closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
closer-popup
footboom
Регистрация
Поля отмечены звездочками * обязательны для заполнения

Ваша відповідь збережена
Зробіть, будь ласка, прогноз для майбутніх матчів
successful

Спасибо!

Готово! Проверьте свою электронную почту, чтобы узнать о специальном предложении!
closer-popup

Мирон Маркевич: "У мене є амбіції попрацювати за кордоном"

Мирон Маркевич: "У мене є амбіції попрацювати за кордоном"
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
1127
0
Фавбет Бонус 10 000 грн
получить
Колишній наставник Металіста та збірної України Мирон Маркевич дав ексклюзивне інтерв'ю Football.ua.
- Мироне Богдановичу, чим зараз займаєтесь?
- Зараз я майже цілий день проводжу у Винниках, на своїй базі. Зосередився на будівництві полів для дітей, ось незабаром завершимо поле трав’яне. Ще будуємо один майданчик зі штучним покриттям. Тривають підготовчі роботи для будівництва роздягалень та тренерської, буде невеличкий комплекс на три поверхи, зробимо усі необхідні умови для хороших тренувань дітей. Можу сказати, що я тут цілий день стежу за будівництвом.
- Думками Ви тут, на своїй базі, за футболом встигаєте слідкувати?
- Звичайно, я дивлюсь чемпіонат України, дивлюсь Лігу чемпіонів, Лігу Європи. Але зараз уже переглядаю футбольні матчі зовсім іншими очима – як вболівальник, скажімо. Постійно відвідую футбольні матчі у Львові за участю Карпат, ну і стараюсь бути в курсі усіх подій.
- Скільки часу ще плануєте відпочивати? Адже в Інтернеті є чимало чуток про Ваше майбутнє працевлаштування.
- Зараз мене усі дуже хочуть працевлаштувати, але я поки що не розглядаю ніяких пропозицій. Вони не серйозні. Ще є час, місяць як мінімум, а там усе само собою проясниться.
- Тобто з нового сезону Ви знову повернетесь до звичної роботи?
- Якщо буде щось серйозне, то, можливо, я і буду працювати. Але якщо щось серйозне, повторююсь. Розумієте, після такого проекту, який був у Металісті, зараз схоже щось важко знайти. Тому я буду добре думати.
- Чи є у Вас амбіції, можливо, очолити не український клуб, а спробувати свої сили у європейському чемпіонаті?
- Так, у мене є такі амбіції, можливо, так і станеться, я не знаю. Зараз ще не маю конкретної пропозиції.
- У неділю буде матч Карпати – Металіст. Таким поєдинкам ніколи не бракувало принциповості, зокрема, і коли Ви очолювали команду. Чого чекати від теперішнього протистояння?
- Дійсно, матчі за участі Карпат та Металіста завжди були інтригуючи ми. Щиро кажучи, вони нам не просто давались, хоча ми частіше перемагали, але були важкі ігри, я відверто про це говорю. Зараз у цьому матчі мотивація буде більша у Металіста, бо він бореться за місце у трійці . Також потрібно врахувати, якими складами гратимуть команди. Адже в Металісті є проблеми, чимало травмованих гравців, як і в Карпат. Такі футболісти, як Голодюк і Федорчук, зараз визначають обличчя Карпат, це лідери команди – і без них буде дуже непросто львів’янам.
Натомість у Металіста Азеведо отримав травму, він перебував у дуже хорошій формі, а також Моледо, Соуза і Едмар травмувались. Тож у Металіста дуже серйозні проблеми. Але я думаю, що ця гра буде така інтригуюча тому, що Карпати зазвичай добре грають проти лідерів. Непросто буде Металісту у Львові, хоча я розумію, що їм треба тут вигравати.
- На Вашу думку, яка основна проблема зараз у харків’ян?
- Тренер зіштовхнувся з такою проблемою, коли є коротка лава запасних – і там нема маневру для нього. В команді зараз така ситуація, що, якщо хтось зазнає травми, то це вже велика проблема. Наприклад, на гру з Дніпром тренер поставив усіх здорових, ну і, звичайно, тих, хто в хорошій формі. Але якщо глянути на лаву запасних, то підсилити склад в принципі нема ким. Але і в Карпат така ж сама проблема перед матчем.
- Попри коротку лаву запасних, у харків’ян є чимало гравців, які зараз перебувають у хорошій формі. Кого з них Ви зараз виокремили б як найкращих?
- Наразі добре виглядають Гомес і Бланко, вони за собою тягнуть команду. Також Марлос. Ну і, звичайно, Шав’єр. Це мозок і душа команди. Він дуже багато виконує чорнової роботи. Це такий футболіст, без якого важко уявити Металіст. За останній час додав і Гуменюк, почав забивати, а це вже добре. Хоча в нього було багато травм і він ніяк не міг реабілітуватись. Останні ігри він добре відіграв, і будемо сподіватись, що дограє чемпіонат на такому ж рівні. Гра буде непростою для обох команд, враховуючи усі кадрові проблеми.
Звичайно, треба відзначити, що Карпати дуже добре на Металіст налаштовувалися. Сповна. Коли я тренував команду і ми тут грали, жодного легкого матчу як у Львові, так і в Харкові не було. Останні матчі, якщо ми вигравали, то максимум один-два м’ячі, не більше. А на кубок кілька разів і програли тут. Тому гра буде доволі непередбачуваною. Хоча я не думаю, що тут буде великий рахунок. Звичайно, харків’яни гратимуть першим номером, тим паче, що в них є шанс поборотись ще і за друге місце, тож мотивації їм не бракуватиме.
- На Металіст в боротьбі за медалі чемпіонату може вплинути ще і фактор важкого календаря на фініші чемпіонату?
- Є два непрості матчі, які треба відіграти на високому рівні. У Львові буде важка гра, тим паче, коли є багато травмованих, цей фактор для Металіста може зіграти свою негативну роль. Але є лідери, які можуть повести за собою команду. Ті ж Шав’єр, Гомес, Бланко, Ксьонз, які зараз дуже добре виглядають. Тож побачимо, важко спрогнозувати, як будуть справлятись харків’яни з тими іграми. Також можна сказати, що в цій грі на Металісті ще висітиме тягар відповідальності за результат, адже на кону бронзові медалі, натомість львів’янам тут набагато легше, особливих турнірних завдань у них зараз нема. Тому львівські футболісти значно спокійніше підійдуть до цієї гри.
- Коли Ви залишили команду, у Рахаєва було чимало проблем, Харків залишив найкращий бомбардир – Девіч. Була незрозуміла ситуація з латиноамериканським гравцями Металіста. Як Ви вважаєте, чи встиг за цей період Ігор Рахаєв реанімувати харків’ян після усіх проблем, які стались у команді взимку?
- Останні матчі команда добре проводить, йому вдалося її підготувати. У принципі, я його готував до тієї ролі, що з часом він стане головним тренером, я і цього не приховував. Завжди йому давав проводити практично всі заняття, хоча сам був присутній. Десь останні матчі, зокрема з Дніпром, він провів дуже грамотно тактично як тренер. Тож, думаю, все в нього попереду.
- Ви відвідали всі останні домашні матчі Карпат. Чого чекати від львів’ян у цій грі? Адже кілька матчів поспіль Карпати демонструють хорошу гру, та на останніх хвилинах втрачають перемогу.
- Знаєте, їм зараз не вистачає Голодюка і Федорчука, це для львів’ян велика втрата, вони лідери і багато відіграли матчів у прем’єр-лізі на хорошому рівні. Адже молодь є молодь. Вони раз грають, а потім зупиняються, роблять помилку – і результат виходить не надто хороший. Я сказав би, що Севідову потрібно задуматись над позицією воротаря, бо він робить дуже багато помилок, причому на рівному місці. Були виграшні матчі і в Луганську, і з Металургом вдома, де він припускався помилок, які вплинули на результат. Думаю, що це зараз проблема номер один у Карпатах.
- Мироне Богдановичу, погодьтесь, у цьому чемпіонат для львів’ян уже нічого не зміниться, вони не вилетять, але втратили всі шанси у боротьбі за місце у Лізі Європи. Тож коли, як не зараз, давати молодим хлопцям проявити себе в основній команді?
- Звичайно, я це все розумію, що молоді гравці у цих матчах можуть набити собі, як-то кажуть, більше ґуль і окріпнути як футболісти. Але все одно команда виходить, щоби виграти у кожному матчі. Тим паче, вболівальників не цікавить, хто як грає, їх цікавить результат. Зрозуміло, що Карпати ні за що не борються і можна награвати молодих, але треба враховувати інтереси вболівальників, які хочуть перемог. Знаєте, я взагалі вважаю, що у Львові має бути така добротна команда, яка наробила галасу у Європі. Тому що це Карпати – команда з історією, і це Львів – прекрасне місто. Тут має бути серйозна команда. Я вважаю, що вони повинні грати на новому стадіоні, це моя така тверда думка, бо такий стадіон не може пустувати, він має жити футболом. І хотілося б, щоби там команда грала, тоді зовсім інше ставлення було б до матчів.
- Мироне Богдановичу, може, спрогнозуєте, яким буде рахунок у матчі двох не чужих для Вас команд?
- Думаю, багато голів не буде. У цій грі вирішуватимуть долю медалей чемпіонату, тож буде бойова гра, але з таким обережним футболом.
Популярные новости
Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться
Комментарии (0)

Оставить комментарий

Рейтинг букмекеров

Лента новостей

26 апреля
11:45
"Фрозиноне" - "Салернитана". Анонс и прогноз матча
11:45
Иван Дибанго: "Шевченко - легенда Украины, Это'О - Камеруна. Их нецелесообразно сравнивать"
11:30
"Бохум" – "Хоффенхайм". Анонс и прогноз матча
11:30
Руслан Черненко: "Оболонь" на каждую игру выходит, как на последнюю и хочет остаться в УПЛ"
11:15
Дарио Срна: "Вообще не верю в допинг в футболе"
11:00
"Тростянец" уволил главного тренера Валерия Шаповалова
10:45
Андрей Смалько: "Нас называли "чернобыльскими ежиками", в первое время - показывали пальцами"
10:30
Жуниор Мораес: "За последние 15 дней я отказал 5 клубам, хочу вернуться в Европу"
10:15
Умер бывший тренер "Подолья" и тернопольской "Нивы" Леонид Ищук
10:00
Мичел: "С Цыганковым все хорошо"
09:45
"Колос" вошел в Союз европейских клубов
09:30
Богдан Леднев: "Задача "Днепра-1" не изменилась - попадание в еврокубки"
09:00
В Минмолодьспорта состоялась рабочая встреча с участием президента УАФ Андрея Шевченко
08:45
U-16: юношеская сборная Украины на Турнире развития УЕФА в Эстонии обыграла хозяев
08:30
Плюс 950 человек, 7 танков, 31 артсистема: общие боевые потери противника с 24.02.22 по 26.04.24
08:15
Генштаб ВСУ: Оперативная информация по состоянию на 06.00 26.04.2024
01:29
Чемпионат Англии. "Брайтон энд Хоув" – "Манчестер Сити" 0:4. Видеообзор матча
01:07
"Реал Сосьедад" – "Реал". Анонс и прогноз матча
25 апреля
23:54
Физическая готовность и профилактика травм - в "Барселоне" произошли изменения
23:49
Атакующий полузащитник "Баварии" сделал выбор между Месси и Роналду
23:31
Алиссон Бекер – лидер рейтинга лучших вратарей на текущий момент по версии FourFourTwo
23:19
На стадионе "Майнца" обнаружили 500-килограммовую бомбу Второй мировой войны
22:51
Чемпионат Италии "Удинезе" – "Рома" 1:2. Видеообзор матча
22:36
Австрийская федерация футбола требует от "Баварии" 15 миллионов евро за Рангника
Больше новостей
26 апреля
11:45
Иван Дибанго: "Шевченко - легенда Украины, Это'О - Камеруна. Их нецелесообразно сравнивать"
11:30
Руслан Черненко: "Оболонь" на каждую игру выходит, как на последнюю и хочет остаться в УПЛ"
11:15
Дарио Срна: "Вообще не верю в допинг в футболе"
11:00
"Тростянец" уволил главного тренера Валерия Шаповалова
10:45
Андрей Смалько: "Нас называли "чернобыльскими ежиками", в первое время - показывали пальцами"
10:15
Умер бывший тренер "Подолья" и тернопольской "Нивы" Леонид Ищук
10:00
Мичел: "С Цыганковым все хорошо"
09:45
"Колос" вошел в Союз европейских клубов
09:30
Богдан Леднев: "Задача "Днепра-1" не изменилась - попадание в еврокубки"
09:00
В Минмолодьспорта состоялась рабочая встреча с участием президента УАФ Андрея Шевченко
08:45
U-16: юношеская сборная Украины на Турнире развития УЕФА в Эстонии обыграла хозяев
08:30
Плюс 950 человек, 7 танков, 31 артсистема: общие боевые потери противника с 24.02.22 по 26.04.24
08:15
Генштаб ВСУ: Оперативная информация по состоянию на 06.00 26.04.2024
25 апреля
22:22
Георгий Судаков - трансферная цель "Арсенала" и "Челси"
21:46
Таллес: "Акцент - на действиях при завершении атак"
20:43
Степаненко слушает, Кевин празднует, Матвиенко отжимается: как "Шахтер" готовится к ЛНЗ (Видео)
19:52
Генштаб ВСУ: Оперативная информация по состоянию на 18.00 25.04.2024
19:46
Йожеф Сабо: "Номер один в УПЛ – Бражко. Он первым поедет за границу"
19:38
Владимир Баенко: "Кривбасс" поддерживает официальное стимулирование арбитров"
19:32
Евгений Ткачук: "Две недели назад мне сделали операцию"
18:58
ФК "Кривбасс" уплатил в госбюджет налогов на общую сумму 38 476 144 гривны
18:33
Первая лига. 6-й тур (второй этап). Анонс матчей
18:31
Гендиректор "Металлиста 1925": "Ракицкий? Здесь и комментировать нечего"
17:29
Шон Дайч: "Миколенко вряд ли сможет сыграть против Брентфорда"
Больше новостей
26 апреля
11:45
"Фрозиноне" - "Салернитана". Анонс и прогноз матча
11:30
"Бохум" – "Хоффенхайм". Анонс и прогноз матча
10:30
Жуниор Мораес: "За последние 15 дней я отказал 5 клубам, хочу вернуться в Европу"
10:00
Мичел: "С Цыганковым все хорошо"
01:29
Чемпионат Англии. "Брайтон энд Хоув" – "Манчестер Сити" 0:4. Видеообзор матча
01:07
"Реал Сосьедад" – "Реал". Анонс и прогноз матча
25 апреля
23:54
Физическая готовность и профилактика травм - в "Барселоне" произошли изменения
23:49
Атакующий полузащитник "Баварии" сделал выбор между Месси и Роналду
23:31
Алиссон Бекер – лидер рейтинга лучших вратарей на текущий момент по версии FourFourTwo
23:19
На стадионе "Майнца" обнаружили 500-килограммовую бомбу Второй мировой войны
22:51
Чемпионат Италии "Удинезе" – "Рома" 1:2. Видеообзор матча
22:36
Австрийская федерация футбола требует от "Баварии" 15 миллионов евро за Рангника
22:20
Арне Слот: "Я хотел бы стать новым тренером "Ливерпуля"
22:01
"Монпелье" – "Нант". Анонс и прогноз матча
21:51
"Мы не забыли" - Месси почтил память Тито Вилановы (Фото)
21:27
Сержиу Консейсау прокомментировал продление контракта с "Порту"
21:14
Ультрас "Баварии" запустили петицию против приглашения в клуб Рангника
20:35
Сульшер может возглавить сборную Канады
20:14
"Бавария" готова выплатить 2,5 миллиона евро сборной Австрии в качестве отступных за Рангника
18:45
Официально: "Порту" объявил о продлении контракта с Сержиу Консейсау
18:16
Криштиану Роналду диктовал Ральфу Рангнику свои правила игры за "Манчестер Юнайтед"
17:59
Игроки "Барселоны" регулярно приходили в офис, пытаясь уговорить Хави остаться
17:44
Карло Анчелотти: "Куртуа в порядке – думаю, он будет доступен на следующей неделе"
17:29
Шон Дайч: "Миколенко вряд ли сможет сыграть против Брентфорда"
Больше новостей
26 апреля
12:30
Металлист - Кремень: прямая трансляция матча
19:00
Пяст - Варта: прямая трансляция матча
19:30
Санкт-Паули - Ганза: прямая трансляция матча
19:30
Герта - Ганновер: прямая трансляция матча
20:00
Адана Демирспор - Галатасарай: прямая трансляция матча
21:30
Бохум - Хоффенхайм: прямая трансляция матча
21:30
Андорра - Расинг: прямая трансляция матча
21:30
Венеция - Кремонезе: прямая трансляция матча
21:30
Пиза - Катандзаро: прямая трансляция матча
21:30
Ягеллония - Погонь: прямая трансляция матча
21:45
Фрозиноне - Салернитана: прямая трансляция матча
21:45
Эйпен - Шарлеруа: прямая трансляция матча
22:00
Реал Сосьедад - Реал: прямая трансляция матча
22:00
Монпелье - Нант: прямая трансляция матча
22:00
Куинз Парк Рейнджерс - Лидс: прямая трансляция матча
22:15
Жил Висенте - Арока: прямая трансляция матча
25 апреля
02:00
Апаресиденсе - Сампайо Корреа: прямая трансляция матча
19:45
Херенвен - ПСВ: прямая трансляция матча
20:00
Лейрия - Пенафиел: прямая трансляция матча
21:00
Удинезе - Рома: прямая трансляция матча
21:30
Антверпен - Юнион: прямая трансляция матча
22:00
Брайтон энд Хоув - Манчестер Сити: прямая трансляция матча
22:00
Гоу Эхед Иглз - Фейеноорд: прямая трансляция матча
24 апреля
03:00
Бруски - Мирасол: прямая трансляция матча
Больше новостей
26 апреля
11:45
"Фрозиноне" - "Салернитана". Анонс и прогноз матча
11:30
"Бохум" – "Хоффенхайм". Анонс и прогноз матча
01:07
"Реал Сосьедад" – "Реал". Анонс и прогноз матча
11:45
Эйпен - Шарлеруа: прогноз на матч
11:45
Фрозиноне - Салернитана: прогноз на матч
11:30
Венеция - Кремонезе: прогноз на матч
11:30
Пиза - Катандзаро: прогноз на матч
11:30
Андорра - Расинг(С): прогноз на матч
11:30
Бохум - Хоффенхайм: прогноз на матч
11:30
Ягеллония - Погонь: прогноз на матч
10:00
Адана Демирспор - Галатасарай: прогноз на матч
09:30
Санкт-Паули - Ганза: прогноз на матч
09:30
Герта - Ганновер: прогноз на матч
09:00
Пяст - Варта: прогноз на матч
02:30
Металлист - Кремень: прогноз на матч
25 апреля
22:01
"Монпелье" – "Нант". Анонс и прогноз матча
12:00
"Брайтон" - "Манчестер Сити". Анонс и прогноз матча
11:00
"Удинезе" - "Рома". Анонс и прогноз матча
09:45
"Херенвен" - ПСВ. Анонс и прогноз матча
24 апреля
12:00
"Аякс" – "Эксельсиор". Анонс и прогноз матча
12:00
"Монако" – "Лилль". Анонс и прогноз матча
12:00
"Манчестер Юнайтед" – "Шеффилд Юнайтед". Анонс и прогноз матча
12:00
"Марсель" - "Ницца". Анонс и прогноз матча
12:00
"Кристал Пэлас" - "Ньюкасл". Анонс и прогноз матча
Больше новостей

Рейтинг казино

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →