Офіційно: Максим Каленчук і Руслан Марушка – гравці "Руху"

4129 05.02 2019   21:48
Фото - Рух

"Жовто-чорні" підсилилися відразу двома новими футболістами. Контракти з "Рухом" підписали опорний півзахисник Максим Каленчук і центральний оборонець Руслан Марушка, повідомив офіційний сайт клубу.

Максим Каленчук підписав із "рухівцями" угоду на півтора роки, а на його футболці красуватиметься 6-ий номер.

29-річний гравець розпочинав перші спортивні кроки у школі донецького "Шахтаря". Згодом на професійному рівні Каленчук виступав за такі команди: "Зірка" (Кропивницький) (2009-2010), "Сталь" (Дніпродзержинськ) (2012-2017), "Олександрія" (2017), "Верес" (Рівне) (2018), ФК "Львів" (2018). Загалом в українській Прем’єр-лізі Каленчук провів 85 матчів та відзначився двома голами.

20-річний захисник Руслан Марушка є вихованцем футбольного клубу "Львів", хоча по-справжньому заявив про себе у луцькій "Волині". Саме там у 18-річному віці талановитий оборонець дебютував в українській Прем’єр-лізі. В елітному дивізіоні у складі "хрестоносців" Марушка провів шість поєдинків.

Далі у кар’єрі захисника був міжнародний досвід. Осінню частину сезону він провів у литовському "Атлантасі". Також в активі Марушки є досвід виступів у складі юніорської збірної України.

Читайте также: Завтра "Рух" представит Леонида Кучука в качестве главного тренера

У "Русі" Руслан Марушка виступатиме під 3-им номером, а його контракт розрахований на півтора року.

Популярные новости