Главная Украинские Favbet Лига Мирослав Ступар: "Вилучення Кендзьори навіть не підлягає дискусії"
^

Мирослав Ступар: "Вилучення Кендзьори навіть не підлягає дискусії"

2249

Мирослав Ступар: "Вилучення Кендзьори навіть не підлягає дискусії"
Фото - Виктора Перегняка

Екс-арбітр ФІФА Мирослав Ступар спеціально для FootBoom розібрав суперечливі моменти у центральному матчі 14-го туру "Шахтар" - "Динамо". Нагадаємо, на 90+2 хвилині за гру рукою другу жовту картку отримав захисник киян Томаш Кендзьора. Зазначимо, що після поєдинку його партнер по команді Микита Бурда був не згодний із рішенням арбітра на що сказав: "М'яч просто потрапив у руку Кендзьорі".

- Момент який стався уже в компенсований час навіть не підлягає дискусії, - каже Мирослав Іванович. - В правилах чітко говориться: якщо гравець навмисно грає рукою з метою заволодіння м'ячем або для того, щоб перервати атаку суперника, то він повинен бути покараний жовтою карткою. Що і зробив головний арбітр зустрічі Романов, який в цілому провів цю гру на хорошому рівні. Можна згадати момент у першому таймі, коли Мораєса десь трішки підштовхував руками Миколенко, після чого бразилець упав у штрафному майданчику киян, домалювавши падіння. У Романова не було підстав для призначення 11-метрового. В цьому моменті рефері розібрався добре.

Читайте также: Андрей Шевченко: "Мне очень понравилось "Динамо" (Видео)

Оцените
Поделитесь

Статьи

Все статьи

Оставили комментарии на форуме: loading


Оставить комментарий на форуме
Здравствуйте!
Мы заметили что вы используете блокировщик рекламы. Очень просим отключить его для footboom.com Реклама основной источник дохода для нас. Без нее мы не сможем оплатить работу журналистов.
Добавить в исключения