closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
closer-popup
footboom
Регистрация
Поля отмечены звездочками * обязательны для заполнения

Ваша відповідь збережена
Зробіть, будь ласка, прогноз для майбутніх матчів
successful

Спасибо!

Готово! Проверьте свою электронную почту, чтобы узнать о специальном предложении!
closer-popup

Олександр Бойцан: "Футбол - це не закрита фірма"

Олександр Бойцан: "Футбол - це не закрита фірма"
Изменить размер a+ a-
6327
1
Фавбет Бонус 10 000 грн
получить

Наша розмова відбулась ще до того, як КДК Федерації вирішив зняти три очки з «Таврії». Генеральний директор «Таврії» Олександр Бойцан демонструючи світлину 2002-го року , на якій він захищав кольори сімферопольського клубу у матчі проти ПСЖ, та говорив, що хоче зняти з «Таврії» клеймо команди-скандал. Посаду генерального директора «Таврії» Бойцан обіймає близько двох місяців. Він впевнений, що з фінансовими можливостями, які є у цього клубу, команда має бути у першій шістці чемпіонату.

- Футбольна Україна вже звикла, що «Таврія» – команда скандал останнього року…

- Можемо радіти, що останні півтора місяці «Таврія» не пов’язана з скандалами. Стараємось гасити усі пожежі на наших рівнях. Важко постійно підкидати ці скандали пресі, а потім позиціонувати себе як серйозний клуб. Крок за кроком з тими людьми у кого є до нас питання ми збираємось розбиратись. Приходити до спільного знаменника.

- Ви говорите «з тими людьми», а всі одразу думають про Дмитра Селюка. Ви з ним тримаєте зв’язок?

- Тримаємо зв’язок, і ні для кого не секрет, що у нашій команді є футболісти, чиї справи представляє Дмитро Дмитрович. У нас робочі стосунки. Деякі з його футболістів це провідні гравці нашої команди. Ніхто не скаже, що це не футбольна людина. Ми продовжуємо співпрацювати з ним. Ніяких проблем я не бачу.

- Головна проблема, яку має ваш клуб це заборона на трансфери. А виникла вона саме через непорозуміння з Селюком…

- Напевне питання поставлене трохи некоректно. Напевне не через Селюка, а через гравців яких він представляє. Через те, що клуб не виконував умови. З чимось клуб погоджується, а з чимось ні. Наші юристи ведуть переговори з юристами цих футболістів. Тому, що Селюк представляє їх інтереси, але є ще юристи, які представлять цих гравців у судах. При нашому оптимізмі, ми маємо домовитись і влітку заборону на трансфери нам мають зняти. Хоча нічого однозначно ми поки говорити не можемо.

- Наскільки нам відомо цього міжсезоння ви збирались дуже активно поводити себе на трансферному ринку. Серед гравців, за якими полювала «Таврія» був Роман Безус, Микола Морозюк. Якщо подивитись на ситуацію зі сторони, то у Олега Лужного по суті зав’язані руки…

- Набір футболістів нашої команди достатньо високої кваліфікації. При всіх відхиленнях, що у нас всього 14-15 людей. Це гарний шанс для нашої молоді. Вийшов молодий Владислав Павленко. Для цього хлопця це шанс. Зрозуміло, що Олегу Лужному важко, не вистачає футболістів. Нам потрібен ще один центральний захисник, нам не завадив би крайній півзахисник. До того ж в знаки даються травми Калініченка та Свенсона. На кожній позиції ми б хотіли підсилитися. Але виходимо з того, що є.

- Як ви сприйняли слова Лужного: «Якщо не обіграємо запорізький «Металург», я піду»?

- Футбол це емоції і без них нікуди не дітися. При мені він такого не казав. У нього діючий контракт з клубом ще на 2 роки. Він добросовісно має виконувати свої забов’язання. Ми не можемо грати погано, тому що ми граємо не тільки за зарплату. Нашим гравцям замало грати лише в чемпіонаті України, коли у нас є нагода пробитися у Європу.

- Який кредит довіри до Лужного ?

- Повна довіра. Моя особиста думка, що я маю зробити усе щоб йому було комфортно працювати. А він , як керівник повністю відповідає за спортивний результат.

- Скоро буде два місяці, як ви працюєте на новій для себе посаді. Яке ваше головне завдання?

- Основна мета стряхнути команду, знайти нові шляхи розвитку клубу. Не можу сказати, що до мене був ступор якийсь. Клуб рухався, але шляхом, який для засновників був незрозумілий. Люди які фінансують клуб мають розуміти куди команда йде і яким шляхом. На цей момент ми робимо реструктуризацію клубу . Ми прибрали директорські посади. У нас немає директорів у клубі . У нас є відділ. Кожен відділ відповідає за свій напрям. Так простіше для керівника. Я розумію хто за що відповідає.

- У деяких гравців невдовзі завершуються контракти і зрозуміло, що вже почався період переговорів. Наскільки сильно, вибиваючи собі контракти, гравці тиснуть на клуб, зважаючи, що нових виконавців ви поки підписувати не можете?

- Як тільки я прийшов, то одразу провів бесіди з футболістами. Всі прекрасно розуміють нашу ситуацію. І у кого закінчуються контракти зі всіма будемо говорити. Я не можу всім обіцяти, що вони лишаться у клубі. У нас є якась своя, певна політика зарплат. Якщо з кимось не досягнемо згоди, то більше шансів отримає молодь.

- Куди пропав Максим Калініченко?

- Лікується у Харкові. Та постійно приїздить до Сімферополя. У Харкові є сербський спеціаліст - реабілітолог і на даний момент він у нього відновлюється. Ми дуже на нього розраховуємо. Нагадаю, що його контракт з «Таврією» розрахований до червня 2014. Весную минулого року Максим набрав шалену форму. Я був впевнений, що він зіграє на Євро. Думаю, що двері національної команди для нього ще не зачинені.

- Як проходить ваше спілкування з засновниками «Таврії». Наскільки мені відомо, довірені люди Дмитра Фірташа працюють у Києві…

- Ця людина це Борисов Юрій Сергійович. Людина яка не один рік вже контролює наш клуб. Ми з ним постійно на зв’язку(виявиляється, що Борисов читає footboom1.com – прим. Автора). Для кожного керівника важливо бачити, що клуб працює стабільно . На данному етапі перед нами поставлене завдання щоб «Таврія» грала у Лізі Європи. При всіх наших негараздах, ми йдемо до цього як можемо.

- Куніцин у клубі працює?

- Сергій Володимирович президент нашого клубу, але наразі йому важко знаходитись у Сімферополі, оскільки він працює у Верховній Раді. Питання організаційного питання, які виникають у Києві він допомагає вирішувати.

- Як Кунціцин ставиться до змін, які ви проводите у клубі?

- На мій погляд структура, яка була не є дієздатною. Порадившись з Куніциним та керівниками клубу вирішили її трохи змінити. Саму роботу клубу. Я візьму за приклад нашу дитячу школу. Вона має бути елітною. Але якщо подивитись на поля і на ті умови в яких тренуються діти, то вона далеко не елітна. Ми стараємось школу трохи вструхнути, запросили нового керівника Андрія Опарина. До речі колишнього гравця «Таврії». Також тренерський штаб академії поповнюється молодими тренерами. Фахівцями, які вчора закінчили грати у футбол. Мені здається, головне щоб у дітей горіли очі. Сама «Таврія» це не стільки фінансовий, скільки соціальний проект. «Таврія» представляє Крим. Всі погляди українських вболівальників на «Таврію», як на головну команду півострова. Коли у «Таврії» відбуваються незрозумілі речі, то і вболівальникам це неприємно. А вболівальники у нас дуже вимогливі. Таврії у цьому році виповнюється 55 років. Ми одна з трьох команд яка ставала чемпіоном і вигравала Кубок. Це забути не можна. Хочеться повернути минулу славу.

- Ви кажете соціальний проект. А на нараді з приводу організації спільного чемпіонату України та Росії у Москві, один з представників вашого клубу заявив, що Крим ближчий до Росії

- Я прочитав це на одному з сайтів, одразу подзвонив головному редактору і попросив написати спростування. Тому, що ця людина не має ніякого стосунку до спортивного клубу «Таврія». Мене дивує як він взагалі отримав акредитацію.

- Це була політична акція?

- Не хотів би змішувати футбол і політику. Однак видно хтось хотів якісь свої питання закрити. Мені важко пояснити, як людина їде не працюю в клубі і робить якісь гучні заяви.

- Ми вже говорили про проблеми клубу. Вам за два місяці роботи вдалось розібратись чому команда не поїхала на збори та не мала харчування?

- Коментувати цю тему не дуже хотілося б. Але можу сказати, що на 1 січня 2013 року ми мали повне фінансування від керівників. Ніяких затримок не було. І рішення лишити команду без зборів та харчування для мене це було великим здивуванням. Я на той момент працював директором бази . Команда один раз на день тренувалась, а хлопці харчуватися вдома. Чому так сталось скаже лише аудит. Який досі йде в клубі. Його висновки будуть через місяці півтора. Є багато питань до попереднього керівництва та озвучувати їх зарано. Є люди, які їх озвучувати, але пізніше. Не в моїй компетенції зараз про це говорити. Аудит швидко не вдається зробити. Люди працюють з документами , журналами.

- Ви прагнете бути відкритим керівником?

- Наш клуб був закритою організацією. Моє переконання, що футбол це не закрита фірма. В яку не можна потрапляти. Вболівальники і журналісти не хочуть знати фінансовий бік, вони хочуть знати чим живе клуб, команда, футболісти. Тому ми і поміняли прес-службу, хочемо щоб наш сайт трохи по-іншому працював. До мене вже приходили вболівальники, вони хочуть створити об’єднання вболівальників спортивного клубу «Таврія». Я тільки за це. Щоб у пресі звучала правдива інформація про клуб.

- Керівник футбольного клубу «Краснодар» Сергій Галицький активно висловлює свою думку у твіттері. Не думали стати активним у соціальних мережах?

- Можливо, я не так заряджений у гаджетах. В твіттері аканту поки немає. Можливо вона з часом з’явиться. На першому етапі плануємо зробити колонку генерального директора на офіційному сайті і раз на тиждень я буду відповідати на всі питання. Гострих тем вистачає. Для мене головне щоб вболівальники розуміли, що ми їх чуємо.

Популярные новости
Оцените материал
Поделиться
Комментарии (1) Все комментарии

Обстоятельное интервью.

Оставить комментарий

Рейтинг букмекеров

Лента новостей

28 марта
12:20
Гвардейцы сборной Украины: юбилей Зинченко, Матвиенко догнал Ващука, Цыганков - Хачериди, Яремчук обошел Калиниченко
12:05
Андрей Шевченко: "Ребров проделал невероятную работу"
11:50
Ришарлисон: "Я не думал о самоубийстве, но психотерапевт спас мою жизнь"
11:35
Олег Шандрук: "Кривбасс" - физически сильная и очень атлетичная команда с хорошим подбором исполнителей"
11:20
Виталий Пономарев: "Зимой ЛНЗ хорошо усилился, "Рух" готовится к серьезному противостоянию"
11:05
Максим Шацких: "Выход сборной Украины на Евро-2024 в 1/8 финала будет хорошим результатом"
10:50
Владислав Ващук: "Сборная Украины может даже выиграть Евро-2024"
10:36
Евгений Левченко: "Игра Украины с Исландией не была такой валидольной, как с боснийцами"
10:22
Артем Гагарин: "Более конкретно прорабатываем вариант играть еврокубковые матчи в Германии"
10:08
Александр Хацкевич: "В моем понимании Лунин сейчас дороже Куртуа"
09:54
"Полесье" отдало голкипера Аниагбосо в аренду "Звягелю"
09:40
"Черноморец" отклонил предложение "Хаммарбю" по трансферу Салюка
09:27
Эдин Терзич может сохранить пост главного тренера дортмундской "Боруссии"
09:16
AS: "Реал" на следующей неделе объявит о продлении контрактов с двумя игроками
09:07
Хави может остаться в "Барселоне", но на другой должности
09:01
Агент Депая прокомментировал информацию, что футболист внес залог за Дани Алвеса
08:53
Лионель Месси назвал любимые виды спорта, кроме футбола
08:42
"Бавария" рассматривает кандидатуру Унаи Эмери на пост главного тренера
08:35
Ромелу Лукаку ответил на вопрос о своем будущем в "Челси"
08:30
Ночью уничтожены 26 "шахедов"
08:26
Плюс 780 человек, 10 танков и 21 артсистема: общие боевые потери противника с 24.02.22 по 28.03.24
08:15
Журналист: "Шахтер" отклонил предложение "Цинциннати" по Кевину Келси
07:20
Генштаб ВСУ: Оперативная информация по состоянию на 06.00 28.03.2024
01:20
"Невероятная молодежь и лучший тренер", - Сергей Серебренников рассказал бельгийцам о сборной Украины
Больше новостей
28 марта
12:20
Гвардейцы сборной Украины: юбилей Зинченко, Матвиенко догнал Ващука, Цыганков - Хачериди, Яремчук обошел Калиниченко
12:05
Андрей Шевченко: "Ребров проделал невероятную работу"
11:35
Олег Шандрук: "Кривбасс" - физически сильная и очень атлетичная команда с хорошим подбором исполнителей"
11:20
Виталий Пономарев: "Зимой ЛНЗ хорошо усилился, "Рух" готовится к серьезному противостоянию"
11:05
Максим Шацких: "Выход сборной Украины на Евро-2024 в 1/8 финала будет хорошим результатом"
10:50
Владислав Ващук: "Сборная Украины может даже выиграть Евро-2024"
10:36
Евгений Левченко: "Игра Украины с Исландией не была такой валидольной, как с боснийцами"
10:22
Артем Гагарин: "Более конкретно прорабатываем вариант играть еврокубковые матчи в Германии"
10:08
Александр Хацкевич: "В моем понимании Лунин сейчас дороже Куртуа"
09:54
"Полесье" отдало голкипера Аниагбосо в аренду "Звягелю"
09:40
"Черноморец" отклонил предложение "Хаммарбю" по трансферу Салюка
08:30
Ночью уничтожены 26 "шахедов"
08:26
Плюс 780 человек, 10 танков и 21 артсистема: общие боевые потери противника с 24.02.22 по 28.03.24
08:15
Журналист: "Шахтер" отклонил предложение "Цинциннати" по Кевину Келси
07:20
Генштаб ВСУ: Оперативная информация по состоянию на 06.00 28.03.2024
01:20
"Невероятная молодежь и лучший тренер", - Сергей Серебренников рассказал бельгийцам о сборной Украины
00:02
Дмитрий Михайленко: "Пономаренко - большой молодец"
27 марта
23:40
Мирон Маркевич: "Это какая-то чушь, "Карпаты" не интересуются этим защитником"
23:35
"Где вы такую херню прочитали?", - в "Черноморце" опровергли интерес шведского клуба к Салюку
23:18
Виталий Вернидуб: "Нынешняя сборная — сильнейшая со времен Независимости Украины"
22:34
Мирон Маркевич: "Яремчук - более разноплановый нападающий, чем Довбик"
22:18
Клуб МЛС хочет приобрести форварда "Шахтера"
21:25
Виктор Вацко: "Ливерпуль" Судакова ведет очень серьезно, очень тщательно
21:03
"Это настоящий менталитет украинцев" - Коноплянка о победе над Исландией
Больше новостей
28 марта
12:20
Гвардейцы сборной Украины: юбилей Зинченко, Матвиенко догнал Ващука, Цыганков - Хачериди, Яремчук обошел Калиниченко
12:05
Андрей Шевченко: "Ребров проделал невероятную работу"
11:50
Ришарлисон: "Я не думал о самоубийстве, но психотерапевт спас мою жизнь"
11:05
Максим Шацких: "Выход сборной Украины на Евро-2024 в 1/8 финала будет хорошим результатом"
10:50
Владислав Ващук: "Сборная Украины может даже выиграть Евро-2024"
10:36
Евгений Левченко: "Игра Украины с Исландией не была такой валидольной, как с боснийцами"
10:22
Артем Гагарин: "Более конкретно прорабатываем вариант играть еврокубковые матчи в Германии"
10:08
Александр Хацкевич: "В моем понимании Лунин сейчас дороже Куртуа"
09:27
Эдин Терзич может сохранить пост главного тренера дортмундской "Боруссии"
09:16
AS: "Реал" на следующей неделе объявит о продлении контрактов с двумя игроками
09:07
Хави может остаться в "Барселоне", но на другой должности
09:01
Агент Депая прокомментировал информацию, что футболист внес залог за Дани Алвеса
08:53
Лионель Месси назвал любимые виды спорта, кроме футбола
08:42
"Бавария" рассматривает кандидатуру Унаи Эмери на пост главного тренера
08:35
Ромелу Лукаку ответил на вопрос о своем будущем в "Челси"
01:20
"Невероятная молодежь и лучший тренер", - Сергей Серебренников рассказал бельгийцам о сборной Украины
27 марта
23:54
Главный тренер сборной Румынии: "Постараемся изучить Украину как можно лучше"
22:49
Егор Ярмолюк: "Теперь я известен дома"
21:47
Определен лучший тренер Ла Лиги в марте
21:03
"Это настоящий менталитет украинцев" - Коноплянка о победе над Исландией
20:42
Журналист: Тони Кроос продлит контракт с "Реалом" до лета 2025 года
20:31
Роман Яремчук попал в команду недели в FC 24
20:06
"Многие куда можем пройти" - Евгений Левченко об Украине на Евро-2024
19:04
Владимир Бражко: "Надеюсь, что победой мы закрыли все вопросы и будем лучше играть на Евро"
Больше новостей
26 марта
19:00
Грузия - Греция: прямая трансляция матча
19:00
Литва - Гибралтар: прямая трансляция матча
21:45
Уэльс - Польша: прямая трансляция матча
21:45
Украина - Исландия: прямая трансляция матча
21:45
Люксембург - Казахстан: прямая трансляция матча
21:45
Австрия - Турция: прямая трансляция матча
21:45
Словения - Португалия: прямая трансляция матча
21:45
Германия - Нидерланды: прямая трансляция матча
21:45
Англия - Бельгия: прямая трансляция матча
22:00
Франция - Чили: прямая трансляция матча
22:30
Испания - Бразилия: прямая трансляция матча
25 марта
21:30
Альбасете - Расинг: прямая трансляция матча
24 марта
02:30
Спортинг Канзас-Сити - Лос-Анджелес Гэлакси: прямая трансляция матча
02:30
Сент-Луис Сити - Ди Си Юнайтед: прямая трансляция матча
03:30
Колорадо Рэпидз - Хьюстон Динамо: прямая трансляция матча
04:30
Сан-Хосе Эртквейкс - Сиэтл Саундерс: прямая трансляция матча
04:30
Портленд Тимберс - Филадельфия Юнион: прямая трансляция матча
04:30
Лос-Анджелес - Нэшвилл: прямая трансляция матча
12:00
Кремень - Металлист: прямая трансляция матча
12:15
Реал-Фарма - ЮКСА: прямая трансляция матча
12:30
Диназ - Буковина: прямая трансляция матча
13:00
Дружба - Локомотив: прямая трансляция матча
13:15
Агробизнес - Виктория: прямая трансляция матча
13:30
Скала 1911 - Нива: прямая трансляция матча
Больше новостей
26 марта
12:30
Испания – Бразилия. Анонс и прогноз матча
12:00
Франция – Чили. Анонс и прогноз матча
11:45
Украина – Исландия. Анонс и прогноз матча
11:45
Уэльс - Польша. Анонс и прогноз матча
11:45
Германия - Нидерланды. Анонс и прогноз матча
11:45
Словения – Португалия. Анонс и прогноз матча
11:45
Англия - Бельгия. Анонс и прогноз матча
11:45
Люксембург – Казахстан. Анонс и прогноз матча
10:31
Испания – Бразилия: ставка на обмен голами
10:00
Германия - Нидерланды: прогноз на голы
09:52
Англия - Бельгия: прогноз Бена Наптона
09:00
Грузия - Греция. Анонс и прогноз матча
12:00
Франция - Чили: прогноз на матч
11:45
Люксембург - Казахстан: прогноз на матч
11:45
Уэльс - Польша: прогноз на матч
11:45
Украина - Исландия: прогноз на матч
11:45
Австрия - Турция: прогноз на матч
11:45
Словения - Португалия: прогноз на матч
09:00
Грузия - Греция: прогноз на матч
09:00
Литва - Гибралтар: прогноз на матч
27 марта
15:00
Левый берег - Агробизнес: прогноз на матч
15:00
Чайка - Звягель: прогноз на матч
25 марта
11:30
Альбасете - Расинг(Ф): прогноз на матч
24 марта
12:00
Эквадор - Италия: прогноз на матч
Больше новостей

Рейтинг казино

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →