closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

ФК "Кудрівка" - гордість села, в якому проживає 250 людей

ФК "Кудрівка" - гордість села, в якому проживає 250 людей
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
13536
11

Цьогорічний чемпіонат Чернігівської області, в якому виступає тринадцять команд, подолав екватор першого кола. І вже можна говорити про умовний розподіл учасників на дві групи. Перша з яких веде боротьбу за місця на п’єдесталі пошани. Друга – вирішує локальні завдання. У числі команд, які цьогоріч претендують на перемогу у чемпіонаті і ФК "Кудрівка" з однойменного невеличкого села Сосницького району. Амбіційний колектив завжди ставить перед собою найвищі цілі у турнірах, в яких бере участь. Президент ФК "Кудрівка" Роман Солодаренко в інтерв’ю кореспонденту FootBoom розповів про історію заснування клубу, кадровий потенціал, поточний стан справ і найближчі перспективи.

- Романе Васильовичу, коли було створено ФК "Кудрівка" ?

- Футбольні традиції у Кудрівці беруть свій початок з 70-80 років минулого століття. У той період у селі була сильна команда, яка вигравала чемпіонат області, району. В кінці 90 -их років великого футболу у Кудрівці не стало. Не знайшлося охочих вкладати у гру мільйонів душу і кошти. У 2006 році почалася нова ера у розвитку місцевого футболу. Я зі своїм рідним братом Василем ініціювали процес відродження ФК "Кудрівка". Нас підтримала небайдужа сільська молодь, яка вболіває за розвиток місцевого спорту. Ми об`єднали спільні зусилля і у Кудрівці знову з`явилася найпопулярніша гра на планеті .

- Якими перемогами може похвалитися ФК "Кудрівка" за десятирічну новітню історію?

- У клубній колекції – Кубки Перемоги і Незалежності Сосницького району. Минулого сезону перемогли у Кубку Чернігівської Прем`єр -ліги. По ходу турніру вибили старожилів обласного футболу – корюківський "Авангард" 1-0 та чернігівську "Ніку" 0-0 (пен. 4-3), а у фіналі здолали "ЮСБ-2" (Чернігів) 1-0. Крім того, торік посіли третє місце у чемпіонаті Чернігівської Прем`єр -ліги. Загалом за ці десять років маємо десять значимих титулів.

- Познайомте з тренерським штабом і складом команди?

- Першу команду, що виступає в чемпіонаті Чернігівської області, очолює В`ячеслав Михайловський, якому допомагають два асистенти. Наша друга команда, що змагається у чемпіонаті Менського району (чемпіонат Сосницького району не проводиться), грає під керівництвом Тараса Мисіка. Що стосується складу команд, то його формують переважно місцеві футболісти. Для вирішення високих задач запросили кількох гравців з інших областей. Задіяні вони лише у матчах обласного чемпіонату.

- Хто лідери команди?

- Явних лідерів немає. Склад команди у цілому рівний і збалансований. "Кудрівка" насамперед сильна командним духом, який нам часто стає в пригоді.

ФК "Кудрівка" - гордість села, в якому проживає 250 людей - изображение 1

- Колишні професіонали в команді є?

- Так. П`ять футболістів нашої команди виступали в українських професійних клубах, один гравець набирався майстерності в білоруській команді.

- У перерві між першим і другим колом плануєте підсилити склад?

- Ні. У нас цілком боєздатний колектив, якому під сили вирішувати глобальні завдання. В обоймі двох команд "Кудрівки" знаходиться сорок футболістів.

- Яка у ФК "Кудрівка" інфраструктура?

- У розпорядженні команди два футбольних поля – у Кудрівці і Сосниці. Якість кудрівського газону кращої якості, є пластикові сидіння, але на жаль, поки що немає роздягалень, які збудуємо до кінця року. Тож матчі обласного чемпіонату проводимо у Сосниці. З транспортом, який орендуємо, теж немає проблем. Технічним спонсором клубу є всесвітньовідомий бренд Joma, який забезпечує нас якісним екіпіруванням.

- Як обстоять справи у Сосницькому районі з дитячим футболом?

- Клуб допомагає дитячо-юнацьким спортивним школам області. У нас також є власна школа, яка знаходиться в Ірпені (Київська область). Футболом у ній займається близько 80 дітей віком від трьох до восьми років. Додам, що в Ірпені функціонує ще й футзальний клуб "Кудрівка", який виступає у популярному на Київщині турнірі Indoor Football League (IFL).

- Чому обрали саме Ірпінь?

- Бо я мешкаю у цьому зеленому, і дуже спортивному, місті. А народився в Кудрівці, яка назавжди залишиться для мене рідним селом. Разом з братом Василем намагаємося дарувати своїм землякам радість. А що може бути краще футболу. Люди у Сосниці і Кудрівці його обожнюють, на матчі збирається повний стадіон.

- Як для вашої команди складається цьогорічний чемпіонат?

- У чемпіонаті Чернігівської області зіграно вісім турів. ФК "Кудрівка" наразі йде на четвертому місці, відстаємо від лідера ФК "Чернігів" на шість очок. Вся боротьба за медалі попереду. Кінцівка чемпіонату обіцяє бути цікавою.

- Хто головні фаворити цього чемпіонату?

- На мій погляд, це такі команди: "Агродім" (Бахмач), ФК "Чернігів", "Ніка" (Чернігів), ФК "Кудрівка", які у турнірній таблиці суттєво відірвалися від інших колективів.

- Яким вам бачиться завтрашній день ФК "Кудрівка"?

- Вважаю, що для села, в якому проживає 250 людей, маємо непогану команду. Якщо все буде добре, то у планах – через рік-другий перевірити власні сили в аматорському чемпіонаті України. У цьому питанні з часом усе має прояснитися.

- Якій команді української Прем`єр-ліги симпатизуєте?

- Як і більшість українців з дитинства вболіваю за одну з візитівок нашої країни у світі - київське "Динамо". До слова, мій син 2009 року народження займається в динамівській академії, є основним гравцем команди своєї вікової групи.

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →