closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
closer-popup
footboom
Регистрация
Поля отмечены звездочками * обязательны для заполнения

Ваша відповідь збережена
Зробіть, будь ласка, прогноз для майбутніх матчів
successful

Спасибо!

Готово! Проверьте свою электронную почту, чтобы узнать о специальном предложении!
closer-popup

Ігор Циганик: "Між Коноплянкою та "Дніпром" існувала домовленість - надлишок ділитиметься навпіл"

Ігор Циганик: "Між Коноплянкою та "Дніпром" існувала домовленість - надлишок ділитиметься навпіл"
Изменить размер a+ a-
962
8
Фавбет Бонус 10 000 грн
получить

Ведучий програми "Профутбол" Ігор Циганик проливає світло на нові обставини невдалих переговорів між "Дніпром" та "Ліверпулем".

ТРИМАЙСЯ, "ТОТТЕНГЕМЕ"!

Трансферне вікно закрилося, а про те, що так і не сталося, продовжують писати та розповідати найбільше. Маю на увазі трансфер Коноплянки до "Ліверпуля", який так і не відбувся. Я уважно вивчив усі думки, і тепер дозвольте поділитися власними спостереженнями та ексклюзивною інформацією, яку вдалося дізнатися.

Спочатку давайте розберемося із "Ліверпулем". Майже в усіх матеріалах, присвячених темі Коноплянка - "Ліверпуль", зазначається, що увага англійського клубу до півзахисника "Дніпра" з'явилася лише після того, як "мерсисайдцям" не вдалося залучити до своїх лав вінгера "Базеля" Мохаммеда Салаха. Останній обрав "Челсі", чим дуже засмутив Брендана Роджерса. Лише після цього керівники "Ліверпуля" почали "напрацьовувати" варіант із Коноплянкою.

Можу стовідсотково всіх запевнити, що у шорт-листі англійського гранда півзахисник збірної України був уже давно. Як підтвердження, ще минулого літа, у червні місяці, у той час, коли сам Євген готувався у складі збірної України до матчу проти чорногорців, його батьки на запрошення британського клубу відвідали Ліверпуль. Були оточені усією можливою увагою з боку керівників "мерсисайдців" і повернулися додому дуже задоволені побаченим.

У приватних бесідах було наголошено, що найближчим часом "Дніпро" отримає офіційну пропозицію від "Ліверпуля" з приводу трансферу Коноплянки. Чому на берегах Дніпра цієї пропозиції не дочекалися - так і залишилося таємницею. Але перші консультації про можливий переїзд українця на "Енфілд Роуд" відбулися ще наприкінці минулого сезону. Це достеменний факт! З іншого боку, можу запевнити вас, шановні читачі, що на 22 січня 2014 року (трохи більше тижня до закінчення трансферного вікна) жодної офіційної пропозиції від будь-якого англійського клубу на столі керівництва "Дніпра" про купівлю Коноплянки не було.

Висновок простий... Коноплянку "червоні" вели давно, і увага до нього була зовсім не спонтанною. Але він не був пріоритетною ціллю для них. Тому тема, що гроші, які "Ліверпуль" був готовий викласти за Салаха, були "перекинуті" саме на українця, для мене залишається правдоподібною...

І тут починається найцікавіше... У наших футболістів є традиція. Не маючи постійного агента, вони використовують практику так званої "авторизації". Тобто, надають різним агентам ексклюзивні права представляти їхні інтереси у переговорах з різними клубами. Наскільки мені відомо, у переговорах "Дніпра" та "Ліверпуля" брали участь кілька агентів, які так само мали свої інтереси у цій справі. Хто повинен був виплатити їм відсоток, я так і не довідався. Схоже, це теж стало на заваді загальної згоди.

У контракті Євгена з "Дніпром", як вже всім відомо, був пункт про "клаусулу", що становила 15 мільйонів євро. Власник "Дніпра" Ігор Коломойський неодноразово наголошував, якщо будь-який закордонний клуб (наголошую, що саме "закордонний", бо з українськими клубами там були б інші відносини) буде готовий заплатити цю суму і особистий контракт задовольнить Коноплянку, український клуб без жодних застережень відпустить футболіста. І, здавалося б, "Ліверпуль" виконав усі умови... Встигли чи не встигли англійці здійснити транзакцію, це питання залишу відкритим.

Та мало хто знає, що між футболістом та керівництвом клубу існувала домовленість про те, що в разі готовності будь-якого клуба викласти більше, аніж 15 мільйонів євро, надлишок ділиться навпіл, і одна половина залишається у "Дніпра", а іншу отримує на руки сам футболіст. Тому не тільки клуб був зацікавлений у тому, щоб продати гравця якомога дорожче, а й сам футболіст мав дуже хороший стимул, аби його "цінник" мав якомога більшу суму... І, скоріш за все, відбувся б трансфер Коноплянки до "Ліверпуля", якби не було альтернативи... Та за кілька днів до закінчення трансферного вікна вона з'явилася...

Що б там не розповідав Шервуд, але "Тоттенгем" брав участь у переговорах по Коноплянці. Причому спілкувалися керівники "Дніпра" і "Тоттенгема" на найвищому рівні... Це теж достеменний факт!!! Далі тільки мої роздуми і здогади...

Думаю, що лондонський клуб доклав руку до зриву трансферу Коноплянки на "Енфілд Роуд". З огляду на те, що відразу після того, як стало відомо, що Коноплянка залишається у "Дніпрі", саме "Тоттенгем" відразу заявив, що стоїть першим у черзі на літнє придбання українця... Просто зараз у лондонському клубі період, коли потрібно розібратися, у якому напрямку рухатися далі. "Шпори" не готові були взимку витрачати гроші на трансфер нашого півзахисника. Але влітку, коли команда буде масштабно підсилюватися, і бюджет буде виділено, трансфер Коноплянки може стати пріоритетним, причому зовсім не за 15 мільйонів євро. Боюся помилитися, але думаю, що домовленість між усіма сторонами є вже зараз. Можливо, навіть документальна... Підтвердженням цього є і доволі стримана реакція усіх учасників процесу на те, що сталося...

Єдиний, хто наразі ще не прокоментував ситуацію, це Ігор Коломойський. Думаю, що вже найближчим часом футбольна громадськість отримає інформацію з вуст власника "Дніпра". Цікаво буде його послухати...

Окремо скажу про Коноплянку... Знаючи Женю особисто, можу припустити, що футбол для нього не є роботою (способом заробляння грошей), а основною можливістю самореалізації у житті. Він не просто грає, він розчиняється у футболі... Вся країна бачила, як цей хлопчина любить побешкетувати у прямому ефірі, так само він може побешкетувати у житті і "викрутасити" на футбольному полі. Абсолютно безпосередня особистість. Я щиро вірю, що у ситуації, яка склалася, мало що залежало від нього, адже навколо було дуже багато радників, думка яких йому важлива... І вони, швидше за все, говорили йому: твоя справа грати у футбол, а решту питань ми вирішимо самі (улюблена тема всіх агентів!!!). І для того щоб не загострювати ситуацію, футболіст змирився з таким рішенням... Але чи погодився з ним? Це велике питання. На це можуть дати відповідь лише найближчі матчі...

У "Дніпра" зараз є реальний шанс фінішувати у зоні Ліги чемпіонів. Коноплянка для цього дніпрянам дуже потрібен. Та спочатку, хочеться дуже сподіватися, Женя доведе свою важливість перед можливими майбутніми працедавцями у Лізі Європи!

ТРИМАЙСЯ, "ТОТТЕНГЕМЕ"!

Популярные новости
Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться
Комментарии (8) Все комментарии

Интересно!

Твои предположения и нахрен никому не нужны.Не знаеш точно как было,лучше промолчать..

"...між футболістом та керівництвом клубу існувала домовленість..." Щось зовсім я тупий став.... така домовленість прописана в контракті? Чи це "джентельменська домовленість"? Чому тоді лише зараз про неї стало відомо? Причому від Циганика, а не від Коноплі чи ДД? "Шпори" не готові були взимку....Але влітку... бюджет буде виділено..." А якщо не виділено? "..домовленість між усіма сторонами є вже зараз. Можливо, навіть документальна.." - а чому не повідомляють? Соромно? Неетично? Чому? Всі сторони задоволені - і все. Висновок: Циганик марить.

Чем больше выясняется подробностей этого мутного дела, тем меньше переживаю за судьбу Коноплянки. Каждый сам кузнец своего счастья, но летом могут в Ливерпуль уже и не позвать в связи с такими манцами.

Ответ на сообщение Шнапс

"...між футболістом та керівництвом клубу існувала домовленість..." Щось зовсім я тупий став.... така домовленість прописана в контракті? Чи це "джентельменська домовленість"? Чому тоді лише зараз про неї стало відомо? Причому від Циганика, а не від Коноплі чи ДД? "Шпори" не готові були взимку....Але влітку... бюджет буде виділено..." А якщо не виділено? "..домовленість між усіма сторонами є вже зараз. Можливо, навіть документальна.." - а чому не повідомляють? Соромно? Неетично? Чому? Всі сторони задоволені - і все. Висновок: Циганик марить.

А ты кто?Пуп земли?Чего это тебе обо всём докладывать надо?

От оно че, Михалыч!

Ответ на сообщение Justas

А ты кто?Пуп земли?Чего это тебе обо всём докладывать надо?

1. Если сказано "А" нужно говорить и "Б". Если человек утверждает про "договоренность 50/50", то пусть и уточнит как эта "договоренность" выглядит. "Мало кто знает" - это из разряда "я знаю, но не скажу из принципа" - это нормально? Уже лучше пускай молчит. 2. Договоренность с Тотенхемом? Догадка века Цыганыка? Человек подумал и догадался? Ну не верю я, что так могут серьезные люди договариваться: сегодня денег у нас нет, через пол-года будут, но мы уже договорились. Бросаться такими догадками - это вообщем-то плевать в Днепр. Получается, что непорядочные в Днепре люди: по-тихому договорились, а Ливеру голову морочили. Это нормально? 3. Что такое "пуп земли"?

Какой-то бред. Сейчас развелось таких болтунов, как циганык, которые вставляют свои дилетантские пять копеек куда ни попадя. И которые не факт, что понимают, что такое вообще клаусула. Если в контракте игрока прописана фиксированная сумма выкупа, то достаточно заручиться согласием игрока и договориться об условиях личного контракта, перевести указанную в контракте сумму на счет клуба и все. Вот он трансфер. И никакой президент клуба, владеющего правами на игрока, такой трансфер не остановит. И никто никогда не будет платить за игрока больше, чем требуется согласно действующего контракта.

Оставить комментарий

Рейтинг букмекеров

Лента новостей

18 апреля
23:24
Лига конференций. "Фиорентина" – "Виктория" 2:0. Видеообзор матча
23:08
Лига Европы. "Рома" – "Милан" 2:0. Голы Джанлуки Манчини и Пауло Дибалы (Видео)
22:57
Лига Европы. "Вест Хэм" – "Байер" 1:0. Гол Майкла Антонио (Видео)
22:48
"Айнтрахт" – "Аугсбург". Анонс и прогноз матча
22:46
Лига Европы. "Аталанта" - "Ливерпуль" 0:1. Гол Мохамеда Салаха (Видео)
22:42
"Карпаты" - "Ингулец": прогноз Виктора Козина
22:29
УЕФА попросили перенести крайний срок утверждения составов на Евро-2024
22:15
"Барселона" готова продать Рональда Араухо за 80 млн евро
22:01
"Ницца" - "Лорьян". Анонс и прогноз матча
21:59
Хави отменил тренировку "Барселоны" из-за напряженной атмосферы в команде - AS
21:44
Первая лига. 5-й тур (второй этап). Анонс матчей
21:40
"Реал" хочет перенести матч чемпионата Испании перед игрой с "Баварией"
21:26
"Рома" - "Милан": стартовые составы - с Жиру и Лукаку
21:13
Чемпионат Украины. "Заря" – "Шахтер" 1:3. Видеообзор матча
21:06
Анатолий Трубин - в "старте" "Бенфики" на матч против "Марселя"
20:58
Александр Сапутин: "Следующий матч с "Шахтером" будет не менее интересным"
20:45
Беньямин Шешко может продолжить карьеру в АПЛ
20:29
Марино Пушич: "То, как мы отреагировали после счета 1:1 – это хорошая работа"
20:16
"Манчестер Сити" готовит солидное предложение по трансферу Джамала Мусиалы
20:05
Валерий Бондарь: "Судейство? Взгляните на ногу Судакова!"
19:44
Клубам Бундеслиги интересен 16-летний Месси - L'Equipe
19:28
Юрий Коваль: "Тренер не может повлиять на объективность людей, которые выходят судить"
19:23
Генштаб ВСУ: Оперативная информация по состоянию на 18.00 18.04.2024
19:14
Пол Мерсон: "Манчестер Сити" сделал с "Реалом" то же, что и с "Лутоном" - это позор!"
Больше новостей
18 апреля
22:42
"Карпаты" - "Ингулец": прогноз Виктора Козина
22:29
УЕФА попросили перенести крайний срок утверждения составов на Евро-2024
21:44
Первая лига. 5-й тур (второй этап). Анонс матчей
21:13
Чемпионат Украины. "Заря" – "Шахтер" 1:3. Видеообзор матча
21:06
Анатолий Трубин - в "старте" "Бенфики" на матч против "Марселя"
20:58
Александр Сапутин: "Следующий матч с "Шахтером" будет не менее интересным"
20:29
Марино Пушич: "То, как мы отреагировали после счета 1:1 – это хорошая работа"
20:05
Валерий Бондарь: "Судейство? Взгляните на ногу Судакова!"
19:28
Юрий Коваль: "Тренер не может повлиять на объективность людей, которые выходят судить"
19:23
Генштаб ВСУ: Оперативная информация по состоянию на 18.00 18.04.2024
18:30
Младен Бартулович: "Шахтеру" легко играть, когда есть такая помощь арбитров"
18:16
Георгий Судаков: "Позволили "Заре" забить - это будет для нас уроком"
17:55
Комментарий Комитета арбитров УАФ по трактовке судьями отдельных игровых эпизодов матчей 24-го тура УПЛ
17:42
"Заря" - "Шахтер" 1:3
17:25
"Я даже в "Динамо" столько не бегал": Артем Милевский нашел новую команду
17:10
"Металлист" - Лунину: "Браво, Андрей! В очередной раз ты подтвердил, что являешься одним из лучших голкиперов в мире"
16:10
Дмитрий Михайленко: "Группа, которая досталась сборной на Евро-2024 (U-19), - абсолютно нормальная"
15:55
УАФ предоставила информацию о предварительных результатах независимого аудита - отток активов более 1 млрд грн
15:25
Дмитрий Михайленко: "Реал" переломил многих классных вратарей. Лунин доказал, что он является исключением из правил"
15:10
Александр Рябоконь: "Средние и длинные передачи у Лунина были лучше, чем у защитников "Реала"
14:45
Дарио Друди - о развитии "Полесья", гене чемпиона и изучении украинского
14:30
Евгений Левченко: "Лунин дождался своего часа"
14:15
"Заря" - "Шахтер": стартовые составы
14:00
Игорь Пердута: "Когда приехал в Полтаву через день-два сказал отцу: "Наверное поеду обратно, потому что здесь все говорят на русском"
Больше новостей
18 апреля
23:24
Лига конференций. "Фиорентина" – "Виктория" 2:0. Видеообзор матча
23:08
Лига Европы. "Рома" – "Милан" 2:0. Голы Джанлуки Манчини и Пауло Дибалы (Видео)
22:57
Лига Европы. "Вест Хэм" – "Байер" 1:0. Гол Майкла Антонио (Видео)
22:48
"Айнтрахт" – "Аугсбург". Анонс и прогноз матча
22:46
Лига Европы. "Аталанта" - "Ливерпуль" 0:1. Гол Мохамеда Салаха (Видео)
22:29
УЕФА попросили перенести крайний срок утверждения составов на Евро-2024
22:15
"Барселона" готова продать Рональда Араухо за 80 млн евро
22:01
"Ницца" - "Лорьян". Анонс и прогноз матча
21:59
Хави отменил тренировку "Барселоны" из-за напряженной атмосферы в команде - AS
21:40
"Реал" хочет перенести матч чемпионата Испании перед игрой с "Баварией"
21:26
"Рома" - "Милан": стартовые составы - с Жиру и Лукаку
21:06
Анатолий Трубин - в "старте" "Бенфики" на матч против "Марселя"
20:45
Беньямин Шешко может продолжить карьеру в АПЛ
20:16
"Манчестер Сити" готовит солидное предложение по трансферу Джамала Мусиалы
19:44
Клубам Бундеслиги интересен 16-летний Месси - L'Equipe
19:14
Пол Мерсон: "Манчестер Сити" сделал с "Реалом" то же, что и с "Лутоном" - это позор!"
18:59
Кепа помог тренерам "Реала" выбрать исполнителей в серии пенальти против "Манчестер Сити" и подсказал Лунину
18:46
"Барселона" начала работу над трансфером Дани Ольмо
17:10
"Металлист" - Лунину: "Браво, Андрей! В очередной раз ты подтвердил, что являешься одним из лучших голкиперов в мире"
16:55
Лунин обошел Усика и Мудрика по количеству подписчиков в Instagram
16:25
Со следующего сезона в Кубке Англии отменят переигровки
15:40
"Штутгарт" заинтересовался украинским нападающим Касьяном
15:25
Дмитрий Михайленко: "Реал" переломил многих классных вратарей. Лунин доказал, что он является исключением из правил"
15:10
Александр Рябоконь: "Средние и длинные передачи у Лунина были лучше, чем у защитников "Реала"
Больше новостей
18 апреля
01:00
РБ Брагантино - Васко да Гама: прямая трансляция матча
01:00
Гремио - Атлетико Паранаенсе: прямая трансляция матча
02:00
Жувентуде - Коринтианс: прямая трансляция матча
02:00
Форталеза - Крузейро: прямая трансляция матча
02:00
Палмейрас - Интернасьонал: прямая трансляция матча
02:00
Атлетико Минейро - Крисиума: прямая трансляция матча
03:30
Фламенго - Сан-Паулу: прямая трансляция матча
15:30
Заря - Шахтер: прямая трансляция матча
19:45
Фиорентина - Виктория: прямая трансляция матча
19:45
Лилль - Астон Вилла: прямая трансляция матча
22:00
Фенербахче - Олимпиакос: прямая трансляция матча
22:00
ПАОК - Брюгге: прямая трансляция матча
22:00
Марсель - Бенфика: прямая трансляция матча
22:00
Вест Хэм - Байер: прямая трансляция матча
22:00
Аталанта - Ливерпуль: прямая трансляция матча
22:00
Рома - Милан: прямая трансляция матча
17 апреля
01:00
Куиаба - Витория: прямая трансляция матча
01:00
РБ Брагантино - Васко да Гама: прямая трансляция матча
01:00
Гремио - Атлетико Паранаенсе: прямая трансляция матча
02:00
Палмейрас - Интернасьонал: прямая трансляция матча
02:00
Жувентуде - Коринтианс: прямая трансляция матча
02:00
Форталеза - Крузейро: прямая трансляция матча
02:00
Атлетико Минейро - Крисиума: прямая трансляция матча
03:30
Байя - Флуминенсе: прямая трансляция матча
Больше новостей
18 апреля
22:48
"Айнтрахт" – "Аугсбург". Анонс и прогноз матча
22:42
"Карпаты" - "Ингулец": прогноз Виктора Козина
22:01
"Ницца" - "Лорьян". Анонс и прогноз матча
12:00
"Вест Хэм" – "Байер". Анонс и прогноз матча
12:00
"Фенербахче" - "Олимпиакос". Анонс и прогноз матча
12:00
"Аталанта" - "Ливерпуль". Анонс и прогноз матча
12:00
"Рома" - "Милан". Анонс и прогноз матча
12:00
ПАОК - "Брюгге". Анонс и прогноз матча
12:00
"Марсель" - "Бенфика". Анонс и прогноз матча
10:04
"Аталанта" - "Ливерпуль": прогноз Бена Наптона
10:01
"Рома" - "Милан": прогноз Sempre Milan
09:45
"Лилль" – "Астон Вилла". Анонс и прогноз матча
17:30
Ботафого - Атлетико Гоияниенсе: прогноз на матч
15:00
Диназ - Хуст: прогноз на матч
15:00
Горняк-Спорт - Подолье: прогноз на матч
15:00
МФК Металлург - Буковина: прогноз на матч
12:00
Фенербахче - Олимпиакос: прогноз на матч
12:00
ПАОК - Брюгге: прогноз на матч
12:00
Марсель - Бенфика: прогноз на матч
12:00
Вест Хэм - Байер: прогноз на матч
09:45
Фиорентина - Виктория: прогноз на матч
09:45
Лилль - Астон Вилла: прогноз на матч
17 апреля
17:30
Фламенго - Сан-Паулу: прогноз на матч
12:15
Порту - Гимараэш: прогноз на матч
Больше новостей

Рейтинг казино

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →