closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
closer-popup
footboom
Регистрация
Поля отмечены звездочками * обязательны для заполнения

Ваша відповідь збережена
Зробіть, будь ласка, прогноз для майбутніх матчів
successful

Спасибо!

Готово! Проверьте свою электронную почту, чтобы узнать о специальном предложении!
closer-popup

Lost. Українська версія

Изменить размер a+ a-
1856
19
Фавбет Бонус 10 000 грн
получить

На зимову перерву не всі українські клуби пішли зі спокійною душею. Низка команд першої та другої ліг взагалі можуть не продовжити життя навесні. Вже точно відомо, що серед таких «Єдність» (Плиски) та «Оболонь–2». Велика ймовірність зникнення і в основної команди «пивоварів». В цьому матеріалі ми згадаємо всі команди в історії чемпіонатів України, які не завершили першість та були знятті з розіграшу в ході турнірів. В реєстрі не буде команд, які зникли після закінчення сезону або перед його початком.

Варто відзначити, що за всі роки Незалежності у вищому дивізіоні не було випадків, коли знімалася зі змагань команда в ході чемпіонату. Перші випадки зняття футбольних клубів України зафіксовано в сезоні 1992/1993 рр. у перехідній лізі. Після 28–го туру закінчив свої виступи «Фетровик» з Хуста. Наступного сезону в цій же лізі, відігравши 20 турів, не завершив турнір роменський «Електрон». Не будемо детально розглядати ці два випадки, бо вже в наступних своїх чемпіонатах вони знову приймали участь серед професіональних команд. Лише можемо дійти висновку, що задля економії коштів, керівництво клубів приймало такі рішення наприкінці чемпіонатів.

1994/1995

Третя ліга

Навесні 1995 року у Федерації футболу України повідомили, що через фінансові труднощі знялися з розіграшу команди «Лада» (Чернівці), «Дністер» (Заліщики) та «Фетровик» (Хуст), вже вдруге в своїй історії за останні два роки. Така ж доля спіткала і «Сулу» з Лубен. В 29–му турі футболісти полтавської області вдруге в чемпіонаті не вийшли на гру, що автоматично означало зняття зі змагань.

1995/1996

Друга ліга

Цей чемпіонат став одним з найбільших по кількості команд, які знялися в ході турніру. Вісім клубів України згідно регламенту залишили змагання. Головна причина – відсутність фінансів. Вже після 7–го туру «Темп–Адвіс–2» (Шепетівка) став першим невдахою. Ще через п’ять турів змушений був зійти з дистанції павлоградський «Космос». В другому колі знялися інші команди – «Скіфи» (Львів), ФК «Каховка», «Прометей» (Дніпродзержинськ), «Динамо» (Слав’янськ), «Спортінвест» (Кривий Ріг) та «Шахтар» (Свердловськ).

1996/1997

Друга ліга

Баранівський «Керамік» належав до тих команд, які хоч з неба зірок не хапали, але примушували рахуватися із собою навіть лідерів. Та після закінчення осінньої частини турнірного марафону він був лише другий із кінця. Фінансове становище клубу було хитким, футболісти протягом п’яти місяців не отримували зарплати. Лише за день до початку першості 1996/1997 знайшли кошти для заявкового внеску.

«Кераміку» дуже допомагав голова Баранівської райадміністраціїї В.В Савич, саме завдяки йому команда існувала. Звичайно, не стояв осторонь фарфоровий завод. Але навесні проблеми дали про себе знати. Навіть зустріч з тодішнім головою ФФУ Валерієм Пустовойтенко та керівництвом клубу не допомогла. «Керамік» не зміг заплатити заявковий внесок на друге коло.

1997/1998

Перша ліга

Вперше в історії чемпіонатів України в першій лізі команда не дограла першість. Нею виявився «Хімік» з міста Сєверодонецьк. За декілька турів до закінчення змагань на адресу ПФЛ надійшов лист від І.Кармазина, генерального директора на той час об’єднання «Азот», що був засновником цього клубу. В листі повідомлялося, що через відсутність коштів «Хімік» не виїде на наступні зустрічі першої ліги до Луцька та Чернівців. А за це передбачено санкції – зняття команди з розіграшу. Так в підсумку і сталося.

Друга ліга

Вже після сьомого туру в другій лізі про фінансові труднощі заявив бахмацький «Аверс». Керівництво клубу подало відповідну заяву до ПФЛ. Всі зіграні матчі за участю «Аверсу» були анульовані.

1998/1999

Перша ліга

Проблеми у макіївського «Шахтаря» розпочалися ще на початку першості. Головний спонсор клубу трест Макіїввугілля опікувався командою, але і в них виникли серйозні проблеми. Підопічних Віктора Пищева здавалося врятувала співпраця з маріупольським «Металургом». Клуби підписали відповідні документи, «Шахтар» став їхнім фарм–клубом, надіявся на фінансову допомогу. Ближче до початку другого кола Макіїввугілля було згодне відновити фінансування, але лише на половину. Іншу половину хотіли покласти на місцеву владу, як було раніше, але місту команда виявилася не потрібною.

Друга ліга

Ще один невдалий сезон для команд другої ліги. Відразу вісім клубів не змогли дограти чемпіонат. Фінансові труднощі змусили зійти з дистанції після першого кола «Динамо СКА» (Одеса), «Металург» (Новомосковськ) та ВВС (Краматорськ).

Фарм–клуб вінницької «Ниви» - «Нива» (Бершадь) знялася після 4–го туру. Причина проста і банальна – відсутність фінансової підтримки. За словами президента клубу Володимира Аспіса, це не стало грандіозною несподіванкою, адже й минулого сезону команда ледь «дотягла» до завершення чемпіонату.

Шаргородська «Фортуна» відіграла рік без зарплати, що, безумовно, позначилося на моральному кліматі в колективі. Цей клуб також покладав надії на вінницьку «Ниву», а також на Жмеринську районну адміністрацію. Та на друге коло шаргородці не вийшли.

Дефіцит коштів постав й для керівників «Кристалу» з Чорткова. Функціонери клубу взимку всі зусилля спрямовували на пошук фінансових можливостей для сплати зарплати. Райдержадміністрація звернулася до керівників місцевих підприємств, бізнесменів з проханням допомогти команді. Але знайти футбольного мецената не вдалося.

Важким виявися початок року для клубу з Жовкви. Президент «Гарая» Володимир Волошин оббивав пороги ПФЛ та митного комітету з надією, що хтось зверне увагу на команду і не дасть їй померти. Але «Гарай», який відкрив шлях у великий футбол Беньо та Єзерському, зник з футбольної мапи України.

1999/2000

Перша ліга

«Торпедо» із Запоріжжя через зміну власників Авто ЗАЗу втратило повноцінне фінансування. На протязі зимової перерви керівництво вирішувало ці питання. Знайшли навіть нового спонсора – виробниче об’єднання Інрай. СП Авто ЗАЗ–ДЕУ та дніпропетровське ВО навіть сплатили турнірний внесок. Але за кілька днів до початку другого кола керівництво клубу надіслало офіційну заяву про зняття команди із змагань у першій лізі через відсутність фінансування. Спонсори не змогли домовитися не тільки в футбольному, а й у комерційному плані. Коли сторони не дійшли згоди, стосовно взаємин на виробничому рівні, то дніпропетровці втратили до "Торпедо" будь–який інтерес.

Авто ЗАЗ–ДЕУ не відвернулося від команди, заявивши, що й надалі надаватиме навчально–тренувальну базу, стадіон, харчування, але на більше грошей немає. Шкода, що всі зусилля колишнього генерального директора ВО Авто ЗАЗ Степана Кравчуна по створенні команди закінчилися так сумно.

Друга ліга

У другій лізі на старт другого кола не вийшли ФК «Миргород» та горлівський «Шахтар». Жоден із підприємців у цих містах не подав руку допомоги. «Шахтар» не отримав обіцяної допомоги від мера міста, хоча напередодні виборів, відкритим текстом заявляв, що піклуватиметься про футбол, про «Шахтар» зокрема. Непотрібною стала команда й такому гіганту вітчизняної промисловості, як «Стирол».

2000/2001

Друга ліга

В сезоні 2000/2001 рр за ініціативи керівництва «Кривбасу», було вирішено зняти з розіграшу «Кривбас-2». Причина – нестабільне фінансове становище.

2001/2002

Друга ліга

Через тяжкий фінансовий стан учасник другої ліги миколаївський «Цементник-Хорда» міг і не дограти навіть першу половину першості. Проте за кілька днів до проміжного фінішу підставив плече директор львівського ринку Петро Іванович Писарчук, який запевнив, що з «Цементником–Хордою» усе буде добре. Але в новому році все змінилося – команда не змогла продовжити виступи.

2002/2003

В ході сезону було знято лише дві команди. Алчевська «Сталь–2» за власним проханням не дограла турнір другої ліги, а «Сокол» із Золочева після 24–го туру в перші лізі через відсутність стабільного фінансування знявся.

2003/2004

Друга ліга

Миколаївський «Водник» завершив перше коло на останньому місці і в перерві постало риторичне запитання: бути чи не бути? Головний тренер Леонід Ніколаєнко розповів, що доля клубу вирішується на рівні державних чинів міста. Виходячи з того, що команда зникла, рішення було не на користь футболу.

Після 21–го туру роменський «Електрон» ухвалив рішення про відмову від участі у змаганнях другої ліги. В цій ситуації також все вирішувалося на сесії міської ради, яка так і не знайшла кошти.

Декілька матчів до закінчення не дограла друга команда київського «Арсеналу». Таке рішення прийняло керівництво канонірів.

2004/2005

Перша ліга

Багатостраждальне житомирське «Полісся» не заявилося на друге коло. У команди через суд відібрали рідний стадіон, не був сплачений грошовий внесок до ПФЛ. Президент клубу Зая Авдиш багато зробив для «Полісся», але і його фінансових можливостей не вистачило.

2005/2006

Перша ліга

Після другої неявки на матч першої ліги ФК «Бершадь» згідно Регламенту зняли зі змагань. Фінансові проблеми виникли ще в ході першого кола, у команди зняли 9 очок за порушення Регламенту, тому зникнення клубу було лише питання часу.

Друга ліга

«Сокіл» (Бережани), який дебютував у професіональному футболі, ще не встиг увійти у русло змагань, як уже подав заяву про виключення зі складу ПФЛ. Від клубу відмовилися спонсори і коштів для футболу надалі не виявилося. Бережани провели всього два перші тури в другій лізі.

Виборча кампанія внесла суттєві корективи і в життя МФК «Житомир». Президент клубу Геннадій Заброцький після нищівної поразки від «Десни» розпустив команду. Ніхто не шукав джерел фінансування, окрім державних, а розстановка кадрів у місті виявилася зовсім не такою, як планувалося.

Не завершив сезон ще один клуб. МФК «Олександрія» після 23–го туру знявся з турніру другої ліги у групі В.

2006/2007

Перша ліга

Однієї з найцікавіших команд України – бориспільського «Борисфена» - не стало, а точніше, його було знято зі змагань першості серед команд першої ліги та виведено зі складу ПФЛ. Клуб, який мав багату історію, дав українському футболу чимало талановитих футболістів, не зміг сплатити обов’язковий грошовий заявковий внесок на друге коло.

Lost. Українська версія - изображение 1

В 20–му турі проти «Динамо–2» футболісти сумського «Спартака» відмовилися виходити на поле в зв’язку із заборгованістю зарплати. Оскільки це була друга неявка на гру в чемпіонаті, то згідно з Регламентом, клуб був виключений із складу ПФЛ. Ще минулого чемпіонату сумські футболісти потерпали через нестачу фінансування і повинні були залишити першу лігу, понизившись у класі, але врятувалися завдяки розформуванню «Шахтаря–2» та відмови від участі ФК «Бершадь». Але надовго «Спартак» не затримався не лише у першій лізі, а взагалі у футболі.

Друга ліга

Після 4–го туру знявся зі змагань «Локомотив» із Дворічної. Команда заявлялася за ініціативи генерального директора Укрзалізниці Василя Гладких і мала на меті вже через два роки бути серед команд вищої ліги. Але Гладких залишив Укрзалізницю, А «Локомотив» - другу лігу.

2007/2008

Друга ліга

Долинський «Нафтовик» опинився на межі свого існування не вперше. Головний спонсор Укрнафта відмовився фінансувати клуб. Не краща ситуація була й з іншими меценатами. Райрада хоча й заклала в бюджеті кошти на клуб – 150 000 гривень, але їх, звісна річ, було недостатньо. За такої складної ситуації більшість гравців залишили команду в зимове міжсезоння, а «Нафтовик» зник.

У підвішеному стані після завершення першого кола перебував харківський «Газовик-ХГВ». Проте керівництво до останнього вірило, що вдасться зберегти команду. Йшлося про те, що клуб об’єднається з резервною командою «Металіста» і буде їхнім фарм–клубом. Але все залишилося на рівні розмов. Як наслідок, «Газовик–ХГВ» припинив існування і знявся зі змагань під егідою ПФЛ.

2008/2009

Перша ліга

Прогнози стосовно того, що футбольна структура, якою керує страхова компанія «Княжа» на чолі з Юрієм Кіндзерським, має фінансові труднощі, таки підтвердилися. Львівський бізнесмен, вочевидь, вирішив повністю сконцентруватися на клубові Прем’єр–ліги й відмовитися від фінансування дочірнього клубу «Княжа». Тому було ухвалено рішення припинити виступи команди «Княжа» в першості України серед колективів першої ліги. Щоб клуб дограв у чемпіонаті, потрібно було знайти близько чотирьохсот тисяч гривень. Такої суми не знайшлося.

Lost. Українська версія - изображение 2

Після 13–го туру знявся дебютант першої ліги «Комунальник» із Луганська. Тодішній президент луганців Валерій Шпичка, який після того, як залишив луганську «Зорю», вирішив організувати свою команду. Цей план він успішно реалізував, але команда довго не проіснувала.

Друга ліга

Фінансові проблеми не дали змоги завершити чемпіонат «Княжі–2», черкаському «Дніпру», ФК «Коростень», київській «Оболоні–2».

Чернігівська «Десна–2» виключена з розіграшу першості серед команд другої ліги чемпіонату України. Причина у тому, що «Десна–2» не мала тренувальної бази, а дирекція стадіону відмовила у наданні полів. Директор стадіону ще раніше інформував, що тренувальний процес може бути забезпечений лише для першої команди.

Президент «Севастополя» Олександр Красильников, переглянувши фінансування команд, вирішив перевести «Севастополь–2» з другої ліги у чемпіонат Криму. Зняття резервістів не забарилося – друге коло розпочалося без них.

2009/2010

Друга ліга

Столичний клуб ЦСКА, за плечима якого багаторічна історія і традиції, припинив існування. Причиною зникнення армійського клубу з футбольної мапи України стали фінансові труднощі. Проблеми з фінансуванням команду супроводжували давно. Не знайшлося коштів на реконструкцію стадіону ЦСКА, кияни змушені були останні кілька років виступати на полях мало не всієї Київщини. Зігравши три гри, ЦСКА зник.

Ще перед стартом весняної частини змагань у другій лізі групи Б фахівці ПФЛ говорили, що всі, без винятку, команди готуються до матчів. Але за день до поєдинку 16–го туру «Дніпро–75» - «Титан» набрало чинності рішення ПФЛ про виключення дніпропетровців у зв’язку з несплатою заявкових грошових внесків та грубим порушенням статутних і регламентних норм.

Це не стало несподіванкою, до цього все йшло. Варто також згадати історію зі скандалами фінансової діяльності ПФЛ за часів її екс–президента Святослава Сироти. Хто і як сплачував заявкові внески за дніпропетровську команду, адже за словами Сироти «Дніпро – 75» не мав боргів перед ПФЛ, законними чи незаконними шляхами – розібратися не вдалося й понині.

2010/2011

Перша ліга

23 жовтня в ЗМІ з’явилася інформація, що «Фенікс–Іллічівець» не виїжджає на гру з армянським «Титаном». Почали бити на сполох, бо розуміли, що дві неявки і клуб автоматично зняли б зі змагань. Але підопічним Івана Марущака вдалося дожити до зимової перерви. Уже в міжсезоння команда змінила назву на «Жемчужину» (Ялта). Було багато розмов і про нового спонсора, і про нові завдання, і нових гравців.

Команда проводила зимові збори, готувалася до початку весняної частини першості, але не врятувалися. Не було враховано дотримання необхідних процедур ліквідування «Фенікса–Іллічівця», оскільки продовжували надавати заявкові документи на ім’я «Жемчужина» (Ялта), то ж Регламент було порушено і зняття не забарилося.

Друга ліга

7 лютого 2011 року до ПФЛ звернувся футбольний клуб «Олком» (Мелітополь) з повідомленням про рішення засновників ТОВ «Спортивний клуб «Олком» ліквідувати команду у зв’язку зі скрутним фінансовим становищем.

«Верес» останні роки потерпав від фінансової кризи. Коли команду залишив президент клубу Коротков, то майже щороку виникали питання зі збереження клубу. Це не могло продовжуватися вічно. І цей день настав.

До останнього було невідомо, чи вийде рівненський «Верес» на старт весняної частини чемпіонату України. Президент клубу Ігор Климишин сподівався на підтримку з боку обласної влади, але марно. «Верес» увійшов в історію, як клуб, що програв 17 матчів поспіль, «набравши» у турнірній таблиці через борг перед ПФЛ аж мінус три очки.

2011/2012

Перша ліга

Фінансові проблеми не дали змоги завершити чемпіонат бурштинському «Енергетику». В ході першості футболісти не вийшли на дві зустрічі, тому за Регламентом клуб було знято.

Друга ліга

В кінці січня 2012 року ФК «Чорноморець» вирішив зняти свою другу команду з чемпіонату України. І, що цікаво, цього разу справа не стосувалася фінансів. Президент одеситів не бачив жодного сенсу утримувати «Чорноморець–2», яка не дає притоку крові головній команді.

Офіційна інформація зняття болградського «СКАД–Ялпугу» - через недостатнє фінансування клубу. Хоча в зимову перерву президент болградців декілька раз офіційно заявляв, що команда продовжить виступи. Але навесні все ж знявся. За словами очільника клубу Володимира Юсіна, поштовхом до такого кроку стало рішення ДК ПФЛ виплатити кошти двом футболістам – Валерію Шепелю та Олексію Тимченку, яких восени відрахували з команди.

Керівництво болградського клубу категорично відмовилися це робити, оскільки, вважали, що п’яниць, за словами президента, якими були ці два футболісти, потрібно карати. Інвестори вирішили, що краще зняти команду зі змагань і зосередитися на розвитку дитячого футболу, ніж платити штраф.

Доволі цікава ситуація склалася і в стані «Дніпра–2». Команда не виїхала на календарну гру до Горностаївки і відразу поповзли чутки, що негаразди із фінансуванням і в стосунках з керівництвом клубу.

Неофіційна була така інформація. «Дніпро–2» хотів знайти нових інвесторів. Пов’язано це з тим, що начебто з нового сезону команду могли зняти, адже вводиться новий турнір – юнацька першість серед клубів Прем’єр–ліги U–19. І нібито клуб вже їх було знайшов, але новий інвестор раптом не зміг дотриматися взятих на себе зобов’язень, тож і гроші на поїздку до Горностаївки не надійшли. Зігравши декілька турів, на останній поєдинок другого кола дніпропетровці не вийшли. Це був другий невиїзд, що автоматично зняло команду з розіграшу.

Популярные новости
Оцените материал
Поделиться
Комментарии (19) Все комментарии

МФК Олександрія - я щось тут не знайшов?

Ответ на сообщение Djibouti

МФК Олександрія - я щось тут не знайшов?

Как не нет? Сезон 2005/06 последнее предложение

о многих командах ранее даже не слышал) возможно, уже в этом году появится первопроходец и в высшей лиге...

Ответ на сообщение Djibouti

МФК Олександрія - я щось тут не знайшов?

@МФК Олександрія - я щось тут не знайшов?@ Написано же LOST

А где все исчезновения винницкой Нивы?

непоганий екскурс в історію... ех, руїну подолано...

Ответ на сообщение Romarinho

непоганий екскурс в історію... ех, руїну подолано...

)) Президент Єдності програв вибори Ляшку по межоритарці)), гроші не відбив), накрився клюб , а президент їздить відбирає у пенціонерів велікі, які дарував перед виборами))

Ответ на сообщение clear

А где все исчезновения винницкой Нивы?

Нива в ходе сезона снялась?

Ответ на сообщение iskorp

)) Президент Єдності програв вибори Ляшку по межоритарці)), гроші не відбив), накрився клюб , а президент їздить відбирає у пенціонерів велікі, які дарував перед виборами))

єдність -медність))) хлопці виїзд в плиски згадують з ностальгією - озеро, спалений дах, місцеві дикі поліціянти)))

Эх, год за годом клубы пропадают :( Украинский футбол все и больше хиреет :(

Demelkar 24.01.2013 15:15 мфк Олександрія - lost ты мабуть сплутав ПФК Олександрія Akhtyrka неуважно прочитав

Ох и названия у некоторых...с такими названиями неудивительно, что пропали....цементники, электроны, водники,скад-ялпуг...и прочая нечисть...совок блин

Ответ на сообщение Shurifan

Ох и названия у некоторых...с такими названиями неудивительно, что пропали....цементники, электроны, водники,скад-ялпуг...и прочая нечисть...совок блин

а мега назва іллчівець -імя ката українців -хіба це нормально??? ще був колись фрунзенець .такий самий шлак.

Ответ на сообщение Romarinho

а мега назва іллчівець -імя ката українців -хіба це нормально??? ще був колись фрунзенець .такий самий шлак.

И я ж за те....Ильичивець теж...таке шось...назва страшна як чорт

Нет уж страшнее названий Севастополь-2, Полтава-2Карловка и им подобным не найти. А вообще мне хочется чтобы исчезли все команды с названиями городов - так раздражает, ужас!

Ответ на сообщение болельщик

Нет уж страшнее названий Севастополь-2, Полтава-2Карловка и им подобным не найти. А вообще мне хочется чтобы исчезли все команды с названиями городов - так раздражает, ужас!

АС Мілан, Рома, Парі Сент Жермен, Севілья, Барселона,Торіно, Манчестер Юнайтед, Ліверпуль - це бренди, а не всякі авангарди, харчовики, спартаки та автомобілісти...

Ответ на сообщение Shurifan

Ох и названия у некоторых...с такими названиями неудивительно, что пропали....цементники, электроны, водники,скад-ялпуг...и прочая нечисть...совок блин

"...совок блин" - Это, вы, про себя здорово выразились, ибо Ялпуг - крупнейшее естественное озеро Украины и, кстати, второе в Европе. То ли дело ЦСКА, Динамо, Локомотив, Трудовые Резервы, Крылья Советов и пр. любезные Шурифанам наименования. Только вот, исходя из данной логики, все эти Днепры, Ворсклы и Карпаты звучат не лучше.

Ответ на сообщение Romarinho

АС Мілан, Рома, Парі Сент Жермен, Севілья, Барселона,Торіно, Манчестер Юнайтед, Ліверпуль - це бренди, а не всякі авангарди, харчовики, спартаки та автомобілісти...

У каждой страны свои традиции, но только у нас привыкли обезъянничать и это сильно раздражает, поэтому я рад, что исчезают всякие псевдоклубы типа ФК Харьков, Одесса, львов и т.д

Ответ на сообщение болельщик

У каждой страны свои традиции, но только у нас привыкли обезъянничать и это сильно раздражает, поэтому я рад, что исчезают всякие псевдоклубы типа ФК Харьков, Одесса, львов и т.д

колись була чудова назва команди з міста моряків- Чайка. але потім зявився ПФК Севастополь.

Оставить комментарий

Рейтинг букмекеров

Лента новостей

25 апреля
23:57
"Бохум" – "Хоффенхайм". Анонс и прогноз матча
23:54
Физическая готовность и профилактика травм - в "Барселоне" произошли изменения
23:49
Атакующий полузащитник "Баварии" сделал выбор между Месси и Роналду
23:31
Алиссон Бекер – лидер рейтинга лучших вратарей на текущий момент по версии FourFourTwo
23:19
На стадионе "Майнца" обнаружили 500-килограммовую бомбу Второй мировой войны
23:06
Известно, в какую сумму "Наполи" оценил Довбика
22:51
Чемпионат Италии "Удинезе" – "Рома" 1:2. Видеообзор матча
22:36
Австрийская федерация футбола требует от "Баварии" 15 миллионов евро за Рангника
22:22
Георгий Судаков - трансферная цель "Арсенала" и "Челси"
22:20
Арне Слот: "Я хотел бы стать новым тренером "Ливерпуля"
22:01
"Монпелье" – "Нант". Анонс и прогноз матча
21:51
"Мы не забыли" - Месси почтил память Тито Вилановы (Фото)
21:46
Таллес: "Акцент - на действиях при завершении атак"
21:27
Сержиу Консейсау прокомментировал продление контракта с "Порту"
21:14
Ультрас "Баварии" запустили петицию против приглашения в клуб Рангника
20:43
Степаненко слушает, Кевин празднует, Матвиенко отжимается: как "Шахтер" готовится к ЛНЗ (Видео)
20:35
Сульшер может возглавить сборную Канады
20:14
"Бавария" готова выплатить 2,5 миллиона евро сборной Австрии в качестве отступных за Рангника
19:52
Генштаб ВСУ: Оперативная информация по состоянию на 18.00 25.04.2024
19:46
Йожеф Сабо: "Номер один в УПЛ – Бражко. Он первым поедет за границу"
19:38
Владимир Баенко: "Кривбасс" поддерживает официальное стимулирование арбитров"
19:32
Евгений Ткачук: "Две недели назад мне сделали операцию"
18:58
ФК "Кривбасс" уплатил в госбюджет налогов на общую сумму 38 476 144 гривны
18:45
Официально: "Порту" объявил о продлении контракта с Сержиу Консейсау
Больше новостей
25 апреля
23:06
Известно, в какую сумму "Наполи" оценил Довбика
22:22
Георгий Судаков - трансферная цель "Арсенала" и "Челси"
21:46
Таллес: "Акцент - на действиях при завершении атак"
20:43
Степаненко слушает, Кевин празднует, Матвиенко отжимается: как "Шахтер" готовится к ЛНЗ (Видео)
19:52
Генштаб ВСУ: Оперативная информация по состоянию на 18.00 25.04.2024
19:46
Йожеф Сабо: "Номер один в УПЛ – Бражко. Он первым поедет за границу"
19:38
Владимир Баенко: "Кривбасс" поддерживает официальное стимулирование арбитров"
19:32
Евгений Ткачук: "Две недели назад мне сделали операцию"
18:58
ФК "Кривбасс" уплатил в госбюджет налогов на общую сумму 38 476 144 гривны
18:33
Первая лига. 6-й тур (второй этап). Анонс матчей
18:31
Гендиректор "Металлиста 1925": "Ракицкий? Здесь и комментировать нечего"
17:29
Шон Дайч: "Миколенко вряд ли сможет сыграть против Брентфорда"
17:15
Виталий Пономарев: "Мы изучали как играет "Верес" - сейчас нет проходных матчей"
15:58
"Шахтер" продолжает работать в максимально плотном графике
15:29
Киевское "Динамо" желает подписать игрока "Миная" U-19 Андрея Чеберинчака
14:46
Официально: "Черноморец" оба матча с "Шахтером" сыграет в Киевской области
14:31
Стало известно место проведения контрольного матча Польша – Украина
14:16
"Кривбасс" начал подготовку к матчу с "Металлистом 1925": заслуженный релакс, U-19 – в обойме
13:45
Андрей Лунин выдвинул "Реалу" условия по продлению контракта – клуб реагирует негативно
13:29
Анатолий Диденко: "На сборах у Кварцяного от усталости люди просыпались и спрашивали: "Какая сейчас тренировка? Третья? Вторая?"
13:15
Ян Костенко: "Хочу попросить прощения у болельщиков "Карпат" и Ариэльсона"
13:00
Игрока "Днепра-1" Гаджиева хотят видеть в сборной Азербайджана
12:45
Ярослав Ракицкий интересен "Металлисту 1925"
12:30
Известно, сколько зрителей смогут посетить финал Кубка Украины
Больше новостей
25 апреля
23:57
"Бохум" – "Хоффенхайм". Анонс и прогноз матча
23:54
Физическая готовность и профилактика травм - в "Барселоне" произошли изменения
23:49
Атакующий полузащитник "Баварии" сделал выбор между Месси и Роналду
23:31
Алиссон Бекер – лидер рейтинга лучших вратарей на текущий момент по версии FourFourTwo
23:19
На стадионе "Майнца" обнаружили 500-килограммовую бомбу Второй мировой войны
23:06
Известно, в какую сумму "Наполи" оценил Довбика
22:51
Чемпионат Италии "Удинезе" – "Рома" 1:2. Видеообзор матча
22:36
Австрийская федерация футбола требует от "Баварии" 15 миллионов евро за Рангника
22:20
Арне Слот: "Я хотел бы стать новым тренером "Ливерпуля"
22:01
"Монпелье" – "Нант". Анонс и прогноз матча
21:51
"Мы не забыли" - Месси почтил память Тито Вилановы (Фото)
21:27
Сержиу Консейсау прокомментировал продление контракта с "Порту"
21:14
Ультрас "Баварии" запустили петицию против приглашения в клуб Рангника
20:35
Сульшер может возглавить сборную Канады
20:14
"Бавария" готова выплатить 2,5 миллиона евро сборной Австрии в качестве отступных за Рангника
18:45
Официально: "Порту" объявил о продлении контракта с Сержиу Консейсау
18:16
Криштиану Роналду диктовал Ральфу Рангнику свои правила игры за "Манчестер Юнайтед"
17:59
Игроки "Барселоны" регулярно приходили в офис, пытаясь уговорить Хави остаться
17:44
Карло Анчелотти: "Куртуа в порядке – думаю, он будет доступен на следующей неделе"
17:29
Шон Дайч: "Миколенко вряд ли сможет сыграть против Брентфорда"
17:02
Карло Анчелотти: "Мне кажется, что Хави принял правильное решение"
16:46
Энцо Фернандеса прооперируют - для аргентинца сезон завершен
16:31
За "долбанного идиота" – игрок "Альмерии" получил серьезное наказание
16:16
Тони Кроос: "Анчелотти недавно обманул нас"
Больше новостей
26 апреля
12:30
Металлист - Кремень: прямая трансляция матча
19:00
Пяст - Варта: прямая трансляция матча
19:30
Санкт-Паули - Ганза: прямая трансляция матча
19:30
Герта - Ганновер: прямая трансляция матча
20:00
Адана Демирспор - Галатасарай: прямая трансляция матча
21:30
Бохум - Хоффенхайм: прямая трансляция матча
21:30
Андорра - Расинг: прямая трансляция матча
21:30
Венеция - Кремонезе: прямая трансляция матча
21:30
Пиза - Катандзаро: прямая трансляция матча
21:30
Ягеллония - Погонь: прямая трансляция матча
21:45
Фрозиноне - Салернитана: прямая трансляция матча
21:45
Эйпен - Шарлеруа: прямая трансляция матча
22:00
Реал Сосьедад - Реал: прямая трансляция матча
22:00
Монпелье - Нант: прямая трансляция матча
22:00
Куинз Парк Рейнджерс - Лидс: прямая трансляция матча
22:15
Жил Висенте - Арока: прямая трансляция матча
25 апреля
02:00
Апаресиденсе - Сампайо Корреа: прямая трансляция матча
19:45
Херенвен - ПСВ: прямая трансляция матча
20:00
Лейрия - Пенафиел: прямая трансляция матча
21:00
Удинезе - Рома: прямая трансляция матча
21:30
Антверпен - Юнион: прямая трансляция матча
22:00
Брайтон энд Хоув - Манчестер Сити: прямая трансляция матча
22:00
Гоу Эхед Иглз - Фейеноорд: прямая трансляция матча
24 апреля
03:00
Бруски - Мирасол: прямая трансляция матча
Больше новостей
25 апреля
23:57
"Бохум" – "Хоффенхайм". Анонс и прогноз матча
22:01
"Монпелье" – "Нант". Анонс и прогноз матча
12:00
"Брайтон" - "Манчестер Сити". Анонс и прогноз матча
11:00
"Удинезе" - "Рома". Анонс и прогноз матча
09:45
"Херенвен" - ПСВ. Анонс и прогноз матча
12:00
Гоу Эхед Иглз - Фейеноорд: прогноз на матч
11:30
Антверпен - Юнион: прогноз на матч
09:45
Херенвен - ПСВ: прогноз на матч
24 апреля
12:00
"Аякс" – "Эксельсиор". Анонс и прогноз матча
12:00
"Монако" – "Лилль". Анонс и прогноз матча
12:00
"Манчестер Юнайтед" – "Шеффилд Юнайтед". Анонс и прогноз матча
12:00
"Марсель" - "Ницца". Анонс и прогноз матча
12:00
"Кристал Пэлас" - "Ньюкасл". Анонс и прогноз матча
12:00
"Аталанта" - "Фиорентина". Анонс и прогноз матча
12:00
"Эвертон" - "Ливерпуль". Анонс и прогноз матча
12:00
Аталанта - Фиорентина: прогноз на матч
12:00
Аякс - Эксельсиор: прогноз на матч
12:00
Монако - Лилль: прогноз на матч
12:00
Марсель - Ницца: прогноз на матч
11:45
Ковентри - Халл: прогноз на матч
11:30
Брюгге - Генк: прогноз на матч
11:30
Андерлехт - Серкль Брюгге: прогноз на матч
10:00
Лорьян - ПСЖ: прогноз на матч
09:45
Твенте - Алмере: прогноз на матч
Больше новостей

Рейтинг казино

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →