closer-popup
footboom
Авторизація користувача на сайті footboom1.com
Вхід через соціальні мережі
або
Забули пароль?
Реєстрація
closer-popup
footboom
Реєстрація
Поля відмічені зірочками * обов'язкові для заповнення

Ваша відповідь збережена
Зробіть, будь ласка, прогноз для майбутніх матчів
successful

Дякуємо!

Готово! Перевірте свою електронну пошту на наявність спеціальної пропозиції!
closer-popup

Матеріал, на цій сторінці, не є рекламою азартних ігор, букмекерів, ставок на спорт, беттінгу, та має виключно інформаційний характер.

Покер у Києві: найкращі покерні клуби міста

Покер у Києві: найкращі покерні клуби міста
Змінити розмір a+ a-
10226
0

Зміст

Покерні клуби

В Україні спортивний покер отримав новий імпульс розвитку у серпні 2018 року. Коли уряд легалізував спортивний покер, визнавши, що це не тільки азартна гра, скільки інтелектуальний вид спорту, в якому багато що вирішує кмітливість і майстерність гравця, а не успіх. Логічно, що після ухвалення такого рішення покерні клуби України розцвіли пишним цвітом. У таких містах, як Харків, Одеса та, природно, Київ. Чи не кожен уїк-енд можна було пограти у турнірі гарного рівня.

Київ взагалі має унікальний покерний потенціал – українська столиця, маючи розвинену інфраструктуру, може залучати тисячі покеристів, організовуючи турніри-мільйонники. Власне, Всеукраїнська Федерація спортивного покеру (USPF) вже зробила перші кроки у цьому напрямі, провівши серію офлайн-турнірів UA Millions у київському клубі покеру Full House Kiev.

Хоча у Києві легальних покерних клубів, де проходять не лише турніри, а й щодня збираються пограти, все ще не так багато. Як для міста із мільйонним населенням. І про них ми розповімо у цьому матеріалі.

Full House Kiev

Адреса: вул. Олександра Довженка, 3 (м. Шулявська)

Турніри та кеш-ігри: так/так

Види покеру: Холдем, Омаха, китайський покер, вибір дилера

Ліміти: 1-2/25-50 гривень

Покерний клуб Full House Kiev, який відкрився в серпні 2018 року, – мабуть, перше топове місце для повнолітніх покеристів в українській столиці. Клуб є акредитованим партнером Всеукраїнської Федерації спортивного покеру, маючи 27 ігрових столів. Крім цього, є спеціальний 6-столовий зал для різних корпоративних івентів, а також VIP-приміщення.

Турніри у Full House Kiev

Візитною карткою Full House Kyiv вже встигла стати серія турнірів PokerMatch UA Millions, яка тріумфально дебютувала у Києві з 15 по 25 листопада 2018 року. Саме завдяки їй Full House став, мабуть, найтоповішим клубом покеру Києва. Full House Kyiv засвідчив тріумф Тимура Азізова, у дебютному чемпіонаті України зі спортивного покеру і в результаті Тимур став не лише володарем титулу та вагомої частини призового фонду, а й звання "майстер спорту України".

Окрім великих турнірів, Full House Kiev у щоденному режимі проводить і фріроли для всіх охочих покеристів. Єдина вимога – повноліття. При цьому на безкоштовних турнірах гравці можуть виграти цілком відчутний грошовий приз або квиток на участь у тижневому турнірі-сателіті. Переможці якого, своєю чергою, вже можуть зіграти у топовому івенті місяця, з бай-іном близько тисячі гривень.

Europe Club

Адреса: вул. Героїв Дніпра, 3А (Оболонь)

Турніри та кеш-ігри: так/так

Види покеру: Холдем, Омаха, вибір дилера

Ліміти: 1-2/25-50 гривень

Літо 2018 року ознаменувалося у Києві відкриттям покерного клубу Europe Club на житловому масиві Оболонь. Заклад зробив акцент на гарній кухні та барі з непоганим асортиментом – куди, втім, немає доступу для неповнолітніх покеристів – а також може похвалитися двома десятками столів покеру. Що дає можливість проводити в Europe Club серії івентів із великою кількістю учасників та вагомим призовим фондом.

Турніри в Europe Club

Протягом 2018 року в Europe Club пройшли великі внутрішньоклубні івенти з максимальною гарантією у 220 тисяч гривень. Але потім активність у покерному клубі зменшилася – регулярних великих серій просто не проводилося. Єдиний виняток – івенти у вікенд з бай-іном від 100 гривень.

Sapphire Club

Адреса: Дарницький бульвар, 8 (Дарниця)

Турніри та кеш-ігри: так/так

Види покеру: Холдем, Омаха, Холдем/Омаха, вибір дилера

Ліміти: 1-2/200-400 гривень

Покерний клуб на Дарниці відкрився навіть раніше, ніж на Шулявці чи Оболоні – ще навесні 2017 року. З легалізацією спортивного покеру Sapphire Club цілодобово працює на цілком законних підставах, відмовляючи у грі неповнолітнім покеристам. Заклад не може похвалитися масштабністю, там важко вмістити два десятки столів, але й цього, як показала практика, вистачає для внутрішньоклубної серії івентів.

Турніри у Sapphire Club

До 2018 року в Sapphire Club регулярно проводилися фріроли з гарантією в 10 тисяч гривень, а також низка інших турнірів із внесками від 200 гривень та вище. Потім покерний клуб перейшов до "камерного" режиму, зосередившись виключно на внутрішньоклубних івентах.

Інші заклади

Будь-яке багатомільйонне місто, безумовно, вимагає чималої кількості клубів покеру, в яких можна пограти в спортивний покер разово або в серії турнірів. І Київ у цьому плані не є винятком.

Звичайно, великою дружньою компанією необов'язково їхати в покерний клуб – для цього можна з не меншим комфортом розташуватися у когось у квартирі, заміському будинку, дачі чи навіть гаражі. Для спортивного покеру не потрібно великого простору, достатньо великого бажання. І колоди карт.

Звичайно, є й альтернативні клуби покеру – не акредитовані Всеукраїнською Федерацією спортивного покеру. І, природно, що не пройшли атестацію на відповідність міжнародним стандартам. Похід у подібні заклади, безумовно, може принести виграш, але водночас може обернутися і різноманітними неприємностями. А як кажуть мудрі покеристи, якщо є ризик – мінімізуй його.

Оцініть матеріал
Поділитися

Рейтинг букмекерів

Прогнози

Всі прогнози
4500 грн + 100FS
Забрати подарунок →