closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
closer-popup
footboom
Регистрация
Поля отмечены звездочками * обязательны для заполнения

Ваша відповідь збережена
Зробіть, будь ласка, прогноз для майбутніх матчів
successful

Спасибо!

Готово! Проверьте свою электронную почту, чтобы узнать о специальном предложении!
closer-popup

Гравці "молодіжки" Павла Яковенка на ЧЄ-2011 в Данії: де вони зараз

Гравці "молодіжки" Павла Яковенка на ЧЄ-2011 в Данії: де вони зараз
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
3442
0
Фавбет Бонус 15 000 грн
получить

Українська молодіжна збірна не так часто бере участь в континентальних фінальних форумах. Останній раз це було влітку 2011 року, коли підопічні Павла Яковенка грали в Данії. Тоді наша "молодіжка" пройшла важкий плей–офф із Нідерландами, а в групі грала проти Англії, Іспанії та Чехії. Виступ не вдався, але гравці тієї команди створили кістяк національної збірної на декілька відборів.

Із того часу пройшло вже 7 років. Доля в кожного була дуже різна. Від головних зірок українського футболу до… втрати життя.

Антон Каніболоцький. Не дочекався свого шансу в "Дніпрі", спробував свої сили в "Шахтарі", але так і не збіг виграти конкуренцію в П’ятова. Хоча за Луческу періодично грав в основному складі. Минулого літа перейшов до азербайджанського "Карабаха". За сезон не зміг себе проявити. Зараз перебуває в статусі вільного агента.

Денис Бойко. Не зміг закріпитися в "Динамо", хоча шанси йому давали. Поїздив по орендах виступаючи за "Оболонь", "Кривбас" (в обох клубах мав підтримку головного тренера Максимова), потім із "Дніпром" дійшов до фіналу Ліги Європи. Кар’єра в Туреччині та Іспанії не склалася. Цього літа повернувся до "Динамо" (із весни грав в Києві в оренді). Схоже, що на Бойка роблять ставку, як на основного воротаря на найближче майбутнє. Гравець збірної України.

Дмитро Непогодов. Вихованець школи "Динамо". Не знайшов себе в Києві. Пробував свої сили в "Марселі", але далі третього воротаря не виріс. Грав за "Металург" Донецьк, "Ворсклу". Останні сезони грає за "Тобол" із Казахстану.

Богдан Бутко. Довгий час грав за "Маріуполь" в оренді, але в певний час втратив мотивацію. Дуже гарно проявив себе в російському "Амкарі". Після цього повернувся до "Шахтаря". Чекав свого шансу. Після допінгової історії Срни став основним гравцем команди. В новому сезоні буде мати конкуренцію із бразильцем Додо та, можливо, Данченком. Зараз є гравцем збірної України. Конкурує за місце в складі із Караваєвим.

Сергій Кривцов. Досяг в "Шахтарі" прогресу, але заважають постійні травми. Коли здоровий – має довіру Паулу Фонсеки. Гравець збірної України.

Ярослав Ракицький. Відразу став основним гравцем "Шахтаря". Із часом виріс в одного із лідерів команди. Гравець збірної України.

Євген Селін. Після вдалої гри за "Ворсклу", разом із Романом Безусом отримав шанс в "Динамо". Але в Києві основним гравцем так і не став. Виступав в Греції за "Астерес", цього літа перейшов до угорського " МТКа".

Тємур Парцванія. Був довго в системі "Динамо". Потім пробував свої сили в Запоріжжі, Луцьку, "Олімпіку", "Десні". Зараз поїхав до Угорщини. Вирішив виступати за збірну Грузії.

Олексій Курілов. Свого часу у "Ворсклі" виглядав дуже сильно, але далі не пішло. Виступав без особливого успіху за "Металург" Запоріжжя, "Металіст", "Шахтар" Караганда.

Олександр Матвєєв. Мав дуже хороший відрізок у "Ворсклі", але потім пішли травми. Виступав за "Олександрію", " Маріуполь" зараз грає в Першій лізі за "Колос".

Тарас Степаненко. Провідний опорний півзахисник "Шахтаря". Гравець стартового складу національної збірної.

Андрій Ярмоленко. Багаторічний лідер "Динамо". Пробував свої сили в "Боруссії". Каші там не псував. На мою думку, не вписався в філософію клубу. Не так давно перейшов до "Вест – Гема" та буде грати в улюбленій АПЛ. Гравець збірної України.

Гравці "молодіжки" Павла Яковенка на ЧЄ-2011 в Данії: де вони зараз - изображение 1

Євген Конополянка. Дійшов із "Дніпром" до фіналу Ліги Європи. Пробував свої сили в "Севільї". Інколи виходило доволі непогано. Останні два сезони грає в Німеччині за "Шальке". Не завжди вистачає стабільності. Гравець збірної України.

Ігор Чайковський. Так і не зміг закріпитися в "Шахтарі", був в оренді в "Маріуполі". Виступав доволі довго за "Зорю". Був провідним опорником в команді Вернидуба. Із минулого літа виступає в Росії за "Анжі".

Віталій Віценець. Не зміг закріпитися в "Шахтарі". Пробував свої сили в "Маріуполі", "Зорі". Через травми змушений був зав’язати із футболом. Пробував поновити кар’єру, але травми не дозволили. Зараз працює в одній футбольній агенції.

Денис Гармаш. Вирізняється примхливою поведінкою. Зміг стати основним в "Динамо". Певний час пропустив через травми. В останній сезон був одним із лідерів київського клубу. Гравець збірної України.

Кирило Петров. Не реалізував свій великий потенціал. Грав за молодіжні динамівські команди. Виступав в оренді за "Кривбас", "Говерлу". Потім пішов в самостійне плавання. В Україні має досвід виступу за "Арсенал", "Олімпік". Пограв за кордоном - в польській "Короні", казахському "Ордобаси". Зараз виступає в Азербайджані за "Нефтчі".

Микола Морозюк. Так і не знайшов свого місця в "Динамо". Спочатку виступав на правах оренди за "Кривбас" звідки його викупив "Металруг" Донецьк. З часом повернувся до "Динамо". Гравець ротації в Києві.

Олег Голодюк. Багато років грав за рідні "Карпати". В потрібний момент не пішов. Почався спад. Пробував свої сили в "Ворсклі", але там майже не грав. Повернувся до Львова, але цього літа його контракт сплинув і Олег став вільним агентом.

Володимир Чеснаков. Лідер та капітан "Ворскли", бронзового призера УПЛ та учасника єврокубків. Так і залишився вірним рідному клубу із Полтави.

Максим Білий. Через хворобу не зміг виступати. На жаль, у молодому віці пішов із життя…

Валерій Федорчук. Підписав контракт із "Дніпром", але більше грав в оренді за "Кривбас", "Арсенал", "Волинь", "Карпати". Після вдалого сезону із "Дніпром" отримав шанс в "Динамо", але не скористався ним. Виступав за "Верес", латвійську "Ригу". Зараз підтримує форму із "Оболонью–Бровар).

Дмитро Льопа. Не став новим Коноплянкою в "Дніпрі". Грав в Україні за "Кривбас", "Карпати", "Металург" Запоріжжя. Пробував свої сили в Угорщині виступаючи за "Академію Пушкаша". Останні сезони успішний в Хорватії граючи за "Осієк".

Роман Зозуля. Не зміг закріпитися в "Динамо". Став одним із лідерів "Дніпра". Після розвалу команди нічого не вийшло в "Бетисі". Зараз грає в Сегунді за "Альбасете".

Артем Кравець. Свого часу травми геть замучили талановитого нападаючого. Все–таки за часів Реброва зміг стати основним форвардом "Динамо". Пробував свої сили в Європі із переміним успіхом виступаючи в "Штутгарті" та "Гранаді". Повернувся до "Динамо" минулого сезону, де не зміг стати основним. Зимою поїхав до чемпіонату Туреччини.

Володимир Коробка. Довгий період грав за "Таврію". Потім пробував свої сили в Росії, Білорусії, Грузії. Зараз виступає в першоліговій "Волині".

Володимир Лисенко. Вихованець київського " ЦСКА". Мав великі сподівання в "Динамо", але був з часом відправлений в "Арсенал", а потім проданий до "Металіста". Далі був спад: "Волинь", "Кривбас", "Говерла", "Севастополь", "Олімпік", "Колос".

Популярные новости
Оцените материал
Поделиться
Комментарии (0)

Оставить комментарий

Рейтинг букмекеров

Лента новостей

18 мая
19:44
Юрий Вернидуб: "Обычно "Динамо" доминирует, но на этот раз мы заставили их играть на контратаках"
19:39
"Андерлехт" - "Брюгге". Анонс и прогноз матча
19:31
"Интер" - "Лацио". Анонс и прогноз матча
19:28
Денис Попов: "Во втором тайме сделали замены, перестроились, и игра пошла в привычном русле"
19:14
Александр Шовковский: "Травмы Ярмоленко и Шапаренко? Ничего сверхсложного там вроде бы нет"
19:11
"Ворскла" - "Оболонь". Анонс и прогноз матча
19:01
"Галатасарай" - "Фенербахче". Анонс и прогноз матча
18:59
"Манчестер Сити" - "Вест Хэм". Анонс и прогноз матча
18:58
Кристиан Биловар: "Новая тактика "Динамо"? Для первого раза с таким сильным соперником неплохо получилось"
18:54
"Арсенал" - "Эвертон". Анонс и прогноз матча
18:48
"Брайтон" - "Манчестер Юнайтед". Анонс и прогноз матча
18:45
"Брентфорд" - "Ньюкасл". Анонс и прогноз матча
18:42
"Байер" завершил сезон Бундеслиги 2023-2024 без поражений
18:39
"Челси" - "Борнмут". Анонс и прогноз матча
18:31
"Лутон" - "Фулхэм". Анонс и прогноз матча
18:31
Официально: Роберто Де Дзерби и "Брайтон" расторгли контракт по обоюдному согласию
18:23
"Бернли" - "Ноттингем Форест". Анонс и прогноз матча
18:17
Хесус Навас будет играть за "Севилью" бесплатно – соглашение до конца 2024 года
18:15
"Шеффилд Юнайтед" - "Тоттенхэм". Анонс и прогноз матча
18:14
"Рух" – "Черноморец". Анонс и прогноз матча
18:08
"Ливерпуль" - "Вулверхэмптон". Анонс и прогноз матча
18:01
"Кристал Пэлас" - "Астон Вилла". Анонс и прогноз матча
17:59
Чемпионат Украины. "Динамо" – "Кривбасс" 3:1. Видеообзор матча
17:48
УПЛ. 29-й тур. "Динамо" на классе обыграло "Кривбасс"
Больше новостей
18 мая
19:44
Юрий Вернидуб: "Обычно "Динамо" доминирует, но на этот раз мы заставили их играть на контратаках"
19:28
Денис Попов: "Во втором тайме сделали замены, перестроились, и игра пошла в привычном русле"
19:14
Александр Шовковский: "Травмы Ярмоленко и Шапаренко? Ничего сверхсложного там вроде бы нет"
19:11
"Ворскла" - "Оболонь". Анонс и прогноз матча
18:58
Кристиан Биловар: "Новая тактика "Динамо"? Для первого раза с таким сильным соперником неплохо получилось"
18:14
"Рух" – "Черноморец". Анонс и прогноз матча
17:59
Чемпионат Украины. "Динамо" – "Кривбасс" 3:1. Видеообзор матча
17:48
УПЛ. 29-й тур. "Динамо" на классе обыграло "Кривбасс"
17:35
"Динамо" – "Кривбасс" 3:1. Экспериментальная победа
17:12
Генштаб ВСУ: Оперативная информация по состоянию на 16.00 18.05.2024
15:59
Андрей Лунин сообщил Анчелотти, как отреагирует на выход Куртуа в "старте" на финал Лиги чемпионов
15:31
Артем Довбик и Серу Гирасси - кандидаты на усиление атаки "Атлетико"
15:16
Соперник сборной Украины на Евро-2024 – Словакия проведет неофициальный сбор
15:03
Вторая лига. 29-й тур. "Локомотив" переехал кременчужан
14:58
Первая лига. 9-й тур (второй этап). Невероятный камбэк "Левого берега"
14:42
"Динамо" – "Кривбасс": стартовые составы
13:50
Максим Ковалев не поможет ЛНЗ в этом сезоне
13:15
Вячеслав Суркис: "После матча с "Шахтером" U-19 я подбежал к фанам соперника и показал, что готов их слушать"
13:00
Генштаб ВСУ: Оперативная информация по состоянию на 11:30 18.05.2024
12:45
Эрик Рамирес, который принадлежит "Динамо", попрощался с "Атлетико Насьоналем"
12:30
Владимир Тесля: "Может, еще и в этом сезоне увидим Усика в футболке "Полесья". Нам еще и с "Шахтером" играть"
12:20
Первая лига. "Карпаты" - "Левый берег". Прямая трансляция
12:20
Первая лига. "Агробизнес" - "Полтава". Прямая трансляция
12:20
Первая лига. "Эпицентр" - "Ингулец". Прямая трансляция
Больше новостей
18 мая
19:39
"Андерлехт" - "Брюгге". Анонс и прогноз матча
19:31
"Интер" - "Лацио". Анонс и прогноз матча
19:01
"Галатасарай" - "Фенербахче". Анонс и прогноз матча
18:59
"Манчестер Сити" - "Вест Хэм". Анонс и прогноз матча
18:54
"Арсенал" - "Эвертон". Анонс и прогноз матча
18:48
"Брайтон" - "Манчестер Юнайтед". Анонс и прогноз матча
18:45
"Брентфорд" - "Ньюкасл". Анонс и прогноз матча
18:42
"Байер" завершил сезон Бундеслиги 2023-2024 без поражений
18:39
"Челси" - "Борнмут". Анонс и прогноз матча
18:31
"Лутон" - "Фулхэм". Анонс и прогноз матча
18:31
Официально: Роберто Де Дзерби и "Брайтон" расторгли контракт по обоюдному согласию
18:23
"Бернли" - "Ноттингем Форест". Анонс и прогноз матча
18:17
Хесус Навас будет играть за "Севилью" бесплатно – соглашение до конца 2024 года
18:15
"Шеффилд Юнайтед" - "Тоттенхэм". Анонс и прогноз матча
18:08
"Ливерпуль" - "Вулверхэмптон". Анонс и прогноз матча
18:01
"Кристал Пэлас" - "Астон Вилла". Анонс и прогноз матча
17:45
Роберто Де Дзерби покидает "Брайтон" - источник
17:31
Лионель Месси – самый высокооплачиваемый игрок MLS
17:16
"Наполи" запросил у "Манчестер Юнайтед" информацию о подписании Мейсона Гринвуда
17:13
"Монца" - "Фрозиноне". Анонс и прогноз матча
16:59
Ханси Флик и еще двое – "Барселона" ищет замену Хави
16:46
Томас Тухель: "Харри Кейн и еще девять игроков основы не помогут "Баварии"
16:31
"Реал" заинтересован в трансфере Алексиса Макаллистера
16:16
Конор Галлахер может перейти в "Астон Виллу"
Больше новостей
18 мая
01:00
Аксу - Туран: прямая трансляция матча
01:00
Васт - Металлург-2: прямая трансляция матча
01:00
КРБ - Вила Нова: прямая трансляция матча
03:30
Гремио - Коритиба: прямая трансляция матча
12:00
Прикарпатье - Виктория: прямая трансляция матча
12:30
Кудровка - Карпаты-2: прямая трансляция матча
13:00
Нива - Яруд Мариуполь: прямая трансляция матча
13:00
Агробизнес - СК Полтава: прямая трансляция матча
13:00
Эпицентр - Ингулец: прямая трансляция матча
13:00
Карпаты - Левый берег: прямая трансляция матча
13:00
Кремень-2 - Локомотив: прямая трансляция матча
13:00
Фейренси - Вилаверденсе: прямая трансляция матча
15:00
Атырау - Астана: прямая трансляция матча
15:00
Андорра - Бургос: прямая трансляция матча
15:30
Динамо - Кривбасс: прямая трансляция матча
16:00
Корона - Рух: прямая трансляция матча
16:30
Хайденхайм - Кёльн: прямая трансляция матча
16:30
Штутгарт - Боруссия: прямая трансляция матча
16:30
Вердер - Бохум: прямая трансляция матча
16:30
Хоффенхайм - Бавария: прямая трансляция матча
16:30
Вольфсбург - Майнц: прямая трансляция матча
16:30
Айнтрахт - РБ Лейпциг: прямая трансляция матча
16:30
Байер - Аугсбург: прямая трансляция матча
16:30
Унион - Фрайбург: прямая трансляция матча
Больше новостей
18 мая
19:39
"Андерлехт" - "Брюгге". Анонс и прогноз матча
19:31
"Интер" - "Лацио". Анонс и прогноз матча
19:01
"Галатасарай" - "Фенербахче". Анонс и прогноз матча
18:59
"Манчестер Сити" - "Вест Хэм". Анонс и прогноз матча
18:54
"Арсенал" - "Эвертон". Анонс и прогноз матча
18:48
"Брайтон" - "Манчестер Юнайтед". Анонс и прогноз матча
18:45
"Брентфорд" - "Ньюкасл". Анонс и прогноз матча
18:39
"Челси" - "Борнмут". Анонс и прогноз матча
18:31
"Лутон" - "Фулхэм". Анонс и прогноз матча
18:23
"Бернли" - "Ноттингем Форест". Анонс и прогноз матча
18:15
"Шеффилд Юнайтед" - "Тоттенхэм". Анонс и прогноз матча
18:14
"Рух" – "Черноморец". Анонс и прогноз матча
19:30
Сиэтл Саундерс - Ванкувер Уайткэпс: прогноз на матч
19:30
Сан-Хосе Эртквейкс - Орландо Сити: прогноз на матч
18:30
Реал Солт-Лейк - Колорадо Рэпидз: прогноз на матч
17:30
Миннесота Юнайтед - Портленд Тимберс: прогноз на матч
17:30
Хьюстон Динамо - Даллас: прогноз на матч
17:30
Чикаго Файр - Коламбус Крю: прогноз на матч
17:30
Остин - Спортинг Канзас-Сити: прогноз на матч
16:30
Торонто - Монреаль Импакт: прогноз на матч
16:30
Нью-Йорк Сити - Нью-Йорк Ред Буллз: прогноз на матч
16:30
Нью-Ингленд Революшн - Филадельфия Юнион: прогноз на матч
16:30
Интер Майами - Ди Си Юнайтед: прогноз на матч
16:30
Цинциннати - Сент-Луис Сити: прогноз на матч
Больше новостей

Рейтинг казино

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →