Екс-гравець київського "Динамо" Володимир Безсонов вірить у те, що збірній України до снаги подолати відбірний турнір на чемпіонат світу у Бразилії.

"Учора ми побачили першу ластівку. Був малюнок гри, була боротьба, була безкомпромісність. Я не один день знаю Михайла Фоменка. Упевнений, він би не взявся за кермо збірної, якби не вірив у те, що ситуацію можна переломити. Свою впевненість Михайло Іванович передасть гравцям. Якщо наші суперники вже списали українців, то вони явно поспішили.

Команда на правильному шляху й буде битися за путівку в Бразилію до останнього. Гравці краще за мене знають, що вся боротьба попереду й усе ще залежить від них. Якщо ж зараз почати готуватися до далекої перспективи – потрапляння на чемпіонат Європи 2016, то ми нікуди не потрапимо: ні зараз, ні тоді" — вважає експерт.

Безсонов каже, що у порівнянні з осінню додала в грі й збірна Англії – фаворит нашої відбірної групи.

"Раніше завжди було відчуття, що бразильці трохи сильніші англійців. А вчора побачив рівну гру двох сильних команд, в якій англійці більше прагнули перемоги. З такою збірною Англії ми ще не грали. Однак боятися її не слід. Треба рватися на поле, мати бажання перемогти фаворита й здобути путівку на чемпіонат світу" — каже Володимир Васильович.

Наступні відбірні ігри до чемпіонату світу збірна України проведе з Польщею та Молдовою у березні.
Джерело: <a href="http://gazeta.ua/articles/sport/_zbirnu-ukrajini-sche-rano-spisuvati-bezsonov/481226">Gazeta.ua</a>