Офіційно: Габріель і Сідней - гравці "Руху"

7730 10.02 2019   22:11
Фото - Рух

Черговими новачками "Руху" стали бразильські футболісти Габріель дос Сантос Франсіско та Сідней Сілва Сантос, повідомляє офіційний сайт клубу з Винників. Обидва гравці підписали чотирирічні контракти. Талановитих гравців представляв особисто президент "жовто-чорних" Григорій Козловський.

Уродженець Ріо-де-Жанейро 19-річний Габріель пройшов школу таких клубів, як "Баїя" (команда з однойменного штату грає у бразильській Серії А), "Віторія" (столиця штату Еспіриту-Санту, 18-те місце з 20-ти команд Серії А), "Атлантіко Ерекім", "Сампайо Корреа" (місто Сан-Луїс, штат Мараньян, серія В). Останнім часом молодий футболіст на правах оренди зі "Сампайо Корреа" грав за "Волту Редонду", яка виступає у Серії А штату Ріо-де-Жанейро.

Рідна позиція Габріеля – крайній півзахисник, також може зіграти у центрі поля під нападником. Його козир – це швидкість і дриблінг. У "Русі" Габріель виступатиме під 10-м номером.

Ще один бразильський новобранець – це уродженець штату Баїя 18-річний Сідней, він вправно діє на лівому фланзі захисту, також його можна використовувати і в центрі оборони. Бразильський захисник гратиме в "Русі" під 13-м номером.

Сідней перейшов у "Рух" із бразильської "Діадеми". Останнім часом перебував у стані клубу бразильської Серії А "Баїя". Тренувався в обоймі головної команди, проте зазвичай виступав за "Баїю" в чемпіонаті U-20.

Читайте также: Офіційно: "Рух" уклав угоди з Романом Мисаком та Юрієм Климчуком

Популярные новости