closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
closer-popup
footboom
Регистрация
Поля отмечены звездочками * обязательны для заполнения

Ваша відповідь збережена
Зробіть, будь ласка, прогноз для майбутніх матчів
successful

Спасибо!

Готово! Проверьте свою электронную почту, чтобы узнать о специальном предложении!
closer-popup

Вадим Колесник: "Після гри з "Прикарпаттям" Маркевич мене розцілував"

Вадим Колесник: "Після гри з "Прикарпаттям" Маркевич мене розцілував"
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
1306
0
Фавбет Бонус 10 000 грн
получить

На початку 90-их він був одним із лідерів « Металіста». Через кілька років наш герой вже блискуче грав у «Карпатах». Вадим Колесник був справжнім форвардом – йому притаманні були вміння вибрати позицію, хороший удар, відчуття голу.

Йому є, про що розповісти навіть через кілька років після завершення кар’єри. Крім того, він дуже приємний співрозмовник – щирий і вміє пояснити свою думку. Упевнений, що його нинішні підопічні з охтирського «Нафтовика» дуже цінують і поважають свого тренера.

«МОЛОДИЙ! ОТРИМАВ М’ЯЧ – І ВІДДАВ ЙОГО ВІДРАЗУ МЕНІ»

– Вадиме Леонідовичу, розкажіть, будь ласка, як починався ваш футбольний шлях у рідному місті Чуднів, що на Житомирщині...

– Наша сім’я жила поруч зі школою, де красувалося футбольне поле. Мені нічого більше не залишалося, як весь день безперервно бігати з друзями у футбол. У мене було дуже велике бажання стати футболістом. Тому я завжди ходив із м’ячем в руках (сміється – Авт.)

– Вам вдалося пограти в Чемпіонаті Радянського Союзу, коли Вас визнали найкращим гравцем Другої ліги, але справжній розквіт стався вже із здобуттям Україною незалежності. Ви взяли участь у дебютному матчі «Металіста» в Першому Чемпіонаті України. Пам’ятаєте ті часи?

– У пам’яті з того періоду залишилося небагато. Знаю, що грали проти «Динамо», але деталей не пригадую.

– Більш пам’ятним для вас повинен бути перший розіграш Кубка України. Ваші два голи у півфінальних матчах у ворота «Шахтаря» вивели харківську команду у фінал...

– Тоді «Шахтар» був не таким грізним, як зараз. Ми були в рівних умовах. В «Металісті» підібралася непогана команда ще з часів Союзу. Досить згадати Призетка, Кандаурова, Пеца, Аджоєва, Колоколова, Помазуна, Панчишина, Хомуху... Нам тоді усе було під силу. Але часи були перехідні, важкі. Не було грошей, зарплату не платили. Тому з часом всі роз’їхалися хто куди. Що стосується гри, то вона була рівною. Перший матч у Донецьку грали. Проти мене персонально діяв Сергій Попов. Так сталося, що я отримав м’яч перед штрафним майданчиком і несподівано пробив. У матчі-відповіді я відгукнувся на простріл і знову забив гол. В принципі, «Шахтар» пройшли без особливих проблем.

– Про фінальний матч з «Чорноморцем» не найкращі враження?

– Це була дуже складна гра. У одеситів була хороша команда. Вони самі грали, і нам давали це робити. Відзначу Цимбаларя і Никифорова, які дуже добре тоді грали. На початку гри у мене був класний момент, але після удару головою м’яч розминувся зі штангою. У додатковий час Юрій Никифоров сильно пробив, після серії рикошетів м’яч потрапив до Цимбаларя, і він якось проштовхнув «смугастого» у ворота. Часу у нас залишилося мало. Всім було дуже прикро через те, що шлях до Європи був майже в наших руках. У Харкові всі сподівалися, що ми зрушимо складну фінансову ситуацію з мертвої точки.

– Як ми згадували, у «Металісті» в ті часи підібралася хороша компанія... Між собою добре ладнали?

– Бувало всяке. Наприклад, молодий Сергій Кандауров і досвідчений Гурам Аджоєв займали позиції у центрі поля. Хоч Сергій і був досить молодим, але не по роках мав багато хороших амбіцій. Аджоєв, у свою чергу, мав непохитний авторитет. Гурам постійно кричав Кандаурову: «Молодий! Отримав м’яч – і віддав його відразу мені. Я знаю, що з ним робити». Сергій – молодець, не загубився. Поїхав у Ізраїль, потім закріпився у «Бенфіці». Ми також згадували про Хомуху. Футболіст він прекрасний. Я з ним досить давно спілкувався. Напевно, кілька років тому. Він був у себе на Батьківщині в Туркменістані, і привіз мені пляшку якогось національного напою.

«В «КАРПАТИ» ПОРЕКОМЕНДУВАВ ПАНЧИШИН»

– Після харківського етапу кар’єри ви вирушили закордон, в ізраїльський «Хапоель» з Кфар-Саби. У ті часи там пробували свої сили Юрій Мороз і Валентин Москвин... Це вони посприяли вашому переїзду?

– Саме так. А ще там був Валерій Королянчук з Чернівців, який у «Буковині» віце-президентом, здається, працює... Але, на жаль, я отримав травму гомілки і показати себе з кращого боку не зміг. Провів тільки 4 чи 5 матчів, забив 2 голи і повернувся в Україну. Занудьгував за домом і ріднею.

– Побутові умови в Ізраїлі суттєво перевершували вітчизняні?

– Звичайно. Мені там дуже подобалося. У нашій країні все було якось скромно. А там зовсім інший рівень життя. До того ж море, тепло... Але травма мене вибила з колії. Хоча є інший позитив – потрапив у «Карпати». Львівський період залишився у моєму серці. Назавжди запам’ятався той місцевий дух. Проведені у Львові два роки часто згадую.

– Як так вийшло, що з Ізраїлю ви приїхали до Львова?

– У «Металісті» я грав разом із львів’янином Іваном Панчишиним. Він і порекомендував мене тодішньому головному тренеру «зелено-білих» Володимиру Журавчаку. Я саме приїхав взимку до батьків у Житомирську область. Представники львівського клубу Ігор Цюпа і Олександр Кулішевич приїхали до мене, ми поспілкувалися і навіть контракт там підписали. Фактично, «Карпати» взяли мене без перегляду. Після Нового року команда поїхала на збори до Швеції, а я залишився у Львові через відсутність візи і тренувався сам.

– У зелено-білій футболці ви адаптувалися швидко. Дебютували з «Дніпром», а вже в наступній грі з «Торпедо» забили гол. Колись у своїх інтерв’ю ви розповідали, що він був дуже гарним...

– Було це, ніби вчора... Отримав м’яч на правому фланзі, ближче до кутового прапорця. Потім розвернувся, трохи змістився в центр і сильно пробив «рідною» лівою. М’яч влучив у дальній лівий кут.

«ВДОМА МИ ГРАЛИ ПО-ОСОБЛИВОМУ»

– Напевно, ви добре пам’ятаєте прекрасний матч з «Чорноморцем. Тоді за рахунку 1:2 вам вдалося в кінці гри забити два голи...

– Дуже цікава гра вийшла, як для футболістів, так і вболівальників. Добре закарбувалася в пам’яті атмосфера на стадіоні. Такі матчі пам’ятатимуться завжди. Яка головна робота у нападника? Він повинен забивати голи. А якщо вони ще й вирішальні, це ще цінніше. Буває так, що 90 хвилин пробігав, а тільки тричі з м’ячем зустрівся.

– Матч з протилежними емоціями відбувся у Кременчуці. Тоді «Карпати» програли 6:1 «Кременю» і тим самим встановили клубний антирекорд...

– Може, я помиляюся, але в тому матчі у всіх був якийсь відпочинковий, не робочий настрій. Погано налаштувалися або якась інша причина. Програли з тріском, що й казати.

– У тому чемпіонаті був також ще один приємний момент. Вдома «Карпати» зіграли внічию з «Динамо» і вам вдалося забити гол.

– Грати з «Динамо» завжди важко. Сподіваюся, що зараз відродиться львівський дух, але в ті часи будь-яка команда, що приїжджала у Львів, боялася грати з нами. Ми могли погано зіграти на виїзді, але вдома «Карпати» грали по-особливому. Ми грали тільки на перемогу. Так було і з Динамо». Київська команда, а також «Шахтар» і «Дніпро» були для нас особливими суперниками.

«ПІСЛЯ ГРИ З «ПРИКАРПАТТЯМ» МАРКЕВИЧ МЕНЕ РОЗЦІЛУВАВ»

– Наступний сезон ви також провели у Львові, але вже під керівництвом нового тренера – Мирона Маркевича. Які спогади про роботу з цим фахівцем?

– Стосунки у нас були хороші, цілком робочі. Я, на жаль, повівся не зовсім правильно. Коли в 1997-му році почався чемпіонат, який у підсумку став бронзовим для «Карпат», Маркевич почав вмовляти мене залишитися. Але я на тлі минулих заслуг, напевно, дуже багато про себе думав. Мені хотілося грати в основі. Я себе налаштував на те, що повинен грати в основному складі, інакше я буду ставити питання про перехід з команди. Потім я сильно шкодував про це. Ніхто не підказав, а я порушив правило – від добра добра не шукають.

– Ваші відносини з Маркевичем кардинально пішли вгору після одного з матчів...

– Так, після гри з «Прикарпаттям». Тоді я з’явився на заміну за рахунку 0:1 і за три хвилини до кінця гри забив два голи. Мирон Богданович після цієї гри мене розцілував. На післяматчевому розборі він дуже мене хвалив. Обидва голи були забиті з відстані десяти метрів до воріт. І тренер називав мої м’ячі прикладом професіоналізму форварда. Я дуже пишаюся цим (сміється – Авт.)

– Одного разу Маркевич застосував до вас виховні заходи. У середині першого тайму ви не забили пенальті у ворота «Шахтаря», а через десять хвилин він вас відправив на лавку. У підсумку «Карпати» тоді перемогли...

– Мирон Богданович, напевно, все правильно зробив. Це тепер я вже мислю, як тренер. Краще замінити футболіста в такий момент. Хто знає, що там у людини в голові... Тоді я був дуже незадоволеним. Зараз такий вчинок розумію. Хоча не впевнений, що я так само вчинив би в ідентичному епізоді, навіть перебуваючи у статусі тренера.

– Як зсередини тоді виглядали «Карпати, якою була атмосфера в команді?

– Команда у нас підібралася хороша. Наприклад, Андрій Покладок – справжній нападник. Він бачив мету і втікав напролом до воріт. Пам’ятаю гру з «Дніпром», коли він затероризував захисників, просто затоптав їх. Ще пригадую момент, коли Володимир Єзерський тільки в команду прийшов разом з Юрою Беньом. Потенціал у обох відразу проглядався. Перші зимові збори провели у Львові, де ми тренувалися в залі. Єзерський був ще молодий і в залі на жорсткому покритті почав грубувато грати (сміється – Авт.) Це тренування закінчилося бійкою. Володя ходив на бокс, але ми з Юрою Дудником, як старші хлопці вирішили трохи помахати кулаками. Вважаю, що це нормально – такі тренування теж корисні, адже вони завжди проходять з хорошим настроєм, з повною самовіддачею. Радий, що Єзерський і Беньо стали хорошими футболістами. Думаю, Володя пам’ятає цю історію. Ми бачилися торік, про той випадок не згадували, але асоціюється Єзерський у мене саме з тим тренуванням.

– У нападі ви грали в парі з Андрієм Покладком. Розуміли добре один одного?

– Так, мені з ним було дуже комфортно. Він грав на вістрі, а я розміщувався нижче. Допомагала нам вся команда: Юра Мокрицький, Володя Микитин, Юра Беньо, Рома Зуб, Жека Назаров... Ех, хороший був у нас колектив.

«ПАВЛОВ – СПРАВЖНІЙ ПРОФЕСІОНАЛ»

– Наступним етапом вашої кар’єри був «Металург» з Маріуполя і робота з Миколою Павловим. Що про нього скажете?

– Мені подобалося те, що там все було на рівні. Скрізь був професіоналізм. Наприклад, зарплату отримували завжди вчасно, не було проблем з екіпіровкою, тренуваннями, дисципліною, порядком. Все було розписано похвилинно. Нас постійно контролювали, зважували, вимірювали тиск. Така атмосфера відображається на полі. Микола Павлов – справжній професіонал. Трохи складно було в контексті навантажень, але тут, мабуть, мій вік позначався. Після першого кола команда стояла на вильоті з Вищої ліги. Довелося рятувати її, з чим ми благополучно впоралися.

– Одну з перших ігор у футболці маріупольської команди ви провели у Львові. Коли вийшли на поле, особливі відчуття були?

– Дуже хвилюючий момент. У серці щось завмерло, хвилювався сильно. Друзів було багато тут. У період виступів за «Карпати» навіть планував залишитися жити у Львові і квартиру купити.

– В «Металурзі « вистачало харизматичних особистостей. Наприклад, Шуховцев і Молокуцько...

– Шуховцев – це справжній воротар. Ігор пройшов все у своєму житті. Він молодець, що вистояв і ще грає. Молокуцько був молодий тоді. Про нього можу сказати тільки хороше – добра людина і футболіст забивний.

– Ще один приїзд маріупольської команди до Львова закінчився комічною історією. На календарі був останній день жовтня. У другому таймі на стадіоні зникло освітлення. Правда, вас в перерві замінили тоді...

– Не пригадую такого... Напевно, в душі якраз був (сміється – Авт.)


«ЗІ ЛЬВОВОМ ПОВ’ЯЗАНІ ТЕПЛІ СПОГАДИ»

– Перехід на тренерський місток вийшов безболісним?

– Я виступав за «Нафтовик». Головним тренером команди був Сергій Шевченко. Він – хороша людина і тренер демократичний. З ним можна поговорити серйозно і в той же час посміятися. Його погляди на футбол мені подобаються. «Нафтовик» мав свій почерк. Так вийшло, що Шевченко запропонував мені увійти до його тренерського штабу. Я зважив усі «за» і «проти», і вирішив, що настав час закінчувати кар’єру.

– Часто згадуєте зі своїми колегами-друзями Андрієм Полуніним і Сергієм Мізіним про минуле?

– Так, досить часто. Згадуємо і про львівський період. Сергій Мізін узагалі для Львова легенда. Іноді по-доброму «травимо» один одного про те, скільки хто голів забив.

– Вам довелося виступати в кількох командах, де ви провели не одну сотню матчів. Вболівальники, яких команд залишили найяскравіші враження?

– Особливий в цьому плані Львів. Атмосфера місцева, любов до футболу, ставлення своєрідне... Місто теж особливе. У Харкові я змужнів як футболіст, заробив ім’я, провів багато років. Мене там вболівальники, може, ще пам’ятають. А Львів викликає теплі спогади. Коли минулого разу був у місті, люди впізнавали, казали приємні слова. Мені дуже прикро, що я не приїхав на Матч поколінь, який відбувся кілька років тому (матч на честь 45-річчя з дати заснування клубу і 10-річчя завоювання бронзових медалей відбувся в 2008 році – Авт.) Чесно кажучи, сам не розумію, чому не поїхав. У нас з клубу Мізін і Полунін їхали, а ось чому я залишився. Дуже шкодую... Багато друзів, знайомих там було. Але сподіваюся, що буде ще можливість відвідати Львів.

– Коли востаннє були у місті Лева?

– Ще коли з ФК «Львів» грали. Тоді з «Нафтовиком» приїжджав. Але жили ми в готелі, а грали за межами Львова.

– У мене склалося таке враження, що ви характеризуєте усіх людей тільки з позитивної сторони...

– Така я людина, що якщо трапляється якийсь неприємний епізод, то в першу чергу шукаю причину в собі. Весь час потрібно шукати в собі вади, а не вішати свої проблеми на інших людей.

Популярные новости
Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться
Комментарии (0)

Оставить комментарий

Рейтинг букмекеров

Лента новостей

24 апреля
03:22
"Брюгге" - "Генк". Анонс и прогноз матча
01:37
Чемпионат Англии. "Арсенал" – "Челси" 5:0. Видеообзор матча
00:58
"Аякс" – "Эксельсиор". Анонс и прогноз матча
23 апреля
23:45
Валерий Иващенко: "Надежда умирает последней"
23:38
Источник: Андрей Лунин отклонил предложение "Реала" и может перейти в "Манчестер Юнайтед"
23:10
Виктор Вацко: "За ценник в 300 миллионов могу гарантировать, что Шапаренко станет легендой "Динамо" и останется до конца карьеры"
22:40
Унаи Эмери продлил контракт с "Астон Виллой"
22:19
"Манчестер Юнайтед" – "Шеффилд Юнайтед". Анонс и прогноз матча
22:16
"Кристал Пэлас" - "Ньюкасл". Анонс и прогноз матча
22:15
"Монако" – "Лилль". Анонс и прогноз матча
22:08
Тибо Куртуа: "Лунин хорошо справляется"
22:01
"Аталанта" - "Фиорентина". Анонс и прогноз матча
22:01
"Марсель" - "Ницца". Анонс и прогноз матча
22:01
"Эвертон" - "Ливерпуль". Анонс и прогноз матча
21:46
"Вулверхэмптон" - "Борнмут". Анонс и прогноз матча
21:43
Источник: в ближайшем матче ворота "Реала" будет защищать Кепа, а не Лунин
21:17
Джо Коул: "Мудрик один из тех игроков, на которых я смотрю и думаю: "Я бы хотел его тренировать"
21:04
"Арсенал" - "Челси": Мудрик – в основе, Зинченко – в запасе
20:42
Луис Энрике оригинально ответил на вопрос о будущем Мбаппе
20:28
Источник: "Полесье" планирует подписать игрока "Ворсклы"
20:01
"Лорьян" – ПСЖ. Анонс и прогноз матча
19:48
ПСЖ может подписать Ламина Ямала за 200 миллионов евро
19:44
Генштаб ВСУ: Оперативная информация по состоянию на 18.00 23.04.2024
19:22
Милевский устроил скандал в первом матче после возвращения в футбол (+ Видео)
Больше новостей
23 апреля
23:45
Валерий Иващенко: "Надежда умирает последней"
23:10
Виктор Вацко: "За ценник в 300 миллионов могу гарантировать, что Шапаренко станет легендой "Динамо" и останется до конца карьеры"
20:28
Источник: "Полесье" планирует подписать игрока "Ворсклы"
19:44
Генштаб ВСУ: Оперативная информация по состоянию на 18.00 23.04.2024
19:22
Милевский устроил скандал в первом матче после возвращения в футбол (+ Видео)
19:16
Яков Башич: "Моего брата приглашали в "Динамо"
18:44
УПЛ: интересные числа и факты 25-го тура чемпионата Украины
17:32
Владимир Бражко: "Я в течение пяти дней не вставал с постели"
17:16
"Динамо": визит Мирчи Луческу, отдельная программа Бражко
16:58
U-16: на Турнире развития УЕФА юношеская сборная Украины уступила Северной Ирландии
14:54
Вторая лига. 24-й и 25-й туры. Самое интересное: неВИРТуальная премьера
14:15
"Полесье" отказалось от премии "Шахтера" за возможный отбор очков у "Динамо"
13:46
25-й тур УПЛ – разбор полетов: секреты Пушича, аграрное дерби, золотая грязь (Видео)
13:15
Балакин и Беркут поедут на Евро-2024 в качестве запасных арбитров
13:00
Яков Башич: "Несколько лет назад моего брата приглашало киевское "Динамо"
12:45
Игорь Краснопир: "Нет никаких вопросов к арбитру Романову"
12:30
Андрей Шевченко: "Судаков - большой талант, который может еще больше прогрессировать, если поедет играть в Серию А или АПЛ"
12:15
Владлен Юрченко: "После перерыва могли забивать "Оболони" четыре мяча и заканчивать игру"
12:00
Сергей Лавриненко: "Луческу более деспотичный тренер. Сейчас с молодежью такое сильно не проходит"
11:45
Игорь Суркис: "Мы должны своим игрокам премии давать, а не стимулировать"
11:30
Руслан Черненко: "Оболонь" в матче с "Металлистом 1925" взяла один зачетный балл, а не потеряла два"
11:15
Валерий Иващенко: "На табло 1:1 - значит счет справедливый"
11:00
Максим Задерака: "После победы над "Черноморцем" в раздевалку "Кривбасса" заходили президент, вице-президент и гендиректор"
10:45
"Буковина" передала внедорожник и два FPV-дрона для ВСУ
Больше новостей
24 апреля
03:22
"Брюгге" - "Генк". Анонс и прогноз матча
01:37
Чемпионат Англии. "Арсенал" – "Челси" 5:0. Видеообзор матча
00:58
"Аякс" – "Эксельсиор". Анонс и прогноз матча
23 апреля
23:38
Источник: Андрей Лунин отклонил предложение "Реала" и может перейти в "Манчестер Юнайтед"
22:40
Унаи Эмери продлил контракт с "Астон Виллой"
22:19
"Манчестер Юнайтед" – "Шеффилд Юнайтед". Анонс и прогноз матча
22:16
"Кристал Пэлас" - "Ньюкасл". Анонс и прогноз матча
22:15
"Монако" – "Лилль". Анонс и прогноз матча
22:08
Тибо Куртуа: "Лунин хорошо справляется"
22:01
"Эвертон" - "Ливерпуль". Анонс и прогноз матча
22:01
"Марсель" - "Ницца". Анонс и прогноз матча
22:01
"Аталанта" - "Фиорентина". Анонс и прогноз матча
21:46
"Вулверхэмптон" - "Борнмут". Анонс и прогноз матча
21:43
Источник: в ближайшем матче ворота "Реала" будет защищать Кепа, а не Лунин
21:17
Джо Коул: "Мудрик один из тех игроков, на которых я смотрю и думаю: "Я бы хотел его тренировать"
21:04
"Арсенал" - "Челси": Мудрик – в основе, Зинченко – в запасе
20:42
Луис Энрике оригинально ответил на вопрос о будущем Мбаппе
20:01
"Лорьян" – ПСЖ. Анонс и прогноз матча
19:48
ПСЖ может подписать Ламина Ямала за 200 миллионов евро
18:52
Рональд Араухо может сменить команду летом 2024 года
18:29
"Ливерпуль" может возглавить Арне Слот - The Telegraph
18:15
Nike предлагает "Барселоне" 100 млн евро за новое соглашение
17:59
Официально: "Астон Вилла" объявила о продлении контракта с Унаи Эмери
17:46
RFEF не намерена предоставлять "Барселоне" видео спорного эпизода с матча против "Реала"
Больше новостей
24 апреля
03:00
Бруски - Мирасол: прямая трансляция матча
19:45
Твенте - Алмере: прямая трансляция матча
20:00
Лорьян - ПСЖ: прямая трансляция матча
21:30
Брюгге - Генк: прямая трансляция матча
21:30
Андерлехт - Серкль Брюгге: прямая трансляция матча
21:45
Вулверхэмптон - Борнмут: прямая трансляция матча
21:45
Ковентри - Халл: прямая трансляция матча
22:00
Манчестер Юнайтед - Шеффилд Юнайтед: прямая трансляция матча
22:00
Эвертон - Ливерпуль: прямая трансляция матча
22:00
Кристал Пэлас - Ньюкасл: прямая трансляция матча
22:00
Монако - Лилль: прямая трансляция матча
22:00
Марсель - Ницца: прямая трансляция матча
22:00
Аякс - Эксельсиор: прямая трансляция матча
22:00
Аталанта - Фиорентина: прямая трансляция матча
22:15
АВС - Порту II: прямая трансляция матча
23 апреля
03:00
Вила Нова - Гуарани: прямая трансляция матча
21:30
Стандард - Мехелен: прямая трансляция матча
21:30
Сент-Трюйден - Гент: прямая трансляция матча
21:30
Вестерло - Лёвен: прямая трансляция матча
21:45
Валансьен - Аяччо: прямая трансляция матча
21:45
Родез - Париж: прямая трансляция матча
21:45
Кевийи - Амьен: прямая трансляция матча
21:45
Гренобль - Сент-Этьен: прямая трансляция матча
21:45
Труа - По: прямая трансляция матча
Больше новостей
24 апреля
03:22
"Брюгге" - "Генк". Анонс и прогноз матча
00:58
"Аякс" – "Эксельсиор". Анонс и прогноз матча
23 апреля
22:19
"Манчестер Юнайтед" – "Шеффилд Юнайтед". Анонс и прогноз матча
22:16
"Кристал Пэлас" - "Ньюкасл". Анонс и прогноз матча
22:15
"Монако" – "Лилль". Анонс и прогноз матча
22:01
"Эвертон" - "Ливерпуль". Анонс и прогноз матча
22:01
"Аталанта" - "Фиорентина". Анонс и прогноз матча
22:01
"Марсель" - "Ницца". Анонс и прогноз матча
21:46
"Вулверхэмптон" - "Борнмут". Анонс и прогноз матча
20:01
"Лорьян" – ПСЖ. Анонс и прогноз матча
12:00
"Лацио" - "Ювентус". Анонс и прогноз матча
12:00
"Арсенал" - "Челси". Анонс и прогноз матча
12:00
Лестер - Саутгемптон: прогноз на матч
11:45
Бастия - Конкарно: прогноз на матч
11:45
Валансьен - Аяччо: прогноз на матч
11:45
Родез - Париж: прогноз на матч
11:45
Кевийи - Амьен: прогноз на матч
11:45
Гренобль - Сент-Этьен: прогноз на матч
11:45
Труа - По: прогноз на матч
11:45
Генгам - Анже: прогноз на матч
11:45
Кан - Анси: прогноз на матч
11:45
Осер - Лаваль: прогноз на матч
11:45
Бордо - Дюнкерк: прогноз на матч
11:30
Вестерло - Лёвен: прогноз на матч
Больше новостей

Рейтинг казино

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →