closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
closer-popup
footboom
Регистрация
Поля отмечены звездочками * обязательны для заполнения

Ваша відповідь збережена
Зробіть, будь ласка, прогноз для майбутніх матчів
successful

Спасибо!

Готово! Проверьте свою электронную почту, чтобы узнать о специальном предложении!
closer-popup

Про футбол з Олександрою Лободою

Про футбол з Олександрою Лободою
Изменить размер a+ a-
4384
29
Фавбет Бонус 10 000 грн
получить

Ukrainefootball.net розповідає про людей, які роблять сучасну спортивну журналістику такою, яка вона є. Зараз ви маєте можливість «познайомитися» з ведучої програми "Профутбол" Олександрою Лободою.

Справка.

- Лобода Олександра Анатоліївна
- 16 лютого
- м.Київ
- Ведуча програми "Профутбол"
- неодружена

"Якщо "Говерла" залишається у вищому дивізіоні, то я вийду в ефір у бікіні"

Про футбол з Олександрою Лободою - изображение 1Олександро, коли Ви почали захоплюватися футболом?

- Відверто кажучи, футболом я почала захоплюватись відносно недавно - 2 роки. Спочатку була пропозиція працювати у "Профутбол", а потім з’явилася любов до футболу. Як кажуть, "апетит з’являється під час їжі".

- Який Ваш улюблений футболіст?

- Як би не було банально, але на першому місці в футболі для мене Мессі. Він своєю майстерністю дивує, захоплює, і поєдинки з його участю надзвичайно цікаві. Під час матчів Євро-2012 у збірній Німеччині виділила для себе Месута Озіла. Ну і певно, якщо дивитися на футбол очима дівчини, то повз увагу не промайне Жерар Піке.

- У "Профутболі" постійно говорять, що Ваш улюблений клуб "Говерла". Це правда чи просто такі жарти?

- Які жарти! Звичайно правда. Я дійсно вболіваю за ужгородську команду. Слідкую практично за кожним матчем команди, навіть, товариськими зустрічами. І результати останіх мене дуже радують. Тому, сподіваюсь, що моя моральна підтримка допоможе "Говерлі" залишитися в Прем'єр-лізі. Хоча тут є певний провокаційний момент. Ігор Циганик в одному з інтерв'ю пообіцяв, якщо "Говерла" залишається у вищому дивізіоні, то я вийду в ефір у бікіні.

- А з Вами він порадився?

- Спочатку, то був жарт, але потім тема почала розвиватися. Заради того, щоб "Говерла" залишилася в УПЛ готова вийти, можливо, не в бікіні, але в чомусь особливому точно.

- Чого, на Вашу думку, може не вистачити ужгородському клубу, щоб закріпитися в Прем'єр-Лізі?

- "Говерла" зараз прекрасно проводить збори в Туреччині. Я думаю варто прослідкувати декілька матчів весняної частини чемпіонату, а потім робити висновки. Адже в клубі з'явилися нові обличчя та й виконавці основного складу прогресують. Одонкор, Ле Таллек футболісти високого рівня. Мінус в тому, що почали набирати "Карпати" і збільшується різниця очок цих клубів. Тим самим "Ворскла" позбулася двох своїх, напевно, ключових виконавців і не можу сказати, що це позитивно вплине на її результат. Також плюс в тому, що ужгородська команда в осінній частині вже позмагалася з топ-клубами тірнірки, такими як "Динамо" і "Шахтар".При чому це був їм удар на початку чемпіонату. А от у "Карпат" і "Ворскли" попереду ще "Шахтар", "Динамо", "Металіст", "Дніпро". Тут можуть бути втрати очок, що на руку Говерлі.

- Що Ви можете сказати про можливе створення чемпіонату СНД?

- Мені здається, що український чемпіонат самодостатній і цікавий. Я не пам'ятаю яким був чемпіонат СРСР і мені важко аналізувати яким буде чемпіонат СНД. Ми окрема країна, маємо свої традиції, звичаї, свої прекрасні футбольні клуби і власний чемпіонат. Ми маємо це розвивати, а не губити.

- Оцініть роботу Колліни в Україні.

- Однозначно, йому не солодко. Дуже великий тиск зі сторони преси, вболівальників. Всі вимагають справедливості. Колліна завжди захищає арбітрів і це зрозуміло, бо їх помилки - це його недопрацювання. Але з іншого боку, хочеться відкритості суддівського корпусу. Дуже багато запитань і жодних відповідей.

- Вілліан в "Анжи". Чому?

- Справжньо причину знає тільки він сам. Гроші? Перспективи? Що б там не було, мені, особисто, його вибір незрозумілий. Питання в іншому, чи вартий він 35 мільйонів, про які всі говорять...

- Тайсон зможе достойно замінити Вілліана?

- По-перше, Вілліан не відразу зайняв місце в основному складі "Шахтаря". Йому потрібен був чималий час для адаптації в клубі та розуміння тактики гри команди. Так само і Тайсон, які б фізичні можливості він не мав, йому потрібен час. Як сказав Ринат Ахметов: «Невмотивований Вілліан програє вмотивованому Тайсону і Дугласу». Тому мотивація і прагнення допоможуть Тайсону. Все побачимо згодом.

- Чого чекати від українських клубів у цьогорічних єврокубках?

- Цікавої гри та, звичайно, перемог. Всі достойно провели збори, підготувалися до нових досягнень. Наше завдання підтримувати, вболівати та вірити!

- В кого найбільші шанси на успіх у двох головних європейських турнірах?

- Як завжди, фінали таких турнірів досить непередбачувані. Як в минулому році фаворитами вважали "Манчестер Сіті" і "Манчестер Юнайтед", а, зрештою, обом манчестерським клубам Ліга Європи виявилася не потрібна, і у фіналі зустрілися "Атлетико" і "Атлетик", так і в цьому році важко передбачити. Для мене фаворит – «Лаціо» та й харківському "Металісту" в цьому році потрібно просунутись на певні кроки далі, ніж у минулому розіграші. Щодо ЛЧ, то із задоволенням подивилася б фінал між "Реалом" і "Барселоною".

"Профутбол" став моєю роботою, моїм особистим життям і моїм захопленням"

Про футбол з Олександрою Лободою - изображение 2

- Тепер переходимо, власне, до роботи. Як Ви потрапили до світу спортивної журналістики?

- То досить довга історія. Я не вперше проходила відбір на роботу в спортивну редакцію 1+1. І досягла своєї мети. Я проходила кастинг на проект "Профутбол" разом з найкрасивішими дівчатами України. Я тоді хворіла. З температурою 38, у день свого народження, я з посмішкою розповідала Ігорю Циганику чи потрібен Алієв «Динамо» та про гламур у футболі. Напевно, це був найкращий подарунок. Завдяки керівнику редакції спортивних проектів Степану Щербачову та ведучому Ігорю Циганику я увійшла в колектив "Профутболу" і намагаюсь працювати на користь проекту сповна. "Профутбол" став моєю роботою, моїм особистим життям і моїм захопленням.

- Згадайте свої перші ефіри. Які емоції були?

- Було страшно і, водночас, так захоплююче. Боялась щось неправильно сказати, але траплялося різне. Іноді передивляюсь перші ефіри і помічаю, що я виросла. Згодом. я просто розслабилася і почала насолоджуватись роботою в студії і ловити задоволення від неї.

- Як воно працювати в чоловічому колективі?

- Дуже приємно працюється. У головного редактора завжди є молочний шоколад для жіночої частини редакції, тому ще й солодко. В нас дуже тепла, комфортна команда з талановитими та темпераментними співробітниками. Ми об'єднані любов'ю до спільної справи - і в цьому наша сила і наш успіх. Я приходжу сюди не тому, що я розумію, що потрібно йти на роботу, а тому що я хочу йти. Мені подобається моя робота, мені подобаються люди, які працюють зі мною в одній кімнаті. Ми можемо працювати без вихідних, іноді ефіри закінчуються після опівночі, але це не втомлює, це, навпаки, захоплює, бо є цікавий та рідний колектив. Це важлива складова.

- Опишіть свого колегу Ігора Циганика. Ми бачимо його як неймовірного професіонала своєї справи. Який він у повсякденному житті?

- Ви правильно його бачите. Він дійсно професіонал і займається своєю справою. В нього надзвичайно великий багаж знань футболу. Він інколи Віктору Леоненку нагадує, як і на якій хвилині той голи забивав "Спартаку" чи "Барселоні". Ну і як кожна людина, він має особисте життя, де він люблячий чоловік, турботливий батько і справжній друг. Він мене навчає не лише футбольним істинам, а й життєвим. І ось таку всю розумну й мудру прагне видати заміж.

- Ви - ведуча "Профутболу" та спортивних новин. Чи можливо в майбутньому побачити Олександру Лободу, наприклад, на коментаторському місці?

- Це, безперечно, в моїх думках є. Але є і певні моменти. По-перше, щоб тебе сприймали як спортивного коментатора має бути величезний багаж знань і розуміння футболу. Щоб глядачі тебе слухали, ти маєш бути для них авторитетом. По-друге, я - дівчина, що для більшості чоловіків вже не авторитет у футболі. Тому мені потрібно не те що досягти рівня знань наших коментаторів, а бути навіть на голову обізнанішою, щоби дівчину-коментатора сприймали як належне. Тому до коментаторського крісла мені ще потрібно рости.

- Що, на Вашу думку, дієвіше в сучасній спортивній журналістиці: постійно шукати скандал чи консервативно висвічувати події?

- Думаю, що обидва фактора важливі. Скандал - піднімає рівень зацікавленості аудиторії, створює резонанс, а прямолінійне висвітлення події - інформує глядачів.

- Як думаєте, чому в українській спортивній журналістиці так мало жінок? Наприклад, в сусідній Росії з цим питанням набагато легше.

- Я би не сказала, що в нас мало жінок в спортивній журналістиці. Наприклад, в нашій редакції є Оля Зоріна і Слава Шумик, які прекрасно розбираються в футболі і готують матеріали для нашої програми. На сусідніх телеканалах дівчата ведуть спортивні новини, знімають сюжети, ведуть репортажі. Я товаришую з дівчиною, яка пише статті для одного спортивного сайту. Вона ще з вами може позмагатися в футбольних знаннях. Тому жіноча краса достатньо прикрашає український спорт.

- Я вже досить довго вивчаю спортивну журналістику України та Росії, але й досі не визначився, де рівень вищий. Може Ви мені допоможете?

- Я не зможу об'єктивно оцінити, тому що, як би там не було насправді, я захищаму українську журналістику. Ми маємо таланти в цій сфері і великі перспективи. Це факт.

"Люди не вірять, що я Саша Лобода з "Профутболу"

Про футбол з Олександрою Лободою - изображение 3

- На цьому закінчимо про роботу. Поговоримо про життя. Які Ваші захоплення, хоббі?

- Як я вище зазначала, моя робота - це і є моє хоббі, захоплення і особисте життя. Я зосереджено йду по своїй стежині і не звертаю з наміченого шляху.

- Люди на вулиці впізнають?

- Я на екрані і в житті - різна. Тому просто на вулиці мене впізнати важко, особливо, коли красива ефірна сукня змінюється на спортивний костюм, а високі підбори на зручні кросівки. Буває, звичайно, люди підходять, починають спілкуватися про футбол. Але бувають випадки, коли друзі знайомлять мене зі своїми товаришами і ті, просто дивлячись мені в обличчя, не вірять, що я Саша Лобода з "Профутболу". А потім починаються розмови про футбол ...

- Завжди цікаво дізнатися про студентські роки. Є що згадати з тих часів?

- Студентські роки - яскрава пора життя будь-якої людини. Крок у самостійне плавання. Саме тоді становлюються плани на майбутнє. З'являється вже якесь інше розуміння світу, злітають рожеві окуляри. Мої студентські роки проходили в основному в актовому залі університету. Різні конкурси, концерти, репетиції - це все моє, я була занурена туди по самі вуха. Працювала, іноді, навіть на двох роботах, аби забезпечити себе та своє дозвілля. На місці ніколи не сиділа. Тож, динамічні були роки і дуже цікаві, пізнавальні і неповторні.

- І наостанок бліц-опитування, яке ще більше дасть нам уявлення про Олександру Лободу як людину.

- Ще бліц? Віталій, вже книжку можна написати:-)

- Ваша улюблена страва.

- Тірамісу.

- Улюблений фільм.

- "Хатико".

- Останній фільм, який переглянули.

- "Марадона. Рука Бога» Еміра Кустуріци.

- Улюблені книги.

- Джейн Остін "Переконання", Гері Чепмен "П’ять мов кохання", Люко Дашвар всі книги прочитала. Взагалі люблю читати. В пріоритеті книги футбольної тематики або психологічні.

- Для Вас інтернет - це...

- Джерело новин.

- Якби потрапили на безлюдний острів, які три речі хотіли б мати з собою?

- Телефон, подушку та шоколад.

P.S. Від автора. Дозволю собі невеличку рекламу. Якщо ви раптом не знаєте, хто така Олександра Лобода, що це за програма така, "Профутбол", то вмикайте свій телевізор щонеділі о 21:30 на каналі 2+2. Не пожалкуєте!

Популярные новости
Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться
Комментарии (29) Все комментарии

Кумир многих "болельщиков"! И почему то кажется мне,если бы она вела передачу одна, "Профутбол" был бы самой популярной передачей о футболе!;)

Ответ на сообщение Романыч

Кумир многих "болельщиков"! И почему то кажется мне,если бы она вела передачу одна, "Профутбол" был бы самой популярной передачей о футболе!;)

..... и я бы стал её смотреть, а так увы, из за Циганика я не смотрю, меня тошнит от него

Ответ на сообщение SKAy

..... и я бы стал её смотреть, а так увы, из за Циганика я не смотрю, меня тошнит от него

Как я Вас понимаю!!!;) Самому хреново.

Очень позитивное вью!!! Молодец очаровательная Саша Лобода. правда с коментаторством, наверное, не стоит связываться. И Игорь Степанович тоже молодец:)

Ответ на сообщение Антоха

Очень позитивное вью!!! Молодец очаровательная Саша Лобода. правда с коментаторством, наверное, не стоит связываться. И Игорь Степанович тоже молодец:)

;))))))) Подколол!Зачет! Не люблю быстро говорящих "телепузиков".

"неймовірного професіонала" ... епт ... даже не о смысле речь ... шо это за словосочетание такое?

а Саша ниче так ... будет её блог на футбуме????? :)

Ответ на сообщение Романыч

;))))))) Подколол!Зачет! Не люблю быстро говорящих "телепузиков".

На самом деле, Игорь мне симпатичен. Да, есть недостатки, но все же. И комментатор из всей когорты 2+2 он(ИМХО) лучший. Правда на Футболе есть лучше(ИМХО). 1. Михайлюк(имени не помню 2. Кирилл(фамилии не помню)

Саша, радость наша))

Ответ на сообщение Антоха

На самом деле, Игорь мне симпатичен. Да, есть недостатки, но все же. И комментатор из всей когорты 2+2 он(ИМХО) лучший. Правда на Футболе есть лучше(ИМХО). 1. Михайлюк(имени не помню 2. Кирилл(фамилии не помню)

Не буду тебя разочаровывать! Мне больше нравится когда меня пытается неуклюже "одурачить" прекрасная девушка,которой я могу и подыграть,чем смотреть на явные попытки сего ......(ИМХО).

Красивая дефочка. а вот поц шо рядом с ней-поц и есть))

Ответ на сообщение Антоха

На самом деле, Игорь мне симпатичен. Да, есть недостатки, но все же. И комментатор из всей когорты 2+2 он(ИМХО) лучший. Правда на Футболе есть лучше(ИМХО). 1. Михайлюк(имени не помню 2. Кирилл(фамилии не помню)

олександр михайлюк та кирило круторогов... все одно кращих за джулая з босянком українська земля ще не народила.

Ответ на сообщение стармих

Красивая дефочка. а вот поц шо рядом с ней-поц и есть))

так ,циганик не святий і всім подобатись не може, але обзивати його останніми словами не варто. якщо знаєш значення слова поц- то подумай, що ти змолов!!!!

Ответ на сообщение Romarinho

олександр михайлюк та кирило круторогов... все одно кращих за джулая з босянком українська земля ще не народила.

Зате, вони кращі за Собків з Морозовими та Бебихів з Поворознюками. А це вже немало

Ответ на сообщение Антоха

Зате, вони кращі за Собків з Морозовими та Бебихів з Поворознюками. А це вже немало

бебех ще більш менш з поровознюком... а икспЕрти з трк -це жестяк...

Ответ на сообщение Антоха

Зате, вони кращі за Собків з Морозовими та Бебихів з Поворознюками. А це вже немало

Большая просьба не перекручивать фамилии людей, некоторые из которых сотрудничают с данным сайтом, делают интервью и ведут здесь блоги. Спасибо.

Ответ на сообщение Сергей Сытник

Большая просьба не перекручивать фамилии людей, некоторые из которых сотрудничают с данным сайтом, делают интервью и ведут здесь блоги. Спасибо.

а дехто з них навіть мяча з нами ганяли в пущі та на стадіоні на нивках в 2009 ))) хоча дімка троха гострий на язика)))) але то таке))))

Ответ на сообщение Сергей Сытник

Большая просьба не перекручивать фамилии людей, некоторые из которых сотрудничают с данным сайтом, делают интервью и ведут здесь блоги. Спасибо.

Прошу прощение. Злого и намеренного умысла с моей стороны не было.

Ответ на сообщение Romarinho

бебех ще більш менш з поровознюком... а икспЕрти з трк -це жестяк...

На цьому пропоную зупинити обговорення людей. Думаю, що ми їх не образили. Просто висловили свої думки., а не обзивали поцами.

Зате Сашка - наше фсьо)))

Ответ на сообщение Romarinho

а дехто з них навіть мяча з нами ганяли в пущі та на стадіоні на нивках в 2009 ))) хоча дімка троха гострий на язика)))) але то таке))))

Було діло)) Нажаль він ніяк коліно не залікує, без нього нам на зимовому Кубку прийшлось несолодко))

Ответ на сообщение Антоха

Прошу прощение. Злого и намеренного умысла с моей стороны не было.

Еще раз спасибо за понимание))

Ответ на сообщение Сергей Сытник

Було діло)) Нажаль він ніяк коліно не залікує, без нього нам на зимовому Кубку прийшлось несолодко))

а Бебех вчора знатно віджимався, тренувався, стрибав через перешкоди, навіть автослюсарем підпрацьовував. Мож його візьміть в команду на допомогу))))

Ответ на сообщение Romarinho

а Бебех вчора знатно віджимався, тренувався, стрибав через перешкоди, навіть автослюсарем підпрацьовував. Мож його візьміть в команду на допомогу))))

Цікава пропозиція)) Але боюсь, що нашій команді потрібен саме капремонт і одним Ромою тут не обійтись)

Теперь такую же статью , только про Иришу. И разрешить в комментах ругаться :)))!!!

Саша тобі респект.Симпатяшка:)

Ответ на сообщение Антоха

Очень позитивное вью!!! Молодец очаровательная Саша Лобода. правда с коментаторством, наверное, не стоит связываться. И Игорь Степанович тоже молодец:)

Почему это не стоит связываться с комментаторством? Хорошая идея кстати! Интересно было бы послушать комментатора женским голосом. Только одно условие: она должна быть одна, а то те два придурка на 2+2 орущие без пауз статьи с интернета все 90+мин выносят мозг.

Миш слюні підбери! )

Нуууууууууу Тепер Говерлі треба постаратися...

Оставить комментарий

Рейтинг букмекеров

Лента новостей

29 марта
14:31
"Ньюкасл" - "Вест Хэм". Анонс и прогноз матча
14:27
Матч "Оболонь" – "Шахтер" состоится без зрителей
14:27
Первая лига. 2-й тур (второй этап). "Подолье": победа на характере
14:21
Даниил Бескоровайный: "Было бы неплохо быстро забить и в Ровно"
13:50
От ракетного обстрела пострадало жилье экс-тренера сборной Украины Альтмана
13:31
"Наполи" - "Аталанта". Анонс и прогноз матча
13:30
Святослав Сирота провел семинар для игроков "Колоса" (U-19) на тему проблематики договорных матчей
13:15
Судейские назначения на 22-й тур УПЛ: на всех матчах будет система ВАР
13:05
Первая лига. "Левый берег" - "Агробизнес". Прямая трансляция
12:55
Роман Михайлов отреагировал на информацию о возрождении ФК "Львов"
12:40
Арсений Батагов: "Украина (U-21) выиграла все шесть матчей из шести и движется в правильном направлении"
12:25
Олег Очеретько: "Мой гол "Азербайджану" (U-21) - это и заслуга партнеров"
12:20
Первая лига. "Карпаты" - "Виктория". Прямая трансляция
12:10
Объявлен состав женской сборной Украины для участия в матчах отбора на Евро-2025 против Косова и Хорватии
12:05
Первая лига. "Подолье" - "Кремень". Прямая трансляция
12:00
"Кадис" – "Гранада". Анонс и прогноз матча
11:55
Олег Шандрук: "Верес" пытается абстрагироваться от турнирной таблицы и настраивается на "Кривбасс"
11:40
Франческо Баранка покинет пост Главы Комитета этики и честной игры УАФ
11:30
Не "Ливерпуль" и не "Бавария": известно о ближайших планах Хаби Алонсо
11:20
Первая лига. "Мариуполь" - "Прикарпатье". Прямая трансляция
11:00
Рубен Бараха: "Выход на Евро-2024 должен дать Яремчуку положительную энергию, "Валенсия" должна воспользоваться ею"
10:45
Украинец Бушман продолжил сотрудничество с "Кызылжаром"
10:30
Александр Зинченко: "Не могу поверить, что это мое третье Евро. Чувствую себя немножко старым"
10:15
Георгий Судаков: "Не было бы таких игроков, как Мудрик и Цыганков - не отдал бы ассисты"
Больше новостей
29 марта
14:27
Матч "Оболонь" – "Шахтер" состоится без зрителей
14:27
Первая лига. 2-й тур (второй этап). "Подолье": победа на характере
14:21
Даниил Бескоровайный: "Было бы неплохо быстро забить и в Ровно"
13:50
От ракетного обстрела пострадало жилье экс-тренера сборной Украины Альтмана
13:30
Святослав Сирота провел семинар для игроков "Колоса" (U-19) на тему проблематики договорных матчей
13:15
Судейские назначения на 22-й тур УПЛ: на всех матчах будет система ВАР
13:05
Первая лига. "Левый берег" - "Агробизнес". Прямая трансляция
12:55
Роман Михайлов отреагировал на информацию о возрождении ФК "Львов"
12:40
Арсений Батагов: "Украина (U-21) выиграла все шесть матчей из шести и движется в правильном направлении"
12:25
Олег Очеретько: "Мой гол "Азербайджану" (U-21) - это и заслуга партнеров"
12:20
Первая лига. "Карпаты" - "Виктория". Прямая трансляция
12:10
Объявлен состав женской сборной Украины для участия в матчах отбора на Евро-2025 против Косова и Хорватии
12:05
Первая лига. "Подолье" - "Кремень". Прямая трансляция
11:55
Олег Шандрук: "Верес" пытается абстрагироваться от турнирной таблицы и настраивается на "Кривбасс"
11:40
Франческо Баранка покинет пост Главы Комитета этики и честной игры УАФ
11:20
Первая лига. "Мариуполь" - "Прикарпатье". Прямая трансляция
11:00
Рубен Бараха: "Выход на Евро-2024 должен дать Яремчуку положительную энергию, "Валенсия" должна воспользоваться ею"
10:45
Украинец Бушман продолжил сотрудничество с "Кызылжаром"
10:30
Александр Зинченко: "Не могу поверить, что это мое третье Евро. Чувствую себя немножко старым"
10:15
Георгий Судаков: "Не было бы таких игроков, как Мудрик и Цыганков - не отдал бы ассисты"
10:00
Таллес Бренер: "Рух" хочет взять реванш у ЛНЗ за поражение в первом круге"
09:45
Дмитрий Михайленко: "Мне кажется, что информация о заинтересованности "Севильи" в Пономаренко - преувеличение"
09:30
Квалификация чемпионата Европы U-21. Азербайджан - Украина 0:3. Видеообзор
09:15
Алексей Михайличенко: "Не удивлен, что Жерсона Родригеса осудили"
Больше новостей
29 марта
14:31
"Ньюкасл" - "Вест Хэм". Анонс и прогноз матча
13:31
"Наполи" - "Аталанта". Анонс и прогноз матча
12:00
"Кадис" – "Гранада". Анонс и прогноз матча
11:30
Не "Ливерпуль" и не "Бавария": известно о ближайших планах Хаби Алонсо
11:00
Рубен Бараха: "Выход на Евро-2024 должен дать Яремчуку положительную энергию, "Валенсия" должна воспользоваться ею"
10:45
Украинец Бушман продолжил сотрудничество с "Кызылжаром"
10:30
Александр Зинченко: "Не могу поверить, что это мое третье Евро. Чувствую себя немножко старым"
10:15
Георгий Судаков: "Не было бы таких игроков, как Мудрик и Цыганков - не отдал бы ассисты"
10:00
"Бенфика" - "Шавиш". Анонс и прогноз матча
09:15
Алексей Михайличенко: "Не удивлен, что Жерсона Родригеса осудили"
28 марта
23:55
17-летний хавбек украинского происхождения тренировался с первой командой "Манчестер Юнайтед"
23:42
Известно, как Рубиалес давил на Эрмосо через ее родственников
23:20
Bild: "Бавария" видит Зидана главным тренером команды
22:56
Испанская студентка потребовала убрать статую Дани Алвеса в его родном городе
22:34
Фелипе Мело: "Алвес и Робиньо должны заплатить за то, что сделали"
22:18
Совладельца "Челси" сместят с должности в 2027 году
21:58
AS: "Реал" может перенести презентацию Мбаппе на август
21:47
"Манчестер Юнайтед" хочет приобрести у "Баварии" Йозуа Киммиха
21:18
Ули Хенесс: "Забрать Алонсо в "Баварию" будет очень сложно, если не невозможно"
21:11
Хави подал в суд сразу двух журналистов
19:58
"Райо Вальекано" намерен арендовать Брайана Сарагосу
19:44
Эндрик значительно прибавил в стоимости после матчей за сборную Бразилии
19:28
Ральф Рангник может возглавить "Баварию"
19:14
"Фиорентина" обратилась к Даниэле Де Росси с предложением возглавить команду
Больше новостей
29 марта
01:00
Нива - Васт: прямая трансляция матча
01:00
ЮКСА - Металлург-2: прямая трансляция матча
12:00
Яруд Мариуполь - Прикарпатье: прямая трансляция матча
12:30
Подолье - Кремень: прямая трансляция матча
13:00
Карпаты - Виктория: прямая трансляция матча
13:00
Чайка - Звягель: прямая трансляция матча
13:00
Белененсеш САД - Фейренси: прямая трансляция матча
13:30
Левый берег - Агробизнес: прямая трансляция матча
14:30
Бристоль Сити - Лестер: прямая трансляция матча
15:00
Миллуолл - Вест Бромвич Альбион: прямая трансляция матча
16:00
Пасуш де Феррейра - Оливейренсе: прямая трансляция матча
17:00
Саутгемптон - Мидлсбро: прямая трансляция матча
17:00
Шеффилд Уэнсдей - Суонси: прямая трансляция матча
17:00
Куинз Парк Рейнджерс - Бирмингем: прямая трансляция матча
17:00
Престон Норт Энд - Ротерхэм: прямая трансляция матча
17:00
Норвич - Плимут Аргайл: прямая трансляция матча
17:00
Халл - Сток Сити: прямая трансляция матча
17:00
Хаддерсфилд - Ковентри: прямая трансляция матча
17:00
Кардифф - Сандерленд: прямая трансляция матча
17:30
Жил Висенте - Фамаликан: прямая трансляция матча
17:30
Тондела - Вилаверденсе: прямая трансляция матча
19:30
Блэкберн - Ипсвич: прямая трансляция матча
20:00
Бенфика - Шавиш: прямая трансляция матча
21:30
Бургос - Эспаньол: прямая трансляция матча
Больше новостей
29 марта
14:31
"Ньюкасл" - "Вест Хэм". Анонс и прогноз матча
13:31
"Наполи" - "Аталанта". Анонс и прогноз матча
12:00
"Кадис" – "Гранада". Анонс и прогноз матча
10:00
"Бенфика" - "Шавиш". Анонс и прогноз матча
12:30
Эштрела - Спортинг: прогноз на матч
12:00
Уотфорд - Лидс: прогноз на матч
12:00
Лилль - Ланс: прогноз на матч
12:00
Кадис - Гранада: прогноз на матч
11:45
Гент - Стандард: прогноз на матч
11:30
Бургос - Эспаньол: прогноз на матч
10:00
Бенфика - Шавиш: прогноз на матч
09:30
Блэкберн - Ипсвич: прогноз на матч
07:30
Жил Висенте - Фамаликан: прогноз на матч
07:00
Саутгемптон - Мидлсбро: прогноз на матч
07:00
Шеффилд Уэнсдей - Суонси: прогноз на матч
07:00
Куинз Парк Рейнджерс - Бирмингем: прогноз на матч
28 марта
20:48
"Левый берег" - "Агробизнес": прогноз Виктора Козина
26 марта
12:30
Испания – Бразилия. Анонс и прогноз матча
12:00
Франция – Чили. Анонс и прогноз матча
11:45
Украина – Исландия. Анонс и прогноз матча
11:45
Уэльс - Польша. Анонс и прогноз матча
11:45
Германия - Нидерланды. Анонс и прогноз матча
11:45
Словения – Португалия. Анонс и прогноз матча
11:45
Англия - Бельгия. Анонс и прогноз матча
Больше новостей

Рейтинг казино

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →