closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
closer-popup
footboom
Регистрация
Поля отмечены звездочками * обязательны для заполнения

Ваша відповідь збережена
Зробіть, будь ласка, прогноз для майбутніх матчів
successful

Спасибо!

Готово! Проверьте свою электронную почту, чтобы узнать о специальном предложении!
closer-popup

"Карпати": ФФУ намагається знайти "расизм" на матчі "Карпати" – "Таврія"

"Карпати": ФФУ намагається знайти "расизм" на матчі "Карпати" – "Таврія"
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
1186
18
Фавбет Бонус 10 000 грн
получить

1 жовтня 2013 року ФК «Карпати» отримав Ухвалу Голови КДК ФФУ пана Морозова Р.С. про відкриття дисциплінарного провадження по факту «використання піротехнічного засобу вболівальниками команди «Карпати» Львів на стадіоні «Україна» м.Львів 29.09.2013 року під час матчу «Карпати» Львів – «Таврія» Сімферополь».

Що й казати – що було, то було, заперечувати чи оскаржувати тут нічого. Однак, скориставшись своїм формальним процедурним правом, ФК «Карпати» запросив для ознайомлення Рапорт делегата ФФУ пана Вадима Ґольдіна. У ньому ми побачили запис, що відображає дійсний факт – «на 76 хв. вболівальники ФК «Карпати» (сектори 15 та 16) один раз використали піротехнічний засіб з шумовим ефектом».

Однак далеко не цей запис привернув нашу увагу у Рапорті. У пункті 4. «Прояви расизму, банери, вигуки» пан Ґольдін намалював жирний чорний квадрат – ТАК.

На жаль, структура Рапорту делегата не передбачає прямого вказання делегатом, що ж саме він вважає «проявами расизму», більш того, делегат навпроти п.12 «Чи буде направлена інформація/фотографії в окремому звіті?» поставив не менш жирний чорний квадрат НІ. Тому нам довелося звернутися до окремого розділу Рапорту, котрий має загальну назву «Короткий зміст інцидентів (факти, ім’я, час, тощо)». Перелік конкретних фактів у ньому такий:

- За 15 хв. до початку матчу в 15 та 16 секторі стадіону вболівальниками ФК «Карпати» було розгорнуто червоно - чорну розтяжку, два червоно-чорних прапори та вивішені портрети Бандери та Шухевича. Демонстрація цих банерів продовжувалася протягом всього матчу.

- На 60 хв. матчу в секторах 15 та 16 було розгорнуто два чорно-червоних прапори.

- В секторі 30 стадіону вболівальниками ФК «Таврія» було розгорнуто два червоно-чорних прапори.

- На 1, 31,33 хв. та 80 хв. вболівальники ФК «Карпати» (сектори 15 та 16) скандували: «Бандера, Шухевич – Герої України!».

- На 16 хв. вболівальники ФК «Карпати» та вболівальники ФК «Таврія» скандували «Свободу чесним – свободу Павліченкам».

- На 40 хв. вболівальниками ФК «Карпати» (сектори 15 та 16) було розгорнуто два банери з фотографіями Марко Девіча та Едмара Галовського (футболісти ФК «Металіст») з написом «СТОП».

- На 76 хв. вболівальники ФК «Карпати» (сектори 15 та 16) один раз використали піротехнічний засіб з шумовим ефектом.

Розбираючись з цим переліком, одразу відкинемо з нього згадку про використання піротехнічного засобу. Не міг протрактувати пан Ґольдін як «прояви расизму» і скандування «Свободу чесним – свободу Павліченкам», бо в протилежному випадку добра половина матчів української Прем’єр ліги уже б проводилась «за зачиненими дверима».

Окремих міркувань потребувала оцінка інциденту на 40 хв. Зрозуміло, що у такій спосіб активні вболівальники продемонстрували своє ставлення до принципів потрапляння до Національної збірної, до питань натуралізації легіонерів в українському чемпіонаті. Конструктивна позиція нашого клубу стосовно комплектування Національної та збірних команд України найкраще засвідчується нашою гордістю за те, що під час поточної перерви у Чемпіонаті України у зв’язку з офіційними датами міжнародних матчів ФІФА ФК «Карпати» скерував 11 своїх гравців (з яких 8 – вихованці шкільництва клубу) до різних команд. Водночас ми однозначно вважаємо, що для демонстрації своєї позиції щодо натуралізації гравців для збірних команд уболівальники вибрали далеко не відповідні приклади, і особливо із зрозумілих причин це стосується Едмара. Втім, позицію щодо натуралізації, котра є предметом дискусій на різних рівнях шанованими членами нашої футбольної спільноти – навряд чи можна назвати «проявом расизму». Тим більше – стосовно Марко Девіча.

Що ж тоді залишається? Та власне – лише червоно-чорні прапори та провідники національно-визвольних змагань України.

Не маючи ані найменшого бажання торкатися теми, що нею лихоманило нашу країну останнім часом, зазначимо єдине: навіть попри те, що ФАРЕ з абсолютно незрозумілих та безпідставних упереджених мотивів включила до своїх методичних матеріалів червоно-чорні прапори та зображення провідників національно-визвольних змагань України, та присутність їх на трибунах на матчі Україна – Сан-Марино, у звіті ФАРЕ до ФІФА стосовно цього матчу про них НЕ ЙДЕТЬСЯ. Натомість їх скрупульозно рахує на трибунах делегат ФФУ.

Рахує не випадково – адже ж не випадково серед усіх делегатів, котрі працюють для ФФУ, на львівський матч було призначено штатного працівника ФФУ з найвищим можливим статусом – заступника голови Комітету з питань стадіонів та безпеки проведення змагань? Безперечно, пан Ґольдін – професіонал високого рівня та відомий, як педантична особа, але не менш безперечно, що саме він, в силу формального посадового статусу, найкраще серед інших делегатів надається для виконання політики ФФУ. Чи слід нагадувати, що у минулому чемпіонаті «Карпати» зіграли матч при порожніх трибунах саме в результаті його ж рапорту делегата матчу?

І тут у нас є ряд запитань до ФФУ. Як громадська організація, що діє в Україні, ФФУ повинна діяти в рамках чинного державного законодавства (та, до речі, відстоювати пріоритетність його застосування в Україні перед міжнародними футбольними інституціями). І чи не забагато беруть на себе окремі її представники, намагаючись оголосити «проявами расизму» символіку та провідників організацій, котрі офіційно визнані борцями за Незалежність України Указом Президента України від 28 січня 2010 року?

Чи уявляють собі окремі товариші, що, наприклад, в Італії делегат матчу оголосить «проявом расизму» повсюдно використовуване на трибунах стадіонів зображення Джузеппе Ґарібальді, попри те, що під час воєн за об’єднання Італії він здобув чимало перемог над французькими військовими частинами, а пізніше керував і французькими підрозділами проти німців у франко-пруській війні 1870 року? Чи може польський делегат оголосить «расистом» уболівальника, що демонструватиме Юзефа Пілсудського? Іспанський – за генерала Франко?

А може українському уболівальнику заборонено під загрозою звинувачень у расизмі демонструвати на трибунах також, наприклад, князя Святослава, гетьманів Богдана Хмельницького чи Івана Мазепу, Тараса Шевченка?

І чому жодних запитань до сьогодні не виникає у ФФУ стосовно масових антиукраїнських проявів на трибунах стадіонів. На «Донбас-Арені» багатотисячний люд без жодних записів у рапорті делегата може скандувати «Дави хохлов», у Одесі «не помічаються» імперські стяги імператриці Катерини, що знищила Запорізьку Січ, у інших містах - прапори неіснуючої сьогодні окупаційної радянської імперії чи сусідньої держави. Нарешті, ані пари з уст у нашій Федерації стосовно появи на стадіонах уболівальників у футболках з комуністичною символікою, режиму, який, насправді, системно винищив українців не до порівняння більше, аніж нацистський.

От і виходить – що замість патріотизму, державного мислення у громадській організації, що представляє Україну на міжнародному рівні, там панує відверте чорносотенство...

А, може, у такий спосіб, переслідуванням своїх патріотично налаштованих громадян, ФФУ хоче прозвітувати перед ФІФА про бурхливу діяльність по «викоріненню расизму» у Львові?

Найтрагічніше ж у цьому сюрреалістичному театрі абсурду те, що от за такими антиукраїнськими за своєю суттю доносами дисциплінарні органи Федерації потім не моргнувши оком заберуть у клубу право на підтримку глядачів в офіційних матчах. ФК «Карпати» закликає футбольну спільноту по достоїнству оцінити вільну творчість та політ фантазії офіційних представників організації, що, за її ж Статутом, «має на меті сприяти консолідації громадян».

ФК «Карпати» безумовно і однозначно засуджує будь-які прояви расизму на трибунах стадіонів. Однак, коли словом «расизм» певні особи називають прояви патріотизму, пошани своєї історії, на такі речі наш клуб очі закривати не буде, адже це нечесно і непорядно щодо наших вболівальників, яким прагнуть навісити «чорні мітки».

А наразі мусимо подякувати усім причетним за ненавмисну, а таки консолідацію громадян України. Пан Ґольдін сам зафіксував, що під час матчу «Карпати» – «Таврія» червоно-чорні прапори було розгорнуто і уболівальниками команди гостей. Щоправда, насправді їх було не два, а три, з яких один стаціонарний, про що з повагою до сімферополян і сповіщаємо...

Популярные новости
Оцените материал
Поделиться
Комментарии (18) Все комментарии

Да им хоть кол на голове теши... Нет слов...

Короткий зміст інцидентів: Скандували «Свободу чесним – свободу Павліченкам» Вообще клиника... Скоро и скандирование "Слава Украине" будет инцидентом.

Респект фанам Таврии!!! Карпаты молодцы. Показывают всю эту гниль усато-конъяковую...

Им, это кому? Или ты считаешь, что то, что написали Карпаты - незаконно? Я не сторонник ни расизма, ни Бандеры или кого там ещё, но всё написанное выше - написано вполне логично и аргументировано, в отличие от действий ФФУ вместе с её делегатом. Если законом Украины что-либо разрешено, то что такое ФФУ, что она может отменять это или противоречить этому? Разве не видно, что идёт целенаправленная "тупоголовая" атака в сторону то ли Карпат, то ли Львова, не знаю? Если с чем-то нужно бороться, то должно быть на это законное основание; подготовьте соответствующую законодательную базу и боритесь с этим, кто мешает? А у нас получается так: если нет мозгов - значит применяем силу, как говорится в старой поговорке "сила есть - ума не надо".

Текст выше - это вопрос к комменту: youzhnyi, 07.10.2013 15:07

Респект Карпатам і львівянам!

Прояви расизму, банери, вигуки» пан Ґольдін намалював жирний чорний квадрат – ТАК Чи буде направлена інформація/фотографії в окремому звіті?» поставив не менш жирний чорний квадрат НІ. Говорят, что искать в темной комнате черную кошку там где ее нет - бесполезное занятие. А вообще мне все это напоминает спланированную акцию, против Львовских фанов. ФФУ видимо больше заняться нечем.

Ответ на сообщение Piligrim

Текст выше - это вопрос к комменту: youzhnyi, 07.10.2013 15:07

Им - это бендеровцам. Я не знаю кто и что им должен сказать, чтобы дошло, что фашистской символике не место на стадионе, тем более в стране, которая так стремится в Европу. "Какую законодательную базу" - а ФИФА нам уже не указ?

Ответ на сообщение sc-tavria

Короткий зміст інцидентів: Скандували «Свободу чесним – свободу Павліченкам» Вообще клиника... Скоро и скандирование "Слава Украине" будет инцидентом.

На самом деле - "Слава Украине" - далеко не однозначный лозунг. http://uk.wikipedia.org/wiki/Слава_Украї... В повному варіанті «Слава Україні — Героям Слава!» отримало поширення з часів УПА, де також було поширене як вітання. Т.е. по факту оно ничем не отличается от изображения Шухевича. А фигура эта, как мы все знаем, далеко не однозначная

Ответ на сообщение blow05

На самом деле - "Слава Украине" - далеко не однозначный лозунг. http://uk.wikipedia.org/wiki/Слава_Украї... В повному варіанті «Слава Україні — Героям Слава!» отримало поширення з часів УПА, де також було поширене як вітання. Т.е. по факту оно ничем не отличается от изображения Шухевича. А фигура эта, как мы все знаем, далеко не однозначная

главное, чтоб Андреевский флаг и триколор были "однозначные" ггг

Ответ на сообщение blow05

На самом деле - "Слава Украине" - далеко не однозначный лозунг. http://uk.wikipedia.org/wiki/Слава_Украї... В повному варіанті «Слава Україні — Героям Слава!» отримало поширення з часів УПА, де також було поширене як вітання. Т.е. по факту оно ничем не отличается от изображения Шухевича. А фигура эта, как мы все знаем, далеко не однозначная

Зато "Ильич" - однозначный куда уж не придумаешь:)))))

Ответ на сообщение blow05

На самом деле - "Слава Украине" - далеко не однозначный лозунг. http://uk.wikipedia.org/wiki/Слава_Украї... В повному варіанті «Слава Україні — Героям Слава!» отримало поширення з часів УПА, де також було поширене як вітання. Т.е. по факту оно ничем не отличается от изображения Шухевича. А фигура эта, как мы все знаем, далеко не однозначная

І то правда, ви б зі своїм Іллічівцем краще б взагалі в ці дискусії не влазили зі своїм "червоним терором" і іншими подвигами. А то ніякі ФАРЕ не вічні, через 10 років там може взагалі інші люди будуть, які ваш Іллічівець дискваліфікують із всіх змагань (і правильно зробили б)

Ну вот снова...Да никто не против ваших Шухевичей ,Бенлер и прочих.Повесьте их портреты себе на стену,на балкон,сделайте себе тату на любом месте...НО не тащите это все на стадион. Нуу или другой выход-Европа это не украинское,ну их нах...

Матч за матчем тащат свою грязную политику на стадион. Организаторы соревнований запрещают, наказывают, но фанаты дальше бьются головой об стену, беспричинно подставляя клуб, за который якобы болеют. Валите нах со стадионов, проводите митинги, а стадионы созданы для Его Величества Футбола.

Ответ на сообщение Буран

Ну вот снова...Да никто не против ваших Шухевичей ,Бенлер и прочих.Повесьте их портреты себе на стену,на балкон,сделайте себе тату на любом месте...НО не тащите это все на стадион. Нуу или другой выход-Европа это не украинское,ну их нах...

так-то оно так, но ведь в Севастополе маргинальные политические силы типа Русского Блока тоже таскают на стадион абсолютно нефутбольную символику. так что либо запрещать политическую агитацию кругом, либо кругом разрешать. если абстрагироваться от своих симпатий антипатий, то в исторической проекции особой разницы между советской символикой и символикой той же УПА нет

а вчора в столиці під час гри також махали прапорами червон-чорними -=- і все таки дурдом продовжується - йолопи

Ответ на сообщение ДЗЕНЯ

а вчора в столиці під час гри також махали прапорами червон-чорними -=- і все таки дурдом продовжується - йолопи

По поводу красно-черных флагов на Олимпийском была отдельная новость. По этим флагам запрет официально снят

Ответ на сообщение sc-tavria

По поводу красно-черных флагов на Олимпийском была отдельная новость. По этим флагам запрет официально снят

зняли? перед матчем проти Метадона? -=- а рапорт інспектора в матчі Карпати- Таврія ==ще фіксував навіть - Слава Україні.! == що б хто неговорив- Йолопи

Оставить комментарий

Рейтинг букмекеров

Лента новостей

26 апреля
11:45
"Фрозиноне" - "Салернитана". Анонс и прогноз матча
11:45
Иван Дибанго: "Шевченко - легенда Украины, Это'О - Камеруна. Их нецелесообразно сравнивать"
11:30
"Бохум" – "Хоффенхайм". Анонс и прогноз матча
11:30
Руслан Черненко: "Оболонь" на каждую игру выходит, как на последнюю и хочет остаться в УПЛ"
11:15
Дарио Срна: "Вообще не верю в допинг в футболе"
11:00
"Тростянец" уволил главного тренера Валерия Шаповалова
10:45
Андрей Смалько: "Нас называли "чернобыльскими ежиками", в первое время - показывали пальцами"
10:30
Жуниор Мораес: "За последние 15 дней я отказал 5 клубам, хочу вернуться в Европу"
10:15
Умер бывший тренер "Подолья" и тернопольской "Нивы" Леонид Ищук
10:00
Мичел: "С Цыганковым все хорошо"
09:45
"Колос" вошел в Союз европейских клубов
09:30
Богдан Леднев: "Задача "Днепра-1" не изменилась - попадание в еврокубки"
09:00
В Минмолодьспорта состоялась рабочая встреча с участием президента УАФ Андрея Шевченко
08:45
U-16: юношеская сборная Украины на Турнире развития УЕФА в Эстонии обыграла хозяев
08:30
Плюс 950 человек, 7 танков, 31 артсистема: общие боевые потери противника с 24.02.22 по 26.04.24
08:15
Генштаб ВСУ: Оперативная информация по состоянию на 06.00 26.04.2024
01:29
Чемпионат Англии. "Брайтон энд Хоув" – "Манчестер Сити" 0:4. Видеообзор матча
01:07
"Реал Сосьедад" – "Реал". Анонс и прогноз матча
25 апреля
23:54
Физическая готовность и профилактика травм - в "Барселоне" произошли изменения
23:49
Атакующий полузащитник "Баварии" сделал выбор между Месси и Роналду
23:31
Алиссон Бекер – лидер рейтинга лучших вратарей на текущий момент по версии FourFourTwo
23:19
На стадионе "Майнца" обнаружили 500-килограммовую бомбу Второй мировой войны
22:51
Чемпионат Италии "Удинезе" – "Рома" 1:2. Видеообзор матча
22:36
Австрийская федерация футбола требует от "Баварии" 15 миллионов евро за Рангника
Больше новостей
26 апреля
11:45
Иван Дибанго: "Шевченко - легенда Украины, Это'О - Камеруна. Их нецелесообразно сравнивать"
11:30
Руслан Черненко: "Оболонь" на каждую игру выходит, как на последнюю и хочет остаться в УПЛ"
11:15
Дарио Срна: "Вообще не верю в допинг в футболе"
11:00
"Тростянец" уволил главного тренера Валерия Шаповалова
10:45
Андрей Смалько: "Нас называли "чернобыльскими ежиками", в первое время - показывали пальцами"
10:15
Умер бывший тренер "Подолья" и тернопольской "Нивы" Леонид Ищук
10:00
Мичел: "С Цыганковым все хорошо"
09:45
"Колос" вошел в Союз европейских клубов
09:30
Богдан Леднев: "Задача "Днепра-1" не изменилась - попадание в еврокубки"
09:00
В Минмолодьспорта состоялась рабочая встреча с участием президента УАФ Андрея Шевченко
08:45
U-16: юношеская сборная Украины на Турнире развития УЕФА в Эстонии обыграла хозяев
08:30
Плюс 950 человек, 7 танков, 31 артсистема: общие боевые потери противника с 24.02.22 по 26.04.24
08:15
Генштаб ВСУ: Оперативная информация по состоянию на 06.00 26.04.2024
25 апреля
22:22
Георгий Судаков - трансферная цель "Арсенала" и "Челси"
21:46
Таллес: "Акцент - на действиях при завершении атак"
20:43
Степаненко слушает, Кевин празднует, Матвиенко отжимается: как "Шахтер" готовится к ЛНЗ (Видео)
19:52
Генштаб ВСУ: Оперативная информация по состоянию на 18.00 25.04.2024
19:46
Йожеф Сабо: "Номер один в УПЛ – Бражко. Он первым поедет за границу"
19:38
Владимир Баенко: "Кривбасс" поддерживает официальное стимулирование арбитров"
19:32
Евгений Ткачук: "Две недели назад мне сделали операцию"
18:58
ФК "Кривбасс" уплатил в госбюджет налогов на общую сумму 38 476 144 гривны
18:33
Первая лига. 6-й тур (второй этап). Анонс матчей
18:31
Гендиректор "Металлиста 1925": "Ракицкий? Здесь и комментировать нечего"
17:29
Шон Дайч: "Миколенко вряд ли сможет сыграть против Брентфорда"
Больше новостей
26 апреля
11:45
"Фрозиноне" - "Салернитана". Анонс и прогноз матча
11:30
"Бохум" – "Хоффенхайм". Анонс и прогноз матча
10:30
Жуниор Мораес: "За последние 15 дней я отказал 5 клубам, хочу вернуться в Европу"
10:00
Мичел: "С Цыганковым все хорошо"
01:29
Чемпионат Англии. "Брайтон энд Хоув" – "Манчестер Сити" 0:4. Видеообзор матча
01:07
"Реал Сосьедад" – "Реал". Анонс и прогноз матча
25 апреля
23:54
Физическая готовность и профилактика травм - в "Барселоне" произошли изменения
23:49
Атакующий полузащитник "Баварии" сделал выбор между Месси и Роналду
23:31
Алиссон Бекер – лидер рейтинга лучших вратарей на текущий момент по версии FourFourTwo
23:19
На стадионе "Майнца" обнаружили 500-килограммовую бомбу Второй мировой войны
22:51
Чемпионат Италии "Удинезе" – "Рома" 1:2. Видеообзор матча
22:36
Австрийская федерация футбола требует от "Баварии" 15 миллионов евро за Рангника
22:20
Арне Слот: "Я хотел бы стать новым тренером "Ливерпуля"
22:01
"Монпелье" – "Нант". Анонс и прогноз матча
21:51
"Мы не забыли" - Месси почтил память Тито Вилановы (Фото)
21:27
Сержиу Консейсау прокомментировал продление контракта с "Порту"
21:14
Ультрас "Баварии" запустили петицию против приглашения в клуб Рангника
20:35
Сульшер может возглавить сборную Канады
20:14
"Бавария" готова выплатить 2,5 миллиона евро сборной Австрии в качестве отступных за Рангника
18:45
Официально: "Порту" объявил о продлении контракта с Сержиу Консейсау
18:16
Криштиану Роналду диктовал Ральфу Рангнику свои правила игры за "Манчестер Юнайтед"
17:59
Игроки "Барселоны" регулярно приходили в офис, пытаясь уговорить Хави остаться
17:44
Карло Анчелотти: "Куртуа в порядке – думаю, он будет доступен на следующей неделе"
17:29
Шон Дайч: "Миколенко вряд ли сможет сыграть против Брентфорда"
Больше новостей
26 апреля
12:30
Металлист - Кремень: прямая трансляция матча
19:00
Пяст - Варта: прямая трансляция матча
19:30
Санкт-Паули - Ганза: прямая трансляция матча
19:30
Герта - Ганновер: прямая трансляция матча
20:00
Адана Демирспор - Галатасарай: прямая трансляция матча
21:30
Бохум - Хоффенхайм: прямая трансляция матча
21:30
Андорра - Расинг: прямая трансляция матча
21:30
Венеция - Кремонезе: прямая трансляция матча
21:30
Пиза - Катандзаро: прямая трансляция матча
21:30
Ягеллония - Погонь: прямая трансляция матча
21:45
Фрозиноне - Салернитана: прямая трансляция матча
21:45
Эйпен - Шарлеруа: прямая трансляция матча
22:00
Реал Сосьедад - Реал: прямая трансляция матча
22:00
Монпелье - Нант: прямая трансляция матча
22:00
Куинз Парк Рейнджерс - Лидс: прямая трансляция матча
22:15
Жил Висенте - Арока: прямая трансляция матча
25 апреля
02:00
Апаресиденсе - Сампайо Корреа: прямая трансляция матча
19:45
Херенвен - ПСВ: прямая трансляция матча
20:00
Лейрия - Пенафиел: прямая трансляция матча
21:00
Удинезе - Рома: прямая трансляция матча
21:30
Антверпен - Юнион: прямая трансляция матча
22:00
Брайтон энд Хоув - Манчестер Сити: прямая трансляция матча
22:00
Гоу Эхед Иглз - Фейеноорд: прямая трансляция матча
24 апреля
03:00
Бруски - Мирасол: прямая трансляция матча
Больше новостей
26 апреля
11:45
"Фрозиноне" - "Салернитана". Анонс и прогноз матча
11:30
"Бохум" – "Хоффенхайм". Анонс и прогноз матча
01:07
"Реал Сосьедад" – "Реал". Анонс и прогноз матча
11:45
Эйпен - Шарлеруа: прогноз на матч
11:45
Фрозиноне - Салернитана: прогноз на матч
11:30
Венеция - Кремонезе: прогноз на матч
11:30
Пиза - Катандзаро: прогноз на матч
11:30
Андорра - Расинг(С): прогноз на матч
11:30
Бохум - Хоффенхайм: прогноз на матч
11:30
Ягеллония - Погонь: прогноз на матч
10:00
Адана Демирспор - Галатасарай: прогноз на матч
09:30
Санкт-Паули - Ганза: прогноз на матч
09:30
Герта - Ганновер: прогноз на матч
09:00
Пяст - Варта: прогноз на матч
02:30
Металлист - Кремень: прогноз на матч
25 апреля
22:01
"Монпелье" – "Нант". Анонс и прогноз матча
12:00
"Брайтон" - "Манчестер Сити". Анонс и прогноз матча
11:00
"Удинезе" - "Рома". Анонс и прогноз матча
09:45
"Херенвен" - ПСВ. Анонс и прогноз матча
24 апреля
12:00
"Аякс" – "Эксельсиор". Анонс и прогноз матча
12:00
"Монако" – "Лилль". Анонс и прогноз матча
12:00
"Манчестер Юнайтед" – "Шеффилд Юнайтед". Анонс и прогноз матча
12:00
"Марсель" - "Ницца". Анонс и прогноз матча
12:00
"Кристал Пэлас" - "Ньюкасл". Анонс и прогноз матча
Больше новостей

Рейтинг казино

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →