Україна U-17: подробиці підготовки до матчів з Ізраілем

1660 18.02 2018   11:36
Фото - Виктор Перегняк, FootBoom.com

В Києві розпочався збір юнацької збірної України U-17 перед двома виїзними товариськими матчами проти однолітків із Ізраїлю, які відбудуться 20-го та 22 лютого. Під час цього збору головний тренер синьо-жовтих Олег Кузнецов розраховує на 20-х футболістів.

Воротарі: Руслан Нещерет ("Динамо"), Анатолій Трубін ("Шахтар");
захисники: Алан Ауссі ("БРВ-ВІК"), Микола Ярош, Крістіан Біловар, Данило Хондак (всі — "Динамо"), Артем Данилюк, Владислав Мудрик (обидва — "УФК-Карпати");
півзахисники: Артем Шулянський, Ярослав Надольський, Роман Бодня, Вікентій Волошин (всі — "Динамо"), Костянтин Гуров, Михайло Мудрик (обидва — "Шахтар"), Іван Желізко ("Карпати"), Вадим Мельнійчук ("УФК-Карпати"), Денис Підручний (ОК ім. Піддубного);
нападники: Іван Дероган ("Динамо"), Станіслав Біблик ("Шахтар"), Данило Сікан ("УФК-Карпати").

"Збірна Ізраїлю — сильна команда, спаринги з якою будуть дуже корисними. Ізраїльтяни виграли кваліфікацію у своїй групі. Та й в еліт-раунді вони теж можуть розраховувати на високе місце. Але ці матчі для нас будуть непростими ще й тому, що в Мінську ми виступали на синтетиці, а зараз зіграємо на нормальному газоні. У нас — мінусова температура, а в Ізраїлі — +20°С", — розповів наставник збірної України Олег Кузнецов в інтерв'ю офіційному сайту ФФУ.

Нагадаємо, що збірна України U-17 готується до еліт-раунду чемпіонату Європи, в якому посперечається за вихід до шістнадцятки найкращих, що збереться у фінальній частині турніру у травні 2018 року в Англії, із командами Чехії, Сербії та чинним чемпіоном Європи у цій віковій категорії — збірною Іспанії. Матчі відбудуться 21-го, 24-го та 27 березня 2018 року в Чехії.

Читайте также: Олег Кузнецов: "Викликали п'ятьох гравців "Шахтаря", яких не було на минулому зборі"

Популярные новости