closer-popup
footboom
Авторизація користувача на сайті footboom1.com
Вхід через соціальні мережі
або
Забули пароль?
Реєстрація
closer-popup
footboom
Реєстрація
Поля відмічені зірочками * обов'язкові для заповнення

Ваша відповідь збережена
Зробіть, будь ласка, прогноз для майбутніх матчів
successful

Дякуємо!

Готово! Перевірте свою електронну пошту на наявність спеціальної пропозиції!
closer-popup

Матеріал, на цій сторінці, не є рекламою азартних ігор, букмекерів, ставок на спорт, беттінгу, та має виключно інформаційний характер.

Від 20 тисяч до 4 мільйонів доларів. Історія покерного зльоту виробника медканабісу

Від 20 тисяч до 4 мільйонів доларів. Історія покерного зльоту виробника медканабісу
Джерело фото:
Змінити розмір a+ a-
1695
0

Перед початком Main Event WSOP 2019 американець Аарон Ван Бларкум лише шість разів потрапляв у призову зону на турнірах покеру. Сумарні виграші в них ледь перетнули позначку 20 тисяч доларів. Не перебільшення буде сказати, що в покерному світі Аарон був ноунеймом.

Проте, на згаданому Main Event WSOP 2019 Ван Бларкум фінішував 212-м, що принесло йому одразу 50 тисяч доларів. Вже за два місяці він виграє титул на турнірі WPT Legends of Poker, що приносить йому понад 400 тисяч доларів.

Ще кілька місяців він фінішує другим на престижних змаганнях на Багамах, де забирає майже мільйон доларів. Відразу після цього Аарон з'являється на турнірах з бай-інами 50-100 тисяч доларів і просто "розриває" досвідчених професіоналів, щоразу потрапляючи до трійки призерів. Сказати, що Ван Бларкум стрімко увірвався в еліту покеру — не сказати нічого. То звідки він узявся взагалі?

44-річний власник бізнесу з виробництва медичного канабісу ніколи особливо не захоплювався турнірним покером, втім і новачком у цій грі його насправді не назвеш.

Я звик до приватних кеш-ігор у себе в Далласі. Беру в них участь з того часу, як мені виповнилося 18. Іноді я ненадовго їздив пограти у Вегас, але в основному це відбувалося в Далласі. Все починалось із невеликих ставок 1-2 долари. Втім, років 10 тому ліміти суттєво зросли. Звичним стали ігри з блайндами 25-50 доларів, 50-100 та навіть 100-200 доларів у пот-ліміт Омахи. Я ніколи не цікавився турнірами, це завжди був кеш. Насамперед, тому що турніри це дуже довго. Щоб виграти серйозну суму в живому турнірі, на це потрібно витратити майже тиждень. Мені просто не хотілося проводити стільки часу за столом. І саме тому мені так подобаються турніри хайролерів. Вони тривають день, максимум два.

Аарон справді став гостем на всіх дорогих турнірах світу. США, Австралія, Росія…. Вже цього року Ван Бларкум встиг стати призером на двох турнірах з бай-інами по 50 тисяч доларів, та на двох із входом по 100 тисяч доларів. Ну і ще кілька "скромних" успіхів на змаганнях із бай-інами по 25 тисяч доларів. Через 9 місяців після того знакового Main Event WSOP 2019 Аарон Ван Бларкум виграв понад 4 мільйони доларів призових та два трофеї. З ноунейма він перетворився на звичайного учасника фінальних столів турнірів хайроллерів і став в один ряд з Алексом Фоксеном, Стівеном Чидвіком, Микитою Бодяковським та іншими суперзірками.

Після карантину я планую і надалі подорожувати та брати участь у турнірах хайроллерів щонайменше два наступні роки. А ще хочу зіграти якнайбільше турнірів на майбутньому WSOP, коли б він не відбувся. Насправді справа не тільки в покері, але і в подорожах. Це просто неймовірно бувати в різних місцях світу і бачити стільки всього. Тому я продовжуватиму займатися цим заради покеру і заради подорожей.

 

Джерело новини:
кнопка переходу
Оцініть матеріал
Поділитися

Рейтинг букмекерів

Прогнози

Всі прогнози
200 000 грн + 500 FS
Забрати подарунок →