. Усі вони працюють під керівництвом президента. Інші команди працюють од випадку до випадку. Як правило, в «зоні ризику» команди неблагополучні у фінансовому сенсі. В основному тотальне безгрошів’я й багатомісячні затримки зарплати штовхають футболістів на це.

— Чи можете на конкретному прикладі розповісти про деякі нюанси футбольних ставок? Чи можете прокоментувати відомий матч першості U-19 «Карпати» — «Волинь»? За повідомленнями букмекерів, на нього поставили майже 250 тисяч доларів.

— Почну з теорії. Перше, помилкова думка: якщо на матч поставлено великі гроші, він грається на контору. Навіть якщо бачите, що на матч стоять величезні гроші, це не означає, що він має закінчитися з наперед визначеним результатом.

— Тоді хто ставить такі великі гроші на нецікаві матчі U-19, U-21 українського чемпіонату?

— Малий обсяг ставок залучає на такі матчі так званих «вилочників». Вони працюють таким чином. Наприклад: грають команди А і Б. На одну коефіцієнт — два, на іншу — три. «Вилочник» починає «завантажувати» на команду А, тобто, ставить 20 тисяч на коефіцієнт два. Цим він починає істотно опускати цей коефіцієнт. Букмекерські контори — це свого роду біржі, тож вони дуже чуйно реагують на такі коливання ставок. Інші «любителі» ставок, наслухавшись навколофутбольних експертів, у яких усе продано й куплено, думають: ось вона «здача» й теж починають ставити на команду А. У результаті, коефіцієнти змінюються і стають десь у діапазоні 1,1–1,2 на A, а на Б уже майже 8–10. І ось тоді наш «вилочник» ставить 10 тисяч на те, що команда Б не програє, тобто Х2 з коефіцієнтом 4.

І, як би не закінчилася гра, «вилочник» у будь-якому випадку в плюсі. І команди навіть не підозрюють, що на їхню гру хтось поставив і заробив пристойні гроші. Причому з розвитком Інтернету і ставок онлайн «вилочник» може перебувати взагалі в іншій частині планети. У мене складається враження, що дуже невипадково спонсорами аналітичних футбольних передач є букмекерські контори. І тема ставок постійно активно мусується. І псевдоексперти у цьому питанні висловлюють свою думку, яка в корені неправильна з точки зору гравців. Скажу вам так, що я спостерігав дуже велику кількість матчів у тих же чемпіонатах U-19 і U-21, на підсумки яких ставили дуже великі гроші й вони закінчувалися з абсолютно протилежним результатом. Але чомусь про ці матчі не знято сюжетів і вони ніде не згадуються. Та й узагалі з досвіду скажу вам: основним критерієм того, що матч договірний, є те, що на нього ставки не приймалися. Якщо ж ставки йдуть, то матч може закінчитися з абсолютно непрогнозованим результатом.

— Що ще може спровокувати великі обсяги ставок на ці ігри? Звідки беруться ці гроші?

— Іще одним чинником є інтернет-шахраї, які нібито звідкись дізнаються про договірні ігри й продають їх за певну суму. Можу дати безкоштовну пораду любителям ставок. Запам’ятайте раз і назав­жди: ніхто й ніколи не продасть вам результат реального договорняка за 50 доларів у Інтернеті. Ніхто й ніколи!!! Ймовірність купити договірняк у Інтернеті за 50 доларів майже така ж, як купити справжній Rolex у переході за 100 дол. Як працює такий шахрай: він бере матч, де грають майже рівні команди А і Б із приблизно рівними коефіцієнтами на перемогу, припустимо 2,2 і 2,6. Він робить глобальну розсилку й обіцяє безкоштовно надати «вір­няк», і отримує, наприклад, 400 запитів. Двомстам передплатникам він пише ставити на А не програє й двомстам ставити на Б не програє. Із яким би результатом не закінчився матч, навіть нічийним, він має мінімум 200 клієнтів. За якийсь час він знову обирає матч, де майже однакові коефіцієнти. І 100 передплатникам пише: став на А, а 100 — став на Б. Гра грається, й у нього на гачку 100 осіб, яким він уже двічі дав безкоштовний «вір­няк». А ось уже третій продає за гроші. Помітив, інтернерт-шахраї постійно продають результати з чемпіонату України. І всі ці безпідставні роздуми навколофутбольних «аналітиків» у телепередачах грають лише на руку аферистам. Люди, наслухавшись, що все продане-куплене, охоче купляють ставки в Інтернеті, починають «валити» на куплений «вірняк», даючи привід й іншим гравцям думати, що матч куплений. Суми ставок зростають, про це стає відомо контролюючим органам ФФУ, починаються дзвінки командам і різноманітні домисли. А по суті, суперники просто грали у футбол, а шахраї нажилися на обдурених людях.

— Чи можете прокоментувати два матчі першості U-21 «Карпати» — «Олімпік» (4:0) та «Металург» — «Волинь», коли мали місце неприродні коливання ставок?

— Дуже схоже, що молоді донеччани з львівянами зіграли на «контору». І навіть неексперт може це визначити, все і так чудово видно, особливо, якщо поглянути на три забитих м’ячі в заключні десять хвилин. Що стосується «Металурга» й «Волині», то тут не все так однозначно. Із одного боку, на гру ставляться великі гроші, але є один момент — зовсім недавно, на матч першості U-21 «Карпати» — «Металург», на перемогу львів’ян було поставлено майже 70 тисяч доларів. «Карпати» поступилися — 0:1. На гру того ж чемпіонату «Зоря» — «Металург» на тотал 3,5 стояло 30 тисяч доларів, гра закінчилася — 1:1. Такі тенденції свідчать про те, що на матчах «Металурга» активно грають «вилочники» й згадані раніше інтернет-шахраї. Іще додам: остання гра «Металурга» (U-21) — «Динамо» (U-21).
Усі розклади й прогнози показували, що матч завершиться повним розгромом запоріжців із рахунком не менше 0:6. Усі активно ставили на великі тотали, і справді «Металург» поступився, але лише — 0:3, тим самим відправивши всіх «знав­ців» у мінус.

Наостанок, скажу так: ставки, як і будь-який вид діяльності, вимагає системного підходу. Не чекайте, що за якусь мізерну суму вам дадуть варіант на мільйон. Не слухайте телевізійних псевдоаналітиків і навколофутбольних журналістів. Запам’ятайте: для них важливий гамір, скандал, інтрига, все, що підвищує рейтинг їхньої передачі. Як співається у старій пісні: думайте самі — вирішуйте самі!

Сергій Сивий

Популярные новости
Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться
Комментарии (0)

Оставить комментарий

Рейтинг букмекеров

Лента новостей

28 марта
23:42
Известно, как Рубиалес давил на Эрмосо через ее родственников
23:26
Полузащитник Исландии, несмотря на горькую пилюлю, пожелал удачи Малиновскому и Зинченко на Евро
23:20
Bild: "Бавария" видит Зидана главным тренером команды
23:16
30 березня відбудеться Dnipro Cup 2024 пам’яті Станіслава Бенько
23:10
"Бенфика" - "Шавиш". Анонс и прогноз матча
23:06
Футзал. Назван состав сборной Украины для участия в международном турнире
22:56
Испанская студентка потребовала убрать статую Дани Алвеса в его родном городе
22:52
Георгий Судаков: "Не могу дождаться, чтобы представить нашу страну в Германии этим летом!"
22:34
Фелипе Мело: "Алвес и Робиньо должны заплатить за то, что сделали"
22:18
Совладельца "Челси" сместят с должности в 2027 году
21:58
AS: "Реал" может перенести презентацию Мбаппе на август
21:47
"Манчестер Юнайтед" хочет приобрести у "Баварии" Йозуа Киммиха
21:18
Ули Хенесс: "Забрать Алонсо в "Баварию" будет очень сложно, если не невозможно"
21:11
Хави подал в суд сразу двух журналистов
20:49
"Шахтер" провел тренировку в полном составе (Видео)
20:48
"Левый берег" - "Агробизнес": прогноз Виктора Козина
20:31
Впервые украинский арбитр будет работать на финале четырех футзальных ЛЧ
20:25
Матвей Пономаренко: "Мы вошли в восьмерку лучших команд, и проходных матчей точно не будет"
19:58
"Райо Вальекано" намерен арендовать Брайана Сарагосу
19:44
Эндрик значительно прибавил в стоимости после матчей за сборную Бразилии
19:38
Генштаб ВСУ: Оперативная информация по состоянию на 18.00 28.03.2024
19:28
Ральф Рангник может возглавить "Баварию"
19:17
Первая лига. 2-й тур (второй этап). Анонс матчей
19:14
"Фиорентина" обратилась к Даниэле Де Росси с предложением возглавить команду
Больше новостей
28 марта
23:26
Полузащитник Исландии, несмотря на горькую пилюлю, пожелал удачи Малиновскому и Зинченко на Евро
23:16
30 березня відбудеться Dnipro Cup 2024 пам’яті Станіслава Бенько
23:06
Футзал. Назван состав сборной Украины для участия в международном турнире
22:52
Георгий Судаков: "Не могу дождаться, чтобы представить нашу страну в Германии этим летом!"
20:49
"Шахтер" провел тренировку в полном составе (Видео)
20:48
"Левый берег" - "Агробизнес": прогноз Виктора Козина
20:31
Впервые украинский арбитр будет работать на финале четырех футзальных ЛЧ
20:25
Матвей Пономаренко: "Мы вошли в восьмерку лучших команд, и проходных матчей точно не будет"
19:38
Генштаб ВСУ: Оперативная информация по состоянию на 18.00 28.03.2024
19:17
Первая лига. 2-й тур (второй этап). Анонс матчей
18:46
Андрей Булеза из-за травмы пропустит Олимпиаду-2024
17:46
УЕФА может расширить заявку команд-участниц Евро-2024 до 26 игроков
17:15
Алексей Сыч: "В составе олимпийской сборной было много новых лиц - нужно было познакомиться"
16:46
Германия объявила об очередном пакете военной помощи для Украины
16:16
"Шахтер" готовится к "Оболони": Пушич поздравил украинских и грузинских игроков с выходом на Евро-2024
15:44
"Динамо": возвращение сборников, подготовка к вояжу в Полтаву
15:29
Егор Ярмолюк: "Посидели в ресторане украинской еды с Льюисом-Поттером, Коллинзом, Гики и Беном Ми"
14:59
Marca: "Лунин понял свое место, не скандалил и прекрасно воспользовался возможностью в "Реале"
14:14
"Шахтер" и "Динамо" – в мировом топ-рейтинге подписания молодых игроков
13:55
Василий Сачко: "В матче с Исландией стоит отметить командные действия сборной Украины и смелость Реброва"
13:40
"Рух" (U-19) получил нового главного тренера
13:25
Дмитрий Михайленко: "Для Украины это достижение - попасть в когорту восьми лучших сборных Европы"
13:10
Германия обещает защитить сборную Украины и ее болельщиков на Евро-2024
13:02
Вторая лига. 21-й тур. Анонс матчей
Больше новостей
28 марта
23:42
Известно, как Рубиалес давил на Эрмосо через ее родственников
23:20
Bild: "Бавария" видит Зидана главным тренером команды
23:10
"Бенфика" - "Шавиш". Анонс и прогноз матча
22:56
Испанская студентка потребовала убрать статую Дани Алвеса в его родном городе
22:34
Фелипе Мело: "Алвес и Робиньо должны заплатить за то, что сделали"
22:18
Совладельца "Челси" сместят с должности в 2027 году
21:58
AS: "Реал" может перенести презентацию Мбаппе на август
21:47
"Манчестер Юнайтед" хочет приобрести у "Баварии" Йозуа Киммиха
21:18
Ули Хенесс: "Забрать Алонсо в "Баварию" будет очень сложно, если не невозможно"
21:11
Хави подал в суд сразу двух журналистов
19:58
"Райо Вальекано" намерен арендовать Брайана Сарагосу
19:44
Эндрик значительно прибавил в стоимости после матчей за сборную Бразилии
19:28
Ральф Рангник может возглавить "Баварию"
19:14
"Фиорентина" обратилась к Даниэле Де Росси с предложением возглавить команду
18:58
"Эвертон" получит кредит от будущего владельца
18:46
Андрей Булеза из-за травмы пропустит Олимпиаду-2024
18:30
Маркус Рашфорд может пропустить Евро-2024
18:15
"Барселона" активно интересуется Жоржиньо
18:00
"Манчестер Юнайтед" и "Ювентус" могут совершить обмен игроками
17:46
УЕФА может расширить заявку команд-участниц Евро-2024 до 26 игроков
17:29
Ушел из жизни дважды обладатель Кубка чемпионов в составе "Ноттингем Форест"
17:15
Алексей Сыч: "В составе олимпийской сборной было много новых лиц - нужно было познакомиться"
16:58
"Ливерпуль" принял решение по трансферу Трента Александера-Арнольда
16:31
FA обвинила Сандро Тонали в 50-ти новых нарушениях правил о ставках
Больше новостей
26 марта
19:00
Грузия - Греция: прямая трансляция матча
19:00
Литва - Гибралтар: прямая трансляция матча
21:45
Уэльс - Польша: прямая трансляция матча
21:45
Украина - Исландия: прямая трансляция матча
21:45
Люксембург - Казахстан: прямая трансляция матча
21:45
Австрия - Турция: прямая трансляция матча
21:45
Словения - Португалия: прямая трансляция матча
21:45
Германия - Нидерланды: прямая трансляция матча
21:45
Англия - Бельгия: прямая трансляция матча
22:00
Франция - Чили: прямая трансляция матча
22:30
Испания - Бразилия: прямая трансляция матча
25 марта
21:30
Альбасете - Расинг: прямая трансляция матча
24 марта
02:30
Спортинг Канзас-Сити - Лос-Анджелес Гэлакси: прямая трансляция матча
02:30
Сент-Луис Сити - Ди Си Юнайтед: прямая трансляция матча
03:30
Колорадо Рэпидз - Хьюстон Динамо: прямая трансляция матча
04:30
Сан-Хосе Эртквейкс - Сиэтл Саундерс: прямая трансляция матча
04:30
Портленд Тимберс - Филадельфия Юнион: прямая трансляция матча
04:30
Лос-Анджелес - Нэшвилл: прямая трансляция матча
12:00
Кремень - Металлист: прямая трансляция матча
12:15
Реал-Фарма - ЮКСА: прямая трансляция матча
12:30
Диназ - Буковина: прямая трансляция матча
13:00
Дружба - Локомотив: прямая трансляция матча
13:15
Агробизнес - Виктория: прямая трансляция матча
13:30
Скала 1911 - Нива: прямая трансляция матча
Больше новостей
28 марта
23:10
"Бенфика" - "Шавиш". Анонс и прогноз матча
20:48
"Левый берег" - "Агробизнес": прогноз Виктора Козина
15:00
ЮКСА - Металлург-2: прогноз на матч
26 марта
12:30
Испания – Бразилия. Анонс и прогноз матча
12:00
Франция – Чили. Анонс и прогноз матча
11:45
Украина – Исландия. Анонс и прогноз матча
11:45
Уэльс - Польша. Анонс и прогноз матча
11:45
Германия - Нидерланды. Анонс и прогноз матча
11:45
Словения – Португалия. Анонс и прогноз матча
11:45
Англия - Бельгия. Анонс и прогноз матча
11:45
Люксембург – Казахстан. Анонс и прогноз матча
10:31
Испания – Бразилия: ставка на обмен голами
10:00
Германия - Нидерланды: прогноз на голы
12:00
Франция - Чили: прогноз на матч
11:45
Люксембург - Казахстан: прогноз на матч
11:45
Уэльс - Польша: прогноз на матч
11:45
Украина - Исландия: прогноз на матч
11:45
Австрия - Турция: прогноз на матч
11:45
Словения - Португалия: прогноз на матч
09:00
Грузия - Греция: прогноз на матч
09:00
Литва - Гибралтар: прогноз на матч
27 марта
15:00
Левый берег - Агробизнес: прогноз на матч
15:00
Чайка - Звягель: прогноз на матч
25 марта
11:30
Альбасете - Расинг(Ф): прогноз на матч
Больше новостей

Рейтинг казино

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →